عبدل عکساشو گذاشته میخواسته بگه منم هستم ... entezar::
عبدل چیتوز موتور سگ باز ... (لقب جدید) :jeddiiiii:
راستی من 71 بار تو برنامه ی 90 شرکت کردم فعلا من در سطر هستم ... :ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
عبدل عکساشو گذاشته میخواسته بگه منم هستم ... entezar::
عبدل چیتوز موتور سگ باز ... (لقب جدید) :jeddiiiii:
راستی من 71 بار تو برنامه ی 90 شرکت کردم فعلا من در سطر هستم ... :ahaaaaaa:
سایت چقد خلوت شده...........هیشکی نیس.....ki::
نه پستی نه هیچی...............:babaa:
همه هستن فقط حال نوشتن ندارن. فردا امتحان عربی داریم. این چه درس چرتیه که نازل شد بر ما آخه؟ ما که رشتمون به این درس و ادبیات و تاریخ نمیخوره که بخوایم اینارو بخونیم. فقط الکی تعداد درس هارو زیاد میکنن. عربی چرته کیا موافقن؟
امروز سر قضیه تولد مصطفی همه ضایه گشتن lol:-
اما مثه اینکه واقعنی امروز تولد احمد رضاست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :evaa:
در صورت تمایل میتونید برید به این بشر تبریک بگید هرچند احتمالا قبل از اینکه این پست منو بخونید خودش میاد بهتون میگه:sooot:
ولی من ضایع نگشتم چون فهمیدم سرکاریه.ولی تولد آقا احمد مبارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به چه بدنی داشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی جدی اون سگ ها مال خودت هست..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هم ول کن با این لقبات حداقل یه لقب بگو که سر زبون بیاد
جالبه پس بیشتر من هستی من هم شرکت میکنم فکر کنم 62 بار شرکت کردم...
انجمن اگر بسته باشه ، کاربراش ریزش میکنن ... این یک اصل جا افتاده در سر تا سر دنیاس!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بالاخره تاپیک آپ شد , یه چندروزی تو قسمت اولیه ی آخرین ارسال های تالار گفتمان نبود منم که کلا حالشو نداشتم برم پیداش کنمو توش پست بزارم :nishkhand:
چرت که نیست ولی ربطش به نظام آموزشیمون چی هستش رو نمیدونم . مخصوصا به یه سری از رشته ها .نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
=================
خوشحالم , 3-0 بردیم :nishkhand:
در اون که شکی نیست........دلیلی هم نداره....امریکا شاتل تولید میکنه ما عرب تولید میکنم..........پس ما در حال توسعه هستیم نه جهان سوم:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هنوز تو کف بازی دیشبم.....چه سرعتی داشت شوته.:scare3:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو بابا تو هم یه تختت کمه ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امضاتو عشقه love::نقل قول:
سگ ها آره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه خونه روستا باید سگ داشته باشه دیگه ...
البته خودمون تو شهریم اما تو رسوتا هم یک کلبه درویشی داریم :yes:
تازه از دیروز یک بچه گربه هم بهم پناه آورده دارم بزرگش میکنم ...
سگا دنبال گربه میکنن :khandeeeee bahal:
خلاصه هر روز چه ماجراهایی با این سگ ها و گربه داریم ki:: موشم هست:khandeeeee bahal: . مرغ هم میخوام بهشون اضافه کنمki:: . کلا همه جوره در خدمتیم ki::