پنچ دستور مورینیو برای بازی در نیوکمپ
مورینیو برنامه ای ویژه با پنج فرمان را برای نیوکمپ چیده است . مورینیو و بازیکنانش آماده چنین نبردی هستند و سعی می کنند برایش نیرو بگیرند . بازیهای گذشته نشان داده که برنامه ریزی ها در نیوکمپ جواب داده است و رئال در دو بازی اخیر در زمین بارسا ، کاملا به حریف سر بود .
البته مربی برای این بازی برنامه های ویژه ای دارد و می خواهد که با تاکتیک های ویژه ، ویلانوا را سورپرایز کند . مورینیو تدابیر ویژه ای دارد اما به وطر کلی می توان برنامه اش را در پنج فرمان گنجاند . مورینیو جدا از آن که از بازیکنانش خواسته که جدی و سرسخت بازی کنند ، از برخی جنبه ها می خواهد بسته به توانایی های حریف ، آنها را شگفت زده کند .
1- خط دفاع ، دور ترین حد ممکن از په په
نبود په په ، روی ایده بازی رئال مادرید در مقابل بارسلونا تاثیر بسزایی می گذارد . په په می دانست که چطور می توان خط دفاع را به مرکز زمین نزدیک کرد وبا قراردادن بارسایی ها در تله آفساید ، جلوی حرکت سرعتی بازیکنانشان را گرفت . آلبیول اما سبک دیگری دارد . تحرکش کمتر از په په است و زیاد عادت ندارد که خط دفاع را جلو بکشاند و آن را در فضای عادی خود مناسب می داند .
2- بستن خط هافبک
برای ضد حملات ، په په بیش از حد ضروری بود چرا که به خوبی خط هافبک را می بست . حالا باید خطوط دفاع و هافبک به هم نزدیک تر باشند . احتمال استفاده از سه هافبک دفاعی با حضور ژابی ، لاس و خدیرا هست تا فشار زیادی به خط هافبک بیاروند . این باعث می شود که فضاها تا حد ممکن کاهش یابند و ضریب اشتباهات ، توپ ربایی و ضد حملات کم شوند . در بازی آخر در لالیگا ، رئال مادرید با نتیجه 1-2 برنده شد که کلید این پیروزی ، بستن راه های نفوذ تیم کاتالانی بود . در حقیقت به قول بازیکنان رئال " باید هوای همدیگر را " داشته باشند .
3- جلوگیری از حرکات مسی
در این تاکتیک باید حتی المقدور توپ به مسی نرسد و وقتی هم که می رسد طوری تحت فشار قرار گیرد که نتواند حرکتی انجام دهد یا با بقیه ارتباط داشته باشد . قرار است که حلقه بسته ای دور او ایجاد شود تا کمترین پاس ممکن به او برسد و وقتی که توپ دست اوست ، کاملا ویران شود . او در فرم خوبی قرار دارد و یکشنبه مقابل سوسیه داد دبل کرد . مورینیو می خواهد او را ببندد . وقتی که توپ دست او نیست ، فشار به بهترین شکل رویش وارد می شود .
4- دفاع دقیق روی توپای بلند
ضربات ازاد و توپهای بند ، نقطه ضعف رئال مادرید هستند . این یکشنبه و مقابل والنسیا هم مشخص شد که یوناس با ضربه سر دروازه تینو کاستا را گشود . بارسا هم با کرنر به سوسیه داد گل زد که ژاوی نواخت و پویل زد . رئال مادرید باید سعی کند که این جور صحنه ها را مورد توجه قرار دهد .
5- فضاسازی و گلزنی
پس از جلو کشیدن خط دفاع ، بستن خط دفاع و فشار ، برنامه رئال روی ایجاد فرصت خواهد بود . مورینیو و بازینانش می دانند که باید با نتیجه ای مثبت نیوکمپ را ترک کنند و گلزنی می تواند برایشان خیلی مفید باشد . بارسلونا تیمی است که فضای زیادی به بقیه می دهد و می توان از آن بهره برد .
مورینیو: حاضرم سوپرکاپو ببازم ولی لالیگا را ببرم
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید در آستانه بازی با بارسلونا در سوپرکاپ اسپانیا گفت که این بازی " سرنوشت فصل را تعین نمی کند " و افزود که " اگر تاثیری هم داشته باشد ممکن است که مثل تاثیر فصل قبل باشد که ما سوپرکاپ را باختیم و لالگیا را بردیم . "
سوپرکاپ :
"وقتی سوپرکاپ را می بازی ، انگیزه ایست تا لالیگا را ببری و جبران کنی اما فکر می کنم این تورنمنت کم اهمیت ترین در میان چهار تورنمنتی است که داریم و به نظر من هیچ پیامدی برای طول فصل ندارد . هر چند که می خواهیم این تورنمنت را در مقابل چنین رقیبی ببریم . هیچ کس دوست ندارد بازنده باشد . ما هم می خواهیم برنده باشیم اما اگر نظر من را بخواهید ، این بازی هیچ تاثیری روی فصل نخواهد گذاشت . "
رفتار مربیان تیمهای ملی همچون دل بوسکه :
"انتظار خاصی ندارم . ما آماده هستیم تا بهترین روابط ممکن را با تمامی مربیان داشته باشیم . فصل گذشته با مربی جدید فرانسه صحبت کردیم و با هم تبادیل نظر داشتیم هر چند که انتظار نداریم که هیچ مربی با ما تعامل داشته باشد چرا که هرگز جواب نمی دهد . تجربه نشان می دهد این کار نتیجه ای ندارد . فدراسیون ها آزاد هستند تا تصمیم بگیرند که کجا بازی کنند و مربیان هم در انتخابشان آزای دارند . هیچ کس هیچ انتظاری ندارد . "
په په :
"بازی نخواهد کرد . می خواست بازی کند اما ما نمی خواستیم . نمی خواستیم زندگی یک انسان را به خاطر یک بازی فوتبال ، آن هم این چنین بازی هایی در خطر بیاندازیم . می خواهیم که یکشنبه او را داشته باشیم . آلبیول جایش را پر می کند . در مورد باقی تیم چیزی نمی توانم بگویم . "
شرایط فعلی تیم :
"ارزش ندارد که گلایه یا توجیه کنیم . این را می دانیم . از مدتها پیش می دانستیم که بازیکنانی که به فینال یا نیمه نهایی یورو می رسند ، این شرایط را دارند و نمی توان گلایه کرد . این نه غم انگیز است و نه باید باشد . انتظار داریم که پیشرفت طبیعی خود را ادامه دهیم . آرام راهمان را ادامه می دهیم . نه توجیه می کنیم و نه ناراحت می شویم . می دانستیم که این وضع درست نیست . "
شاهین :
"من چیزی نمی خواهم . فقط می خواهم او بازی کند و در خارج از رئال مادرید بازی خواهد کرد . او در لیگ انگلیس می تواند با سبک بازی که دارد ، مناسب باشد و فرصتی که در این جا ندارد را به دست آورد اما برایم مهم نیست که کجا می رود . اصلا صحت ندارد که من برای او باشگاه انتخاب می کنم . برایم اصلا مهم نیست ، فقط امیدوارم هر چه زودتر حل شود . برای من هیچ فرقی ندارد که او به آرسنال برود یا لیورپول یا تاتنهام."
کاکا:
"مسئله او فرق دارد چرا که شرایط شاهین نسبت به کاکا کاملا مقوله متفاوتی است و این طور نیست که برای نوری پیشنهاد رسمی نداشته باشیم . "
کاروالیو :
"نمی توانیم چیزی در مورد کوئینز پارک رنجرز بگویم . نمی دانم که این خبر صحت دارد یا نه اما شنیده ام که کیو پی آر اخیرا با نه میلیون پوند ، داوسون را خریده و فکر نمی کنم که تمایلی به کاروالیو داشته باشند . "
پیروزی در بازی قبلی در نیوکمپ :
"نتیجه بازی پارسال ، نتیجه ای بود که در بازیهای مشابه زیادی پدید آمده بودند . ما در بازیهای اخیر خوب بازی کرده بودیم اما نتایج خوبی نمی گرفتیم . گاهی 1-1 مساوی می کردیم ، گاهی 2-2 . در کوپا ، چمپیونزلیگ و ... بردن فینال تقریبا عادی بود . اما کسی نمی تواند بگوید که چه می شود . از نظر من بارسلونا یک دوره ندارد . فرقی ندارد که گواردیولا باشد یا ویلانوا ، آنها تیم فصل قبلشان را دارند . سبکی دارند که تغییراتی جزئی داشته است چرا که طبیعتا هر مربی با مربی دیگر فرق دارد اما از نظر من ، این بارسلونا برای همیشه است . تیمی با کیفیت با بازیکنانی بزرگ که فکر می کنم که با تیمی که قبلا بود ، تفاوت بود . "
رئال می تواند جلوی برتری جامها را از بارسا بگیرد ؟
"نمی دانم . نمی توان از سلطه صحبت کرد چرا که آنها دو چمپیونزلیگ پیاپی نبرده اند . هیچ تیمی دو چمپیونزلیگ پیاپی نبرده است پس سلطه ای وجود ندارد . "
مورینیو اعلام کرد که په په به ختافه میرسد
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی برای بازی در نیوکمپ اعلام کرد که په په این بازی را از دست می دهد . وی گفت :" په په می خواست بازی کند اما کادر فنی و کادر پزشکی تصمیم گرفت که به خاطر چنین بازی ، او را به خطر نیاندازیم . با این که می خواست ، بازی نمی کند . جای او را آلبیول می گیرد .
مربی افشا کرد که په په برای بازی با ختافه بر می گردد :" بدون مشکل به بازی هفته بعد لالیگا می رسد
اوزیل و مارسلو بخشیده شده اند می توانند بازی کنند
مرجع خبري رئال مادريد : سوپرکاپ جنجالی پارسال که با انگشت کردن مورینیو توی چشم ویلانوا همراه بود ، پیامدهای دیگری هم داشت . در حقیقت زمینه ساز آن جنگ ، تکل خشن مارسلو روی پای سسک بود .
در زمانی که بازی رو به اتمام بود ، بازیکن برزیلی اعصابش را از دست داد و تکل خشنی روی پای بازیکن بارسا رفت که این باعث درگیری نیمکت های دو تیم شد . مارسلو بلافاصله اخراج شد و پس از آن اوزیل و ویا پس از درگیری با هم اخراج شدند .
اما پس از عفو خوزه آنخل ماریا ویار به رسم سالانه فدارسیون فوتبال اسپانیا به علت قهرمانی در یورو ، اوزیل ، ویا و مارسلو مشکلی برای حضور در بازیهای رفت و برگشت نخواهند داشت .
رونالدو روی جلد PES 2013
مرجع خبري رئال مادريد : جان مورفی ، مسئول بازی PES در اروپا از این که کریستیانو رونالدو ، روی جلد ورژن 2013 این بازی را تشکیل می دهد ابراز خرسندی کرد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وی گفت :" کریتسیانو رونالدو همه چیزهایی که می خواهیم در این بازی ارائه دهد را دارد . قدرت ، استعداد و دقت . "
کریستیانو خودش گفت :" در این باره خیلی هیجان زده ام . من علاقه زیادی به بازیهای ویدئویی دارم . اگر فوتبال را دوست داشته باشی ، از بازی PES لذت می بری . "
مورینیو: می خواهم رئال را بهترین باشگاه قرن 21 کنم
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی پرتغالی رئال مادرید دیروز با رادیو بی بی سی مصاحبه کرد .
ترجیح می دهید شما را مربی بخوانند یا مدیر ؟
در روابطم با بازیکنان ممکن است که هر طوری صدایم بزنند . در پرتغال ، "مربی " رسم است اما "رئیس " ، " استاد " ، " آقا " یا خوزه هم می گویند .
کدام را بیشتر دوست دارید ؟
خودم " رئیس " را ترجیح می دهم . فکر می کنم که اولین بار دامین داف مرا با چنین اسمی صدا کرد و کمی طول کشید تا ابعاد دقیق این کلمه را درک کردم . این چیزی است که تا همیشه می ماند . لمپارد و تری به من می گویند استاد . داشتم کتاب یکی از مربیان بزرگ تاریخ ورزش دانشگاهی ، جان وودن را می خواندم که مربی تیم بسکتبال UCLA بود و نوشته بود که مهمترین نکته ، روابط انسانی با بازیکنان است .
و این که همه چیز را ببری ؟
برد همه چیز نیست . بردن مهمتر از جنبه های فردی نیست .
به الکس فرگوسن احترام می گذارید ؟
البته ، اولین برخوردم با او را هرگز فراموش نمی کنم . در چمپیونزلیگ با پورتو ، به یونایتد غلبه کردیم . پس از آن با گری نویل به رختکن ما آمد و با ما خوش و بش کرد . از آن موقع فهمیدیم که وقتی تیمی شایسته برد است ، باید به آن احترام گذاشت . این اتفاقی است که در مورد بایرن در سال گذشته افتاد . من پس از بازی غم نداشتم . فرگوسن بهترین مربی در فوتبال انگلیس است .
به چلسی بر می گردید ؟
من جایی می روم که مردم واقعا ما را می خواهند . البته تکرار می کنم : من در رئال هستم و می خواهم در این جا باشم . قرارداد جدیدی بسته ام و به رفتن فکر نمی کنم . روزی که بروم به این خاطر است که می خواهم برود . البته درست است ، مطمئنا روزی به فوتبال انگلیس بر می گردم .
به گرفتن لالیگا از بارسلونا افتخار می کنید ؟
ما با 9 امتیاز فاصله برنده شدیم . آنها 91 امتیازی شدند اما ما 100 امتیاز گرفتیم و همه رکوردها را شکستیم . فوق العاده بود .
چطور به خود انگیزه می دهید ؟
باشگاه ها به من انگیزه می دهند . وقتی در باشگاهی هستم ، طوری پیراهن آن باشگاه را به تن می کنم که شاید آخرین بارم باشد . هواداران بخشی از من هستند . سعی می کنم که ارتباط درونی با هواداران داشته باشم ، خیلی زود یکی از آنها باشم و اتفخار کنم که مستقیما می توانم با آنها در ارتباط باشم و برایشان شادی بیاورم .
روابطتان با مدیران چطور ؟ همیشه خوب بوده است ؟
با مالکان باشگاه مشکلی نداشته ام . در چلسی می خواستم بمانم و نمی خواستم که اوضاع در جهتی حرکت کند که همه می دانستیم که شرایط خوبی نخواهد داشت . حالا با هم دوست هستیم ، هیچ مشکلی میان من و آبراموویچ نیست . وقتی افراد مرا بشناسند می فهمند که کار کردن با من آسان است چرا که برای افرادم می جنگم . برای بهبود شرایط بازیکنان، جنگیدن برای باشگاه و هواداران آماده ام . من یک هوادار عادی هستم .
تا 2016 با رئال مادرید قرارداد دارید ، برنامه بعدی چیست ؟
ببینید ، اولین چالش این بود که به این جا بیایم و برنده شوم . این که سلطه بارسلونا را متوقف کنیم . ما این کار را کردیم و می توان گفت که این کار را انجام دادیم . اما حالا که برنده بوده ایم ، می خواهیم به تلاش دامه دهیم . رئال مادرید بهترین باشگاه قرن بیستم بوده و حالا می خواهیم که بهترین باشگاه قرن بیست و یک شود .
تیمهایی هستند که 80 درصد مالکیت توپ در طول بازی دارد ...
ما 80 درصد مالکیت توپ نداریم و نمی توان گفت که این بهترین سبک است . مطمئنا سبک من نیست .
مربی تیم ملی پرتغال نمی شوید ؟
فعلا نه . در عرصه باشگاهی سالی 60 بازی انجام می شود ، در عرصه ملی شاید 10 تا . اما جای افتخار است اگر در تیم ملی کشورت کار کنی .