-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
فتحاللهزاده: از سال قبل کاملتر هستیم
مسئولیت جباری با قلعهنویی است
خبرگزاری فارس:مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: تیم امسال ما نسبت به سال گذشته کاملتر است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، فصل نقل و انتقالات لیگ دوازدهم به پایان رسید و استقلال توانست بازیکنان مد نظر خود را به جز آندرانیک تیموریان حفظ و چند بازیکن را هم به لیست خود اضافه کند.
علی فتحالله زاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص نقل و انتقالات و عملکرد این تیم در این فصل، تمدید قرارداد مجتبی جباری و دیگر مسائل صحبتهایی انجام داده که در زیر میخوانید:
فارس: با اتفاقاتی که افتاد نیمه دوم نقل و انتقالات را بردید یا نه؟
ما نیمه اول را هم نباخته بودیم. دوستان ما در باشگاه پرسپولیس چون فصل گذشته کمبود بازیکن داشتند تعدادی بازیکن گرفتند اما ما تیمی را حفظ کردیم که نگه داشتن بازیکنانش خیلی سخت بود. 7-8 بازیکن گردنکلفت استقلال قراردادشان تمام شده بود و بازیکنانی مثل برهانی، رحمتی، منتظری، میداودی، حیدری و خیلیهای دیگر با پیشنهادات چشمگیر روبرو شده بودند. شاید چون اینها بازیکن استقلال بودند حفظ آنها زیاد به چشم نیامد اما انصافاً کار بسیار سختی برای تمدید قرارداد آنها داشتم. حتی این اواخر چون بازیکن زیاد آوردیم با خواست و تمایل ایمان مبعلی او را به پیکان دادیم و حالا هم امید داریم در زمین جوابگوی هوادارانمان باشیم.
فارس: چرا کوتاه آمدید که جباری به استقلال برگردد؟
روز گذشته جلسه داشتیم و بارها گفتم که خودم را فدای استقلال میکنم. در این جلسه قلعهنویی اعلام نیاز کرد و گفت جباری را میخواهد، من هم به نظر سرمربی احترام گذاشتم.
فارس: اما به نظر میرسد تا آخرین لحظات جباری را نمیخواستید و دوست داشتید جایگاه مدیرعامل و بازیکن را نشان بدهید.
برای خود بازیکن هم خوب است که در چارچوب قوانین یک باشگاه حرکت کند. خود آنها هم میدانند اگر بازی نکنند درآمدی ندارند. بنابراین یک بازیکن باید تابع تصمیمات باشگاه استقلال باشد.
فارس: نمیترسید دوباره جباری مصاحبه کند و همان اتفاقات قبل تکرار شود؟
نه از این لحظه به بعد مسئولیت جباری با سرمربی است و من مطمئنم قلعهنویی در برخورد با بازیکنان کارش را بلد است. سعی من هم این است که فقط مدیریت و در مواقع لزوم ورود کنم.
فارس: استقلال امسال کهکشانیتراست یا سال گذشته؟
فکر میکنم تیمی که امسال درست کردیم کاملتر از سال گذشته است.
فارس: از اصطلاح کهکشانی استفاده نمیکنید چرا؟
سال گذشته همه میگفتند که ما کهکشانی هستیم و من میخواستم که از این واژه برای استقلال استفاده نکنند. این اصطلاح انتخاب دوستان مطبوعاتی ما بود ولی حالا میگویم که ما تیم خوبی هستیم و هواداران هم با وجود این بازیکنان احساس اطمینان میکنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فارس: تکلیف مجیدی چه شد؟
چون او با ما قرارداد داشت و به عنوان بازیکن قرضی به الغرافه رفته بود دیروز جلسه گذاشتیم تا این بازیکن را بگیریم و حتی چند بار تماس گرفتیم اما تلفن او بسته بود و حتی از طریق یکی از دوستانش قصد ارتباط داشتیم که این امر میسر نشد.
فارس: پس او دیگر نمیتواند به استقلال بیاید؟
خیلی دوست داشتیم مجیدی برگردد اما متأسفانه فصل نقل و انتقالات تمام شده و زمانی برای ما باقی نمانده است.
فارس: خوروش سرپرست باشگاه سپاهان اعلام کرده زمانی که مدیران استقلال و پرسپولیس شو اجرا میکردند ما خلعتبری را گرفتیم. شما چه نظری دارید؟
ادبیات ما به این گونه صحبتها نمیخورد. این ادبیات مخصوص همان آقایانی است که شما اسم بردید. سؤال بعدی لطفاً!
فارس: چگونه میخواهید به این بازیکنان پول بدهید؟
خدا را شکر میکنم که بدون یک ریال پول تیمم را اینگونه بستم. اگر نگوییم بهترین تیم نقل و انتقالات نیستیم، اما جزو بهترینها هستیم. دست همه آنهایی که با ما قرارداد امضا کردند درد نکند و امیدوارم خدا به من توفیق بدهد که برای بازیکنانم جبران کنم.
فارس: قبول دارید بازیکنان هم از فردا چشم به شما دارند و حتی قلعهنویی اعلام کرده بود امیدواریم مشکلات مالی قبل از بازی با آلومینیوم حل شود؟
طبیعی است که بازیکنان حق داشته باشند و تا همین حالا هم کلی محبت کردند، من اطمینان دارم که آنها قبل از بازی هفته آینده با آلومینیوم شارژ مالی خواهند شد. منتظرم وزیر ورزش از سفر خارج از کشور برگردد و آن درصدی را که با هم توافق کرده بودیم پرداخت کند تا من بلافاصله به بازیکنان برسانم.
فارس: با نکونام چه کار کردید؟ ظاهراً او در آستانه پیوستن به استقلال است؟ واقعاً میخواهید 5میلیارد به او بدهید؟
بحث 5میلیارد نیست، متأسفانه این حرفها همیشه مطرح میشود و اشتباه است. اگر ما یک و نیم میلیارد داشتیم آندو را نگه میداشتیم. با نکونام توافق کردیم و او نیز با مسئولان باشگاه صحبت کرد که مبلغ 500هزار دلار به باشگاه اوساسونا پرداخت کنیم. قرار است نکونام از آنها اجازه بگیرد و توافقات لازم نیز انجام شده و انشالله یکشنبه ختم به خیر خواهد شد.
فارس: پس احتمال حضور نکونام در استقلال خیلی زیاد است؟
از خیلی هم زیادتر است و 80درصد این بازیکن استقلالی است.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
دلايل جذب جباري و جانوآريو از زبان فتح الله زاده
مديرعامل باشگاه استقلال دلايل جذب مجتبي جباري، فابيو جانوآريو و فسخ قرارداد محمدمحمدي و ايمان مبعلي را مطرح کرد و از حضور نکونام در استقلال و آخرين وضعيت مذاکره با فرهاد مجيدي خبر داد.
علي فتح الله زاده در گفتگو با مهر، در خصوص عملکرد باشگاه استقلال در روز آخر نقل و انتقالات و همچنين جذب مجتبي جباري در آخرين ساعات اين روز ضمن بيان مطلب فوق گفت: هدف ما اين است که تيم استقلال در رقابتهاي ليگ برتر از تمام پتانسيل خود بتواند استفاده کند. من در جلسه اي که با قلعه نويي داشتم به اين جمع بندي رسيديم که با توجه به حضور تيم در رقابتهاي ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا، مجتبي جباري و فرهاد مجيدي نيز مي توانند به ما کمک کنند، بنابراين ما نيز اعلام کرديم که مي توانيم در خدمتشان باشيم.
وي در همين خصوص افزود: من به عنوان مديرعامل تيم وظيفه دارم تا شرايط را براي حضور بازيکني که سرمربي خواهان وي است را فراهم کنم بنابراين در خصوص تمديد قرارداد مجتبي جباري برغم آنچه قبلا اعلام کرده بودم نظر شخصي خود را کنار گذاشته و به خواسته سرمربي تيم احترام گذاشتم.
فتح الله زاده در پاسخ به اين پرسش که آيا اين موضوع که جباري مانند سالهاي گذشته تا آخرين لحظه قرارداد خود را نمي بندد تا از زير بار تمرينات بدنسازي و اردوي هاي آمادگي تيم در برود، باعث ناراحتي ساير بازيکنان تيم نمي شود، تاکيد کرد: اين موضوع از حيطه پاسخگويي من خارج بوده و قلعه نويي بايد در مورد آن اظهار نظر کند.
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص حضور فرهاد مجيدي در تيم استقلال نيز خاطر نشان کرد: من از طريق يک دوست مشترک براي فرهاد مجيدي پيغام فرستادم که براي بازگشتش به استقلال مشکلي وجود ندارد اما ظاهرا آن دوست مشترک ما هنوز موفق نشده مجيدي را پيدا کند و اگر در اين زمينه مشکلي وجود داشته باشد من از آن مطلع نيستم.
وي درباره دليل فسخ قرارداد ايمان مبعلي با باشگاه استقلال نيز گفت: با جذب بازيکناني همچون مجتبي جباري و فابيو جانوآريو در خط مياني استقلال ترافيک ايجاد شده است. مبعلي مي خواست که با بازي کردن در استقلال به هدف اصلي خود يعني دعوت شدن به تيم ملي برسد بنابراين با حضور اين دو بازيکن احساس کرد که شايد تبديل به يک بازيکن نيمکت نشين شده و ازهدف اصلي خود دور شود.
فتح الله زاده افزود: بنابراين مبعلي از من خواست تا با فسخ قرارداد او موافقت کنم تا به تيم پيکان بپيوندد و من به دليل آنکه براي اين بازيکن احترام زيادي قائلم با تقاضاي فسخ قراردادش موافقت کردم.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا با جدايي محمد محمدي جايگزين خوبي براي او داريد، گفت: با نظر قلعه نويي ما علي حسيني دروازه بان تيم ملي زير 22 ساله ها را جذب کرديم که اين دروازه بان از آينده خوبي برخوردار است و نيازي به جذب دروازه بان خارجي نيز نداريم.
مديرعامل باشگاه استقلال خطاب به هواداران اين تيم گفت: از اينکه هواداران استقلال در فصل نقل و انتقالات به من اعتماد کردند تشکر مي کنم و لياقت آنها حتي بيشتر از اين هاست. بايد به آنها اين خبر را بدهم که همچنان براي جذب نکونام دست از تلاش خود بر نداشته ام.
وي در خصوص آخرين وضعيت حضور جواد نکونام در تيم استقلال گفت: همانطور که گفتم ما با نکونام به توافق نهايي رسيده ايم و او نيز قول داده بود اگر در اوساسونا نماند تنها گزينه اش فقط استقلال باشد. در اين راستا نيز براي دريافت رضايتنامه اش با مسئولان باشگاه اوساسونا مذاکراتي داشته و حتي به توافقات خوبي نيز دست پيدا کرده است بنابراين اگر مشکل خاصي پيش نيايد قرارداد وي را روز يکشنبه ثبت خواهيم کرد.
فتح الله زاده در پاسخ به اين پرسش که آيا با تمام شدن زمان نقل و انتقالات اين بازيکن براي ثبت قرارداد خود با باشگاه استقلال به مشکل نخواهد خورد، تاکيد کرد: نکونام خارجي ليگ بوده و براي ثبت قراردادش بايد itc وي برسد بنابراين در اين خصوص از نظر قانوني هنوز زمان نيز داريم.
وي در خاتمه تاکيد کرد: من به هواداران قول دادم که اسکلت تيم را حفظ کرده و آن را تقويت کنم که خوشبختانه به اين مهم توانستم دست پيدا کنم. اما مهمتر از اين موضوع که بدون پرداخت يک ريال و با دست خالي بازيکنان جديد را جذب کرده و با قديمي ها تمديد کرديم که اين موضوع باعث شده من شرمنده آنها شوم اما مطمئن باشند که قبل از نيم فصل ليگ برتر اين موضوع را جبران خواهم کرد
-
مصاحبه كيانوش رحمتى
از ۲ ماه ديگر بازى مى كنم
كيانوش رحمتى: نكونام بهترين گزينه براى جانشينى تيموريان است
كيانوش رحمتى هافبك دفاعى استقلال آخرين بازيكنى بود كه در هيات فوتبال حاضر شد و قراردادش را با باشگاه استقلال تمديد كرد.او در پاسخ به اين سوال كه چرا اينقدر دير به هيات فوتبال رفتى گفت: من از ۲۰ روز پيش با مسئولان باشگاه استقلال توافق كردم و با نظر قلعه نويى در اين تيم ماندم. ما با هم توافق كرديم كه اگر ليست استقلال پُر نشد اسم من قبل از شروع فصل در فهرست اين تيم قرار بگيرد و اگر هم مشكلى به وجود آمد قراردادم را در نيم فصل امضا كنم. خدا را شكر شرايط طورى پيش رفت كه از همين ابتداى ليگ اسم در فهرست استقلال قرار گرفت و اميدوارم پاسخ اعتماد كادرفنى و مسئولان باشگاه را بدهم.از كيانوش مى پرسيم كه چه زمانى به ميادين فوتبال برمى گردى و او افزود: به احتمال فراوان از اواخر مردادماه دويدن را آغاز خواهم كرد و اين كار باعث خواهد شد تا شرايط من روز به روز بهتر شود. من به احتمال فراروان از ۲ يا ۳ ماه ديگر فوتبال بازى خواهم كرد ولى اميدوارم خيلى زود به تركيب استقلال برگردم.رحمتى در خصوص احتمال حضور جواد نكونام در استقلال تصريح كرد: من در پاس با جواد هم بازى بودم و از حضور او در استقلال استقبال مى كنم. با رفتن آندرانيك تيموريان تيم ما در حال حاضر در پست هافبك دفاعى يك بازيكن مقتدر مى خواهد و فكر مى كنم نكونام مى تواند به تيم ما كمك كند و بهترين گزينه براى جانشينى تيموريان است.
از كيانوش در مورد شرايط خط هافبك استقلال سوال كرديم و او گفت: استقلال در سال هاى اخير خط هافبك پرقدرتى داشته و فكر مى كنم امسال هم بهترين خط ميانى ايران را در اختيار داشته باشيم. با توجه به اينكه قلعه نويى زمان بازيگرى اش در پست هافبك بازى مى كرد، اهميت اين منطقه از زمين را به خوبى مى داند.
-
مصاحبه ایمان مبعلی
خودم خواستم از استقلال بروم
مبعلى: جدايى ام ارتباطى به حضور جبارى نداشت
ايمان مبعلى كه قراردادش را با استقلال فسخ و با عقد قرارداد يكساله به پيكان پيوست پس از ثبت قراردادش در هيات فوتبال اظهار داشت: كسى مرا مجبور به اين كار نكرد. من بازيكن آزاد بودم و سهميه محسوب نمى شدم. خودم خواستم از استقلال جدا شوم و از مسئولان اين باشگاه كه با درخواستم موافقت كردند تشكر مى كنم.وى در پاسخ به اين سؤال كه به نظر ناراحت مى رسد تصريح كرد: اينگونه نيست و اتفاقا يكى از خوشحال ترين شب هايم را پشت سر گذاشتم. تجربه حضور در ساعات پايانى در هيات فوتبال را نداشتم كه آن را بدست آوردم.مبعلى در پاسخ به اين سؤال كه جدايى اش از استقلال غير طبيعى به نظر مى رسد، گفت: شما مى توانيد از مسئولان استقلال نيز در اين باره سؤال كنيد. دوست داشتم به پيكان بيايم و با ميل خودم اين اتفاق رخ داد. جدايى من از استقلال ارتباطى به حضور جبارى نداشت و به درخواست خودم صورت گرفت.بازيكن جديد پيكان در اين باره كه آيا واقعيت را مى گويد اظهار داشت: روزى كه ايمان مبعلى دروغ بگويد بايد از اين فوتبال برود. آن زمان كه استقلال مرا مى خواست پيكان نيز دنبالم بود كه من به استقلال رفتم اما اكنون تصميم گرفتم براى پيكان بازى كنم.مبعلى در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين تصميم ارتباطى به اردوى تركيه و بازى دوستانه استقلال و پيكان داشت خاطرنشان كرد: من از عبدالله ويسى شناخت كاملى داشتم. پيكان تيم خوبى است و از بازيكن جوان، مستعد و با انگيزه اى سود مى برد.
-
مصاحبه مجتبی جباری
بهترين قرارداد عمرم را بستم
جبارى: وابستگى ام به استقلال زياد شده است
هافبك استقلال تمديد قراردادش با اين تيم را اين قرارداد را بهترين قرارداد عمرش دانست.مجتبى جبارى پس از ثبت قراردادش با استقلال در هيات فوتبال تهران گفت: خوشحالم كه توانستم يكسال ديگر در استقلال باشم. هر چه مى گذرد وابستگى ام به اين تيم بيشتر مى شود.وى درباره يارگيرى استقلال در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: تيم بسيار خوبى بسته شده است. استقلال هميشه كانديداى قهرمانى بوده و امسال نيز اينگونه است. اميدوارم بازيكنان هماهنگ شوند تا نتايج خوبى كسب كنيم.جبارى درباره مشكلاتش با باشگاه استقلال خاطرنشان كرد: يك سرى مشكلات بود كه نمى توان درباره آن صحبت كرد و برخى مشكلات نيز حل شد. تنها حرفى كه مى توانم بزنم اين است كه اين، بهترين قرارداد عمرم بود كه با استقلال امضا كردم.
-
مصاحبه تيموريان
قرارداد ۳ ميلياردى من كذب محض است
تيموريان: قلعه نويى تحت فشار آن حرف ها را زد
آندرانيك تيموريان هافبك فصل گذشته استقلال فصل آينده ديگر در ايران بازى نخواهد كرد. او كه سابقه بازى در ليگ برتر انگليس را دارد براى دومين بار لژيونر شده و البته مقصد بعدى آندو ليگ قطر است. هر چند خيلى ها معتقدند بازى كردن در قطر براى فوتباليست هاى ايرانى پيشرفت فوتبالى ندارد اما تيموريان معتقد است كه مى تواند در قطر هم روزهاى خوبى داشته باشد. آندو در گفت وگويى به سوالات مطروحه پاسخ داده است:
• هدف اصلى تو از رفتن به قطر چه بود؟
- من انگيزه هاى جديدى دارم و دوست داشتم يك شخصيت جديد را تجربه كنم. انتخاب ليگ قطر هم از لحاظ فوتبالى براى من مهم بود، هم اينكه بتوانم آينده و زندگى ام را تامين كنم.
• اما خيلى ها معتقدند قطر از لحاظ فوتبالى جاى پيشرفت ندارد؟
- به آنهايى كه چنين نظرى دارند احترام مى گذارم اما من در اين خصوص با خيلى ها مشورت كردم. من در هر تيمى كه بازى مى كنم فقط به فوتبال فكر مى كنم و فرقى ندارد كجا باشم. من يك بازيكن حرفه اى هستم و در هر تيمى كه باشم بايد بالاترين سطح فوتبالم را به نمايش بگذارم.
• مى گويند حدود ۳ ميليارد پول گرفته اى و امكانات آنچنانى در اختيار تو قرار گرفته است؟
- اولا بايد بگويم كه اين مبلغ كذب است و من ۳ ميليارد نگرفته ام در ضمن در فوتبال حرفه اى دنيا اين يك موضوع طبيعى است كه هر باشگاهى براى بازيكنانش امكاناتى مثل ماشين يا خانه تهيه كند تا فوتباليست رفاه داشته باشد ولى اينكه مى گويند ۳ ميليارد گرفته ام دروغ است.
• امير قلعه نويى هم خيلى دوست داشت در اين تيم بمانى اما بابت جدايى ات بيش از حد ناراحت شد. در اين خصوص چه صحبتى دارى؟
- او قبلا مربى من بوده و در ۱۱ دوره قبلى ليگ برتر بهترين عملكرد را در بين مربيان ايرانى داشته است و من هم در جام ملت هاى آسيا افتخار شاگردى او را داشتم. من مشكلى با قلعه نويى ندارم و نظر او برايم قابل احترام است.
• قلعه نويى بعد از اينكه جدا شدى در مصاحبه اى گفت كه آندو به خاطر پول از استقلال رفت و بايد حقيقت را بگويد. چرا جواب او را ندادى؟
- اميرخان تحت فشار آن حرف ها را زد و من اصلا ناراحت نيستم. به هر حال آن زمان استقلال شرايط حساسى داشت و هنوز بازيكنان مورد نظرش را به دليل مشكلاتى كه به وجود داشت نگرفته بود. شايد اگر هر فردى جاى قلعه نويى بود بدتر مصاحبه مى كرد اما او انسان فهيمى است و فرق خوب و بد را مى داند.
-
مصاحبه ميثم بائو
نمى دانم چرا راى شكايتم ازمديرروستا اعلام نشده است
ميثم بائو : قهرمانى با تيم خوش شانس تر است
ميثم بائو در خصوص وضعيت استقلال اظهار داشت: وضعيت تيم مطلوب است. خدا را شكر توانستيم در اين مدت با تمرينات فشرده خود را به آمادگى نسبى برسانيم. با برنامه ريزى كه داريم فقط دنبال تمرينات تاكتيكى و فنى هستيم تا انشاءالله وقتى وارد مسابقات شديم، به هماهنگى خوبى رسيده باشيم.وى افزود: اوضاع تيم خيلى خوب است. خوشبختانه بازيكنانى به استقلال آمدند كه هم باتجربه هستند و هم با كيفيت. آنها در تيم هاى بزرگى بازى كردند و ديگر نيازى نيست به كسب تجربه بپردازند. تيم ما از لحاظ يارگيرى برخلاف ادعاى ديگران خيلى خوب عمل كرده و بنا به نيازى كه داشته بازيكن گرفته.هافبك استقلال تصريح كرد: هدف ما كسب مقام قهرمانى است و هواداران هم اين انتظار را از تيم دارند چون وقتى مربى بزرگى مثل قلعه نويى بالاسر تيم باشد، اين انتظارات بالا مى رود با اين حال تيم هاى پرسپوليس، سپاهان و تراكتور هم مدعيان ديگر هستند. البته ما از خيلى تيم ها جلوتريم .بائو گفت: اين كه پرسپوليسى ها خود را از الان قهرمان فرض مى كنند درست نيست چون خودشان هم مى دانند كه در فوتبال هيچ تضمينى نيست. هرتيمى به نظرم بيشتر تلاش كند و زحمت بكشد و در كنار آن شانس خوبى داشته باشد، مى تواند قهرمان شود با اين حال فكر مى كنم امسال ليگ خيلى خوبى داشته باشيم چون خيلى از تيم ها خود را قوى بستند.وى در خصوص اين كه چرا راى شكايت شما از مديرروستا اعلام نشده؟ تاكيد كرد: بايد خيلى زودتر از اينها راى مى دادند. نمى دانم و مانده ام چرا راى صادر نشده. كميته انضباطى بايد هرچه زودتر راى بدهد.
-
مصاحبه ساموئل
به من گفتند روى خون گوسفند قدم بزن
ساموئل: رانندگى در تهران بدترين خاطره ام از ايران است
بازيكن انگليسى استقلال چنان از قربانى كردن گوسفند شوكه شده كه آن را به عنوان يك رخداد مهم براى هموطنانش تعريف كرده است.فورفورتو مجله مشهور انگليسى با اين بازيكن سابق استون ويلا به دليل حضور او در ايران مصاحبه اى انجام داده كه بخشهاى جالبى دارد. ساموئل درباره تفاوت فرهنگ با ايرانى ها از مراسم قربانى كردن گوسفند در استقلال گفته است ؛اينكه پيش از شروع بازى ناگهان با مراسم قربانى كردن گوسفندى براى خوش شانسى و كسب پيروزى تيمش مواجه شده .ساموئل مى گويد قبول اين مساله بدون هيچ پيش زمينه اى برايش كار ساده اى نبود: آنها براى خوش شانسى گوسفند قربانى كردند. بعد از باخت در يكى از بازيها ، گوسفندى خريدند و براى اينكه بخت تيم باز شود بازيكنان بايد داخل خون آن گام برمى داشتند اما من اين كار را انجام ندادم. دوست نداشتم كارى برخلاف اعتقادات آنها انجام دهم اما اين كار از من بر نمى آمد. جالب بود كه پس از اين كار بازى بعدى را برديم. هواداران خيلى خوبى داريم و در بازيهاى خانگى بين ۸۵ هزار تا ۱۰۰ هزار نفر تماشاگر به ورزشگاه مى آيند.ساموئل بدترين خاطره اش از ايران را رانندگى در تهران مى داند و مى گويد: به عمرم چنين چيزى نديده ام .وقتى رانندگى مى كنيد جان تان را دستتان گرفته ايد و پشت فرمان مى نشينيد. از خيلى ها شنيده ام درباره ترافيك لندن ناله مى كنند اما رانندگى درتهران چيز ديگرى است. خيلى از راننده ها كارى به علائم ندارند و فقط بوق مى زنند و به نظر مى رسد در تمام مدت رانندگى فقط دست شان روى بوق است!
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
دوست داشتيم مجيدى برگردد اما نشد
فتح الله زاده: يكشنبه با نكونام قرارداد مى بنديم
فصل نقل و انتقالات ليگ دوازدهم به پايان رسيد و استقلال توانست بازيكنان مد نظر خود را به جز آندرانيك تيموريان حفظ و چند بازيكن را هم به ليست خود اضافه كند.على فتح الله زاده در خصوص نقل و انتقالات و عملكرد اين تيم در اين فصل، تمديد قرارداد مجتبى جبارى و ديگر مسائل صحبت هايى انجام داده كه در زير مى خوانيد:
• با اتفاقاتى كه افتاد نيمه دوم نقل و انتقالات را برديد يا نه؟
- ما نيمه اول را هم نباخته بوديم. دوستان ما در باشگاه پرسپوليس چون فصل گذشته كمبود بازيكن داشتند تعدادى بازيكن گرفتند اما ما تيمى را حفظ كرديم كه نگه داشتن بازيكنانش خيلى سخت بود. ،۷ ۸ بازيكن گردن كلفت استقلال قراردادشان تمام شده بود و بازيكنانى مثل برهانى، رحمتى، منتظرى، ميداودى، حيدرى و خيلى هاى ديگر با پيشنهادات چشمگير روبه رو شده بودند. شايد چون اينها بازيكن استقلال بودند حفظ آنها زياد به چشم نيامد اما انصافاً كار بسيار سختى براى تمديد قرارداد آنها داشتم. حتى اين اواخر چون بازيكن زياد آورديم با خواست و تمايل ايمان مبعلى او را به پيكان داديم و حالا هم اميد داريم در زمين جوابگوى هوادارانمان باشيم.
• چرا كوتاه آمديد كه جبارى به استقلال برگردد؟
- روز پنجشنبه جلسه داشتيم و بارها گفتم كه خودم را فداى استقلال مى كنم. در اين جلسه قلعه نويى اعلام نياز كرد و گفت جبارى را مى خواهد، من هم به نظر سرمربى احترام گذاشتم.
• اما به نظر مى رسد تا آخرين لحظات جبارى را نمى خواستيد و دوست داشتيد جايگاه مديرعامل و بازيكن را نشان بدهيد.
- براى خود بازيكن هم خوب است كه در چارچوب قوانين يك باشگاه حركت كند. خود آنها هم مى دانند اگر بازى نكنند درآمدى ندارند. بنابراين يك بازيكن بايد تابع تصميمات باشگاه استقلال باشد.
• نمى ترسيد دوباره جبارى مصاحبه كند و همان اتفاقات قبل تكرار شود؟
- نه از اين لحظه به بعد مسئوليت جبارى با سرمربى است و من مطمئنم قلعه نويى در برخورد با بازيكنان كارش را بلد است. سعى من هم اين است كه فقط مديريت و در مواقع لزوم ورود كنم.
• استقلال امسال كهكشانى تراست يا سال گذشته؟
- فكر مى كنم تيمى كه امسال درست كرديم كامل تر از سال گذشته است.
• از اصطلاح كهكشانى استفاده نمى كنيد چرا؟
- سال گذشته همه مى گفتند كه ما كهكشانى هستيم و من مى خواستم كه از اين واژه براى استقلال استفاده نكنند. اين اصطلاح انتخاب دوستان مطبوعاتى ما بود اما حالا مى گويم كه ما تيم خوبى هستيم و هواداران هم با وجود اين بازيكنان احساس اطمينان مى كنند.
• تكليف مجيدى چه شد؟
- چون او با ما قرارداد داشت و به عنوان بازيكن قرضى به الغرافه رفته بود جلسه گذاشتيم تا اين بازيكن را بگيريم و حتى چند بار تماس گرفتيم اما تلفن او بسته بود و حتى از طريق يكى از دوستانش قصد ارتباط داشتيم كه اين امر ميسر نشد.
• پس او ديگر نمى تواند به استقلال بيايد؟
- خيلى دوست داشتيم مجيدى برگردد اما متأسفانه فصل نقل و انتقالات تمام شده و زمانى براى ما باقى نمانده است.
• خوروش سرپرست باشگاه سپاهان اعلام كرده زمانى كه مديران استقلال و پرسپوليس شو اجرا مى كردند ما خلعتبرى را گرفتيم. شما چه نظرى داريد؟
- ادبيات ما به اين گونه صحبت ها نمى خورد. اين ادبيات مخصوص همان آقايانى است كه شما اسم برديد. سؤال بعدى لطفاً!
• چگونه مى خواهيد به اين بازيكنان پول بدهيد؟
- خدا را شكر مى كنم كه بدون يك ريال پول تيمم را اينگونه بستم. اگر نگوييم بهترين تيم نقل و انتقالات نيستيم، اما جزو بهترين ها هستيم. دست همه آنهايى كه با ما قرارداد امضا كردند درد نكند و اميدوارم خدا به من توفيق بدهد كه براى بازيكنانم جبران كنم.
• قبول داريد بازيكنان هم از امروز چشم به شما دارند و حتى قلعه نويى اعلام كرده بود اميدواريم مشكلات مالى قبل از بازى با آلومينيوم حل شود؟
- طبيعى است كه بازيكنان حق داشته باشند و تا همين حالا هم كلى محبت كردند، من اطمينان دارم كه آنها قبل از بازى هفته آينده با آلومينيوم شارژ مالى خواهند شد. منتظرم وزير ورزش از سفر خارج از كشور برگردد و آن درصدى را كه با هم توافق كرده بوديم پرداخت كند تا من بلافاصله به بازيكنان برسانم.
• با نكونام چه كرديد؟ ظاهراً او در آستانه پيوستن به استقلال است؟ واقعاً مى خواهيد ۵ميليارد به او بدهيد؟
- بحث ۵ ميليارد نيست، متأسفانه اين حرف ها هميشه مطرح مى شود و اشتباه است. اگر ما يك و نيم ميليارد داشتيم آندو را نگه مى داشتيم. با نكونام توافق كرديم و او نيز با مسئولان باشگاه صحبت كرد كه مبلغ ۵۰۰هزار دلار به باشگاه اوساسونا پرداخت كنيم. قرار است نكونام از آنها اجازه بگيرد و توافقات لازم نيز انجام شده و انشاءالله يكشنبه ختم به خير خواهد شد.
• پس احتمال حضور نكونام در استقلال خيلى زياد است؟
- از خيلى هم زيادتر است و ۸۰درصد اين بازيكن استقلالى است.
-
مصاحبه محمد محمدی
مشكلى با رحمتى ندارم
محمدى: به خاطر حفظ دوستى ها از استقلال رفتم!
محمد محمدى در خصوص دلايل جدايى اش از استقلال در دقايق پايانى فصل نقل و انتقالات صحبت هايى را انجام داده كه در زير مى خوانيد:
• چطور شد كه به يك باره از استقلال رفتى؟
- اگر خاطرتان باشد قبل از ثبت قراردادم با استقلال گفته بودم كه منتظر پيشنهاد از تهران هستم. من از طريق بهمن دهقان و بهزاد غلامپور با على دايى در ارتباط بودم و همان طور كه شما مى دانيد راه آهن تازه ۵،۴ روز است شكل گرفته و به همين خاطر على دايى نيز مسئوليت راه آهن را قبول نكرده بود به همين خاطر به استقلال رفتم. مى دانستم كه شرايط استقلال سخت است. هنگامى كه ديدم على دايى به راه آهن برگشت پرويز با قلعه نويى صحبت كردم و نزديك به يك ساعت جلسه گذاشتيم و توانستم موافقت ايشان را بگيرم كه از استقلال جدا شوم.
• قلعه نويى مخالف نبود؟
- ايشان خيلى مخالفت كرد اما به خاطر شرايطم پذيرفت كه به راه آهن بروم. من ۱۲ روز با استقلال بدنسازى كردم و چند روز در كنار دوستان قديمى ام بودم اما بهتر اين بود كه از استقلال جدا شوم تا دوستى ها ادامه داشته باشد.
• واضح تر صحبت مى كنى؟
- فقط همين را بگويم كه به خاطر اينكه مشكلى نيايد و دوستى هايمان حتى در حد تلفنى باقى بماند اين تصميم را گرفتم اما چيزهايى است كه شايد براى خيلى ها قابل تحمل باشد، اما من احساس كردم كه برايمان قابل تحمل نيست، اين را هم بگويم كسى به من چيزى نگفته اما شرايط طورى بود كه بهتر بود جدا شوم.
• از اين شرايطى كه مى گويى براى قلعه نويى توضيح دادى؟
- تمامى شرايط را فقط براى قلعه نويى توضيح دادم و ايشان هم به من لطف كرد وگرنه هيچ كس قبول نمى كرد در اين شرايط جدا شوم.
• قبول كن كه با جدايى ات شايعاتى در خصوص اختلاف با مهدى رحمتى مطرح مى شود.
- اتفاقاً با رحمتى صحبت كرده ام و هيچ مشكلى در اين مساله نيست. هيچ مشكلى نيست كه شما فكر كنيد اسمش را مى توان مشكل گذاشت اما همين را بگويم كه شرايط فوتبالى ما كاملاً تغيير كرده و به اشخاص بر نمى گردد، منظورم اين است كه شرايط گروهى خيلى تغيير كرده و نمى خواهم خدايى نكرده بگويم كه اتفاقى افتاده است اما تحمل يكسرى از چيزها براى من سخت بود كه اصلاً اين مسائل فوتبالى و فنى نيست، شايد خيلى ها بگويند كه محمدى به خاطر بازى نكردن از استقلال جدا شد اما سر سوزنى در اين خصوص بحث ندارم و خود قلعه نويى مى داند كه دلايلم را فقط به شخص ايشان گفتم.
• هنگامى كه در تركيه بودى شايعاتى مطرح شد كه به خاطر جان واريو نام تو و ميثم بائو از فهرست استقلال خارج مى شود؟
- دو روز قبل از اينكه اين مسائل مطرح شود و روزنامه ها چنين چيزهايى بنويسند، با قلعه نويى صحبت كردم. خدا شاهد است كه دروغى نمى گويم و تمامى حرفهايم را مى توانيد از آقايان قلعه نويى و اميرى بپرسيد، من به اراده شخصى خودم و براى آنكه شرايط مهياتر باشد و با آرامش كار كنم از استقلال جدا شدم حتى به هنگام فسخ قرارداد فتح الله زاده راضى نمى شد اما از آنهاممنونم كه با جدايى ام موافقت كردند. من دوست داشتم شاگرد على دايى باشم و در كنار بهزاد غلامپور كار كنم كه او خيلى به من لطف كرد و از على دايى ممنونم كه تا آخرين لحظه از پيشنهادش به من دست نكشيد و باعث حضورم در اين تيم شد.