کارتون سریالی فوتبالیست ها دیوونه اش بودم از تارو هم خوشم میومد
از تام جری هم خوشم میاد همیشه دوست دارم موش رو خفه کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
کارتون سریالی فوتبالیست ها دیوونه اش بودم از تارو هم خوشم میومد
از تام جری هم خوشم میاد همیشه دوست دارم موش رو خفه کنم
سینمایی و سریال فرقی نداره ! من قهرمان بچگیام پپرو بود با اون اسب سفیدش ! سوت می زد اسبه خودشو می رسوند به پپیرو ! داستان های زیادی داشت تا رسید به پدرشو پیداش کرد !
من به شخصه پسر کوهستان رو 100 برابر بیشتر از فوتبالیست ها دوست داشتم ! الان هم قصد دارم خرید اینترنتی کنم بدم به خواهر زاده هام ببینند و بفهمند من چی دوست داشتم اینا چی دوست دارند ! ( مگامن :ogh: crying::- )
بابا الان همه والا عشق بن10 هستن:ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی خیلی موافقم.اخه چه وضعی شده.این کارتونا دیگه روح ندارن.زمان ما کارتون ها با ادم حرف میزدن الان شدن یک مشت نرم افزار کامپیوتری.حالا مگامن هم که زیاد معروف نیست نه همون شرک و چند تا کارتون جدید ها هم دیگه روح ندارن و به نظر من قابل مقایسه با قبل نیستن.کار سال های قبل و این سال ها مثل مقایسه قالی دست بافت با قالی ماشینیه.اصلا قابل مقایسه نیستن. مرده شیرشاه صد شرف داره به این کارتونای امروزی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من عاشق فوتبالیستا بودم love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدشم لوک خوش شانس / سگارو ............................
همین الانم تموم انیمیشن هارو میبینم :hehee:
درست میگی ولینقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه الان بیای واسه یه بچه نسل جدید کارتون های زمان ما رو بخش کنی کلی بدو بیرا بهمون میگه !
بچه های امروز کارتن های بی محتوای رنگارنگ امروزی رو ترجیح میدن به کارتون هایی که داستان های قویی داشتن !
اصلا حواسم به سگارو نبود(اسم کارتونش رو یادم نمیاد)نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی باحال بود
منم عاشق تسوکه بودم
همونی که میپرید هوا وقتی میومد زمین یارو مرده بود:ajibeee:
فوتبالیستها - پلنگ صورتی- انشرلیki:: - cuttlas به فارسیش نمیدونم اسمش چی بود
قبول دارم کارتونا دیگه به درد هیچی نمیخورن...بچه ها دیگه بچه ها سابق نیستن (حالا همچین میگم انگار عمر حضرت نوح رو دارم)،بچه های امروزی خود سوباسو رو هم براشون بیاری تحویل نمیگیرن که!تلوزیون ایرانم که خدایی دو سالی هست کارتون نمیذاره.همش این مجریای مسخره میان حرکات مسخره درمیارن.یادمه اون موقع دو دقیقه یه بار کارتون میذاشت.تام و جری که شروع میشد،اون آقا صدا قشنگه میگفت:داستان های موش و گربه!
ولی اگه چیز باحال میخواین خدایی،این انیمیشن به اندازه تام و جری که نه،ولی خب خیلی سرگرمتون میکنه:hehee:تازه آهنگشم آدم رو شارژ میکنه:love:تازه سری 3d این انیمیشن هم به بازار اومده (یه کمپ کوچولوهای دربی هم بزنین،به خدا بیشتر از اینجا کارش میگیره)
Shaun The Sheep
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم از عشق من:love:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیزم نه داداش شاتل آشغاله اگر خواستی من پیشنهاد میکنم مبین نت بگیری پارس آنلاین هم اشغاله
و اما پاسخ به r.bajiiiiiiiooooooo.10 :hehee:
احمدرضا داداش شما بشین حنا دختری در مزرعه رو ببین یا بابا لنگ دراز هم خوبه به گروه سنیت میخوره تو از فیلم چی میدونی؟
میگی آمریکن پای اه اه ادم و منحرف میکنه آخه همه که مثل تو بی جنبه نیستن که فقط جنبه س ک س شو در نظر بگیرن عزیزم.mas:-.