لمپارد: باید بگذاری که فوتبالت از تو به دفاع بپردازد
لمپارد: باید بگذاری که فوتبالت از تو به دفاع بپردازد
ستاره سابق باشگاه وستهم از سه گلی که در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل بولتون به ثمر رساند بسیار خوشحال است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرانک لمپارد ستاره خط میانی چلسی بسیار خوشحال است که توانسته در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل بولتون گلزنی کند. سه گل لمپارد باعث شد تا چلسی بتواند در ریبوک استادیوم با نتیجه 1-5 بولتون میزبان رااز پیش رو بردارد
این درحالی است که در هفته های اخیر شک وشبهات زیادی درمورد حضور یا عدم حضور لمپارد 33 ساله درترکیب اصلی چلسی به گوش می رسید و ویلاس بواس بارها او را برروی نیمکت ذخیره های تیمش قرار دارد ولی با این وجود ستاره سابق وستهم تمرکزش را حفظ کرد و قوی ماند و اجازه داد تا فوتبالش از او به دفاع بپردازد
لمپارد در پایان دیدار یکشنبه شب تیمش به اسکای سپورت گفت:« درچنین شرایطی باید قوی باشی و اجازه دهی که فوتبالت در زمین مسابقه به صحبت بپردازد و از تو دفاع کن. اگر این کار را بکنی و با جدیت به تمرین بپردازی و اوضاع روی غلتک بیفتد، خیلی خوب است. من حس می کنم که یکشنبه شب همین اتفاق برای من رخ داد.»
ستاره انگلیسی چلسی در ادامه صحبتهایش به عملکرد خوب تیمش در ریبوک استادیوم اشاره کرد و گفت:« این همیشه رضایت بخش است. من از اینکه بازی کردم و درموفقیت تیم سهیم بودم واقعا خوشحالم. تیم ما در اکثر بازیهای این فصل خیلی خوب بازی می کند و من دوست دارم که هرزمان که در ترکیب تیم قرار می گیرم موثر باشم. خیلی خوب است که کنار بازیکنان خوبی بازی کنی. دانیل استوریج گل اول من را برایم ساخته و پرداخته کرد.حس می کنم که کارهای زیادی برای انجام دادن دارم و می خواهم بخشی از این تیم موفق باشم و فصل خوبی را با چلسی پشت سربگذارم. »
ستاره 33 ساله انگلیسی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« فکر نمی کنم که در جریان دیدار یکشنبه شب ما می توانستیم چیز بیشتری بخواهیم. عملکرد ما در نیمه اول بازی ،مثل تمام بازیهای قبلی مان خوب بود و پاسکاری و حرکات زیبا و گلهایمان درجریان این بازی از راه رسید.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تلاش دوباره یووه برای جذب الکس
تلاش دوباره یووه برای جذب الکس
مدافع بزریلی چلسی بار دیگر برای تقویتخط دفاعی مورد توجه سران یووه، صدر نشین ایتالیا برای انتقال در ماه ژانویه قرار گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق گزارش Tuttosport رئیس باشگاه یووه، جوزفه ماروتا الکس مدافع مرکزی چلسی را در لیست خرید یووه در ماه ژانویه قرار داده است.
سران یووه به شدت مشتاقند تا با جذب الکس خون تازه ای به رگ های خط دفاعی یووه تزریق کنند و به نظر آن ها الکس برزیلی گزینه بسیار مناسبی می باشد.
قهرمان 27 دوره لیگ ایتالیا در گذشته نیز به دنبال جذب رودولفو مدافه مرکزی باشگاه سائوپاولو بوده است اما گویا آنها از تلاش برای جذب الکس دست بردار نیستند چرا که در گذشته نیز این باشگاه به چلسی پیشنهاد داده بود اما سران چلسی آن را رد کرده بودند.
مسئولان یووه که به مدافع سابق پی اس وی آیندهوون علاقه زیادی دارند در ترنسفر تابستانی برای جذب این بازیکن در تلاش بودند اما این انتقال هرگز محقق نشد.
با این وجود ماروتا هنوز امیدوار است که بتواند نظر چلسی را برای جذب آلکس جلب کند چرا که این بازیکن برای انتقال به سری آ ابراز علاقه کرده است.
الکس در 24 آگوست در مصاحبه با skysport گفت:" مدیر برنامه های من در حال مذاکره با یووه می باشد. من 29 سال دارم و انتقال به سری آ می تواند یک فرصت بزرگ برای من باشد. من خیلی دوست دارم در ایتالیا به فوتبالم ادامه دهم و در آنجا پیشرفت کنم. امیدوارم این آرزو قبل از بازنشسته شدم تحقق پیدا کند."
قرارداد این بازیکن با چلسی در تابستان 2013 به پایان خواهد رسید.
چلسی به دنبال مدافع لاتزیو
چلسی به دنبال مدافع لاتزیو
گزارشات رسیده از باشگاه چلسی نشان می دهد که این باشگاه در حال مذاکره با سران لاتزیو بر سر مدافع این تیم یعنی استفان رادو می باشد.
این بازیکن رومانیایی که این روز ها بازی های با کیفیتی را در سری آ ارائه می دهد چند هفته ایست که زیر ذره بین باشگاه چلسی قرار گرفته است.
سران چلسی که بازی های این بازیکنرا زیر نظر گرفته اند در روز های آتی چند نفر از کادر فنی خود را برای تماشای بازی این مدافع خواهند فرستاد تا در صورت جلب رضایت آنها رادوی 24 ساله یکی از گزینه های ترنسفر زمستانی چلسی لقب بگیرد.
مدیر برنامه های رادو یعنی بکالی در این زمینه گفت:" در حال حاضر ما مشعول مذاکره با باشگاه انگلیسی می باشیم. "
بواس به دنبال اضافه کردن پوششی در سمت راست خود می باشد. و شاید با نهایی شدن این انتقال پائلو فرییرا در تابستان بعدی باشگاه چلسی را ترک کند.