کوتینیو: آماده بازی هستم
هافبک 19 ساله اینتر پس از درخشش در برابر کالیاری انگیزههای بسیار بیشتری برای پیشرفت با پیراهن نراتزوری پیدا کرده است.
اختصاصی Inter.Ir - هافبک 19 ساله اینتر پس از درخشش در برابر کالیاری انگیزههای بسیار بیشتری برای پیشرفت با پیراهن نراتزوری پیدا کرده است.
کوتینیو این فصل در بازیهای بسیار کمی به عنوان بازیکن اصلی وارد زمین شده، اما توانسته در همین بازیها عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشته و یکی از بهترینهای اینتر باشد.
کوتینیو در مصاحبه با کوریره دلو اسپورت گفت: "من میخواهم بازی کنم و اهمیت نمیدهم در چه پستی بازی کنم، هر چند پست هافبک تهاجمی را ترجیح میدهم. با این حال اگر از من خواسته شود در کنارهها بازی کنم هیچ مشکلی نخواهم داشت."
وی افزود: "ما بازیکنان جوان نیاز به بازی کردن داریم. نیاز داریم. نیاز به صبر و آرامش."
او ادامه داد: "با این حال بازی در کنار قهرمانان بزرگ کمک زیادی به من کرده است. فوتبال ایتالیا بسیار متفاوت است. شما باید در یک لحظه همه کاری را انجام دهید."
زمانی که کوتینیو به اینتر آمد 18 ساله بود اما فصل گذشته در پست غیر تخصصی نتوانست عملکرد مناسبی داشته باشد و پس از اخراج بنیتز کمتر به کار گرفته شد.
کوتینیو درباره فصل گذشته اظهار داشت: "بنیتز مرا باور داشت و به همین خاطر از او ممنونم. او با دادن یک پست جدید برایم در یک باشگاه بزرگ فضا ایجاد کرد."
ستاره سابق تیم جوانان برزیل تاکید کرد: "حالا، رانیری به من میگوید با حفظ آرامش فقط بیشتر تمرین کن تا بتوانی نمایش حقیقی خود را ارائه دهی. هر گاه مربی به من نیاز داشته باشد من آمادهام."
کوتینیو با رد شایعه علاقه به جدایی قرضی از اینتر توضیح داد: "من نمیتوانم حالا برای آینده خود تصمیم بگیرم. اگر بتوانم در اینتر بمانم، میخواهم راه خود را همینجا ادامه دهم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]