-
اعصابم داغونه شدید!!!!:ey babaaa::gijjj:
خب یه خورده دقو دلیمو رو سر این شکوری و بادامکی بی عرضه و.... eterza::-خالی کنیم که عرضه هیچ کاری رو ندارن! آخه یکی بهم بگه کی اینا آورده تو فوتبال!!!! تو رو خدا بازیشونو. تیم رو به گند کشوندند.
کلا با این دو بازیکن مشکل داشتم و دارم اصلا حقشون نیست تو تیم باشن اگه به من بود همین الان بیرونشون میکردم. حیف این پول زبون بسته که تو جیب امثالی مثه اینا میره:gahhr: . کوفتشون بشه از گوشت سگ هم حرومتر!!!
بیخود از این دوتایی که گفتم حمایت نکنین چون کل بازی رو دیدم هیچ غلطی نکردن! این شکوری که فقط یه پاس سالم والبته شانسی به کریمی داد اون بادامکی هم تنها اون سانترش که منجربه گل شد!!! هر کی حمایت کنه با همین چوب سیاهو کبودش میکنمchomagh
عجب اوجی گرفتیم بابا:hehee:
ولی انصافا حقمون بود ببریم اونم با اختلاف زیاد. نمیدونم چرا این توپا گل نمیره لامسب!! نباید تیم اینجور باشه چون مطمئنا کم میاره. از ما گفتن بود!:shogh:
امیدوارم هر چه زودتر تو پست هایی که این دو تا بازی میکنن یه فکرایی بشه چون در ادامه بیش از این بازی به مشکل بر خواهیم خورد!:ohum:
آقا لپ کلام باعث بانی این نتیجه ضعیف شکوری - بادامکی:-ang
-
بازیه زیبایی بود ولی متاسفانه خیلی موقیعت خراب کردیم.ولی توقع داشتم علی عسکر رو تعویض کنه چون خیلی موقیعت خراب کرد.
قانون فوتبال اینه که گل نزنی گل می خوری تونیمه اول این همه گل نزدیم وگل خوردیم.
وشانس اوردیم نباختیم.امیدوارم زودتر این بدشانسی ها تموم شه.
-
انصافا خیلی خوب بازی کردن.تنها چیزکممون یه تموم کننده بود.12 تا موقعیت گل توزمین یه تیمی مثل ذوب آهن کارهرتیمی نیست.پیشرفت کرده تیم انصافا.اما ازحق نگذریم باحرفهای مهرداد موافقم.هرچقدرهم بگن امسال بادامکی بهتر از پارساله بازم درحدواندازه های پرسپولیس نیست.شکوری هم که جای خودداره.اما به این دو نفرباید آقازمانی هم اضافه کردکه وحشتناک اعصاب آدمو قلقلک میده.
-
دیشب واقعا بازی خوبی انجام دادن ولی با بد شانسی توپ ها گل نشد حیف شد البته داره روز به روز بهتر میشه واین عالیه
شکوری هم باید بفرستنش دسته 3 تا بفهمه کجا داره بازی میکنه
-
بابا پرسپولیس ر-د-
چجوری میخواییم استقلالو ببریم؟ :ogh:eterza::-:gijjj:chomagh:gerye:crying::-crying::-crying::-crying::-
-
به نظر من باید واستیم نا نیم فصل بشه تا تحلیل کنیم ببینیم نتایجمون خوب بوده یا نه !
این ذوب آهن تیم پارسال نبود که جلوش امتیاز بدیم
اون هم توی این برهه از زمان حساس
اونا فقط 2 تا توپ آوردن و دروازبان هم که خدا خیرش بده یه دایو نزد و فقط دراز کشید روی زمین !
با این همه دیشب بهترین بازی پرسپولیس توی این فصل بود. به نظر من از بازی با صنعت نفت خیلی بهتر بودیم ولی خط دفاعی ما اون طوری که باید باشه نیست
درباره بادامکی هم حرفی نزنم بهتره :-ang
-
-
با باید این بازی رو میبردیم ولی داوری و گاه گاهی هم بد شانسی مزاحم برد ما شد...
نمیدونم چرا مازیار زارع و سامان آقا زمانی بازی کردن هر 2 تو زمین راه میرفتن...
ذوب آهن هم خیلی خوش شانس بود...
-
اول بازی پرسپولیس باز بازی میکرد و ذوب آهن هم ناخاسته به پرس کردن مشغول بود و به نظر میرسید دو تا تیم می خوان محتاط باشن از اول تاکتیک هاشون رو لو ندن ولی شروع حملات با پاسهای تو عمق ذوب آهن بود که کم هم نبودن، وبه گل هم رسیدن علی کریمی هم با این که جلوتر از همیشه بود ولی کار خودش رو انجام میداد و تغیری در نوع بازیش نداشت و مثل هافکها بود البته این روند فک نکنم بیشتر از یه ربع طول کشیده باشه
نیمه دوم تعویض کاظمیان و رضایی هم خوب نبود چون رضایی توانایی حفظ توپ نداره و خیلی از حملات رو ناقص گذاشت اگر کاظمیان بود شاید گل هم میزد
ولی اول بازی که معمارزاده گل خورد گفتم جشنواره گل 2 شروع شد،تساوی نتیجه خوبی بود اونم با این بازی که بازیکنها داشتن زیادشون هم بود
پرسپولیس مهاجم نداره ولی خوب شد انصاری فرد رو نگرفتن که فقط اسم مهاجم رو روش گذاشتن
-
ديگه از اين بدشانسي ها خسته شدم:gijjj:آخه كدوم تيم ميتونه تو اصفهان اينقدر رو زوب آهن حمله كنه؟!97 دقيقه بازي دست ما بود و 10 15تا موقعيت گل داشتيم ولي فقط 2تا گل زديم!!!!!!!!!ديگه اشكم دراومده بس كه بدشانسي اورديمcrying::-crying::-crying::-crying::-:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:مشكل پيروزي اينه كه يه گلزن تمام عيار نداره در عوض استقلال با بدترين بازي ها بهترين نتيجه هارو ميگيره و دليلشم داشتن مجيدي و برهاني و ميداوودي و كرار و شريفات.....كلا همه بازيكوناشون گلزن هستند.حيدري ميره از كنار سانتر ميكنه و گل.حالا پرسپليس مياد يه بازي تميز و روي زمين انجام ميده و 10تا بار تو يه بازي موقعيت گل ايجاد ميكنه ولي بلد نيستن گل بزنن!!!!بازم دم كريمي گرم اگه اونو نداشتيم تموم بوديم.اميدوارم اولادي هر چه زودتر خوب شه
-
دریک جمله : دست مریزاد حمید خان ! :love:
خوشحالم حمید استیلی به قولی که داده بود عمل کرد !
واقعا تیم بازی کرد !
هم تیمی و هم تن به تن از ذوب آهن سر بودیم !
فقط انتظار نداشتم کریمی 2 تا 100% رو از دست بده ! :narahat:
اگر درصد کمی از شانس اس تق لال رو داشتیم الان با یه نتیجه عجیب ذوب آهن رو نقره داغ کرده بودیم ! ولی نباید حرکات خارق العاده گردان رو هم نادیده بگیریم !
ابراهیم شکوری هم که واقعا رفته بود قاطی باقالیا ! :-ang
نمیدونم چرا از فشنگچی یه خط عقب تر جای این مردک استفاده نمی کنه !
استیلی اکروز کریمی رو هم گذاشته بود جلو و شاید یکی از دلایل روون بازی کردن تیم همین بود ! چون ممد نوری بیشتر توپ گیرش میومد و انصافا خیلی بهتر از هفته های قبل بازی میکرد ! توپارو میداد کریمی و گهگاهی هم تودر واسه کاظمیان که متاسفانه کاظمیان اون فروغ بازی با نفت رو نداشت ! ولی کریمی براحتی توپارو لو نمی داد و خلق موقعیت می کرد !
امیدوارم دربی رو به همین قشنگی بازی کنیم البته همراه با بردن 6 تاییا !