-
کناره گيري کريمي از سرمربيگري شاهين بوشهر
رئيس هيئت موسسين باشگاه شاهين بوشهر از کناره گيري فيروز کريمي از اين تيم خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احمد گزی گفت: فیروز کریمی از سرمربیگری شاهین بوشهر کنار رفت. ایشان به دلیل بیماری که داشت گفت که قادر نیست به همکاری با شاهین ادامه بدهد.
وی ادامه داد: ابراهیم قاسمپور یکی از گزینههای اصلی شاهین بوشهر است و هم اکنون با مدیر عامل باشگاه در حال مذاکره و رایزنی است.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
فيروز کريمي: حالم کاملا خوب است
کريمي گفت: بايد پيشاپيش قهرماني شاهيني ها را به مردم خونگرم بوشهر تبريک بگويم وعذرخواهي مي کنم که نتوانستم بيش از اين در خدمتشان باشم.اگر عمري بود در فرصت مناسب تري به بوشهر خدمت مي کنم.
سایت گل- فیروز کریمی بعد از جدایی از شاهین اظهارات رییس هیئت موسس باشگاه مبنی بر اینکه بیماری باعث رفتن وی از تیم شده را رد کرد و گفت:بالاخره هرکس کاری دارد اما همین قدر بگویم حالم کاملا" خوب است. او ادامه داد: بعد از بازی در رختکن استعفا داده بودم. هیئت مدیره مخالفت کرد من هم به بوشهر فتم تا دلایلم را بگویم تا به قبول استعفا راضی شوند. جلسه برگزار شد و توافقی قطع همکاری کردیم. سرمربی سابق شاهین افزود: آقایان افراشته و محمدپور همیشه به من لطف داشتند و دارند. به همین دلیل هم با استعفایم موافقت کردند. من با توجه به مسائلی که وجود داشت نمی توانستم در بوشهر و شاهین بمانم. از این دو عزیز، مردم خوب و فوتبال فهم بوشهر و بازیکنانی که با متانت و مردانگی، مشکلات را تحمل کرده و برای شاهین سرشان را جلوی توپ گذاشتند تشکر می کنم.
با همین اظهارات است که می شود دلیل رفتن کریمی را متوجه شد. او از مشکلات گلایه داشت و گفته بود اگر این مسائل حل نشود در نیم فصل می رود اما بازهم صبر کرد تا اینکه کارد به استخوانش رسید. برخی نیز معتقدند وی به دلیل سفر تیم با اتوبوس به اصفهان، قبل از بازی در رختکن از بازیکنان خداحافظی کرده و گفته بود تیمی که نمی تواند برای بازیکنش حداقل امکانات را فراهم کند حرفه ای نیست.
کریمی شرایط شاهین را مناسب می بیند «ما یک هدفگذاری کارشناسی داشتیم که به راحتی قابل دستیابی بود. فاصله امتیازات در انتهای جدول نزدیک است و تیم با تیم دهم فقط یک برد فاصله دارد. ما بازی های خارج از خانه و خانگی های سخت مان مثل پرسپولیس، تراکتور، ذوب آهن و فولاد را پشت سر گذاشته ایم. این تیم به راحتی می تواند تا یک سوم میانی جدول بالا بیاید.»
او از جام جذفی هم حرف می زند« باید پیشاپیش قهرمانی شاهینی ها را به مردم خوب وخونگرم بوشهر تبریک بگویم و عذرخواهی می کنم که نتوانستم بیش از این در خدمتشان باشم. اگر عمری باشد در فرصت مناسب تری به بوشهر خدمت می کنم. این که می گویم یعنی روزی برمی گردم چون سه بار با پاس، سه بار ابومسلم و چهار بار استقلال اهواز کار کرده ام (جالب اینکه هر سه تیم اکنون اوضاع خوبی ندارند!) هرگاه هم رفته ام دوستانه بوده .این بار شرایط برای خدمت بیش از این مهیا نبود و کار بیشتری از دستم بر نمی آمد اما حتما از شرمندگی آنها در می آیم.»
وی جانشین خود را دستیارش می داند نه قاسمپور! «اصغر کامیاب از رگ و ریشه همین تیم است. او پتانسیل و توانایی کار را دارد و شک ندارم که تیم را جمع می کند»
منبع :
-
تکليفم تا امشب مشخص ميشود
قاسمپور: هنوز قراردادي با شاهين امضا نکردهام
گزينه اصلي هدايت تيم شاهين بوشهر گفت: با مسئولان باشگاه شاهين براي هدايت اين تيم به توافق رسيدهام اما هنوز قراردادي امضا نکردهام.
ابراهیم قاسمپور در خصوص امضای قرارداد خود با باشگاه شاهین بوشهر اظهار داشت: من با مسئولان باشگاه شاهین در خصوص هدایت این تیم به توافق رسیدهام اما هنوز در خصوص نحوه پرداخت مالی قراردادم با آنها به توافق نرسیده و قراردادم را با این باشگاه امضا نکردهام.
وی در همین خصوص افزود: یکشنبه شب با مسئولان باشگاه شاهین در همین خصوص جلسه داشتم اما توافقی حاصل نشد و تا امشب تکلیف امضای قراردادم مشخص خواهد شد. اگر غیر از این باشد در نهایت این تیم شاهین است که ضربه میخورد.
قاسمپور با بیان اینکه روز گذشته در تمرین تیم شاهین حاضر شده و تیم را تمرین داده است، در خصوص بازی این تیم با شهرداری تبریز در هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ برتر اظهار داشت: با توجه به شرایطی که هر دو تیم شاهین و شهرداری در جدول رده بندی لیگ دارند سه امتیاز این بازی برای آنها اهمیت زیادی دارد و بازی سختی را پیش رو داریم.
"تیم شاهین با توجه به شرایط نامطلوبی که در جدول دارد شدیدا به سه امتیاز دیدار خانگی مقابل شهرداری تبریز نیاز دارد"، وی با بیان این جمله تاکید کرد: بازیکنان شاهین فقط باید به شکست تیم شهرداری در خانه خود فکر کنند و من این موضوع و اهمیت سه امتیاز این بازی را به آنها گوشزد کردهام.
قاسمپور در خصوص تیم شهرداری تبریز نیز خاطر نشان کرد: شهرداری یکی از تیمهای خوب این فصل لیگ برتر است اما آنها نیز مانند خیلی از تیمهای لیگ در نتایجی که گرفتهاند نوسان زیادی داشتهاند.
وی در خاتمه تصریح کرد: اگر با باشگاه شاهین بوشهر قرارداد امضا کنم و به صورت رسمی هدایت این تیم را در دیدار با شهرداری تبریز برعهده بگیرم چون تنها یک جلسه تیم را تمرین دادهام، پیروزی و یا شکست در این بازی را از نظر فنی نمیتوان به من نسبت داد اما در هر صورت مسئولیت تیم با سرمربی است.
منبع :
-
قاسمپور قيد شاهين را زد
او دلايل عدم پذيرش اين سمت را مسائل فني دانست و گفت اين تيم ثبات خود را از دست داده و نمي شود کاري از پيش برد.
سایت گل- ابراهیم قاسمپور اعلام کرد که با شرایط موجود نمی تواند هدایت شاهین را بر عهده بگیرد. او دلایل عدم پذیرش این سمت را مسائل فنی دانست و گفت این تیم ثبات خود را از دست داده و نمی شود کاری از پیش برد. به همین دلیل با عذر خواهی از همه بوشهری ها نمی توانم سرمربی شاهین شوم.
او صبح امروز هم تا فرودگاه رفته بود تا به تهران برگردد اما مسئولان باشگاه از وی خواستند تا همین یک بازی را بماند واز روی سکو کمک کند.
منبع :
-
معرفي سرمربي تيم شاهين تا 48 ساعت آينده
مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر از انتخاب سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه ظرف 48 ساعت آينده خبر داد و گفت: عدم عقد قرارداد با قاسمپور به خاطر مسائل مالي و فني نبوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرداد محمدپور در خصوص دلایل عدم امضای قرارداد ابراهیم قاسمپور با باشگاه شاهین ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما ابتدا از هر نظر با قاسمپور برای هدایت تیم شاهین به توافق رسیدیم و به همین دلیل نیز باشگاه شاهین خبر توافق با وی را به طور رسمی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه حتی قاسمپور دو جلسه نیز بر سر تمرین شاهین حاضر شد و وسایلش را نیز به بوشهر آورد، افزود: در ابتدا ما در خصوص نحوه پرداخت مالی قاسمپور کمی با وی اختلاف نظر داشتیم و حتی با وی نیز در این خصوص جلسهای را برگزار کردیم.
مدیرعامل باشگاه شاهین تاکید کرد: در نهایت در خصوص نحوه پرداخت نیز با قاسمپور توافق حاصل کردیم و حتی یک پیش قرارداد نیز تنظیم شد که من نیز آن را امضا کردم ضمن اینکه برای ضمانت مالی بیشتر علاوه بر چک باشگاه، یک چک شخصی از مسئولان باشگاه را نیز در اختیار وی قرارداده و حتی یک منزل شخصی مناسب نیز برای اسکان وی و خانواده اش در نظر گرفتیم.
محمدپور تصریح کرد: در صحبتی که با قاسمپور داشتم وی مسائل مالی و فنی را دلیل انصراف خود از امضای قرارداد با باشگاه شاهین بوشهر عنوان نکرد و وجود برخی از مسائل حاشیه ای پیرامون تیم را به عنوان دلیل اصلی عدم تمایل خود به همکاری با باشگاه شاهین بیان کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر چه تصمیم را برای انتخاب سرمربی گرفته اید، گفت: درحال حاضر مذاکرات جدی خود را با سه مربی آغاز کرده ایم تا بهترین انتخاب را برای هدایت تیم شاهین انجام دهیم و طی 48 ساعت آینده سرمربی جدید تیم شاهین را اعلام خواهیم کرد.
-
قاسمپور پس از انصراف از مربيگري شاهين
ابراهيم قاسمپور ميگويد دوست داشته در شاهين کار کند، اما با مديران اين باشگاه به توافق نرسيده است.
ابراهيم قاسمپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره علت انصراف خود از سرمربيگري شاهين بوشهر، اظهار کرد: پيش از آن که به بوشهر بيايم، صحبتهايي را با افراشته انجام داده بودم اما از آنجايي که من درگير کارهاي مداواي پسرم بودم و افراشته هم زمان زيادي نداشت، نتوانستيم به طور کامل درباره شاهين صحبت کنيم.
وي ادامه داد: البته من تمايل داشتم که سرمربي شاهين شوم و به همين خاطر تمام وسايلم را برداشتم و به بوشهر رفتم. کاري که براي رفتن مس سرچشمه انجام ندادم. ميدانستم که شاهين با مشکل مالي مواجه است، اما دوست داشتم که با اين تيم قرارداد امضا کنم، اما بنا به دلايلي با مسئولان باشگاه به نتيجه نرسيديم.
قاسم پور درباره حضور خود روي نيمکت شاهين در بازي روز گذشته اين تيم مقابل شهرداري گفت: ما پيش از بازي به جمع بندي نرسيده بوديم و مسئولان گفتند براي اين که روحيه بازيکنان خراب نشود، شما در اين بازي کار هدايت تيم را در دست بگيريد و من هم اين کار را انجام دادم.
سرمربي پيشين داماش گيلان درباره آينده تيم شاهين گفت: شاهين يک تيم مردمي و با سوابق زياد در فوتبال ماست. واقعا حيف است که اين تيم به دسته پايين تر سقوط کند. اميدوارم که آنها در جام حذفي موفق باشند. من جزو آن دسته از مربياني نيستم که پيشنهادها براي من زياد باشد، اما ما مربياني داريم که پس از اين که با يک تيم به توافق نميرسند، از جاي ديگري به آنها پيشنهاد ميشود، اما براي امثال من که پيشنهادهاي زيادي به ما ارائه نميشود، قبول نکردن آنها بايد سخت باشد.
وي در پاسخ به اين سوال که دليل عدم توافق شما با مسئولان شاهين مسايل مالي بود، گفت: خير. اين موضوع دلايل خاصي داشت. همان طور که گفتم دوست داشتم در شاهين کار کنم، اما در نهايت با مديران تيم به توافق نرسيديم.
منبع :
-
درخشان: شاهين در وضعيت مرگ و زندگي است
گزينه اصلي سرمربيگري شاهين بوشهر گفت: شاهين در وضعيتي بين مرگ و زندگي قرار دارد.
حمید درخشان در مورد حضور مجددش در شاهین بوشهر گفت: من در ابتدای فصل به دلیل مشکلاتی که وجود داشت از ادامه کار در شاهین انصراف دادم و اکنون هم که با مدیران باشگاه شاهین مذاکره کردهام آنها قول دادهاند که مشکلات اول فصل دیگر در باشگاه وجود نداشته باشد
وی ادامه داد: من با این شرط که مشکلات مالی حل میشود و یا به حداقل میرسد سرمربی شاهین میشوم. مدیران باشگاه نیز در تلاش هستند که مشکلات حل شود.درخشان تاکید کرد: شاهین بوشهر در وضعیت مرگ و زندگی است و مدیران باشگاه میدانند که باید همه دست به دست هم بدهند تا شاهین در لیگ برتر حفظ شود. محمدپور مدیرعامل شاهین هم تلاش زیادی در این زمینه انجام میدهد.
سرمربی پیشین شاهین در مورد اینکه میتواند این تیم را در لیگ برتر نگهدارد یا نه گفت: هدفم این است و برای رسیدن به این هدف تمام تلاشم را خواهم کرد.
منبع :
-
درخشان به شاهين بوشهر بازميگردد
سرمربي اول فصل شاهين بوشهر به احتمال فراوان دوباره هدايت اين تيم را برعهده ميگيرد.
حمید درخشان که در ابتدای فصل سرمربی شاهین بوشهر بود دوباره به بوشهر برمیگردد و هدایت این تیم را برای دومین مرتبه در لیگ یازدهم برعهده میگیرد.
مدیران باشگاه شاهین در این زمینه به خبرگزاری فارس گفتند که توافقهای اولیه انجام شده و ۹۰ درصد درخشان سرمربی تیم شاهین خواهد شد.
درخشان هم به فارس گفت: در حال حاضر توافقهای اولیه انجام شده اما هنوز هیچ چیز مکتوب نشده است و تا زمانی که قراردادی امضا نشده نمیتوان گفت من سرمربی هستم البته قرار است حداکثر تا فردا قرارداد من امضا شود.
درخشان در ابتدای فصل با این تیم هم نتایج خوبی در لیگ برتر گرفته بود در اواسط فصل جای خود را به فیروز کریمی داد.
کریمی نتوانست با این تیم خوب نتیجه بگیرد و با اینکه شاهین در جام حذفی به فینال رسید اما در لیگ برتر نتایج ضعیفی گرفت.
به این ترتیب ابراهیم قاسمپور قرار شد هدایت شاهین را برعهده بگیرد که این مربی نیز پس از یک دیدار که از روی سکوها هدایت شاهین را برعهده داشت از این تیم کنارهگیری کرد و اکنون درخشان دوباره به شاهین باز خواهد گشت.
منبع :
-
درخشان در آستانه توافق نهايي با شاهين
تيم فوتبال شاهين بوشهر در آستانه توافق نهايي با سرمربي ابتداي فصل خود قرار دارد.
حميد درخشان درباره روند بازگشت خود به شاهين بوشهر و در دست گرفتن هدايت اين تيم گفت: فعلا مذاکراتي با باشگاه انجام دادهايم و فقط يک سري مسايل مانده که بايد توافقات نهايي درباره آنها صورت گيرد.
وي افزود: من وقتي از شاهين رفتم، تيم ششم جدول بود، اما حالا بايد تيم را در رتبه هفدهم جدول تحويل بگيرم. با اين حال شاهين پتانسيل بالايي دارد و ميتواند در ليگ برتر بماند.
درخشان با بيان اين که براي ماندن شاهين در ليگ قول نميدهد، گفت: ميخواهم به بوشهر بروم که به شاهين کمک کنم. به کسي قول نميدهم که تيم را در ليگ نگه مي دارم، اما به خاطر مردم بوشهر که واقعا اين تيم را دوست دارند، هر چه در توان دارم براي ماندن شاهين در ليگ ميگذارم. باشگاه از ابتداي فصل چند مدير عامل و مربي عوض کرده، اما با کمک هواداران مي توانيم شاهين را به جايگاه واقعياش برسانيم.
وي در پايان گفت: اگر اتفاق خاصي نيفتد، امروز يا در نهايت فردا کار قراردادم با شاهين نهايي ميشود و کارم را آغاز خواهم کرد.
منبع :
-
درخشان سرمربي شاهين بوشهر شد
مسئولان باشگاه شاهين بوشهر سرانجام با حميد درخشان براي هدايت اين تيم به توافق نهايي رسيدند و قرارداد وي به امضاي طرفين رسيد.
جلسه نهایی انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال شاهین بوشهر ظهر امروز یکشنبه بین رئیس هیئت مدیره، مدیر عامل باشگاه شاهین بوشهر و حمید درخشان در تهران برگزار شد. در این نشست ضمن توافق نهایی با شروط حمید درخشان، مفاد مورد نظر تا درخشان با بازگشت مجدد خود هدایت تیم شاهین را در ادامه رقابتهای لیگ برتر برعهده بگیرد.
احمد گزی رئیس هیئت موسسین باشگاه شاهین بوشهر با تایید این خبر گفت: استقلال نظر کامل در امور فنی تیم و پرداخت بخشی از مطالبات مالی بازیکنان شاهین تا پیش از بازی این تیم با داماش در هفته بیست و ششم رقابتهای لیگ برتر جزو شروط اصلی درخشان برای پذیرش هدایت تیم شاهین بود.
قرارداد حمید درخشان با شاهین بوشهر تا پایان فصل است و در صورتی که وی بتواند با این تیم نتایج قابل قبولی بگیرد، قراردادش برای فصل آینده هم تمدید خواهد شد.
شاهین بوشهر لیگ یازدهم را با حمید درخشان آغاز کرد و پس از آن سکان هدایت این تیم به دست فیروز کریمی افتاد اما این مربی به دلیل بیماری قادر به ادامه همکاری با تیم بوشهری نبود. پس از آن مسئولان باشگاه شاهین با قاسمپور مذاکرت جدی را انجام داد، اما وی از امضای قرارداد با باشگاه شاهین خودداری کرد تا مسئولان شاهین دوباره سرمربی اول فصل خود را برای هدایت این تیم برگزینند.
منبع :