خیلی ممنون...........:de:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون...........:de:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر همه حتی مدیر گرامی آقا جعفر که خیلی این 1 ماه زحمت کشیده!
یه پیشنهاد دارم که لیست اسامی بهترین ارسال کننده تو چت باکس مثل بیشترین تشکر شده ها که پایین سایته این هم بذار مثل اونا نه اینکه بری تو چت باکس کامل و__________ هووووووووو
اینکار یه جورایی غیرممکن و بیهودست ! چتباکس محل دادن پست های اسپم و نیم خطی و بی محتواست و بنظرم برای اینکار نیازی نیست که بیام جدول رده بندی ترسیم کنیمroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلهاي جام اتحاديه انگليس رو نزاشتين خو ؟ اين يه هفته است كه گذشته ، گلهاي ليگ قهرمانان هم همينطور
این مشکلی که تو چت باکس به وجود اومد چهره خیلی از بچه ها رو پیش کاربران بد کرد...
واسه همین پیشنهاد میکنم واسه استفاده از چت باکس یک قوانینی بزارید و بگین که مثلا اونهایی که بالای 100 پست دادن میتونن تو چت باکس فعالیت کنن.
نظرتون چیه ؟
عبدل جان قوانینش خوبه ولی متاسفانه اسپم های سایت زیاد میشه. چت باکسو همه می توانند استفاده کنن و کسانی که جنبشو ندارن دست رسیشونو بر میداریم:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من میگم که اگر کاری کنید لیست آخرین ارسال های انجمن به صورت ajax باشه خیلی خوب میشه
یعنی دیگه نیاز نشه برای اینکه لیست تازه سازی بشه ، کل صفحه رو رفرش کنیم
یا هم که یک لینکی نزدیک اون بخش داشته باشه که با کلیک روی اون فقط لیست آخرین ارسال ها رفرش بشه
اگر مثل خود چت باکس هم بشه که توپ توپه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پلاگین آخرین ارسالات به صورت آجاکس برای ویبولتین ورژن 4 موجوده
دربی از ویبولتین وژن 3 استفاده میکنه
فکر نکنم این پلاگین واسه ورژن 3 موجود باشه !
سلام
اگه واستون مقدور هست ساعت سایت رو درست کنید
با تشکرroz::
سلام:rose:
خیلی وقته که با مشکلی در امضا مواجه هستم و وقتی که نوشته های امضا رو تو کادرش کپی میکنم و ذخیره رو میزنم پیامی نوشته میشه که نمیشه بیش از 100 کارکتر در امضا استفاده شه ....
اکر ممکنه این محدودیت رو بردارید یا به سقف 300 کارکتر برسونید ممنون .