-
تيم ملي فوتسال شنبه شب به تهران بازگشت
ملي پوشان فوتسال کشورمان پس از دستيابي به عنوان سوم دوازدهمين دوره مسابقات فوتسال قهرماني آسيا شنبه شب به ايران بازگشتند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار مهر، بازيکنان، مربيان و کادر همراه تيم ملي فوتسال کشورمان ساعت 21:10 به وقت امارات فرودگاه دبي را به مقصد تهران ترک کردند و ساعت 23:50 وارد فرودگاه امام خميني (ره) شدند.
همانطور که پيش بيني ميشد براي استقبال از تيم ملي فوتسال کشورمان هيچکدام از مسئولان فدراسيون فوتبال به فرودگاه نيامده بودند و تنها خانوادههاي آنها در اين محل حضور داشتند.
در زمان بازگشت تيم ملي فوتسال کشورمان به تهران سرمربي و برخي از بازيکنان اين تيم با خبرنگاران گفتگو کردند اما عباس ترابيان، جورانديرو و وحيد شمسايي از پاسخ به سئوالات خبرنگاران خودداري کردند.
تيم ملي فوتسال کشورمان در دوازدهمين دوره مسابقات فوتسال قهرماني آسيا با برتري مقابل استراليا عنوان سوم مسابقات را کسب کرد. اين تيم در ديدار نيمه نهايي به تايلند باخت و از راهيابي به ديدار نهايي بازماند.
-
ابطحي پس از شايعه حضور در تيم ملي فوتسال
کاپيتان پيشين تيم ملي فوتسال در واکنش به شايعه حضورش در تيم ملي گفت: هر کسي شرايط خاص خود را دارد و من ميدانم شرايط کنوني فوتسال چگونه است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سيد مهدي ابطحي در گفتگويي در خصوص ناکامي تيم ملي فوتسال ايران در مسابقات قهرماني آسيا، عنوان کرد: از لحاظ کارهاي فني دچار مشکل شدهايم. هر کسي بر اساس کارهاي انفرادي عمل و به گونهاي کار ميکرد که به دنبال کسب عنوان بهترين بازيکن و آقاي گلي بود.
وي با اشاره به شکست برابر تايلند در مرحله نيمه نهايي خاطرنشان کرد: تايلند از ما برتر نبود و بهتر هم بازي نکرد. در کارهاي دفاعي دچار مشکل شده بوديم و خوب عمل نکرديم. زماني که دروازهبانمان کيفيت هميشگي خود را نداشت، ضعف دفاعي نمايان شد.
کاپيتان سابق تيم ملي فوتسال تصريح کرد: در ورزشهاي گروهي عوامل زيادي وجود دارد و باعث ميشود يک تيم نتيجه نگيرد. مديريت، کادر فني و بازيکنان بايد انسجام لازم را داشته باشند و هيچ عاملي باعث نشود بين آنها فاصله به وجود بيايد. در مسابقات اخير بازيکنان هر کدام کار خود را انجام ميدادند. ما برنامه جديدي در تيم نديديم.
ابطحي افزود: در ضربات ايستگاهي هيچ برنامه جديدي نديدم. من تمرينات اين تيم را از نزديک ديدهام و مشاهده کردم برنامههايي در ضربات ايستگاهي داشتند اما در اين مسابقات به هيچ عنوان اجرايي نشد. مربي بايد اين مسائل را در تيم جمع و جور کند. درست است که ما در مسابقات قهرماني آسيا باختيم اما باز هم از تيمهاي آسيايي جلوتريم و تنها عامل شکستمان همين مسائل بود.
ابطحي يادآور شد: زماني که تيم نتيجه نميگيرد، بايد ببينيم هر بخشي در چه جايي مشکل داشته است. مديريت فوتسال ما پس از برکناري مجموعهاي که خوب عمل کرده بود بايد افرادي را به کادر فني ميآورد که قويتر باشند تا ضعفهاي کادر گذشته برطرف شود. کادر فني جديد حسنهايي داشت اما برآيند کلي در مقايسه با مربيان گذشته بايد قويتر ميبود.
وي ادامه داد: کادر فني جديد تجربه کادر گذشته را نداشت و اگر اين تجربه را داشت، نميگذاشت چنين اتفاقي رخ دهد. ما که ميخواهيم در جهان سوم شويم، بايد در همه کارها قوي عمل کنيم. ميدانيم در آسيا قهرمان هستيم به همين دليل کار کارشناسي انجام نميدهيم و در نتيجه در جهان نيز موفق ظاهر نميشويم.
ابطحي يادآور شد: ليگ برتر ما بايد خيلي قويتر از اينها عمل کند. بايد مربيان به خوبي آموزش ببينند و در کنار تيم ملي باشند. يک کادر فني قوي و با تجربه ميتواند مسائل و مشکلات به وجود آمده را حل کند.
وي درباره تغيير مربيان تيم ملي خاطرنشان کرد: بايد کادر فني قوي و با تجربهاي را به تيم افزود. مربيان تيم ملي بايد تقويت شوند. ما از يکسري مسائل فني در جهان عقب هستيم که آنها را با کارهاي رواني و هيجاني از بين ميبريم.
ابطحي درباره اينکه آيا با او براي هدايت تيم ملي صحبت شده است، گفت: هيچ صحبتي با من نشده است. به هر حال بايد مربياي هدايت تيم ملي را به عهده بگيرد که آزمايش پس داده باشد.
وي درباره اينکه آيا اين پيشنهاد را خواهد پذيرفت، گفت: به هر حال هر شخصي شرايط خاص خود را دارد. من با شرايط فوتسال آشنا هستم و ميدانم چه کاري بايد انجام دهم و براي آماده سازي تيم با شرايط موجود آشنا هستم.
-
نظري: بايد از تکرار اين اتفاقات جلوگيري کنيم
دروازهبان تيم ملي فوتسال ايران گفت: 6 سال پيش قهرماني آسيا را از دست داديم و دوباره تلاش کرديم و حالا نيز بايد اين کار را انجام دهيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مصطفي نظري پس از بازگشت تيم ملي فوتسال از رقابتهاي قهرماني آسيا و کسب مقام سوم در اين مسابقات گفت: اين اتفاق افتاده و کاري نميتوان کرد. فوتسال همين است و بالا و پايين دارد. شرايط اينگونه رقم خورد و ما شرمنده مردم شديم. اصلا دوست نداشتيم اين اتفاق رخ دهد و براي قهرماني به امارات رفته بوديم ولي قسمت اين طور بود و اميدوارم خيري در آن باشد.
وي درباره اينکه مسائل فني تا چه ميزان در اين شکست تاثير داشت، عنوان کرد: وقتي مجموعهاي ناکام ميشود همه مقصر هستند. از مردم عذرخواهي ميکنم و تمام تلاش خود را به کار ميگيريم تا در آينده جبران کنيم.
نظري درباره شايعات مربوط به اختلاف صانعي و جورانديرو سرمربي و مربي تيم ملي اظهار داشت: درباره اين مسائل صحبت نميکنم و من چيزي در اين باره نديدم.
دروازهبان تيم ملي فوتسال خاطرنشان کرد: اين اتفاق بد و ناکامي رقم خورده و همه بايد دست به دست هم بدهيم تا از تکرار اين موضوع جلوگيري کنيم. 6 سال پيش نيز قهرماني آسيا را از دست داديم اما دوباره تلاش کرديم. حالا نيز هم بايد اينگونه باشد.
-
طاهري: اميدوارم در جام جهاني جبران کنيم
محمد طاهري ميگويد که اختلافي بين سرمربي و مربي تيم ملي فوتسال نديده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد طاهري درباره ناکامي ايران در رقابتهاي فوتسال قهرماني آسيا و کسب مقام سومي عنوان کرد: واقعا متاسفم که نتيجهاي که بايد ميگرفتيم را کسب نکرديم و نتوانستيم قهرمانيهاي گذشته را تکرار کنيم. اميدوارم در جام جهاني جبران کنيم.
وي ادامه داد: شکست و ناکامي جزيي از ورزش و فوتسال است و گاهي اوقات روز، روز يک تيم نيست و خوب بازي نميکند. فرصتهاي زيادي را در بازي با تايلند از دست داديم و قسمت اين بود که چنين نتيجهاي رقم بخورد.
طاهري در پاسخ به اين سؤال که بازيکنان تا چه اندازه مقصر هستند، اظهار داشت: وقتي تيم نتيجه نميگيرد همه مقصر هستند. تمام بازيکنان مقابل تايلند تلاش کردند اما در اين مسابقه بدشانس هم بوديم. اميدوارم در جام جهاني جبران کنيم و پاسخ محبت مردمي که در امارات کنار ما بودند و با چشماني اشکبار از سالن خارج شدند را بدهيم.
بازيکن تيم ملي فوتسال درباره اختلاف جورانديرو و صانعي گفت: من به عنوان بازيکن نميتوانم در اين باره نظر بدهم.
طاهري در پاسخ به اين سؤال که آيا اين اختلاف وجود داشت، تصريح کرد: من چنين چيزي نديدم و بهتر است بزرگترهاي تيم به اين سؤال جواب بدهند.
وي درباره اينکه گفته ميشود بينظمي روي نيمکت و اختلاف نظرها به داخل زمين کشيده شد، گفت: حواس ما در زمين به بازي بود.
طاهري در پاسخ به اين سؤال که چه کسي دستورات تاکتيکي را ميداد، تاکيد کرد: صانعي اين کار را انجام ميداد و جورانديرو نيز به عنوان کمک در کنار او بود.
-
محمد کشاورز: دشوارترين روزها را سپري کردم
بازيکن تيم ملي فوتسال ايران ميگويد که ناکامي تيم ملي در آسيا باعث شده دشوارترين روزها را سپري کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد کشاورز پس از ناکامي تيم ملي در رقابتهاي فوتسال قهرماني آسيا گفت: بدترين و سختترين روزها را پشت سر گذاشتم و اين مدت به ما خيلي سخت گذشت. اميدوارم در آينده جبران کنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که بازيکنان در اين ناکامي مقصر بودند، تصريح کرد: همه در اين شکست مقصر بودند. اتفاقي افتاد که نبايد رخ ميداد و من از مردم ايران عذرخواهي ميکنم.
بازيکن تيم ملي فوتسال درباره اينکه مسائل فني تا چه اندازه در اين ناکامي نقش داشت، گفت: کارشناسان بايد در باره مسائل فني صحبت کنند. آنچه مسلم است اين که مسائل فني و روحي و رواني دست به دست هم داد تا اين نتيجه رقم بخورد.
کشاورز درباره نقش جورانديرو در اين شکست و اينکه بينظمي از سوي اين مربي روي نيمکت وجود داشت، گفت: در تيم ملي حرف اول و آخر را در تمرينات و مسائل تاکتيکي، صانعي ميزد. پاسخ اين سؤال را بهتر است صانعي بدهد ولي جورانديرو عضو کادر فني بود. گاهي اوقات شايد اختلاف نظرهايي وجود داشت که فکر ميکنم صانعي ميتوانست در اين باره توضيح دهد.
-
شمسايي:وقتي تيم نتيجه نميگيرد همه مقصرند
وحيد شمسايي با امتناع از صحبت درباره ناکامي تيم ملي فوتسال ايران در رقابتهاي آسيايي گفت: تيم بزرگتر دارد و اميدوارم آنها بتوانند جوابگو باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وحيد شمسايي پس از بازگشت تيم ملي فوتسال از امارات و کسب مقام سوم در رقابتهاي فوتسال قهرماني آسيا در حالي که تمايلي به مصاحبه نداشت، گفت: تيم مسئول دارد و من صحبت نميکنم. ما بازيکن و همانند سرباز در خدمت تيم ملي بوديم. اين اتفاق رخ داده و قسمت اينگونه بوده است. ترابيان مسئول کميته فوتسال است و من صحبتي نميکنم.
کاپيتان تيم ملي فوتسال در پاسخ به اين سؤال که وقتي ناکامي رخ ميدهد، کسي صحبتي نميکند، اظهار داشت: همه ما ناراحت هستيم اما تيم بزرگتر و مسئول دارد و انشاءالله که آنها بتوانند جوابگو باشند. من به عنوان کاپيتان تيم از طرف همه بچهها که زحمت کشيدند، عذرخواهي ميکنم. اتفاق خوشايندي نبوده و اميدوارم در ميادين بعدي جبران کنيم.
شمسايي درباره اينکه شمس گفته بازيکنان در زمين دنبال آقاي گلي بودند، عنوان کرد: ايشان نظرش را گفته است. شمس از مربيان بزرگ ايران است و من جوابي ندارم.
وي درباره اختلاف صانعي و جورانديرو گفت: من بازيکن تيم و خدمتگزار و سرباز هستم و در حيطه کاري خودم گام برميدارم و تلاش ميکنم.
شمسايي درباره اينکه بازيکنان تا چه اندازه مقصر بودند، تاکيد کرد: وقتي تيم نتيجه نميگيرد همه مقصرند.
-
راي پرونده تباني فوتسال صادر شد
رئيس کميته استنياف فدراسيون فوتبال گفت: حکم پرونده تباني فوتسال در کميته استنياف صادر شده اما ابلاغ آن بر عهده دبير کل فدراسيون است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]عليرضا صالحي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص جلسه کميته استنياف براي رسيدگي به پرونده تباني فوتسال عنوان کرد: صبح امروز ما جلسهاي را از ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر برگزار کرديم و حکم خود را صادر کرديم. اما هم اکنون نميتوانيم مفاد آن را اعلام کنيم.
وي ادامه داد: ما حکم را به دبير کل فدراسيون فوتبال ارسال کردهايم و ابلاغ آن بر عهده او است. با توجه به اينکه اين حکم بعد از ظهر امروز ارسال شد احتمال دارد طي روزهاي شنبه يا يکشنبه حکم ابلاغ شود.
رئيس کميته استنياف خاطرنشان کرد: در صورتي که دبير کل فدراسيون فوتبال تشخيص دهد که حکم را بايد خود کميته ابلاغ کند اين امر را به ما اعلام خواهد کرد.
هفته پاياني ليگ برتر فوتسال 19 اسفند سال گذشته در حالي برگزار شد که دو تيم مدعي منصوري و گيتي پسند براي کسب عنوان قهرماني تلاش ميکردند. پس از قهرماني گيتي پسند مسئولان باشگاه منصوري مسائلي را درباره تباني در خصوص ديدار تيمهاي گيتي پسند و پرسپوليس عنوان کردند.
اين امر ادامه پيدا کرد تا سرانجام کميته انضباطي راي خود را 20 ارديبهشت ماه سال جاري اعلام کرد.
پس از صدور راي بازيکنان محروم پرسپوليس و همچنين باشگاه منصوري نسبت به اين حکم معترض بودند و کميته استنياف به بررسي اين پرونده پرداخت.
-
تيم ملي الف، عمان را ده تايي کرد
تيم ملي "الف" فوتسال دانشجويان در سومين ديدار خود در مسابقات قهرماني آسيا امروز موفق شد با نتيجه 10 بر 3 از سد عمان بگذرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيم ملي "الف" فوتسال دانشجويان از ساعت 16 امروز در سالن فوتسال دانشگاه علامه طباطبايي به مصاف تيم ملي عمان رفت و در پايان با نتيجه 10 بر 3 از سد حريف خود گذشت.
در اين ديدار شاگردان ابطحي توانستند در يک بازي برتر تيم ملي فوتسال دانشجويان عمان را از پيشرو بردارند.
پيش از اين، تيم ملي "الف" با نتايج 19 بر صفر و 16 بر يک به ترتيب تيمهاي ماکائو و قزاقستان را مغلوب کرده بود.
به اين ترتيب، تا به اينجاي کار هنوز تيمي جلودار مليپوشان ايراني نشده است و با کسب نتايج قاطعي که تيمهاي "الف" و "ب" فوتسال دانشجويان کسب کردهاند، احتمال رويارويي اين دو تيم در فينال تمام ايراني بعيد نيست.
-
آقاي گل فوتسال رسما گيتي پسندي شد
احمد اسماعيل پور بازيکن تيم فوتيال شهيد منصوري قرچک رسما به گيتي پسند پيوسته و در اين تيم شروع به کار کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] احمد اسماعيل پور بازيکن جوان تيم فوتسال شهيد منصوري قرچک سال گذشته با درخشش در تيم فوتسال منصوري با32 گل آقاي گل مسابقات ليگ برتر فوتسال شد.
اين بازيکن با آقاي گلي توجه تيم هاي زيادي را جلب کرد ولي گيتي پسند قبل از جام ملت ها با او وارد مذاکره و موافقت ضمني او را براي حضور در جام باشگاههاي آسيا و پس از آن ليگ برتر فوتسال را گرفت.
در بازگشت تيم ملي فوتسال از مسابقات جام ملت هاي آسيا اين بازيکن راهي اصفهان شده و با امضاي قرارداد به اين شهر نقل مکان کرد تا در تمرينات اين تيم شرکت کند.
گيتي پسند که تا مدت ها قصد فروش اين بازيکن آينده دار را ندارد با آقاي گل ليگ برتر قرارداد سه ساله امضاء کرد که حتي در صورت تکرار آقاي گلي براي سالهاي آينده از اين تيم نرود. اين درحالي است که قرارداد بازيکنان گيتي پسند همه دو ساله است.
اسماعيل پور که سال قبل با منصوري راهي جام باشگاههاي آسيا شده بود امسال با حضور در گيتي پسند اصفهان براي دومين سال پياپي حضور در اين بازي ها را تجربه مي کند. اين بازيکن بعد از ثبت قرارداد رسمي بلافاصله در تمرينات اين تيم حاضر شد.
تيم فوتسال گيتي پسند نماينده ايران در مسابقات فوتسال جام باشگاههاي آسيا براي حضور در ليگ سال 91 بودجه تيم خود را کم کرد. مديران اين تيم قصد دارند در چند سال با تربيت بازيکنان باتجربه در کنار بازيکنان بزرگ و ستاره ليگ برتر بتوانند به زودي تيمي کاملا اصفهاني را وارد مسابقات ليگ
برتر بکنند.
البته اين ادعا در شرايطي مطرح شده است که گيتي پسند امسال هم ستاره هاي فوتسال را در تيم خود حفظ کرده است. در ليست اين تيم بازيکناني مانند مصطفي نظري، وحيد شمسايي، محمد کشاورز و احمد اسماعيل پور که بازيکنان اصلي تيم ملي فوتسال هستند ديده مي شود و در صورت جذب چنين مهره هايي کاهش بودجه عجيب به نظر مي آيد!
حسين شمس سرمربي سابق و خبرساز تيم ملي فوتسال سال گذشته در کنار باشگاه گيتي پسند اصفهان به عنوان مدير فني فعاليت مي کرد. اين مربي قرارداد يکساله داشته و در پايان ليگ از گيتي پسند جدا شد. شنيده شده شمس امسال هم در اين تيم فعاليت مي کند. شمس در حال مذاکره با مديران گيتي پسند بوده و به زودي در جلسه اي توافقات نهايي را انجام مي دهد تا در مسابقات جام ملت هاي آسيا در کنار اين تيم باشد.
-
براي تيم ملي فوتسال با من صحبتي نشده است
سرمربي تيم ملي فوتسال دانشجويان گفت: با وجود نتايج درخشاني که تاکنون کسب کردهايم اما از هماکنون نميتوانم براي فينال کري بخوانم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سيد مهدي ابطحي در گفتوگو با باشگاه خبري فارس«توانا»، با اشاره به پيروزيهاي پرگل تيم ملي "الف" دانشجويان اظهار داشت: ابتدا بايد بگويم که تيمهاي خوبي در اين رقابتهاي حضور پيدا کردهاند و به غير از يکي دو تيم ساير تيمها در سطح خوبي هستند.
وي ادامه داد: به عنوان نمونه، تيم ملي فوتسال دانشجويان عمان در بازي امروز از لحاظ انفرادي بسيار خوب بود و توانست 3 گل را وارد دروازه ما کند.
سرمربي تيم ملي فوتسال دانشجويان در پاسخ به اين سؤال که در بازي امروز نسبت به بازيهاي گذشته گلهاي کمتري زديد و آيا اين امر دليل خاصي داشت؟ خاطرنشان کرد: سعي کرديم در بازي امروز انرژي بازيکنان را براي بازيهاي آينده که حساستر خواهد بود، نگه داريم و به اين دليل به بازيکنان زياد فشار وارد نکرديم.
ابطحي در خصوص بازي فرداي تيم ملي "الف" فوتسال دانشجويان با چين نيز گفت: چينيها از لحاظ تاکتيکي در سطح بالايي هستند، اما از لحاظ تکنيکي در شرايط خوبي نيستند که سعي ميکنيم از نقاط ضعف اين تيم نهايت استفاده را ببريم.
وي در مورد احتمال رويارويي تيم ملي "الف" و "ب" در فينال مسابقات فوتسال دانشجويان آسيا عنوان کرد: حضور دو تيم ايراني در فينال موجب جذابتر شدن آن خواهد شد؛ اعتقاد دارم تيمهاي ايراني استحقاق حضور در فينال را دارند و اميدوارم در نهايت قهرماني به ما برسد.
سرمربي تيم ملي فوتسال دانشجويان افزود: برخلاف برخي اظهارنظرها از هماکنون نميتوانم براي فينال کري بخوانم، ابتدا به مسابقات پيشرو و کسب نتايج مناسب فکر ميکنم و در صورت حضور در فينال براي اين بازي هم برنامهريزي ميکنم.
ابطحي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينکه شايعاتي در خصوص احتمال سرمربيگري شما در تيم ملي فوتسال کشورمان شنيده ميشود؟ بيان کرد: من نيز اين شايعات را شنيدهام که گفتهاند ابطحي به صورت پنهاني با فدراسيون فوتبال در حال مذاکره است، اما تا به اين لحظه از طرف فدراسيون فوتبال با من مذاکره رسمي صورت نگرفته است.