نقل قول:
ووچینیچ ازاون بی غیرت بهتره حقش همون من سیتیه آشغال.
درضمن اینوبگم که ووچینیچ بهترین بازیکن تیم کاپ شد.
بعدش یه جوری میگی ستاره داشته باشیم انگاریووه الان ستاره نداره ویدال پیرلو ووچینیچ کیلینی بوفون دلپیروو.........ایناستاره نیستن؟
منم موافقم که اینا ستاره هستن اولشم دقت می کردی از ماروتا تعریف کردم. اما هنوزم فوق ستاره تو تیم نداریم چیزی که یه تیم واسه قهرمان شدن لازم داره یه کسی که بتونه یه تنه نتیجه بازی رو برگردونه مثل زلاتان تو میلان یا اتوئو و اسنایدر تو اینتر. یووه تا قبل کالچوپولی از این جور بازیکنا زیاد داشت خود آله اون موقع یه فوق ستاره بود. اگه بخوایم قهرمان بشیم باید حداقل یه فوق ستاره داشته باشیم. البته من فکر کنم یووه امسال خوب عمل کرده و تونسته خودشو بالاتر بکشه اگه من به تیم پارسال 50 میدادم به ین تیم 80 میدم ولی هنوز 100 نشدیم.
بهتره یکم تعصبو بذاریم کنار و قبول کنیم که یووه با برگشتن کامل به روزای اوج فعلا فاصله داره و اینتر و میلان تو ایتالیا فعلا از ما جلو هستن. یوونتوس باید همون تیمی بشه که بازیکنا و ستاره های دنیا آرزشون بود تو این تیم بازی کنن نه این که واسه اومدن به یووه ناز کنن. خوشبختانه تیم تو مسیر درستیه ولی بازم حداقل دو سه سال طول می کشه. ابته به هوادارای یوونتوس باید حق داد که صبرشون کم باشه چون یووه همیشه با قهرمانی شناخته میشه و چند سال جام نبردن همه رو کلافه کرده.
مثلا نگاه کنید تو لیگای مختلف قهرمانا و نایب قهرمانا سوپر استار تو ترکیبشون دارن:
من یو: رونی نانی
چلسی: تورس لمپارد و...
بارسا: مسی ژاوی و...
رئال: رونالدو اوزیل و...
میلان: زلاتان روبینیو
اینتر: اتوئو اسنایدر