-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به یووه علاقه دارم
25 مرداد 1389
ادین ژکو به همراه کراسیچ نام شان در لیست خرید بانوی پیر بارها و بارها در طول فصل تابستان به گوش رسید اما تا این لحظه هیچ انتقالی صورت نگرفته با این حال هر دوی این بازیکنان امید زیادی دارند تا پایان مهلت نقل و انتقالات راهی یووه شوند.
ژکو که بیش از کراسیچ به یوونتوس نزدیک است در اخرین اظهار نظر خود گفت من به یوونتوسی شدن علاقه دارم و تصور می کنم به زودی به این باشگاه بپیوندم. از فضای این باشگاه خبر دارم و امیدوارم که بتوانم در کنار این مجموعه به فوتبال ام ادامه دهم.
با این حال طی روزهای اخیر بیشتر اخبار منتشر شده در خصوص اینده دیه گو و فروش بازیکنان بانوی پیر بوده و خبر مهمی در خصوص جذب مهره ای منتشر نشده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بازگشت به فوتبال المان نزدیک است
25 مرداد 1389
هر چه به دیدار اروپایی بانوی پیر نزدیک تر می شویم هافبک برزیلی تیم از این تیم دور تر می شود، اخبار متفاوتی از سرنوشت این مهره فانتزی منتشر می شود و هر یک گویای مسئله ای متفاوت است با این حال طبق اخرین اخبار منتشر شده دیه گو در استانه جدایی از یووه و سری ا ست.
مهره یووه که در یک فصل حضورش نتوانست انتظارات را بر اورده نماید با پیوستن دل نری با وجود نداشتن فضای اصلی اش در ترکیب و سیستم مربی توانست رضایت مربی را جلب نماید و در دیدارهای فصل تابستان نمایش قابل قبولی ارائه کرد تا امیدها برای تولد دوباره او در فوتبال ایتالیا پررنگ شود .
اما پیشنهادات رسیده به بانوی پیر موجب شد تا مدیران که قصد خرید چند بازیکن موثر را داشتند به فکر فروش دیه گو بیفتند. این پیشنهادات توسط مدیران بررسی و خرید کراسیچ و ژکو تا به این لحظه متوقف شد تا در صورت فروش دیه گو دست به خرید یکی از دو بازیکن مورد نظر بزنند.
گفته می شود تا پیش از روز پنجشنبه انتقال دیه گو به ولفسبورگ رسمی خواهد شد و این انتقال علی رغم میل باطنی این مهره برزیلی صورت خواهد گرفت.
-
واکنش مدیر برنامه های کامو
25 مرداد 1389
به نظر نمی رسد قصد ترک یووه را داشته باشد، پیش از این در هفته های نخست تابستان پیشنهادات را بررسی کرد تا در صورت ارائه پیشنهاد مناسب شرایط را برای ترک یووه بررسی نماید با این حال کامو در یووه ماندنی شد.
مدیر برنامه های کامورانزی نیز در خصوص انتشار اخباری در خصوص معاوضه وی با مهره از تیم روسونری و یا انتقالش به این باشگاه، واکنش منفی نشان داد و گفت: او یک بازیکن حرفه ای ست و در حال حاضر در یووه بازی می کند. همچنان با اطمینان پیراهن یووه را بر تن می کند، با این وجود تا زمانی که مائورو بخواهد در یووه می ماند. اما پیشنهاد میلانی ها را تایید می کنم.
-
شالکه کنار کشید تنها ولفسبورگ ماند
26 مرداد 1389
هر روز و هر لحظه اخباری در خصوص اینده دیه گو منتشر می شود و حالا خبر می رسد مسولین و مربی شالکه که پیش از این از تمایل انان برای جذب مهره برزیلی می گفتند از خرید وی پشیمان شده اند.
ماگات مربی شالکه در پاسخ به این سوال که دوئل باشگاه شما و ولفسبورگ برای خرید دیه گو به کجا خواهد کشید گفت: خیر، دیه گو به تیم ما نخواهد امد، هدف ما خرید بازیکنان باکیفتی ست که در ترکیب ما مفید باشند و در حال حاضر به خرید دیه گو هیچ توجهی نداریم.
به این ترتیب یکی از تیم هایی که گفته می شد هافبک برزیلی راهی ان خواهد شد از کنار رفت تا تنها ولفسبورگ به عنوان تیمی که خواهان جذب دیه گوست باقی بماند.
گفتنی ست که بار دیگر برخی منابع المانی از قطعی بودن این انتقال نوشتند و این در حالی ست که برخی منابع ایتالیایی معتقدند نتیجه انتقال دیه گو به این تیم المانی تنها با مشخص شدن سرنوشت ژکو روشن خواهد شد.
-
به دنبال پایانی خوشایند برای دوران یوونتوسی بودن
26 مرداد 1389
به اتلتیکو پیوست تا روزهای خوبی که همیشه انتظاراش را داشت و در کنار یووه به ان نرسید نزدیک شود. او حالا خوشحال و سرحال تر از قبل به نظر می رسد اما پشیمانی از انچه که گذشت در چهره او دیده می شود.
تیاگو خوشحالی خود را حضور در اتلتیکو پنهان نمی کند، من و اتلتیکو خیلی خوشحالیم، در کنار یکدیگر به موفقیت فکر می کنیم اما پایان من با یووه خیلی خیلی نزدیک است. روزهای سختی بود، برایم بسیار سخت است که از ناکامی در کنار یوونتوس بگویم اما موفق نشدیم به هر حال سرنوشت چنین بود.
حالا در اسپانیا خیلی خوشحالم، تصور می کنم این پایان خوشایندی برای من خواهد بود و حالا به اهدافی که دارم نزدیک تر هستم. 27 اگوست با اینتر در سوپرکاپ اروپا دیدار می کنیم، باید برنده شویم، امروز نخستین تمرینم را با اتلتیکو انجام دادم و می خواهم برابر اینتر برنده از میدان خارج شوم. شاید یک پایان خوشایند برای بودن در یوونتوس باشد.
-
لدسما توجه سران یووه را جلب کرد
26 مرداد 1389
به نظر می رسد جیجی دل نری و جوزپه ماروتا بر سر جذب مهره ای در حال مذاکره و بررسی هستند، با رفتن البین اکدال از ترکیب یووه در کنار فروش تیاگو و پولسن به اتلتیکو و لیورپول این تیم می تواند یک مهره در خط میانی خود خریداری نماید.
در این میان نام کریستین لدسما به گوش می رسد، مهره ای که اینتر نیز چشم به خرید او دارد با این حال وی به بیانکونری نزدیک تر است تا نراتزوری.
ماروتا در واکنش به این سوال که ایا لدسما در لیست خرید شما جای دارد پاسخ روشنی ندارد اما تاکید روابط باشگاه یووه و لاتزیو به خوبی پیش می رود.
گفتنی یوونتوسی ها که از فروش پولسن 5/5 میلیون یورو به دست اورده اند قصد خرید لدسما را از هزینه به دست امده دارند اما لوتیتو برای فروش این مهره خواهان 9 میلیون یوروست.
با این حال از گوشه و کنار خبر می رسد مسولین یووه در حال مذاکره برای کاهش مبلغ مورد نظر ابی و اسمانی های ایتالیا تا 7 میلیون یورو هستند.
-
الیا جایگزین باستوس خواهد شد
27 مرداد 1389
دل نری سرمربی بانوی پیر باز هم بر روی نام گروسو مدافع کناری خود خط کشید و اسم او را برای دیدار مقابل اشتورم گراتس رد نکرد تا منتظر اعلام رسمی خبر جدایی وی باشیم.
در نبود گروسو یووه در پست مدافع چپ تنها یک بازیکن به اسم ده چلیه دارد و ماروتا سخت در تلاش است تا بازیکن مناسبی را برای ان پست خریداری کند و به نظر می رسد در هدف اول خود نیز با شکست رو به رو شده باشد.
هدف اول یووه و دل نری برای ان منطقه از زمین میشل باستوس ستاره ی برزیلی باشگاه لیون فرانسه بود اما مخالفت شدید سران باشگاه فرانسوی باعث شده است تا ماروتا به دنبال گزینه های دیگری باشد.
اولین نام پس از کنار رفتن باستوس از لیست یووه الیا بازیکن هلندی باشگاه هامبورگ آلمان می باشد که بر اساس اعلام رسانه های آن کشور یووه مذاکرات خود را برای خرید وی اغاز کرده است اما هنوز توافقی حاصل نشده است و مبلغ مورد نظر سران هامبورگ بالا به نظر می رسد.
-
قرارداد کیه لینی تمدید خواهد شد ؟
27 مرداد 1389
بر اساس اعلام منابع نزدیک به باشگاه یوونتوس جورجو کیه لینی مدافع ملی پوش باشگاه تورینی طی روزهای اینده برای صحبت در مورد تمدید قرارداد خود با سران یووه دیدار خواهد کرد.
کیه لینی که هم اکنون تا سال 2013 با یووه قرارداد دارد در تابستان امسال با پیشنهادات بسیار خوبی از سوی تیم های رئال مادرید - بایرن مونیخ و منچستر یونایتد مواجه شد اما تصمیمی برای ترک یووه نداشت.
در هفته ی اینده ماروتا مدیر نقل و انتقالات بانوی پیر با لیپی مدیر برنامه های کیه لینی ملاقات خواهند کرد تا در مورد اینده ورزشی جورجو تصمیم گیری نمایند.
به نظر می رسد قرارداد جدید کیه لینی تا سال 2015 تمدید خواهد شد و او در هر فصل مبلغ 3.5 میلیون یورو دریافت خواهد کرد که نسبت به قرارداد قبلی وی پیشرفت چشم گیری خواهد داشت.
-
دوئل مومو و ملو
27 مرداد 1389
در حالی که اخباری در خصوص تمایل یووه به جذب لدسما به گوش می رسد با نگاهی گذرا به ترکیب بانوی پیر در خط میانی متوجه می شویم که این تیم بازیکنان مناسب و موثری در میانه میدان در اختیار دارد و در صورت خرید این بازیکن باید رقابت میان سیسوکو و ملو برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بالا گیرد.
زیرا کنار گذاشتن کلودیو مارکیزیو در این شرایط امکان ندارد، او جوان، پر انرژی، قبراق و باتجربه نشان می دهد بنابر این جدال اصلی میان سیسوکو و ملو خواهد بود که با توجه به عملکرد ضعیف هافبک برزیلی در طول فصل گذشته شانس هافبک اهل مالی یووه بسیار بیشتر است.
اما از سوی دیگر دل نری در اظهارات خود نشان داده که به ملو اعتقاد دارد و در این میان شانس ملو نیز برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بانوی پیر علی رغم نمایش ضعیف بالا میرود که در این میان دوئلی میان سیسوکو و ملو به وجود خواهد امد.
-
تشکر ماروتا از هواداران بانوی پیر
28 مرداد 1389
جوزپه ماروتا مدیر ورزشی بانوی پیر از هواداران این تیم برای حمایت و پیگیری شرایط تیم و نحوه خرید بازیکنان مورد نظر تشکر کرد و گفت " ممنونم از همه شما که حالا با هیجان و شور به نتایج اروپایی تیم می نگرید. "
طی روزهای اتی اخرین شرایط و وضعیت یووه بررسی می شود تا تیم و بازیکنان اماده اغاز رقابت های سری ا باشند. در حال حاضر همه هچیز مهیاست و تنها بازیکنی که باید جذب شود در کنار زمین سمت چپ خواهد بود .
هواداران مطمئن باشند همه در یووه برای موفقیت تیم و سربلندی یوونتوس و تیفوسی هایش مبارزه خواهیم کرد.