-
مصاحبه محمد محمدي
محمد محمدي: بازيكنان استقلال برايم حاشيه درست ميكنند!
محمدي اين روزها تنها دروازهبان آماده استقلال در تمرينها است. البته او ايمان صادقي را هم به عنوان يك رقيب جدي مقابل خود ميبيند اما بعيد به نظر ميرسد در اين فصل مرفاوي با توجه به مشكلاتي كه ميان محمدي و طالبلو قرار دارد به اين دروازهبان جوان اعتماد كند. محمدي كه با اميدواري تمرين ميكند ادعاي عجيبي را مطرح ميكند.
تمرينات در کیش چطور پيش رفت؟
اردوی سخت و پرفشاری را پشت سر گذاشتهایم و فکر میکنم از لحاظ بدنی در بهترین نوع آمادگی هستیم. به طور كلي اردوي بسيار خوبي بود.
نتيجهاي كه مقابل آريا گستر به دست آورديد چندان جالب نبود. قبول داري؟
ما در اوج تمرینهاي بدنسازی هستیم و بچهها از نظر بدنی خسته هستند. فشار تمرینها طوری است که بچهها بعد از تمرین به استراحت بیشتری نیاز دارند. به همين دليل مقابل آريا گستر نتوانستيم چندان خوب عمل كنيم.
پس از بازي گفتند محمدي گل بسيار بدي مقابل آرياگستر خورده است؟
به این مسائل توجه نمیکنم. کادر فنی باید نظر بدهد. فکر میکنم برخی از بازیکنان ما روی ارتباطاتی که با برخی از دوستان دارند برای من اینطور مطلب مینویسند. دست آنها برای همه رو شده و همیشه در مورد آدمهای بزرگ مطالب این چنینی مینویسند.
منظورت چه كساني هستند؟
لازم نیست توضیح بدهم همه میدانند! می دانم چه کسانی برای من حاشیه درست میکنند.
فكر ميكني حساسيت بازي با پيكان باعث شود باعث شود كه در چارچوب دروازه قرار بگيري؟
همه چيز بستگی به نظر کادر فنی دارد. تلاش میکنم اگر درون دروازه بودم عملکرد قابل قبولی داشته باشم.
-
مصاحبه پورحيدري
پورحيدري:ميخواهم دوباره «سرمربي» باشم اما نه سرمربي استقلال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از جدايي از پاس و ترك همدان ديگر خبري از منصور پورحيدري در فوتبال نيست اما با توجه به اينكه او اعلام آمادگي كرده تا بار ديگر تحت عنوان سرمربي به فوتبال برگردد احتمال اينكه در فصل آينده و حتي فصل جاري او را روي نيمكت يكي از تيمهاي ليگبرتري و حتي دسته اولي ببينيم بسيار زياد است.
منصورخان اين روزها مشغول به چه كاري هستيد؟
كار خاصي انجام نميدهم. فعلا كه در خانه استراحت ميكنم و در خدمت خانواده هستم.
در اين روزها و با توجه به رابطه خوبي كه با افشين قطبي داريد صحبتي در مورد بازگشت شما به كادر تيمملي مطرح نيست؟
خير، مسوولان تيمملي به خوبي كار خود را دنبال ميكنند و انجام ميدهند. فقط در همان اوايل اين بحث مطرح بود كه با مخالفت مديران باشگاه پاس منتفي شد.
بابت اين موضوع از اوليايي ناراحت نيستيد؟ به هر حال از اين جا مانده و از آنجا رانده شديد.
نه خير، به هر حال فوتبال همين است و اين قبيل مسايل پيش ميآيد. دلخوري و ناراحتي در اين وضعيت معنا ندارد.
قصد بازگشت به فوتبال را داريد يا ترجيح ميدهيد فعلا استراحت كنيد؟
اگر شرايط مناسب باشد و بتوانم موثر باشم قطعا اين كار را خواهم كرد.
بحث پيشنهاد ابومسلم و جواب رد شما چه بود؟
باشگاه ابومسلم به من پيشنهاد داد تا به عنوان سرمربي در خدمت اين تيم باشم. با توجه به شرايطي كه در ابومسلم ميديدم تصورم اين بود كه با يك كادرفني قوي و كنترل حاشيهها ميتوان به اوضاع تيم سروسامان داد اما خب در نهايت به توافق نرسيديم.
اختلاف بر سر مسايل مالي بود؟
بحث مالي نبود و اصلا كار به آنجا نكشيد. برنامه من اين بود كه خودم به عنوان مدير در خدمت تيم باشم و يك سرمربي خوب و قوي را هم با خود به مشهد ببرم. اگر نقش مدير را ايفا ميكردم راحتتر و بهتر ميتوانستم به تيم و حاشيههاي آن و مسايل بيروني نظارت و احاطه داشته باشم. فكر ميكنم براي موفقيت در مشهد اين كار لازم بود اما خب بر سر اين موضوع توافق نكرديم و قضيه حضورم در ابومسلم منتفي شد.
پس ديگر علاقهاي نداريد، تحت عنوان سرمربي كار كنيد و ترجيح ميدهيد مانند پاسهمدان نقش مدير را ايفا كنيد؟
نه اينطور نيست. اتفاقا اگر شرايط مساعد و مناسب باشد حاضرم به عنوان سرمربي هم كار كنم.
حتي اگر از استقلال پيشنهاد شود حاضريد سرمربي اين تيم شويد به ويژه كه غير از قلعهنويي گزينه مطرحي براي اين منظور وجود ندارد؟
نه خير. حتي اگر پيشنهاد شود حاضر نيستم به عنوان سرمربي به استقلال برگردم. البته استقلال خانه من است و در هر پست و جايگاه ديگري نياز باشد در خدمت تيم و هواداران خواهم بود اما سرمربي خير.
البته منصورخان منظور ما اين فصل و آمدن شما جاي صمد مرفاوي نبود. به عنوان مثال براي فصل آينده چطور، آن زمان قبول ميكنيد؟
فرقي نميكند. از استقلال خسته شدهام. حاشيههاي اين تيم آنقدر زياد است كه احساس ميكنم ديگر از پس آنها برنميآيم. از طرفي حال و حوصله سالهاي جواني را ندارم تا با اين قبيل مسايل روبهرو شوم.
پس سرمربي هر تيمي ميشويد غير از استقلال و البته پرسپوليس؟
بله. غير از اينها هر تيمي چه ليگبرتري و چه ليگ يكي پيشنهاد بدهد اگر شرايط مساعد باشد پاسخ مثبت خواهم داد. اتفاقا علاقه خودم براي كار كردن در ليگ يك بيشتر است. لااقل در آنجا آرامش وجود دارد. گذشته از اين در استقلال هستند مربيان جوان و موفقي كه ميتوانند بيشتر موثر باشند.
فتحا...زاده و حجازي اعلام كردند، اگر استقلال خصوصي شود آنوقت حاضرند تا دوباره به جمع آبيپوشان برگردند. شما چطور آيا حاضريد سرمربي استقلال خصوصي و غيردولتي شويد؟
بله. آن موقع شرايط فرق ميكند. آن زمان ديگر خبري از اين پولهاي بيحساب و كتاب دولتي نخواهد بود. اگر استقلال خصوصي شود حاضرم سرمربي آن شوم. البته اگر تا آن موقع عمري باقي بماند و سن ما به آن قد بدهد. فكر نميكنم حالا حالاها اين وعده عملي شود. ما حتي به اين موضوع نزديك هم نشديم. تمام بحثهايي كه در اين رابطه مطرح ميشود هم يك مشت حرفهاي الكي و وعدههاي پوچ است.
پس شما هم از جو و اتمسفر فعلي فوتبال ايران رضايت نداريد؟
يك مقدار بازتر و روشنتر عرض كنم با شرايطي كه فوتبال ما به سمت آن ميرود كار كردن براي امثال من سخت است. شرايط شرايط خوبي نيست. ديگر يك نفر مثل من از پس حاشيههاي استقلال برنميآيد.
اين همه حاشيه از كجا آب ميخورد و نشأت ميگيرد؟
فكر ميكنم يكي از دلايل اين موضوع مسايل مالي و پول بيحساب و كتابي است كه از منابع دولتي در فوتبال ايران هزينه ميشود. پس از آن مشكلات مديريتي، برنامهريزي و سياستهاي غلط فوتبال ما را به اين سمت سوق داده است. بالاخره اگر ميخواهيم فوتبالمان به معناي واقعي كلمه حرفهاي شود بايد به سمت خصوصيسازي برويم. وقتي يك مدير از جيب خودش خرج كند حساب خيلي چيزها را خواهد كرد. مشكلاتي كه در فوتبال ما وجود دارد در هيچ كجاي دنيا ديده نميشود و نظير ندارد.
يك سوال در مورد تيمملي و افشين قطبي. نظر شما در مورد وعدهها و شعارهاي قطبي نظير رفتن به جامجهاني يا قهرماني در جام ملتها كه هرگز محقق نميشود چيست؟
دو مساله در اين ماجرا وجود دارد. اول اينكه هيچ مربياي حاضر نميشود عليه تيمش صحبت كند حتي اگر واقعيت باشد. از طرف ديگر اگر قطبي بگويد ايران قهرمان نميشود يا فوتبال ايران فلان جور است باز هم به او ايراد ميگيرند كه چرا روحيه تيم را پايين ميآورد و از اين قبيل حرف و حديثها.
و مساله دوم؟
مساله دوم اينكه ما در شرايطي قرار داريم كه تيمملي نياز به تغيير و تحول دارد. اين تغيير و تحول هم نياز به حوصله دارد و زمان ميبرد. بازيكنان جوان بايد جاي امثال علي دايي، مهدويكيا، علي كريمي، هاشميان و باقري را بگيرند كه كار سادهاي هم نيست. به نظر من اگر به همين كادرفني و بازيكنان فرصت داده شود، موفق خواهند شد.
علاوه بر افشين قطبي به سرپرست فعلي تيمملي يعني اصغر حاجيلو هم ايرادهايي از جمله بلد نبودن زبان وارد ميشود. نظر شما در اين رابطه چيست به ويژه كه خودتان سرپرست تيمملي بوديد؟
من سالهاست كه حاجيلو را ميشناسم. او آدم با تلاشي است كه روابط عمومي خوبي دارد و ميتواند به تيمملي كمك كند. شخص قطبي هم از او راضي است. مهم اين است كه آدم وقت بگذارد. بلد بودن يا نبودن زبان آنقدرها تاثير ندارد. البته در اين مقطع شخص ديگري غير از حاجيلو هم سرپرست بود از او ايراد ميگرفتند.
به عنوان آخرين سوال چه توصيهاي براي افشين قطبي داريد؟
افشين قطبي ميتواند با انتخاب يك دستيار ايراني شناخت بيشتري از فوتبال ايران به دست آورد. هرچند كه خودش علاقهاي به اين موضوع ندارد، ترجيح ميدهد با خارجيها كار كند اما به او توصيه ميكنم يك دستيار ايراني خوب و شايسته را به كادرفني خود اضافه كند.
-
مصاحبه هادي شكوري
در کیش بهتر از ابتدای فصل بدنسازی کردیم
هادی شکوری: من از بهترینهای استقلال هستم
خبرگزاری فوتبال ایران- در جمع بازیکنان استقلال هادی شکوری مدافع باتجربه این تیم از معدود بازیکنانی بود که در هر 16 بازی نیمفصل اول حضور داشت.
البته به این مدافع آبیپوش این انتقاد وارد بود که نوسان زیادی دارد و هنوز به یک ثبات نسبی نرسیده است. به اعتقاد شکوری، حضور مستمر در تمام بازیهای استقلال و فشردگی بازیهای لیگ یکی از عوامل افت نسبی و نوسان او بوده که امیدوار است در نیمفصل دوم با بهبود شرایط برگزاری بازیهای لیگ این مسائل برطرف شود. مدافع آبیپوشان در گفتوگو با خبرگزاری فوتبال درباره اردوی کیش وضعیت خودش و نیمفصل دوم صحبت کرده است.
اردوی کیش چطور بود؟
اگر اغراق نباشد باید بگویم ما در ابتدای فصل هم تمرینات بدنسازی به خوبی اردوی کیش نداشتیم. تمرینات خوب و بدنسازی را در کیش انجام دادیم که باعث میشود توان بدنمان در نیمفصل دوم افزایش قابلتوجهی داشته باشد.
فکر نمیکنی فشار تمرینات در تعطیلات در ابتدای نیمفصل دوم تاثیر منفی روی بازیکنان و تیم بگذارد؟
ما یک هفته وقت داریم تا با انجام تمرینات سرعتی و کششی افت حاصل از دوره بدنسازی را از خودمان دور کنیم و به اصطلاح فوتبالی بدنمان خودش را ول کند. فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاید چون شرایط برای همه تیمها تقریبا یکسان بوده است.
شرایط خودت چطور است؟
من فصل گذشته که به استقلال آمدم چندان از عملکرد خودم راضی نبودم. امسال هدفم جبران عملکرد فصل گذشته و ارتقای سطح کیفی بازیام بوده و هست. در نیمفصل اول به گواه آمار و نظر مربیان جزو بهترینهای استقلال بودم و باید تا پایان فصل بهتر هم بشوم.
برخی معتقدند بازی شکوری، در نیمفصل نوسان زیادی داشته است. قبول داری؟
خب حضور در 16 بازی استقلال بدون استراحت با آن فشردگی بازیها خواه ناخواه روی کیفیت بازیام تاثیر میگذارد. شاید بازیام در چند دیدار کیفیت لازم را نداشته باشد با این حال همانطور که گفتم در نیمفصل اول یکی از بهترینهای استقلال بودم.
پیشبینیات از وضعیت استقلال در نیمفصل دوم چیست؟
هدف ما از ابتدای فصل کسب عنوان قهرمانی و حضور موفق در لیگ قهرمانان آسیا بوده و در تعطیلات نیمفصل با برطرف کردن ضعفها و تقویت نقاط قوت با قدرتتر از همیشه به سوی هدف پیش میرویم.
راستی حضور عمرانزاده در استقلال احتمال نیمکتنشینی تو را افزایش نمیدهد؟
من از رقابت نمیترسم. حنیف مثل برادر کوچکتر من است و زمانی که به پاس آمد خیلی کمکش کردم. موفقیت تیم همیشه اولویت دارد بنابراین تلاش و تمرین را بیشتر میکنم تا یک رقابت سالم را داشته باشیم.
-
مصاحبه يوسفى
براى فيكس شدن تلاش مى كنم
يوسفى : سختى هاى اردوى كيش بى جواب نمى ماند
محسن يوسفى بر اين باور است كه با تلاش خود مى تواند شرايط را براى فيكس شدنش در استقلال مهيا كند. اين بازيكن به قهرمانى تيم آبى در پايان فصل اميدوار است. گفت و گو با او را بخوانيد:
• اردوى كيش چطور گذشت؟
- خدا را شكر ما اردوى خيلى خوب و با روحيه اى را دنبال كرديم. اگر چه چند بازيكن اصلى مان در اين اردو حضور نداشتند اما با پايه ها هم توانستيم هماهنگ باشيم و به خوبى تمرين كنيم تا با آمادگى به تهران برگرديم.
• اين اردو چقدر مى تواند در آمادگى استقلال در نيم فصل دوم تأثير گذار باشد؟
- برپايى هيچ اردويى بى تأثير نيست. ما تمرينات پرفشارى را دنبال كرديم و اگر در كيش سختى كشيديم بايد نتايج آن را در نيم فصل دوم ببينيم.
• چه پيش بينى از نيم فصل دوم دارى؟
- خب تيم ها در نيم فصل دوم به نسبت نيم فصل اول قوى تر هستند و شناختشان هم نسبت به يكديگر بيشتر مى شود تا به همين دليل بازى ها در نيم فصل دوم خيلى سخت تر و حساس تر باشد.
• خب مى توانيد صدرنشين شويد؟!
- مطمئنا هدف تيمى با نام ونشان استقلال چيزى جز اين نيست. استقلال اگر هدفش قهرمانى نباشد بايد تعجب كرد. ما همه تلاشمان را براى كسب اين عنوان به كار مى گيريم تا بدون هيچ مشكلى به مقام قهرمانى برسيم. مطمئنا اگر استقلال دچار حاشيه نشود و در آرامش كار خود را ادامه دهد براى رسيدن به اين عنوان هيچ مشكلى ندارد.
• چه پيش بينى از بازى با پيكان دارى؟
- ما در اين چند روز باقى مانده همه فكر و ذكرمان را براى اين بازى مى گذاريم. مطمئنا اگر مقابل پيكان ۳ امتياز بازى را بگيريم شرايط براى كسب پيروزى در بازى هاى باقى مانده هم راحت تر مى شود و مى توانيم با انگيزه بالا به اصفهان برويم تا در ديدار با سپاهان هم برنده بازى باشيم.
• شرايط را براى خودت چطور مى بينى؟
- خوشبختانه در تعطيلات نيم فصل تمرينات بدنسازى خوبى را دنبال كردم و توانستم عقب ماندگى ام را جبران كنم. الان در شرايط خوبى هستم و فكر نمى كنم مشكلى از جهت آمادگى داشته باشم.
• با توجه به ترافيك بازيكن در پستت، فكر مى كنى فيكس شوى؟
- فيكس شدن هر بازيكن دست خودش است. اگر تلاش كنى مى توانى نظر كادر فنى را هم به سوى خودت جلب كنى من هم در تمرينات استقلال با انگيزه حاضر مى شوم و خوب تمرين مى كنم تا بتوانم براى استقلال به صورت ثابت به ميدان بروم.
-
مصاحبه كيانوش رحمتي
با رفع مصدوميتم، براى فيكس شدن تمرين مى كنم
كيانوش رحمتى: بى حاشيه قهرمان مى شويم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كيانوش رحمتى به دليل آسيب ديدگى كه در اردوى استقلال نصيبش شد نتوانست چند روز با تيمش تمرين كند اما با اين حال هافبك آبى اميدوار است در نيم فصل دوم به جايگاهى ثابت در استقلال دست پيدا كند. با ما همراه باشيد:
• وضعيت مصدوميتت چطور است؟
- متأسفانه در كيش دچار بدشانسى شدم و در حالى كه به دنبال انجام تمرينات سخت و بالا بردن آمادگى ام بودم آسيب ديدم. الان هم تحت نظر دكتر نوروزى مشغول مداواى خود هستم.
• چه زمانى آسيب ديدگى ات برطرف مى شود؟
-روزى ۲ بار بايد فيزيوتراپى كنم و پس از ۳ ۴، روز مى توانم در تمرينات استقلال حاضر شوم البته دكتر نوروزى باز هم بايد ميزان آسيب ديدگى ام را تشخيص دهد و به همين خاطر پزشك تيم با بررسى جديد وضعيت پايم ظرف چند روز ديگر نظرش را اعلام مى كند.
• پس با اين حساب در كيش هم نتوانستى استفاده لازمى از اردوى استقلال ببرى؟
- من چند روز اول خيلى خوب تمرين كردم و اتفاقاً ميزان آمادگى ام را هم بالا بردم اما در ۲ ، ۳ روز آخر نتوانستم با تيم تمرين كنم ومجبور به آب درمانى شدم. پس از رفع مصدوميتم حتماً انگيزه ام را چند برابر مى كنم تا با آمادگى بيشتر در بازى هاى باقى مانده حاضر شوم.
• فكر مى كنى در نيم فصل دوم بتوانى در استقلال ثابت بازى كنى يا نه؟
- من تمام تلاشم را مى كنم تا نظر كادر فنى را به سوى خود جلب كنم و دوست دارم با آمادگى ام در استقلال فيكس شوم. مطمئنا اگر خوب تمرين كنم مشكلى براى ثابت بازى كردن در استقلال ندارم.
• مرفاوى به تو اعتماد مى كند؟
- آقا صمد مربى است كه فقط به بازيكنان آماده ميدان مى دهد و مثل سرمربى صلاح تيم را مى خواهد. به همين خاطر من هم پس از رفع مصدوميتم با انگيزه در تمرينات تيم حاضر مى شوم تا با جلب نظر كادر فنى براى استقلال ثابت بازى كنم.
• استقلال در نيم فصل دوم چه تيمى است؟!
- مطمئنا هدف ما فقط قهرمانى است وبراى رسيدن به اين عنوان تمام تلاشمان را به كار
مى بريم. ما ۲ بازى سخت با پيكان و سپاهان داريم كه اگر اين ۲ ديدار را برنده باشيم نيمى از راه قهرمانى را رفته ايم چرا كه اين ۲ ديدار حساس است و برد مقابل پيكان و سپاهان حسابى در بالا بردن انگيزه ما تأثير گذار مى شود.
• تيم شما مى تواند در پايان فصل به مقام قهرمانى برسد؟!
ما در كيش تمرينات خوب و مثمرثمرى را دنبال كرديم و اردوى بى حاشيه اى داشتيم تا همين مسأله به تيم ما خيلى كمك كند، مطمئنا بازى هايى بهتر از نيم فصل اول را از خود به نمايش مى گذاريم تا بدون حاشيه و با انگيزه و آمادگى بالا براى دومين فصل پى در پى به مقام قهرمانى برسيم.
-
قلعه نويي:مرفاوي 80 هزار تماشاگر را به 7 هزار نفر رساند
شرح عکس : امير قلعه نويي كه در اصفهان اينگونه با حركات دست
از هواداران استقلال ميخواست كه عليه مرفاوي شعار ندهند، حالا تغيير موضع داده
و عليه صمد اينگونه مصاحبه ميكند. حركات دست او را قبول كنيم يا مصاحبه اخيرش را؟
ايران ورزشي- امير قلعهنويي پس از بازي با استقلال در بهترين شرايط قرار گرفته است. او حالا به قهرماني تيمش اميدوارتر شده و تكرار قهرمانيهايش با سپاهان را دور از دسترس نميبيند. آيا او ميتواند بار ديگر طعم شيرين قهرماني را زير دندان احساس كند؟ بايد 16 هفته ديگر منتظر ماند ...
ارزيابي شما از پيروزي مقابل استقلال چيست؟
دو تيم با تمام وجود فوتبال بازي کردند. در شروع بازي تمرکز لازم را نداشتيم که در اين بين استقلال 2 موقعيت بدست آورد که رحمتي با درخشش خود عالي کار کرد. به نظرم بيشتر جو بازي بود که البته آن قدر هم کم تمرکز نبوديم. به هرحال بعد از آن دقايق کنترل بازي را در دست گرفتيم.
استقلال را در اين بازي چطور ديديد؟
من در مورد استقلال اظهار نظر نمي کنم و به صورت کلي مي گويم که هميشه پرسپوليس و استقلال بزرگ هستند.
شايعه شده ملاقات 3 اخراجي استقلال با شما براي آنها دردسرساز شده است.
جالب است به خاطر ملاقات با من؟ من بعد از بازي با زن و بچهام به تهران آمدم و چطور ميتوانستم با آنها ملاقات کنم؟ اين اخبار كذب محض است. ساخته آنهايي است كه ميخواهند بردهاي من را لوث كنند.
مرفاوي گفته يک نفر به تماشاگران خط ميدهد! آيا منظور او شما هستيد؟
آدم بايد توانايي و قابليتهاي خود را نشان دهد. چطور وقتي در بازي استقلال و استيلآذين، استقلال خوب بازي کرد، 80 هزار تماشاگر استقلال استقلال ميکردند. آيا قلعهنويي اين 80هزار نفر را به 7 هزار نفر کاهش داده است؟ به هرحال كارنامه هر كسي روشن است.
از مرفاوي انتظار چنين حرف هايي را داشتيد؟
بگذريم. براي من مهم نيست. فوتبال تمام ميشود و رفاقتها ميماند. هنوز هم ميگويم مرفاوي دوست من است. خدا را شکر که پيش خودم و خدا شرمنده نيستم و عذاب وجدان ندارم. خدا آن بالاست و همه را مي بيند. اشکالي ندارد. مهم نيست. گناهم زياد است و بگذاريد گناهم را بشويند.
پنالتي سپاهان خيلي حرفدار بود.
بايد کارشناسان در اين مورد نظر دهند. من که ذينفع هستم نبايد نظر دهم و تابع نظر کارشناسانيم. بازي رفت هم براي ما پنالتي نگرفتند. بعيد مي دانم نصيرزاده از روي غرض ورزي گفته آن پنالتي براي سپاهان به اشتباه گرفته شده اما يک سوال از کارشناسان عزيز دارم که چرا کل بازي را تجزيه تحليل نميکنند؟ بيگ زاده بايد در نيمه اول اخراج ميشد. دقيقه 38 روي آل نعمه پنالتي نگرفتند و تک به تک برهاني که آفسايد بود را هم داور پرچم نزد. ضمن اينکه دو سه آفسايد الکي براي ما گرفت.
شرح وظايف حاج رضايي در سپاهان چيست؟
حاج رضايي براي ما شرح وظايف تعيين مي کند نه من. او استاد من بوده و در تيم ملي جوانان شاگردش بودم. حاج رضايي چند فاکتور خوب دارد. انسان خوبي از لحاظ رفتاري و اخلاقي است به حدي که مردم قبولش دارند و دوم اين که از لحاظ فني خيلي بالاست.
به وليمه واعظ رفتيد؟
متاسفانه چون با زن و بچه ام راهي تهران بودم. بايد آهسته ميآمدم و نرسيدم! ساعت 10 و نيم، 11 به تهران رسيدم و فکر کنم آن موقع هم وليمه تمام شده بود اما با ايشان تماس گرفتم و حدود 5 دقيقه با هم صحبت کرديم . من زيارتش را قبول باشد گفتم. او هم نسبت به بنده لطف داشت. از اين که نتوانستم به وليمهاش بروم عذرخواهي کردم.
آيا برايتان هم سوغاتي آورده است؟
حاج آقا آشتياني هم در مدينه و هم در مکه براي من نماز خوانده است. او بهترين سوغاتي را به من داد.
بايد همين جا اعلام کنم که هرجايي از طرف من نقل قولي در مورد حاج آقا واعظ و استقلال چاپ کنند واقعيت ندارد. تمام تمرکزم سپاهان است تا با همه وجود به مردم اصفهان خدمت کرده و دل آنها را شاد کنم.
-
مصاحبه برهانى
برهانى مدعى اصلى آقاى گلى است
غلامحسين مظلومى: در مورد بخشش ۳ بازيكن اخراجى ، باشگاه تصميم مى گيرد
غلامحسين مظلومى، مدير تيم استقلال معتقد است پيروزى مقابل مقاومت روحيه بازيكنان رابالا برده است. او بخشيده شدن اكبرپور، عنايتى و كاظمى را منوط به تصميم باشگاه دانست و ابراز اميدوارى كرد استقلال در ديدار با فولاد هم ۳ امتياز را كسب كند. گفت وگوى ابرار ورزشى با مظلومى را در ادامه مى خوانيد:
• شرايط استقلال بعد از پيروزى بر مقاومت سپاسى چطور است؟
- خوشبختانه بعد از ۳ امتياز ارزشمندى كه از مقاومت گرفتيم، همه چيز سرجاى خودش است. بازيكنان با انگيزه مضاعف تمرينات را دنبال مى كنند و آماده رويارويى با فولاد مى شوند.
• چقدر از فولاد شناخت داريد؟
- ما مى دانيم فولاد تيم سرسختى است. آنها در نيم فصل دوم چهره ديگرى از خودشان نشان داده و ثابت كرده اند حرفهاى زيادى در آينده براى گفتن دارند. كادر فنى بازى هاى قبل فولاد را آناليز كرده و تا حدودى به نقاط ضعف وقوت اين تيم آشنا هستيم.
• مجيد جلالى، سرمربى فولاد اعلام كرده كه تيمش براى كسب ۳ امتياز اين ديدار دست به هر كارى خواهد زد. فكر نمى كنيد فولاد شما را در كسب پيروزى با مشكل مواجه كند؟
- اينطور نيست كه نشود فولاد را شكست داد. گفتم كه فولاد تيم خوبى است اما تفكرات كادر فنى بر پايه اين است كه بتوانيم فولاد را ببريم. اگر مشكل خاصى پيش نيايد هم پيروزى در اهواز غيرممكن نيست.
• خيلى ها معتقدند كه خط حمله استقلال در بازى با مقاومت و با توجه به غيبت اكبرپور و عنايتى افت كرده بود. اين قضيه در آينده به استقلال ضربه نمى زند؟
- دراين فصل برهانى وسيدصالحى خيلى كم كنار هم بازى كرده اند و همين امر باعث شده بود در بازى با مقاومت هماهنگى زيادى نداشته باشند. اين قضيه در آينده حل خواهد شد .در مورد ۳ بازيكن اخراجى نيز بايد بگويم. آنها با نظر باشگاه محروم شده اند و بايد از مديران در موردشان بپرسيد.
• شنيديم كه اين ۳ بازيكن خواستار برگزارى جلسه استيناف شده اند، صحت دارد؟
- من هم شنيدم. گفتم كه باتوجه به اين كه باشگاه آنها را محروم كرده، باشگاه هم بايد در مورد بخشش آنها تصميم بگيرد.
• گفتيد كه برهانى و سيدصالحى مشكل هماهنگى دارند اما اين ۲ بازيكن و به خصوص برهانى نتوانستند در هفته هاى اخير انتظارات را برآورده كنند!
- آرش بازيكن بسيار خوبى است و اگر چند هفته اى گل نزده دليل بر بد بازى كردن وى نيست. من مطمئن هستم كه او در آينده گل هاى زيادى مى زند و مدعى اول كسب عنوان آقاى گلى است.
-
مصاحبه خسرو حيدرى
فولاد كنونى، تيم متحول شده اى است
خسرو حيدرى: سپاهان هم امتياز از دست مى دهد و ما بايد استفاده كنيم
استقلال اين روز ها خودش را براى ديدار با فولاد خوزستان آماده مى كند. خسرو حيدرى، هافبك آبى پوشان معتقد است تيمش در بازى با فولاد كار دشوارى را در پيش دارد. گفت وگويى را با حيدرى در مورد ديدار با مقاومت سپاسى، شرايط استقلال و مسابقه اين هفته مقابل فولاد خوزستان ترتيب داديم كه متن كامل آن در ادامه آمده است:
• از بازى با مقاومت سپاسى شروع كنيم. چطور بود؟
- به هر حال مقاومت سپاسى بيش از اين ديدار بسيار خوب كار كرده بود و ما نيز مى دانستيم كار دشوارى مقابل اين تيم خواهيم داشت. خوشحالم كه در دقايق پايانى گل برترى را زديم و پيروز شديم.
• وقتى گل تساوى را دريافت كرديد، فكر مى كردى در آن مدت اندك بتوانيد پيروز شويد!
- به هر حال نا اميد نبودم. من هميشه به اين نكته كه فوتبال ۹۰ دقيقه است و ممكن است در هر دقيقه آن اتفاقى رخ دهد، اعتقاد داشته و دارم. با توجه به شرايط ويژه استقلال و اينكه بايد ۳ امتياز را مى گرفتيم، تمام بچه ها در همان مدت اندك هم به دنبال گل زدن بودند و خوشحالم كه موفق شديم.
• اين پيروزى شما را به رده سوم جدول برگرداند اما هنوز اختلاف زيادى با صدر جدول داريد! به نظرت مى توانيد اختلاف ۱۰ امتيازى با سپاهان را جبران كنيد؟
- ما خيلى به اين قضيه اميدواريم. در فوتبال هر چيزى ممكن است اتفاق بيفتد. مطمئن باشيد كه سپاهان هم تا پايان فصل امتيازات زيادى از دست مى دهد و ما بايد از اين قضيه نهايت استفاده را ببريم و فاصله را كم كنيم.
• اينطور كه مشخص است، خيلى به قهرمانى در اين فصل اميدواريد؟
- انسان با اميد زنده است. فكر مى كنم مى توانيم به صدر جدول برسيم هنوز ۱۵ بازى و ۴۵ امتياز ديگر
باقى مانده است و مى توان اختلاف ۱۰ امتيازى را جبران كرد.
• پيروزى مقابل مقاومت، شما را از بحران خارج كرده است؟
- بحرانى نداشتيم كه از آن خارج شويم. ما فقط در چند بازى نتيجه خوب نمى گرفتيم. قبلاً هم گفته بودم كه با يك پيروزى شرايطمان خوب مى شود. الان مشكلات تا حدودى حل شده و با قدرت كارمان را دنبال مى كنيم.
• بازى با فولاد را چگونه مى بينى؟
- فولاد در نيم فصل دوم متحول شده و تيم بسيار خوبى نشان داده است. قطعاً كار سختى در اهواز داريم اما تمام هدف ما پيروزى در اهواز است و هر كارى از دستمان بر بيايد براى رسيدن به ۳ امتياز انجام مى دهيم. اميدوارم بتوانيم اين ۳ امتياز را كسب كنيم.
-
مصاحبه بیگ زاده
بيك زاده: با اين برد خيلى از مشكلاتمان حل شد
هاشم بيك زاده اگر چه در فصل گذشته چندان نتوانست براى استقلال به صورت ثابت بازى كند اما اعتقاد مرفاوى به اين بازيكن در فصل جارى سبب شد تا وى بتواند با استقلال مجدداً پيراهن تيم ملى را هم به دست بياورد. گفت وگوى ما با وى را بخوانيد:
• مقابل مقاومت به يك پيروزى ارزشمند دست پيدا كرديد. از بازى بگو.
- خوشبختانه توانستيم پس از ۳ باختى كه پشت سر گذاشته بوديم به پيروزى برسيم. واقعاً اين برد حقمان بود و براى رسيدن به آن تلاش زيادى كرديم. ما در چند هفته اخير خيلى تحت فشار بوديم اما با اين پيروزى خيلى از مشكلاتمان حل شد.
• چقدر مى توانيد روى اين برد حساب باز كنيد؟
- با اين برد وضعيت روحى و روانى ما خيلى تغيير كرد و شوك خوبى براى ما بود. خدا را شكر كه ناكامى هايمان تمام شد تا از اين پس فقط به دنبال پيروزى در هر بازى باشيم.
•يعنى استقلال در بازيهاى بعدى هم برنده است؟
- ما بايد تلاشمان را ۲برابر كنيم و فكر نكنيم كه همه چيز تمام شده است. تيم هاى بزرگ هميشه حاشيه دارند و ما بايد مواظب اين حاشيه ها باشيم. انشا ءالله با يكدلى و اتحاد در بازى هاى بعدى حاضر مى شويم تا بتوانيم با چند برد متوالى به صدر برگرديم.
• مقاومت تيم سابق خودت است. اين تيم را چطور ديدى؟
- واقعاً به مديريت و كادر فنى مقاومت تبريك مى گويم كه چنين تيمى را ساخته اند. مقاومت مقابل ما خيلى خوب و آماده حاضر شد. آنها پا به پاى ما بازى كردند و هرگز ضد فوتبال نشان ندادند. با اين حساب فكر مى كنم اين تيم بتواند جزو مدعيان قهرمانى باقى بماند.
• هواداران استقلال در اين بازى براى لحظه اى عليه مرفاوى شعار دادند. دليلش را چه مى دانى؟
- هواداران ما نبايد اين كار را انجام مى دادند و حركت آنها بى احترامى به سرمربى بود و ما اصلاً انتظار نداشتيم هواداران استقلال براى لحظه اى عليه سرمربى شعار سر دهند. هواداران ما هميشه زحمت مى كشند و در سرما و گرما براى حمايت ما به استاديوم مى آيند و واقعاً حق دارند از باخت تيمشان ناراحت باشند اما اگر آنها صبر بيشترى به خرج دهند استقلال هم مى تواند با آرامش بيشتر بهترين نتايج را كسب كند. ما در همه حال به حمايت هوادارانمان نياز داريم و آنها نبايد اين مسأله را به فراموشى بسپارند.
• خيلى دوست دارى از طريق شوت موفق به گلزنى شوى. درست است؟
- در چند بازى اخير كه بدشانس ظاهر شدم. مقابل سپاهان، پرسپوليس و پاس مى توانستم با شوت گلزنى كنم اما نشد. با اين حال تمام تلاشم را به كار مى گيرم تا در بازى هاى بعدى با شوت گل بزنم. اگر دقتم را بيشتر كنم حتماً اين اتفاق صورت مى گيرد.
• استقلال ميِ تواند فولاد را مثل دور رفت شكست دهد؟
- فولاد تيم خوبى است و در چند هفته اخير خوب نتيجه گرفته است اما به هر حال ما هم براى اينكه از كورس قهرمانى عقب نمانيم نياز به امتياز اين بازى داريم تا با تلاش و يكدلى يكديگر برنده بازى با اهواز باشيم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده:مرفاوى حق داشت كه اينطورى گريه كند
حنيف عمران زاده حالا جايگاهى ثابت را در تركيب استقلال براى خود دست و پا كرده است. مدافعى كه با به پايان يافتن محروميتش براى استقلال به ميدان رفت تا نشان دهد دورى چند ماهه از ميادين چندان هم سبب افت وى نشده است. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• بازى با مقاومت چطور بود؟
- بازى خوب و فشرده اى بود و فكر مى كنم تماشاگران از ديدن آن لذت برده باشند. در نيمه اول بازى توپ و ميدان در دست ما بود و نيمه دوم هم بيشتر موقعيت هاى گلزنى براى استقلال بود اما ما يكباره روى اتفاق گل خورديم كه خوشبختانه با تلاش بچه ها توانستيم به برد برسيم.
• با توجه به اينكه پس از ۳ باخت متوالى به پيروزى رسيديد. اين برد بايد خيلى ارزش داشته باشد. درست است؟!
- همينطور است. ما با اين برد روحيه از دست رفته مان را دوباره پس گرفتيم و خيالمان تا حدودى راحت شد. واقعاً در اين چند هفته اخير شرايط خيلى سختى را دنبال كرده بوديم. آمادگى داشتيم، خوب بازى مى كرديم اما نمى توانستيم به پيروزى برسيم. خوشبختانه اين بار مقابل مقاومت، بدشانسى دست از سر ما برداشت تا به آنچه شايستگى اش را داشتيم دست پيدا كنيم.
• خط دفاعى استقلال در اين بازى چقدر در به ثمر رسيدن گل هاى مقاومت مقصر بود؟
- ما مقابل مقاومت بد نبوديم و در كل دفاع تيمى خوبى داشتيم اما به هر حال حادثه سبب شد تا ۲ گل را بى جهت دريافت كنيم. باز خدا را شكر كه توانستيم به پيروزى برسيم.
• مقابل مقاومت خيلى استرس داشتيد. درست است؟
- خب ما چند هفته بود كه نتيجه نمى گرفتيم و همين مسأله باعث شده بود مقابل مقاومت استرس داشته باشيم. مى دانستيم كه اگر اين بازى را ببازيم مشكلاتمان چند برابر مى شود اما خدا را شكر كه در دقايق آخر بازى احساساتى بازى نكرديم و توانستيم برنده اين ديدار باشيم.
• هواداران استقلال باز هم عليه مرفاوى شعار دادند. شما بازيكنان از اين مسأله ناراحت نشديد؟
- متأسفانه برخى از هواداران ما فراموش كرده بودند كه بازى دقيقه ۹۰ تمام نمى شود و وقت اضافه هم دارد. واقعاً شعار آنها عليه مرفاوى در كمال بى انصافى صورت گرفت. ما اگر در ثانيه هاى آخر به گل رسيديم فقط به خاطر دل پاك آقا صمد بود و بس.
• گريه هاى مرفاوى را هم ديدى؟
- واقعاً من هم با اشك هاى مرفاوى گريه ام گرفته بود. مرفاوى حق داشت كه آنطورى گريه كند. اين همه فشار را تحمل كرده بود و آن وقت در چند ثانيه مورد بى احترامى قرار گرفت. آقا صمد چه گناهى كرده بود كه عده اى هوادار عليه او شعار دادند؟
به هر حال من معتقدم بايد ما يكدلى و اتحادمان را بيشتر كنيم و هواداران استقلال هم حمايتشان از تيم را، تا اينگونه بتوانيم مجدداً به صدر برگرديم.
• استقلال بازى سختى را مقابل فولاد دارد. درست است؟
- ما بايد در بازى هاى باقيمانده قوى و آماده به ميدان برويم. استقلال بايد به همان تيمى تبديل شود كه در هفته هاى اول خوب نتيجه مى گرفت. ما در دور رفت فولاد را شكست داديم و در دور برگشت هم بايد با پيروزى مقابل اين تيم خود را براى قهرمانى آماده كنيم.