بعد ازبازی با زاراگوزا بلا فاصله 3 شنبه تونیوکمپ با ختافه بازی داریم اینم بازی خیلی مهمی
هفته ایندم شنبه با لوانته تو خونه لوانته بازی داریم
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد ازبازی با زاراگوزا بلا فاصله 3 شنبه تونیوکمپ با ختافه بازی داریم اینم بازی خیلی مهمی
هفته ایندم شنبه با لوانته تو خونه لوانته بازی داریم
یکی از دوستان کلی پاس کاری مسی و بوسکتس در اواخر بازی رو می خواستم ... من براشون پیدا کردم :هرچقد آقای نسبتاً خـــــاص بزرگ باشن اما هنوز واسه ی ما بارساییا همون مترجمیه که بوده..!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم یکی از بزرگترین افتخارات آقـــای نسبتاً خــــاص..!
*: رئالیا حتی مربیشونم از ما دارن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا این بوسکتس هم بعضی وقتا حرکات جالبی نشون میده ها ... 5 مگابایته
رئیس باشگاه انژی ماخاچکالا گفته میخواد طی سه سال اینده 300 ملیون خرج تیمش کنه.یا خدا. 100 میلیون به من بدن تیم میبندم دوم اروپا بشه اونوقت این بابا میخواد با 300 میلیون چی کار کنه؟ اگه این پول رو داشتم بارسا رو میکردم تیمی که نایب قهرمان اروپا از تیم 7و 8 حداقل دو سه تا گل بخوره.واقعا این مبلغ پولی هست که بعضی باشگاه ارزوی 1/100 امش رو دارن.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه تیم چشه که میخوای 100میلیون خرجش کنی
تیم به این ماهی همه حسرت یه بازیکنشو دارن
؟
منظورم این نبود که 100 میلیون خرج بارسا کنم.منظورم این بود که کلا با 100 میلیون تیم جدا میساختم heee:: حیف از پولا نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی آرمان جان . خیلی حال کردم . :chakerim:نقل قول:
یکی از دوستان کلی پاس کاری مسی و بوسکتس در اواخر بازی رو می خواستم ... من براشون پیدا کردم :
واقعا این بوسکتس هم بعضی وقتا حرکات جالبی نشون میده ها ... 5 مگابایته
سلام کسی میدونه بازی بارسارو شبکه سه ساعت چند میزاره ؟؟؟
سلام دوستان بازی با یه نیمه تاخیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط emad abadani [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ساعت 30 11
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]2011/11/19بارسلونا 4 - ساراگوسا 0
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 2011/3/5 بارسلونا 1 - ساراگوسا 0
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 2010/10/23 ساراگوسا 0 - بارسلونا 2
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 2010/3/22 ساراگوسا 2 - بارسلونا 4
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 2009/10/26 بارسلونا 6 - ساراگوسا 1
پنج بازی قبلی دو تیم
www.goal.com
دوستان فعلا که یک گل دریافت کردیم:shogh: