[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
جا داره تبریک بگم حضور 2 تیم اسپانیایی در نیمه نهایی قهرمانان اروپا و 3 تیم اسپانیایی در نیمه نهایی لیگ اروپا .......
واقعا تیم های اسپانیایی امسال کولاک کردن ن ن ن ن ننننننننننننننننننننننننن ننننن :ohum:
بارسلونا 3 - میلان 1
اتلتیکو بیلبائو 3 - منچستر یونایتد 2
وقتی تیم 5 یا 6 لیگ اسپانیا تیم صدر نشین لیگ جزیره رو میبره دیگه حرفی نمیمونه
پنالتی دوم بارسا مشکوک بود،ولی سرپنالتی اول باید آنتونینی اخراج میشد،چون موقعیت مسلم گل وتک به تک 3متری دروازه بود،پس این به اون در.میمونه بازی رفت که 2تا پنالت به اعتقاد95% کارشناسا ( و نه امثال من وشما که فقط در اینجا متعصبانه به هم فحش میدهیم) برای بارسا نگرفت که اگه میگرفت میلان در همون سنسیرو تحقیرآمیز حذف میشد. موقعیتهای گل هم که در مجموع 2بازی ، 31 به 6 به نفع بارسا بود،پس میلانیها خدارو شکرکنید که بارسا جز مسی تمووم کننده نداشت...بازی با چلسی 2009 به این خاطر سر زبانها افتاد که بخاطر تاکتیکهای فوق العاده هیدینگ،گل اینیستا تنها ضربه ی در چهارچوب بارسا بود..ولی در مجموع 2بازی با میلان، موقعیت گل 32 به 6 به نفع بارسا بود..واقعا میلانیها باید شب وروز دعا کنند که با نتیجه ی 7-0 نباختنخدا جای حق نشسته، وقتی میلان ناجوانمردانه و با فریب چمن رو آبیاری میکنه وزمین فوتبالو تبدیل به شالیزار میکنه، و2پنالت هم گرفته نمیشه در سن سیرو،باید هم این بلا سرش بیاد.تازه سر پنالتی اول باید آنتونینی اخراج میشد،چون موقعیت مسلم گل بود ومانع از گل زدن مسی در جریان بازی شد.موقعیت ها هم که 32 به 6 بود در مجموع. در کل اروپا زووم کردن روو تاکتیکهای 2مربی که چرا انقد بارسا موقعیت خلق کرد،فقط توو ایران همه اسیر جوسازی مورینیو شدن گیر دادن به داوری...نستا خیلی احمقه که از یه سوراخ 2بار گزیده شد و با اینکه میدونستن شانس آوردن که رو پویول پنالت نگرفت در بازی رفت، باز هم این کارو در بازی برگشت تکرار کردن.پس شایسته ی تنبیه بودن.تازه مارکای ضد بارسایی که گفت همین خطا روو بوسکتس در بازی برگشت هم پنالت بوده.
منم تبریک میگم به اسپانیایا که 3تیمشون تو نیمه نهای لیگ اروپا هستش
ولی خودمونیم از این 3 تیم 2 تیم مربیآرژانتینی ki::دارن ولی فرقی ندارن هر دو یکین واسه من
واقعا ممنون از کاتالان های عزیز که هوای بیلبائو رو هم دارن، امیدوارم جبران کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو کو پا دل ری هم هر کی مستحق برد باشه بازی رو ببره ، که بدم هم نمیاد بارسا ببره به خاطر یه مسائلی که با مادرید دارن
به شما میگن طرفدار نه بعضی از رئالی ها که دارن میلانی ها رو تحریک میکنن
بچه ها هر چی گشتم نتونستم کلیپ روپا زدن مسی و دریبل زیدانی بوسکتس رو تو بازی با میلان پیدا کنم . یکی اگه داره میتونه واسم آپلود کنه roz::
بچه ها فردا با زاراگوزا بازی داریم ندیدم کسی اشاره کنه یا اصلا اشاره نکردن هنوز لا لیگا تموم نشده من خیلی امیدوارم شما رو نمیدونم ولی بازی مهمی هست چند نتیجه از بازی زاراگوزا در هفته های قبل هست بد نیس یه مرور کنیم ببینیم حریف این هفته چطور تیمی هستش.
سوسیداد3 0 زاراگوزا
زاراگوزا 1 1 اوساسونا
والنسیا 1 2 زاراگوزا
زاراگوزا 1 0 اتلتیکو مادرید
خیخون 1 2زاراگوزا
برد والنسیا واتلتیکو مادرید از نتایج خوب این تیم در چند هفته اخیره
تیم اول میزبانه
داداش این نتایج که شما گذاشتی خیلی وحشتناکه یعنی این تیم والنسیا و خیخون رو تو خونشون شکست داده؟نشون میده تیم قوی میتونه باشه مخصوصا با حمایت هواداراش.راستش با این تیم زیاد اشنایی ندارم ولی فکر کنم پپ از این ترکیب استفاده کنه چون نیاز به برد داریم مخصوصا تو خونه حریفنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والدز
ادریانو........پویول.....ماسکرا و........الوز
بوسکتس
اینیستا........سسک
ایکوئنکا......مسی........الکسیس
استفاده از پیکه و ژاوی ریسک بزرگیه مخصوصا چون دو هفته دیگه با چلسی و رئال بازی داریم نباید زیاد به بازیکنای اصلی فشار بیاد.حتی اگه دست من بود مسی و اینیستا رو هم بازی نمیدادم.احتمالا با این روحیه که بچه ها دارن این بازی رو تو همون نیمه اول تموم میکنیم.من نگران اینم که بچه ها بعد از زدن گل دیگه تشنه گل زدن نیستن برای همین گل میخورن.این یکم نگران کننده است ولی بازم نباید بذاریم مسائل الکی امتیاز ازمون بگیره.فکر کنم 3-0 بزنیم
سعید بارسا،دنبال اون فیلمها نگرد!بیشتر حال ضدِ بارسایی ها رو نگیر:khandeeeee bahal::nishkhand:
یک خبر امیدوار کننده هم بدم ...
6 بازی بعدی بارسلونا در لالیگا به ترتیب مقابل این تیم هاست:
ساراگوسا ، ختافه ، لوانته ، رئال ، رایو وایکانو ، مالاگا
6 بازی بعدی رئال به ترتیب مقابل این تیم هاست :
والنسیا ، اتلتیکو مادرید ، اسپورتینگ گیخون ، بارسا ، سویا ، اتلتیک بیلبائو
همان طور که میبینید
تنها بازی دشوارمون مقابل این تیم ها بازی مقابل تیم رئاله ... بقیه رو خیلی راحت میتونیم ببریم ...
در مقابل رئال تنها بازی آسونش بازی با اسپروتینگ خیخونه
درود بر بارسا ی کبیر