گفتم اینو بزارم جالبه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم اینو بزارم جالبه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بحثات تو تایپیکای دیگه رو نمیدیدیم میگفتیم اشکال نداره ولی شما هم خر رو میخوایی هم خرما.هم میگی منطقی هستی هم میری نظرات فنی میدی تو تایپیک میلان(از اون یوفا و فیفا ها) لطفا اگه ممکنه تا وقتی راجع به بارسا اونطوری فکر میکنی تو این تایپیک پست نده.دوستانی که موافق حرف من هستن تشکر بزنن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بخش رئال جای خودش بخش میلان جای خودش و بخش بارسا هم جای خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیام اینجا که با شما دعوا کنم یا چیز دیگه
اگه اینجا هم پست میدم بخاطر دوستامه
از شما نخواستم که بگی منطقی هستم یانه...
بازم ممنون از خوش آمد گوییتون:flowerysmile:
طرفدارای ریال چرا اینجوری شدن ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی اینقد اوقده ایی شدی
لطف کنید تو تاپیک ما بارسایی ها نظر نده برو تو همون بخش میلان واسه همدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره
اتفاقا سال 2010 بود فکر کنم که مسی علاقه ی زیادی به شوت ها قدرتی اونم به سمت مخالف دروازه پیدا کرده بود :love:
لا مصب چِت کرده بود سر شوت :ohum:
من که نمیدونم دقیقا کی گفته ! ولی هرکی بوده بدون تازه شروع کرده به دیدن فوتبال :hehehe:
الآن فکر کنم توی کل انجمن دارن در مورد بازی بارسا و میلان صحبت میکنن:flowerysmile:
همه می خوان باخت میلان رو بندازن گردن داور هیشکی حاضر نیست قبول کنه بارسا از میلان سرتره
واقعا خیلی حرصم میگیره حیف که حوصله ی تایپ کردن رو ندارم وگرنه از خجالت همشون در می اومدم:-ang
چه ربطي داره مگه هركي مياد اينجا پست ميده حتما بايد بارسايي باشه!!!!!!!!
دوما من خودم همه جا پست ميدم يه بار هم كسي برنگشته بگه چرا مياي ؟
رئال هم يه زماني 5تا به بارسلون ميزد...
منظوري ندارم ولي هر تيمي دوراني داره
مسي هم هميشه داره توپهارو چيپ ميزنه پاس باشه ،شوت باشه،ضربه ايستگاهي باشه!اصلا كرنر باشه فرقي نداره براش!!!!
سلام
چرا وقتی بازی برگشت2 پنالتی یکی روی سانچز بعدی هم روی پویول واسه بارسا نگرفتن کسی حرفی نزد حتی طرفدارای بارسا
چون ما به تیم خودمون اعتقاد داریم ولی حالا که نتیجه نگرفتن داور پولکی شد یوفا پولکی شد همه اخ شدن بارسا اخ شد میلان خوب شد
برو بابا فیلمتون سوخت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینقدر این رئالیا گفتن داور برای بارسا به نفع می گیره تیمای دیگم یاد گرفتن
بعدشم دیوار کوتاه تر از داور کجا پیدا میشه؟
تنها تیمی که به داوری ایراد نمی گیره بارساس اونم چون هیچوقت با خودمون بازی نمی کنیم!
تنها جمله ای که میتونم به مالدیوی ها ومیلانی ها بگم اینه که:جواب سوختگان خاموشیست:sigar: