یوفا - ناداوری - پلاتینی اینا اصطلاحات رایج مورد استفاده رئالی ها و سایر تیم هایی است که قربانی بارسلونا میشوند :ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
یوفا - ناداوری - پلاتینی اینا اصطلاحات رایج مورد استفاده رئالی ها و سایر تیم هایی است که قربانی بارسلونا میشوند :ahaaaaaa:
دوستان حریفمون مشخص شد.چلسی.تیمی که میخواد برای انتقام بیاد entezar:: :jeddiiiii:. اتقام گرفتن چلسی از ما مثل این میمونه که کوبا بگه ما میخواییم انتقام کشته های چند سال پیشمون رو از امریکا بگیریم.چلسی چند پله افت کرده و ما چند پله رشد کردیم.شک نکنید میتونن انتقام بگیرن mas:-مشکل ما الان روی سرعت ماتا هست.حالا خودتون حساب کنید.میلان و رئال که کلا بازیکنای سرعتی بودن نتونستن کاری کنن الان چلسی که دوتا بازیکن سرعتی هم نداره میخواد چیکار کنه.الان من فقط نگرانیم برای بازی فیزیکی اوناست.باور کنید اگه دروگبا بازی رو شروع کرد حتما اینیستا یا یکی از وینگ هامون مصدوم میشن.خداکنه دی متئو مثل مورینیو مربیگریش کثیف نباشه.
چلسی شانس اورد اومد بالا از کناره که خیلی ضعیف بودن ایمار بازی ترکیبی خوبی نشون داد
تازه بتفیکا 10 نفره بود خدای خوب فشار اورد
شانس بارسا خیلی زیاده
بازی فیزیکی ریسکش خیلی بالاس واسه چلسی چون مجبور میشن خطا کنن
دوستان دانش فوتبالی دشمن های ما اینقدر هست که از زور دلشون میگن فیفا از بارسا حمایت میکنه.هنوز نمیدونن فیفا هیچ ربطی به بازی های باشگاهی اونم تو اروپا نداره.لیگ قهرمانان زیر نظر یوفا برگذار میشه اونوقت این فنی نویس ها که معمولا ریالی هستن میگن فیفا از بارسا حمایت میکنه.واقعا جوک بازاری هست تایپیک حریف های بارسا shikam::-:khandeeeee bahal:
الان یکی از کامنت های طرفدارای میلانو خوندم نیم ساعت فقط داشتم میخندیدم،،یکیشون نوشته خدا کنه رئال قهرمان چمپیونز لیگ نشه که اگه بشه فاصلمون باهاشون تو قهرمانی ها بیشتر میشه و دیگه نمیشه بهشون رسید،،،این شاسکولا فکر میکنن باز دوباره میتونن قهرمان چمپیونز لیگ بشن،،با اون مزرعه شون "" زلاتان پسری در مزرعه "" ki::ki::
من که هر موقع میام تو این انجمن حرفی بزنم یه اخطار میگیرم.
ولی مهم نیست فقط بارسا رو عشق است.
خب بابا ولشون کن اونا وفتی فرق فیفا و یوفا دونستند اونوقت باید در موردشون حرف بزنی بارسا رو عشقهbinam[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جالبه داداش منم اخطار الکی میگیرم که خودم هم نمیدونم برا چی اخطار گرفتم.:yes:
بعدش این دوستان کهکشانیمون تو انجمنشون گفتن مسی تا حالا گل از راه دور نزده و نمیتونه بزنه عزیزم اگه چشماتو باز کنی می بینی مثل هفته ی 25 لالیگا و گل دومی که مسی در خانه ی اتلتیکو مادرید زد و اون گل یکی از برترین گل های ماه انتخاب شد.heey::رونالدو ریز تر از مسی است مثل تصویر زیر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیا اینم تصویر زانو زدن رونالدو به مسی در ال کلاسیکو سوپر کاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی سه سال لیونل توپ طلا رو مل خود میکنه رونالدو باید بره لنگ بندازه دوستان:yes:
من که اصلا به خودم زحمت نمی دم توی تایپیک های دیگه برم چون هم اعصاب خودم خورد میشه هم شاید یه چیزی بگم که محروم بشم، مخصوصا اگه اون تیم رو بارسا تازگیا تحقیر کرده باشه!binam
چلسیم اگه تا اینجا اومده به تیمای آسونی خورده وگرنه اصلا مال این حرفا نیست که بخواد جلوی بارسا قد علم کنه
فعلا که بارسا بهترین در جهان و در منظومه ی شمسی و در راه شیریه، کسی نیست که جلوشو بگیره مگر داورایی که خیلی پول دوست دارن که ما حتی اونارم می بریمchomagh
واقعا یه سوال به نظر شما چه تیمی می تونه جلوی ی بارسا رو بگیره؟:mage mishe: