من با همه ی ترکیبت موافقم به غیر از گرانرونقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فک کنم به جای گرانرو ، لاسانا یا خدیرا باشن
نمایش نسخه قابل چاپ
من با همه ی ترکیبت موافقم به غیر از گرانرونقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فک کنم به جای گرانرو ، لاسانا یا خدیرا باشن
اقا امیر این بازی اوزیل و په په رو نداریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه محرومیتشون تو بازی با سوسیداد تموم نشد دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم اشتباه کردم ولی په په 2جلسه محروم شده اوزیل رو نمیدونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کمیته برگزاری رقابتهای لالیگا تصمیم گرفته تا په په را به خاطر توهین به پاراداس رومرو ، داور دیدار ویارئال- رئال مادرید برای دو جلسه از همراهی تیمشان محروم کنند. در جریان این بازی بود که په په در تونل رختکن به داور بازی گفت:« عجب دزدی ای! »
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ ن : :hehee:
خب رفتیم نیمه نهایی و خوردیم به بایرن که اونم تیمه بزرگیه
حیف دو تا تیم محبوب من الان بهم خوردن
این بازی باید تو فینال میبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahanmf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره حیف بایرن اینجوری حذف بشه منم دوست داشتم بایرن ورئال تو فینال بهم بخرن بعد رئال بایرن رو ببره اما نشد
من دوست ندارم بایرن اینقدر زود حذف شه:gerye::gerye:
دیماریا همچنان مصدوم
دیگه داره اعصابمو خورد می کنه.eterza::-:-ang
دقت کردین ما هیچ وقت کامل نبودیم؟همیشه باید یکی مصدومیت طولانی مدت داشته باشه.
ای خدا...entezar::
2 فصل پیش کاکا بود فصل قبل هیگی بود و الان هم دیماریا
بد شانس به ما می گنki::
یه چیزی بالا تر از بد شانسی.crying::-
البته خود دیماریا هم مقصره یادته چه جوری مصدوم شد بس که لج بازه هر دو بار رفت دنبال توپ های که نباید میرفت این بار هم تیم 4 تا زده بود اصلا لازم نبود که جنگندگی کنه ولی بازم با سماجت میخواست توپ رو بگیره که بازم مصدوم شد .بد شانس هم هست.
خب انخل بازم به بازی نمیرسه
اما عیب نداره دیگه قول دادن با امادگی کامل برای بازی احتمالی با بایرن اماده بشه