هاشمیان: مدیریت باشگاه خوب کار کرده است/ هیچ بازیکنی کم کاری نمی کند.
وحيد هاشميان معتقد است بيانگيزگي بازيكنان پرسپوليس در هفتههاي اخير ناشي از رتبه اين تيم در جدول بوده و اين طور نيست كه بازيكني بخواهد كم كاري كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درباره نتايج ضعيف اين تيم در ليگ برتر، اظهار كرد: بعضي تيمها هستند كه وقتي ليگ شروع ميشود براي قهرماني ميجنگند.
مثلا در اسپانيا بارسلونا و رئال مادريد اين ويژگي را دارند و در ايران هم پرسپوليس و استقلال با آغاز ليگ براي قهرماني تلاش ميكنند، اما وقتي به ردههاي هفتم، هشتم جدول ميآيند، ديگر ناخودآگاه انگيزه خود را از دست ميدهند.
وي ادامه داد: بيانگيزگي بازيكنان پرسپوليس هم در بازيهاي گذشته ناشي از همين موضوع بوده، نه اين كه بازيكني بخواهد بازي هميشگي خود را ارائه ندهد.
هاشميان درباره ديدار تيمش مقابل الشباب در آخرين هفته ليگ قهرمانان آسيا گفت: بازي خيلي سختي با الشباب داريم. صعودمان هنوز قطعي نشده و از آنجا كه شانس داريم سرگروه شويم بايد براي برد به ميدان برويم.
مهاجم پرسپوليس درباره عملكرد مديريت اين باشگاه گفت: به نظر من مديريت باشگاه از روزي كه آمدهاند زحمات زيادي كشيدهاند. ايجاد يك زمين خوب و همچنين رختكن و كلينيك در ورزشگاه «درفشيفر» نشان دهنده تلاش آنها است. ما در فوتبال دو بحث داريم، يكي باشگاه و يكي تيم كه در ايران بعضي مواقع اين موضوع با هم قاطي ميشود. فكر ميكنم باشگاه در بحث گرفتن اسپانسر و آوردن بازيكنان جديد خوب عمل كرد و از هيچ چيزي دريغ نكرد.
وحيد هاشميان درباره آينده خود نيز گفت: هنوز از نظر بدني خيلي آمادهام. البته حدود 40 روز به خاطر مصدوميت از ميدان به دور بودم، اما در آخر فصل و با توجه به شرايطي كه در آن زمان دارم براي آيندهام تصميم گيري ميكنم.
وي درباره اين شايعه كه گفته ميشود فصل بعد به مربيگري روي ميآورد، گفت: از همان كسي كه اين شايعه را درست كرده بپرسيد. من فعلا قصد مربيگري ندارم.
کفاشیان خبر داد: احتمال کاهش تعداد تیم ها در لیگ دوازدهم/ آماتورها به لیگ یک می روند.
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: اگر تیمها نتوانند امتیازات مدنظر AFC را کسب کنند از لیگ برتر کنار گذاشته میشوند و شاید فصل آینده با 16 تیم مسابقات را برگزار کنیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کفاشیان در گفتوگو با برنامه ورزش و مردم در خصوص اینکه آیا ماندنش در فدراسیون فوتبال قطعی شده یا خیر، اظهار داشت:
من در انتخابات فوتبال متنخب اعضای مجمع بودم و هرگاه اعضای مجمع صلاح دیدند که من به درد فوتبال نمیخورم میتوانند با تشکیل مجمع رئیس را تغییر دهند. تا زمانی که این تکلیف روی دوش من است، آن را انجام میدهم و امیدوارم این 4 سال نتایج خوبی برای فوتبالمان رقم بخورد.
وی در خصوص اینکه گفته میشود مایل است به کمیته ملی المپیک باز گردد، عنوان کرد: انتخابات فدراسیون فوتبال انجام شده و اکنون من اینجا هستم، مگر اینکه بخواهم برای ریاست کمیته ملی المپیک کاندیدا شوم و آن هم منوط بر این است که ایراد به دو شغله بودن نگیرند.
رئیس فدراسیون در خصوص انتقاداتی که به نایب رئیسان وی میشود و اینکه بهتر بود از افراد با تجربهتری نسبت به آیتاللهی و بهروان استفاده میکرد، اظهار داشت: آقای آیتاللهی 30 سال است که در این فوتبال حضور دارد. فراموش نکنید آنچه که در حوزه او بوده ریاست هیئت فوتبال استان فارس بود که چندین سال در نظر AFC استان اول بوده است و اکنون هم بدون حاشیه تجارب خودش را به کار گرفته است. آقای بهروان نیز از جمله داوران خبره فوتبال بوده است که من او را به عنوان نایب رئیس دوم خود انتخاب کردم.
کفاشیان در خصوص حضور تیم گهر زاگرس در لیگ برتر و این نگرانی که این تیم از شهر دورود خارج میشود یا خیر، عنوان کرد: معیارهایی که برای کسب مجوز حرفهای در نظر گرفته شده توسط AFC تعیین شده و اگر به هنگام امتیاز دادن دو سه باشگاه ما ایراد داشته باشند، در مجموع از امتیاز ما کم میشود و حتی ممکن است مجوز حضور تیمهای ایرانی را در لیگ قهرمانی آسیا ندهند. ما باید استانداردها و تمام زیرساختهایی که 11 مورد است را رعایت کنیم، تعارفی هم نداریم، هر تیمی اگر نتواند این امتیازها را کسب کند، جایگاه خود را در لیگ برتر از دست میدهد.
وی در پاسخ به این سؤال که اگر تیمی نتواند امتیاز لازم را کسب کند، فدراسیون چه تصمیمی میگیرد و آیا تیم دیگری جایگزین آن میشود، گفت: یکی از راههایی که وجود دارد این است که ما تعداد تیمها را کم کنیم. شاید برای فصل آینده لیگ 16 تیمی شود یا اینکه تیمی که شرایط لیگ برتری نداشته باشد، کنار گذاشته میشود و به جای آن تیم دیگری که توانایی حضور در لیگ برتر را داشته باشد جایش را میگیرد. در مورد تیم گهر زاگرس هم باید بگویم بعید از است شهر دورود بتواند امتیاز لازم را بگیرد اما من هم دوست دارم که این تیم در لیگ برتر بماند.
رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه عدهای معتقدند ترتیب هیئت رئیسه فعلی این فدراسیون از افراد کمتر شناختهشدهای بهره میبرد، در صورتی که در زمان فدراسیون دادکان افراد با نفوذی در رأس امور بودند، گفت: زمان دادکان اساسنامه فدراسیون فرق داشت و رئیس میتوانست خودش افراد را انتخاب کند و اینکه در آن زمان آن افراد چقدر به فدراسیون کمک میکردند را نمیدانم اما اکنون طبق تشخیص فیفا و خودمان افراد انتخاب میشوند و آنهایی که فوتبال را میشناسند کاندیدا شدند. در مورد مسائل اقتصادی هم من فکر میکنم جایی بالاتر از فدراسیون مثل دولت باید به این فوتبال کمک کند.
کفاشیان با بیان اینکه فعلا امور بازرگانی فدراسیون را خودش مدیریت میکند، در پاسخ به این سؤال که گفته میشود مسائل مالی سازمان لیگ را نیز خود برعهده دارد، گفت: وقتی عزیز محمدی از سازمان لیگ کنار رفت، با توجه به اینکه هنوز رئیس سازمان لیگ مشخص نیست، خودم حق امضاء دارم تا رئیس جدید مشخص شود.
کفاشیان در این باره که فدراسیون از محل درآمد سازمان لیگ بخشی از مطالبات کیروش را پرداخت کرده است، اظهار داشت: تا به حال که ما از بودجه سازمان لیگ به کیروش پولی ندادهایم. 10 درصد درآمد سازمان لیگ برای فدراسیون است و ما همان را مصرف کردیم.
وی در خصوص حریف تدارکاتی برای تیم ملی گفت: با توجه به برنامهای که کیروش به ما ارائه کرده سعی داشتهایم که آنها را اجرا کنیم. گاهی تیمهای قوی که برای بازی تدارکاتی مدنظر ما هستند، میخواهند با تیمهای قویتر از خودشان بازی کنند و به همین دلیل گاهی پیدا کردن حریف تدارکاتی سخت میشود. ما توانستیم برای اردوی ترکیه تیم آلبانی را در نظر بگیریم. همچنین میخواهیم در تاریخ 20 می یک بازی در ایران درنظر بگیریم که هنوز قطعی نشده است.
کفاشیان در خصوص لغو بازی تیم ملی با امارات تصریح کرد: ما با فدراسیون امارات همیشه رابطه خوبی داشتیم و هرگاه قرار بود اردویی و یا بازی داشته باشیم، بدون قرارداد این اتفاق رخ میداد. این بازی هم که لغو شد، تحت فشار دولت امارات بود و البته بازی خیلی مهمی هم برای ما نبود.
کفاشیان در خصوص اینکه کیروش همواره در کشورهایی فعالیت کرده که به لحاظ امکاناتی مناسب بودهاند، اما گاهی در ایران با مشکلاتی روبروست، گفت: کیروش یک مربی کار آزموده است و روزی که به ایران آمد شرایط را دید. شاید در برخی از کشورهایی که کار کرده به لحاظ امکاناتی در وضعیت مناسبی بوده، به همین دلیل اوایل که در ایران بود، از برخی مسائل ناراحت بود اما او اکنون میبیند که همه در تلاشند تا تیم ملی موفق شود و خودش هم همیشه گفته عادت دارد کشتیاش را در طوفان هدایت کند. او شرایط را درک کرده و میخواهد تیم را به جام جهانی ببرد. یک سری موارد جزئی هم هست که شاید ناراحت شود.
خداداد: قانون منع استفاده از دروازه بان خارجی تفکر من بود/ هنوز هم از این تصمیم حمایت می کنم.
عضو پیشین کمیته فنی فدراسیون فوتبال میگوید جذب ممنوعیت دروازهبان خارجی با پیشنهاد او صورت گرفته و هنوز هم از این تصمیمش دفاع میکند.
احمد خداداد در مورد اینکه جذب ممنوعیت دروازهبان خارجی با پیشنهاد برانکو و تصویب کمیته فنی فدراسیون دادکان بود یا نه گفت:
مسابقات فوتبال لیگ را که دیدم احساس کردم سطح دروازهبانی فوتبال ما در حال افت است و تیمها ترجیح میدهند از دروازهبان خارجی استفاده کنند. به همین دلیل به دادکان نامه نوشتم و پیشنهاد دادم جذب دروازهبان خارجی در لیگ برتر ممنوع شود و او هم موافقت کرد.
وی ادامه داد: قرار شد این مسئله در لیگ برتر اجرایی شود اما عمر فدراسیون دادکان کفاف نداد. با این حال افرادی که در فدراسیون بودند از این ماجرا اطلاع داشتند و میدانستند چنین تفکری ایجاد شده و بعد از مدتی این تفکر را اجرایی کردند.
خداداد با بیان اینکه از تصمیمش دفاع میکند اظهار داشت: اکنون ببینید که تیمهای ما چه دروازهبانهای خوبی دارند. تراکتورسازی، نفت تهران، ذوب آهن و... از گلرهای خوبی سود میبرند و این دروازهبانها در سایه همین ممنوعیت رشد و پرورش یافتند.
عضو پیشین کمیته فنی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: اگر ورود دروازهبان خارجی آزاد شود دوباره شاهد افت کیفی دروازهبانها خواهیم بود زیرا از 18 تیم خارجی 10 تیم ترجیح میدهند از دروازهبان خارجی استفاده کنند و فرصت کمتری در اختیار دروازهبانهای ایرانی قرار میگیرد و تجربه کمتری پیدا میکنند.
گزارش تصویری: سفر پرسپولیسی ها به اهواز.
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس روز پنجشنبه در غیاب مصطفی دنیزلی برای بازی مقابل فولاد خوزستان راهی اهواز شد. گزارش سفر سرخپوشان از نگاه دوربین:
هاشمیان: مدیریت باشگاه خوب کار کرده است/ هیچ بازیکنی کم کاری نمی کند.
وحيد هاشميان معتقد است بيانگيزگي بازيكنان پرسپوليس در هفتههاي اخير ناشي از رتبه اين تيم در جدول بوده و اين طور نيست كه بازيكني بخواهد كم كاري كند.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درباره نتايج ضعيف اين تيم در ليگ برتر، اظهار كرد: بعضي تيمها هستند كه وقتي ليگ شروع ميشود براي قهرماني ميجنگند.
مثلا در اسپانيا بارسلونا و رئال مادريد اين ويژگي را دارند و در ايران هم پرسپوليس و استقلال با آغاز ليگ براي قهرماني تلاش ميكنند، اما وقتي به ردههاي هفتم، هشتم جدول ميآيند، ديگر ناخودآگاه انگيزه خود را از دست ميدهند.
وي ادامه داد: بيانگيزگي بازيكنان پرسپوليس هم در بازيهاي گذشته ناشي از همين موضوع بوده، نه اين كه بازيكني بخواهد بازي هميشگي خود را ارائه ندهد.
هاشميان درباره ديدار تيمش مقابل الشباب در آخرين هفته ليگ قهرمانان آسيا گفت: بازي خيلي سختي با الشباب داريم. صعودمان هنوز قطعي نشده و از آنجا كه شانس داريم سرگروه شويم بايد براي برد به ميدان برويم.
مهاجم پرسپوليس درباره عملكرد مديريت اين باشگاه گفت: به نظر من مديريت باشگاه از روزي كه آمدهاند زحمات زيادي كشيدهاند. ايجاد يك زمين خوب و همچنين رختكن و كلينيك در ورزشگاه «درفشيفر» نشان دهنده تلاش آنها است. ما در فوتبال دو بحث داريم، يكي باشگاه و يكي تيم كه در ايران بعضي مواقع اين موضوع با هم قاطي ميشود. فكر ميكنم باشگاه در بحث گرفتن اسپانسر و آوردن بازيكنان جديد خوب عمل كرد و از هيچ چيزي دريغ نكرد.
وحيد هاشميان درباره آينده خود نيز گفت: هنوز از نظر بدني خيلي آمادهام. البته حدود 40 روز به خاطر مصدوميت از ميدان به دور بودم، اما در آخر فصل و با توجه به شرايطي كه در آن زمان دارم براي آيندهام تصميم گيري ميكنم.
وي درباره اين شايعه كه گفته ميشود فصل بعد به مربيگري روي ميآورد، گفت: از همان كسي كه اين شايعه را درست كرده بپرسيد. من فعلا قصد مربيگري ندارم.
رویانیان: به دنیزلی گفتم از رفتنت راضی نیستم/ باید دنیزلی تمام عیار شوی.
محمد رويانيان ميگويد از رفتن دنيزلي به تركيه راضي نيست و در بازگشت سرمربي ترك تبار با او جلسه خواهد گذاشت.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس درباره سفر دنيزلي به تركيه و اين كه او چه زماني به ايران بر ميگردد، گفت: قرار است دنيزلي امشب به ايران برگردد. من از رفتنهاي او راضي نيستم و نارضايتيام را به خودش هم گفتهام.
با اين حال او خيلي عذرخواهي كرد و از ما خواست به دليل بيماري همسرش و عمل جراحي كه در پيش دارد، به تركيه برود و ما هم از روي انسانيت با درخواست او موافقت كرديم، اما مطمئنا در بازگشت جلسهاي جدي ميگذاريم و با او صحبت ميكنيم.
وي افزود: نميگذاريم اين اتفاقات در فصل بعد هم بيفتد. يك سري تغييرات ديگري هم بايد انجام شود و برنامهريزيهاي دنيزلي بايد بهتر شود. او بايد به يك دنيزلي تمام عيار تبديل شود.
گزارش تصویری : فولاد - پرسپولیس.
گزارش آخرین مسابقه تیم پرسپولیس در لیگ برتر با برتری برابر فولاد اهواز به روایت عکس:
وقتی مجری شبکه سه اعتراف میکند: با این هواداران میلیونی/ جای پرسپولیس خالیست
خبرنگار سرخ : امروز آخرین روز لیگ برتر بود و سرنوشت قهرمانی در همین روز تعیین میشد.مثلث
سپاهان،استقلال و تراکتور رقابت شدیدی داشتند و نهایتا" این اصفهانیها بودند که جام را برای سومین سال پیاپی به نصف جهان بردند.جدال تا آخرین لحظات وجود داشت اما انگار یک جای کار می لنگید ... نیمی از ایران امروز خود را به بی خیالی زد،چشمش را بسته بود و انگار لیگی وجود نداشت.دلیل این ادعا شاید تعداد شرکت کنندگان در نظرسنجی برنامه ی لیگ برتر باشد جایی که مجری برنامه ناچار به اعتراف این حقیقت می شود که لیگ بدون پرسپولیس و هوادارانش چقدر خسته کننده و بی روح است.حقیقت این است که پشتوانه ی مردمی پرسپولیس نه تنها دلگرمی برای این تیم بلکه پشتوانه ای قوی برای تیم ملی و لیگ برتر است اما از آن مهمتر این اتفاقات چند هفته ی آخر است و جایی که رسانه ها بیش از آنکه به اخبار لیگ،جدال مدعیان قهرمانی و سقوط بپردازند به تولید حاشیه برای پرسپولیس پرداختند.بی گمان اگر هوادار دلسوزی که مشتاق دریافت خبر از اوضاع و احوال تیم خود است وجود نداشت رسانه ها به جای پرداختن به کوچکترین مسائل باشگاه پرسپولیس به سراغ سوژه های دیگری می رفتند و البته جای تاسف است که با وجود این همه مشتاق،مسئولین به جای حمایت از این تیم تیشه بر ریشه ی آن می زنند.