داوش chalobah اینو بخر تو فصل 2016 یا 20 یا 21 سالشه پیشرفتشم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داوش chalobah اینو بخر تو فصل 2016 یا 20 یا 21 سالشه پیشرفتشم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Mvilaنقل قول:
و
Wakkaso
به کارت میان
من خودم زیاد بازی نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند تا مچ بازی کردم از گرافیک و گیم پلیش خوشم نیومد
دوستان لطفا چند تا وینگر راست خوب با سرعت بالا
و یه هافبک خوب واسه نیمکت بهم معرفی کنید
چمبرلين ارسنال،باكالى پى اس وى،عليرضا جهانبخش نايمخن،ويلادو رئال بتيس
هافبك وسط ميخواى واسع نيمكت؟؟؟
آره
میخوام یه بازیکن جوون و خوب باشه که رو نیمکت غر نزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrista [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قدرتش چند باشه؟ پول دارى يا ارزون ميخواى؟؟
اره بابا باکی نیسنقل قول:
قدرتش هم زیر 75 نباشه
کدوم فصلی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrista [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه دور و بر 2020ــی Tibor Cica بخر
اگه تازه بازیو شروع کردی Eugen Polanski یا Sebastian Rudy رو بخر
من یکی سراغ دارم که یکی از بازیکنای مورد علاقمم هستنقل قول:
Moritz Leitner قدرتش فکر کنم نزدیکای 80 باشه اگه اشتباه نکنم. من قبلا خریده بودمش واسه ذخیره.خیلی هافبک خوبیه
اسکواد جدید نیومده که نقل و انتقالات توش باشه؟
سلام آموزش اضافه کردنش به بازی رو بهم میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی تیما قبول نمی کنن مربیشون بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedpunk [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم والا حالا دوباره شروع کردم بازیو
بچه ها ليگ ايران عقبه ها برين رأى بدين تو رو خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ده هزار تا عقب افتادیم :(
فکر کنم مصریا هکی چیزی زدن اینهمه جلو افتادن :|
اقا مصر خیلی پایین بود پارتی بازیه تا الان کجا بودن پس؟؟eterza::-
مطمئنا ی کاری کردن chomagh
رمز زدن اقا رمز اين چه وضعيه ما هم كد تقلب ميخوايم:-)) تا كى راى گيرى ادامه داره؟؟
اینو ببین مال 10 جولای هست (15 روز پیش) :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
01 - Turkish League - 199,928 Votes
02 - Iranian League - 196,375 Votes
03 - Egyptian League - 174,877 Votes
آخه چجوری تو 15 روز اینهمه رای دادن :|
مگه داریش؟اگه داری آپ کن...میریزی تو پوشه سیو بعد تو قسمت داخل بازی تو پروفایل از قسمت لود سکواد اینو انتخاب میکنی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی این رای گیری ها هم همش الکیه..
فیفا بازای عزیز!
علاقه ای ندارین فیفا آنلاین بازی کنین؟!
بازیش کاملا رایگانه. تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در موردش صحبت کردم. اگه دوست داشتین میتونین بیاین تا با هم دیگه بازی کنیم
نه ندارم...میخوام یاد بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پوشه سیو آدرسش کجاست؟
ـو همون مای داکیومنت پوشه فیفا14
عجب!نقل قول:
مال من نداره که!
بچه ها من بازی برای اندرویدشو دارم چجوری آنلاکش کنم.
درود چه جوری میتونم انرژی تحلیل رفته بازیکنها رو برگردونم بازیکنها زود انرژی از دست میدن
با بازی ندادن بهشون! یا کم بازی دادن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasg4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بازی کامل رو نیمکت باشن تقریبا انرژی شون تا حد زیادی برمیگرده!
البته اینم بگم یه سری از بازیکن ها واقعا نفسشون کمه تو فیفا ! مخصوصا جوون ها.بعد از یکی 2 فصل بازی کردن انرژی بیشتری دارن تو طول بازی!
ترکیب من با تیم منچستر یونایتد
نظرتون چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزانی که دوست دارن نقل و انتقال فیفاشون مثل من کاملا بروز بشه میتونن فایل زیر رو دانلود کنن
بعد از دانلود فایل داخل پوشه بشید دو قایل مشاهده میکنید اونهارو داخل مسیر زیر کپی کنید
fifa14/game/data/db
نقلو انتقالات تا تاریخ 2014/7/31 بروز شده
تیم خوبی بستینقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لوک شاو،آلوارو موراتا، عدنان یانوزای،کورت زوما رو باهاشون کار کردم
اینا بازیکنایی هستن که در آینده غول هایی میشن واسه خودشون!!!
یانوزای به نسبت از بقیه بازیکنات ضعیف تره میتونی به یه تیم معروف به صورت قرضی بفرستیش تا حسابی رشد کنه.البته به نظر خودت بستگی داره
سلام بچه ها من تازه فیفا باز شدم اولین فصلم رو با اکسفورد یونایتد شروع کردم پایان فصلم دوم شدم یه سوال دارم اونم اینه که وقتی پایان فصل میشه دکمه ادونست رو میزنم یه اخبار میاد بعد میخواد لود شه یهو از بازی خارج میشه حین بازی رو نمیگم ها
کلا فصل تموم میشه میزنم End بعد دوتا واسم پیام میاد چیکار کنم از بازی خارج نشه انتی ویروسم رو غیر فعال میکنم بازم ایطوری میشه چیکار کنم بچه ها کمکم کنید:khahesh:
سلام من تازه دارم این قسمت را بازی می کنم چجوری باید بازیکن بخرم؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hsn55389 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به صورت تصویری توضیح دادم میتونی کمک بگیری
مثل اینکه اینجا کسی نیست به سوال ما جواب بده ؟؟؟
زمانی که فصل تموم میشه و میخواد فصل جدید شروع بشه بازی کرش میکنه و کلا از بازی میاد بیرون ؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟
شما از چه کرکی استفاده میکنی؟ احتمال داره مشکل از کرک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahidparsa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز میشه یه لینک دیگه بذاری فایل دانلود نمیشه
عزیز من الان یه چک کردم فایلی که این دوستمون گذاشته دانلود میشه مشکلی نداره که!نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasg4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من عاشق کریمی هستم که رمز و ایمیل اکمو گم کردم
به دادم برسید فیفارو نصب می کنم ارور می ده
بعد کرکش کردم
و وقتی لانچ گیمو می زنم هیچ اتفاقی نمیفته هلپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپ میییییییییییییییییییییییی ییییییییی
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط el graso [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر میکنم آنتی ویروس شما اون فایل رو یاک کرده یا قرنطینه کرده.
ببینین تو آنتی ویروستون آخرین بار چه فایل هایی رو پاک کرده اگه بینشون این فایلی که اسمش تو ارور هست باشه باید برش گردونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از کجا ببینم؟
البته نود رو غیر فعال کردم