-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: مياچ چه مى داند دربى چيست؟!
حنيف عمران زاده در خصوص ديدار استقلال مقابل پيكان گفت: شاگردان حميد عليدوستى نشان دادند تيم خوبى هستند. ما در نيم ساعت اول بازى خوب عمل كرديم و در ۱۵ دقيقه پايانى با حريف مدارا كرديم.
وى افزود: با صحبت هايى كه در بين دو نيمه انجام شد نبض بازى را در دست گرفتيم و پس از زدن گل سوم روى ضد حملات و ارسال از جناحين برنامه ريزى كرديم كه جواب داد.
مدافع استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا اين تيم در نيم فصل دوم براى قهرمانى مى جنگد يا خير عنوان كرد:استقلال در نيم فصل اول هم مدعى بود و خوب بازى مى كرد اما كارمان در ابتداى فصل سخت بود. مصدومان زيادى داشتيم اما مطمئن باشيد با بازگشت جبارى و آمادگى هوار ملا محمد از مدعيان صلى قهرمانى هستيم.
عمران زاده در خصوص ديدار روز شش فروردين برابر پرسپوليس و زمان اين مسابقه گفت: شايد مى خواستند كارى كنند كه پولمان تماما حلال باشد. ۲۷ اسفند بايد در عربستان بازى كنيم و بلافاصله برگرديم و در حالى كه تنها چند ساعت به تحويل سال جديد باقى مانده بايد به مصاف صبا برويم. پس از آن مجددا بايد براى دربى آماده شويم و هيچ فرصتى براى خانواده هايمان نداريم. با اين تصميم گيرى مسئولان نشان دادند كه به فكر خودشان هستند و شايد روز ۶ فروردين ۵ هزار نفر هم به ورزشگاه نيايند.
مدافع استقلال در پاسخ به اظهار نظر مياچ كه گفته بود بازى با استقلال مثل بازى با راه آهن است گفت: ايشان تازه به ايران آمده و نمى داند دربى چيست .شايد وقتى روز بازى با استقلال وارد ورزشگاه شود متوجه شود اين بازى چقدر حساس است و اين ديدار را معمولى تلقى نكند.
-
مصاحبه صادقی
صادقى: همه ديدندپنالتى پيكان درست نبود
امير حسين صادقى در خصوص ديدار استقلال مقابل پيكان، بازى هاى آينده و دربى ۶ فروردين صحبت هايى انجام داده كه در زير مى خوانيد:
• بازى سنگينى را برديد.
- همينطور است، بازى سختى بود. پيكان تيم خوبى است ولى ما انگيزه بيشترى داشتيم.
• ظاهرا استقلال نسبت به نيم فصل اول بهتر شده است؟
- ما در اوايل فصل تحت فشار بوديم. بدنسازى كاملى نداشتيم چون زمان كمى در اختيار داشتيم اما در تعطيلات تمرين كرديم و نظم تاكتيكى خاصى گرفتيم و همه ديدند كه با برنامه بوديم.
• به پنالتى كه براى پيكان گرفته شد معترض بوديد. پنالتى نبود؟
- همه ديدند كه آن صحنه پنالتى نبود و حتى اگر يك درصد هم خطا بود داور بايد خطاى دوضرب اعلام مى كرد. ناراحت بوديم چون داور از تصميمش بر نمى گشت و اعتراض مان را نمى شنيد.
• گويا تمام بازيكنان از برگزارى بازى در روز ۶ فروردين ناراحت هستند؟
- به عنوان بازيكنى كه بيشتر از ۸ سال است كه در ليگ برتر بازى مى كند صحبتى با مسئولان فدراسيون دارم. چرا كارى مى كنيد تيم هاى ايرانى در ليگ قهرمانان نتيجه نگيرند؟ جام جهانى را كه از دست داديم و در جام ملت ها هم كه آنگونه نتيجه گرفتيم. حالا مى خواهيد ايرانى ها در ليگ قهرمانان آسيا هم حذف شوند؟ با اين برنامه ريزى به فوتبال ملى ما ضربه وارد مى شود چون ۴ تيم نماينده ايران هستند.
•شايد سازمان ليگ چاره اى ندارد؟
- آقايان مى خواهند بگويند ليگ را در موعد مقرر تمام كرديم كه چه شود؟ ثمره آن چيست؟ خروجى اش كجاست؟ سال گذشته سر همين برنامه ريزى با تيم له شده به مصاف استيل آذين در جام حذفى رفتيم و پس از ۱۲۰ دقيقه حذف شديم. براى يك بازى معمولى بايد سه،چهار پرواز كنيم و ۵ ساعت روى آسمان باشيم. آيا درست است؟ استقلال، پرسپوليس، ذوب آهن و سپاهان چه فرقى با تيم ملى دارند؟ اگر مى خواهيم آنها هم در آسيا حذف و تحقير شوند كه بايد فاتحه فوتبال را بخوانيم و اگر نه كمى با اين ۴ تيم مهربان تر باشيد.
• خانواده هايتان نگران تعطيلات نوروز نيستند؟
- چون فوتبال حرفه اى است حرفى از خانواده هايمان نمى زنيم. قبول دارم كه همه جاى دنيا ۴ روز به ۴ روز بازى مى گذارند اما واقعا ما بايد خودمان را با آنها قياس كنيم؟ ما از تركيه،ژاپن و خيلى كشورهاى اطراف از لحاظ امكانات عقبيم اما خودمان را با آنها قياس مى كنيم. از ابتداى فصل جديد توپ هايى براى مسابقات گذاشته اند كه صداى همه را در آورده است. تا به حال ۴ بار اين توپ ها عوض شده است، ولى اسم ليگ ما حرفه اى است.
• بگذريم. سپاهان هم با شكست ذوب آهن مدعى شد. قطعا بازى استقلال و سپاهان جذاب خواهد شد.
- بازى سپاهان و استقلال به نوعى فينال است اما همه مدعى هستند و تمامى تيم ها هم تمرين كرده اند. حتى يك بازى را هم نبايد ساده گرفت.
• صحبت خاصى ندارى؟
- فقط از آقاى كفاشيان مى خواهم به اين ۴ تيم كمك كنند تا بتوانيم از حقانيت اين فوتبال دفاع كنيم. اگر ما ضعبف باشم تيم ملى ما هم ضربه مى خورد.
-
مصاحبه حجازی
حجازى: نمى خواهند ناصر حجازى روى دور باشد
ناصر حجازى مربى و بازيكن اسبق استقلال در خصوص عدم فعاليتش در عرصه مربيگرى به محمود نظر خبرنگار ابرار ورزشى گفت: نام حجازى در فوتبال اين مرز و بوم وزنه و اعتبار است، چرا كه هم دانش اين كار را دارم و هم كارام را به خوبى انجام مى دهم، اگر مربيگرى نمى كنم دليلش اين است كه اشخاصى كه فوتبال را نمى شناسند آنقدر برايم مشكل ايجاد مى كنند كه نمى گذارند كارم را انجام دهم چرا كه دوست ندارند ناصر حجازى مطرح باشد. ضمن اينكه از مربيان فعلى با دانش تر و مهمتر از همه محبوبتر هستم اما همانطور كه گفتم هستند كسانيكه كه دوست ندارند حجازى كار كند. وى در ادامه تصريح كرد: از فوتبال ايران چيزى به دست نياوردم چرا كه به دنبال مسائل مالى نبودم. در حال حاضر شاگردانم ميلياردر هستند اما من سرمايه اى ندارم تا جايى كه حتى خانه اى كه در حال حاضر در آن زندگى مى كنم از زحماتم در بنگلادش است، انسان ركى هستم و در هيچ زمان از زندگى ام به دنبال لابى نبودم چرا كه عقيده دارم قدرت در بى نيازى است و شرفم را با هيچ چيز معاوضه نمى كنم. حجازى در رابطه با مربيان جوان حال حاضر در فوتبال ايران گفت: هميشه در ايران، مرغ همسايه غاز است، مربى ميلياردى براى فوتبال ملى مى آوريم اما هيچ كس از مربيان داخلى حمايت نمى كند. به راستى، آيا منصوريان مقابل روسيه عملكرد بدى داشت؟ فدراسيون بايد از اين جوانان حمايت كند اما متاسفانه همواره به اجنبى و بيگانه نظر داريم وى در آخر خاطر نشان كرد: اگر مى خواهند مربى خارجى به ايران بياورند بهتر است مربى خيلى بزرگى باشد در غير اين صورت عقيده دارم بهتر است به مربيان خودمان اعتماد كنيم و بگذاريم كارشان را انجام دهند.
-
مصاحبه مظلومی
وقتى ليست مان جا ندارد، چطور مى توانيم نكونام را جذب كنيم
مظلومى: جواب صحبت هاى منصوريان را نمى دهم؟
پرويز مظلومى پيش از ديدار با نفت تهران ضمن با بيان مطلب فوق گفت: در حال حاضر شرايط استقلال بسيار مطلوب است و با توجه به تمرينات منظمى كه در اين هفته انجام داديم، بسيار آماده هستيم تا روز جمعه مقابل نفت تهران قرار گرفته و ديدارى جوانمردانه و زيبا را برگزاركنيم.
وى همچنين خاطرنشان كرد: با برگزارى تمرينات تاكتيكى مطلوب، به استقلال ايده آل نزديك شده ايم، هر چند هنوز با تيمى كه مد نظرمان است فاصله داريم.
سرمربى تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: در ۲ بازى اخير مقابل استيل آذين و پيكان توانستيم امتيازات لازم را كسب كنيم اما براى رسيدن به صدر جدول، بايد تيم نفت تهران را هم شكست دهيم.
وى در مورد تيم نفت اظهار داشت: اين تيم در ديدار دور رفت، استقلال را بسيار اذيت كرد و توانست ۲ امتياز حساس را از ما بگيرد البته نفتى ها با توجه به پيروزى پرگل مقابل پاس همدان در ديدار گذشته قطعا با روحيه بسيار خوب مقابل ما قرار خواهند گرفت و اين مساله جذابيت هاى اين ديدار را افزايش مى دهد.مظلومى در مورد مصدومان و محرومين استقلال تاكيد كرد: براى اين ديدار بازيكن محروم نداريم اما محمد محمدى را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهيم داشت. كيانوش رحمتى هم در شرايط خوبى قرار دارد كه اگر كادر پزشكى اجازه بازى به اين بازى را بدهد، نامش را در فهرست ۱۸ نفره تيم قرار مى دهيم.وى با تاكيد بر اينكه ايمان مبعلى از ناحيه زانو مصدوم شده اما كادر پزشكى استقلال هم تمام تلاش خود را انجام داده تا وى را براى ديدار مقابل نفت تهران آماده كنند. او در مورد آخرين وضعيت هوار ملامحمد تصريح كرد: هوار بازيكن خوبى است اما هنوز از لحاظ بدنى به شرايط ايده آل نرسيده كه اميدوارم اين بازيكن هر چه زودتر و با تمرينات منظمى كه انجام مى دهد، خود را به ساير نفرات برساند.
سرمربى تيم فوتبال استقلال در مورد انصراف كارلوس كرش از عقد قرارداد با تيم ملى ايران گفت: به نظر من كرش را از ايران فرارى دادند، وى موقعى كه به ايران آمد فكر مى كرد به يك كشور جنگ زده آمده است اما وى كاملا در اشتباه بود. البته به اعتقادم وى در مورد حضور در ايران يك اخلاق غير حرفه اى از خود نشان داد. من هميشه حضور اين مربى را در فوتبال ايران مثبت ارزيابى مى كردم و وى را مربى بادانشى مى دانستم اما اعتقاد دارم تنها دانش كافى نيست و بايد اخلاق حرفه اى نيز داشت.
وى اولويت نخست فوتبال كشورمان را توجه به تيم فوتبال اميد دانست و افزود: بايد براى تيم فوتبال اميد كشورمان شرايطى را بوجود آوريم تا بتواند در مسابقات آتى خود موفق باشد. ما بايد تمام تلاش مان را براى تيم هاى پايه انجام دهيم تا در آينده فوتبال موفقى را داشته باشيم.
مظلومى با انتقاد از برگزارى ديدار حساس ۲ تيم استقلال و پرسپوليس در روز ششم فروردين سال ۹۰ تاكيد كرد: ما تايع برنامه هاى سازمان ليگ هستيم و بايد آن را اجرا كنيم اما آيا بازيكنان ما نبايد استراحت كنند؟ ما روز ۲۹ اسفند مقابل صباى قم در ورزشگاه آزادى به ميدان برويم و ۵ روز بعد هم به مصاف پرسپوليس برويم.
وى اضافه كرد: من عزيز محمدى را دوست دارم اما ايشان فقط يكروز در طول تعطيلات درگير برگزارى اين مسابقه بزرگ است اما من بايد به بازيكنانم استراحت ندهم و در تعطيلات عيد نوروز كه مردم به ديد و بازديد مى پردازند، بازيكنان استقلال و حتى پرسپوليس بايد تمرينات شان را ادامه دهند. ما برعكس آقايان كه تنها يكروز درگير اين مسابقه هستند، بايد ۵ روز بايد درگير تمرينات خود باشيم به نظر من به غير از ما و فوتباليست ها خبرنگاران هم گرفتار اين ديدار خواهند بود.سرمربى تيم استقلال تهران خبر خروج نام روانخواه از ليست استقلال و حضور جواد نكونام در اين تيم را شايعه دانست و تاكيد كرد: نمى دانم اين صحبت ها چگونه وارد عرصه مطبوعات مى شود، اميدرضا روانخواه يكى از بازيكنان خوب ماست و بايد منتظر بمانيم تا ببينيم تكليف مصدوميت وى چه خواهد شد. درحال حاضر به هيچ وجه نمى توانيم بازيكنى به خدمت بگيريم، چه برسد به اينكه بخواهيم براى روانخواه جانشين انتخاب كنيم.وى افزود: حضور نكونام در استقلال يك شايعه بزرگ است زيرا نكونام در حال حاضر در تيم اوساسوناى اسپانيا بازى مى ژكند و براى آن تيم مهره كارآمدى است. من نمى دانم چه كسى عنوان مى كند كه وى براى استقلال بازى خواهد كرد.
پرويز مظلومى در پايان در مورد صحبت هاى عليرضا منصوريان كه به شدت از وى انتقاد كرده بود، گفت: هيچ صحبتى عليه منصوريان نكرده و نخواهم كرد و تنها براى منصوريان آرزوى موفقيت مى كنم. اميدوارم هر كجا هست موفق و پيروز باشد.
-
مصاحبه مبعلی
درگيرى كدام است، فقط به منصوريان گفتم چرا به من بازى ندادى؟
مبعلى: از مظلومى تشكر مى كنم كه تعويضم كرد
ايمان مبعلى در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، وضعيت تيم ملى در جام ملت ها و مسائل مختلف صحبت هايى را انجام داد كه در زير مى خوانيد:
• چرا يكى، دو روز تمرين نكردى؟
- كمى به رباط داخلى پايم فشار وارد شده و سه شنبه در سالن وزنه زدم و ديروز نيز پايم را تست كردم.
• اسم رباط داخلى كه مى آيد همه مى ترسند. جريان چيست؟
- كمى زانويم درد مى كند و در اين يكى دو روز دكتر نوروزى از پايم تست گرفت و مشكلى وجود ندارد.
• شايعه شده بود كه به خاطر تعويض زودهنگام مقابل پيكان ناراحتى و به همين دليل سر تمرين نمى آيى؟
- اصلا ناراحت نيستم. انسان نبايد در هر شرايطى از مربى ناراحت شود. هميشه حق با مربى است چون دوست دارم روزى مربى شوم به همين خاطر اصلا دوست ندارم به عنوان يك بازيكن سرمربى ام از من ناراحت باشد. همه ما اشتباه مى كنيم اما دليل نمى شود كه بابت هر اشتباه ناراحت شويم. اينها را از اين بابت گفتم كه اشاره كنم اصلا ناراحت نيستم. اتفاقا خوب شد تعويض شدم.
• چرا؟
- زمانى كه بازى مى كردم متوجه نشدم كه زانويم درد مى كند. وقتى سوار اتوبوس شديم تا به سمت تهران حركت كنيم، متوجه شدم زانويم درد دارد. شايد اگر بازى مى كردم اتفاق بدى براى زانويم مى افتاد و ممنون كادر فنى هستم كه من را تعويض كرد.
• پس از جام ملت ها كمتر صحبت كردى. از اتفاقات بعد از بازى با عراق بگو؟
- شايد باورتان نشود اما براى فيكس شدن در بازى با عراق جان كندم.
۱۰ روز در قطر سختى كشيدم و در بازى دوستانه با آنگولا قبل از جام ملت ها خيلى تلاش كردم چون جزء بازيكنان اصلى نبودم و زحمت زيادى كشيدم تا جايگاهم را بدست آورم. در بازى با عراق آن گونه بازى كردم تيم خوب پيروز شد و من هم گل زدم اما پس از پايان بازى من، مسعود و آندو مريض شديم اما حال شجاعى و تيموريان بدتر از من بود. ظهر بازى با كره شمالى افشين قطبى من را صدا كرد تا به داخل اتاق او بروم. از من پرسيد وضعيتت چگونه است. به ايشان گفتم دارو مصرف مى كنم و دكتر در جريان همه امورم هست. قطبى مجددا گفت مى توانى بازى كنى و من به ايشان گفتم جايگاهم را به سختى در تيم ملى بدست آورده ام و نمى خواهم آن را از دست بدهم. هرگز به ايشان نگفتم نمى خواهم بازى كنم. ايشان هم از من بازى گرفت اما فكر مى كنم در نيمه اول كره شمالى تيم ما كلا خوب بازى نكرد. بين دو نيمه تعويض شدم اما فكر مى كنم مى توانستم در بازى با كره جنوبى به تيم ملى كمك كنم چون پس از سرماخوردگى ام در پايان بازى اول باز هم تلاش كردم تا شرايطم را خوب نگه دارم.
• در حق تو اجحاف نشد؟
- آقاى قطبى قبل از بازى با كره جنوبى به من گفت كه ايمان خودت را براى نيمه دوم اين ديدار آماده كن. در دقيقه ۶۰ بازى با كره جنوبى بيوتر پشت دروازه آمد و گفت ايمان گرم هستى؟ گفتم آماده ام. ايشان گفت چند تا استارت بزن و خودت را براى تعويض آماده كن. من هر چه استارت زدم ديدم خبرى از تعويض نيست. پس از آن مسعود شجاعى به زمين رفت و غلامى نيز تعويض سوم ما بود. البته به افشين قطبى خرده نمى گيرم و عليه ايشان حرفى نمى زنم اما واقعا آماده بودم و خيلى تلاش كرده بودم در آن مسابقه آماده باشم و فكر مى كنم مى توانستم كمك كنم.
• و افشين قطبى رفت و در بازى با روسيه چند دقيقه بازى كردى؟
- در آن ديدار بچه ها خوب بازى كردند. در نيمه اول خوش شانس بوديم و رحمتى چند توپ خوب را مهار كرد اما در نيمه دوم خيلى بهتر شديم و در نهايت به برترى رسيديم.
• حتما حرف و حديث هاى پايان اين بازى را شنيدى؟
- بايد بگويم افتخار مى كنم كه براى تيم ملى ايران بازى مى كنم. به جز ۶-۷ ماه جام جهانى و مدت كوتاهى كه در زمان سرمربيگرى على دايى در تيم ملى حضور نداشتم ۱۱ سال است به تيم ملى دعوت مى شوم و با مربيانى چون على دايى، امير قلعه نويى، افشين قطبى، برانكو، همايون شاهرخى، منصور ابراهيم زاده و خيلى هاى ديگر كار كرده ام.
تا به حال هم هيچ اعتراضى به موارد اتفاق افتاده در تيم ملى نداشته ام و هميشه به عنوان يك بازيكن حرفه اى تابع تصميمات مربيان بودم. اين براى اولين بار بود كه در وقت اضافه به زمين مى رفتم. حتى در آن يك دقيقه و نيم خيلى دويدم و خداى نكرده كارى نكردم كه كم كارى تلقى شود.
خيلى ها مى گفتند مبعلى ناراحتى شديدى دارد و اين حرف ها خاطرم را آزرد اما سؤالى در ذهنم پيش آمده بود كه چرا بايد با وجود تعريف هايى كه عليرضا منصوريان در طول تمرينات از من مى كرد و مدام به من مى گفت كه ايمان مى دانم از تو بايد چطور بازى بگيرم فقط يك دقيقه و نيم بازى كردم. تنها برايم اين سؤال پيش آمد وگرنه اصلا ناراحتى نداشتم كه بخواهم اعتراض كنم. شايد اگر بازى نمى كردم ناراحت نمى شدم ولى در مجموع همانطور كه در ابتداى صحبت هايم در خصوص رابطه بازيكن و مربى گفتم احترام مى گذارم و كوچكترين اعتراضى ندارم و فكر مى كنم در خصوص اين مسئله بزرگ نمايى شد.
• بگذريم. فكر مى كنى چه تيم هايى شانس قهرمانى دارند؟
- ذوب آهن، سپاهان، استقلال، و اندكى پرسپوليس شانس دارند. پرسپوليس تيم بزرگى است و ممكن است در هر بازى شرايط را عوض كند. البته تيم هاى مس كرمان و تراكتورسازى شرايط خوبى دارند.
• حتما خبر دارى كه بازى استقلال و پرسپوليس در عيد نوروز برگزار مى شود؟
- بله، اى كاش اين بازى در آن تاريخ برگزار نمى شد. چون به خاطر تعطيلات ممكن است خيلى ها در تهران نباشند. مجبوريم از روز اول عيد تمرين كنيم و نمى توانيم با خانواده هايمان ديدار داشته باشيم. امسال سال فشرده اى را پشت سر گذاشته ايم و با تيم ملى در جام ملت ها بازى كرديم و با استقلال در ليگ و جام حذفى و سپس ليگ قهرمانان آسيا بازى مى كنيم و خيلى فشار رويمان وارد شده است. اميدوارم بتوانيم از اين فشار سربلند بيرون بياييم هر چند اى كاش دربى روز ديگرى برگزار مى شد.
• اين روزها همه از سرمربى تيم ملى صحبت مى كنند. نظر تو چيست؟
- اگر بخواهند مربى بزرگ خارجى بياورند بايد به او چند سالى وقت بدهند. تاكيد من اين است مربى خارجى فوتبال ما را متحول مى كند اما مربى ايرانى هم شناخت كافى دارد و مى تواند حاشيه ها را جمع كند. اگر اين دو مقوله را در نظر بگيريم كه شرايط فوتبال ما به مربى بزرگ خارجى نمى خورد. بايد مربى بزرگ ايرانى را در راس كادر فنى تيم ملى قرار دهيم .
-
مصاحبه شکوری
هادى شكورى: قهرمانى در جام حذفى آسان تر از ليگ است
هادى شكورى، مدافع استقلال اظهارداشت: استقلال شانس زيادى براى قهرمانى در ليگ برتر و جام حذفى دارد و قطعا در يكى از اين ۲ جام به قهرمانى مى رسيم.وى ادامه داد: اعتقاد شخصى من اين است كه در جام حذفى قهرمانى آسان تر از ليگ است. ما تا قهرمانى در جام حذفى ۲ بازى فاصله داريم و راحت تر از ليگ مى توانيم قهرمان شويم. پس بايد بازيهاى جام حذفى را جدى بگيريم و اهميت زيادى براى آن قائل شويم.شكورى درباره عملكرد خط دفاعى استقلال گفت: اينكه در نيم فصل اول گلهاى زيادى دريافت كرديم فقط تقصير مدافعان نيست. ما در نيم فصل اول در دفاع تيمى مشكل داشتيم اما با آمدن گده روى نقاط ضعف خط دفاعى كار كرديم و شرايط تيم بهتر شد.وى درباره ديدار روز جمعه استقلال با نفت تهران گفت: نبايد به نام حريفان نگاه كنيم و فكر كنيم چون با نفت بازى داريم ديدار آسانى است. همه بازيهاى ليگ براى ما سخت است و اگر مى خواهيم قهرمان شويم ديگر نبايد در هيچ بازى به ويژه ديدارهاى خانگى امتياز از دست بدهيم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: برنده ديدارسپاهان و استقلال قهرمان ليگ مى شود
حنيف عمران زاده، مدافع استقلال ظهارداشت: فينال ليگ برتر بين استقلال و سپاهان برگزار مى شود. شخصا معتقدم برنده ديدار استقلال و سپاهان قهرمان ليگ است زيرا اين ۲ تيم از شخصيت بيشترى براى قهرمانى نسبت به ساير تيمها برخوردار هستند.وى درباره شرايط استقلال گفت: تيم ما در نيم فصل اول بدنسازى خوبى نداشت و همين باعث شد نتايج خوبى نگيريم. تعطيلات نيم فصل دوم فرصت خوبى بود براى اينكه نقاط ضعف را برطرف كنيم و با انجام تمرينات بدنسازى وضعيت بدنى بازيكنان مساعد شد. عمران زاده درباره گلزنى خود در ديدار مقابل پيكان گفت: نظر كادر فنى بود كه من در بازى با استيل آذين نيمكت نشين باشم. اين نيمكت نشينى تأثيرى در انگيزه من در بازى با پيكان نداشت و مثل هميشه بازى كردم. نيمكت نشينى من طولانى نبود كه به خاطر آن انگيزه پيدا كنم به پيكان گل بزنم.وى درباره آمار گلزنى اش نسبت به سال گذشته افزود: آمارم نسبت به پارسال تغييرى نكرده و از خودم راضى هستم. با اين حال تلاش مى كنم در ديدارهاى باقى مانده از ليگ و جام باشگاههاى آسيا گلهاى بيشترى بزنم.عمران زاده درباره عملكرد خط دفاعى استقلال اظهارداشت: دفاع تيمى استقلال در نيم فصل اول مشكل داشت اما در تعطيلات ليگ دورى اين نقطه ضعف كار كرديم و حالا شرايط خوبى داريم.
-
مصاحبه صادقی
صادقي: بايد راهآهن را شكست ميداديم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال سايپا گفت: موقعيتهاي زيادي به وجود آورديم و بايد برابر راهآهن به پيروزي ميرسيديم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، ابراهيم صادقي پس از تساوي بدون گل سايپا برابر راهآهن عنوان كرد: بازي خوبي انجام داديم و موقعيتهاي زيادي را روي دروازه راهآهن خلق كرديم، اما متاسفانه با بدشانسي روبرو شديم و نتوانستيم دروازه راهآهن را باز كنيم.
وي ادامه داد: فرصتهاي سايپا بيشتر و جديتر از راهآهن بود و بايد در اين ديدار به برتري مي رسيديم. در هر صورت خوشحالم كه بازي زيبايي را انجام داديم و به نظرم هواداران و تماشاگران از بازي لذت بردند.
كاپيتان سايپا درباره شكستگي سر خود گفت: در درگيري كه با بازيكن برزيلي راهآهن داشتم دچار آسيب ديدگي شدم، اما خوشبختانه مصدوميتم جدي نبود و توانستم بازي را ادامه دهم.
-
مصاحبه جباری
جباري: با دوندگي نفت را شكست داديم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: با دوندگي زياد توانستيم نفت تهران را شكست بدهيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري پس از برتري 3 بر يك نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و در نيمه دوم توانستيم با دوندگي بيشتر به پيروزي برسيم. با دوندگي بازيكنان استقلال حريف را خسته كرديم و پيروز شديم.
در حالي كه خبرنگاران مشغول گفت و گو با جباري بودند، منصور پورحيدري سرپرست استقلال مانع از انجام مصاحبه بازيكنان استقلال شد.
پورحيدري به حنيف عمرانزاده نيز اجازه مصاحبه نداد اما آرش برهاني با خبرنگاران گفتوگو كرد.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: سوءتفاهم بين من و استقلال برطرف شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: سوء تفاهمي بين من و استقلال وجود داشت كه برطرف شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از برتري 3 بر يك برابر نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با نظر كادر فني در نيمه دوم به ميدان آمدم و سعي كردم در خدمت تيم باشم. از بازي خود نيز راضي هستم. در اين ديدار 90 دقيقه نفت را با كارهاي هجومي تحت كنترل قرار داديم و توانستيم پيروزي خوبي كسب كنيم.
برهاني در مورد اينكه در مصاحبهاي اعلام كرده كادر فني استقلال در ظاهر به او اعتماد دارد اما در باطن اجازه بازي به اين بازيكن را نميدهد، گفت: از من پرسيده شد كه چرا بازي نميكني كه گفتم كادر فني به من اعتقاد كامل دارد. بعد از پايان محروميتم مقابل استيلآذين سوء تفاهمها بين من و استقلال برطرف شد.
-
مصاحبه طالب لو
طالبلو: استقلال هميشه مدعي قهرماني است
دروازهبان تيم فوتبال استقلال اين تيم را مدعي هميشگي قهرماني ناميد.
وحيد طالبلو پس از برتري 3 بر يک برابر نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استقلال هميشه استقلال است و همواره مدعي قهرماني است و مردم از اين تيم انتظار دارند.
وي ادامه داد: ما شرايط سخت را پشت سر گذاشتيم و با همت و همدلي بازيکنان و حمايت مردم به اين مرحله رسيديم. اميدوارم بتوانيم در اين فصل حداقل يک جام قهرماني براي هواداران به ارمغان بياوريم.
طالبلو در مورد داوري مسابقه امروز گفت: هيچوقت در مورد داوري صحبت نميکنم اما امروز مظفريزاده روز خوبي را پشت سر گذاشت.
-
مصاحبه صادقی
صادقى:بايد راه آهن را شكست مى داديم
اميرحسين صادقى كاپيتان تيم فوتبال سايپا گفت: موقعيت هاى زيادى به وجود آورديم و بايد برابر راه آهن به پيروزى مى رسيديم.وى پس از تساوى بدون گل سايپا مقابل راه آهن عنوان كرد: بازى خوبى انجام داديم وموقعيت هاى زيادى را روى دروازه راه آهن خلق كرديم، اما متاسفانه با بدشانسى روبرو شديم و نتوانستيم دروازه راه آهن را باز كنيم.او ادامه داد: فرصت هاى سايپا بيشتر و جدى تر از راه آهن بود و بايد در اين ديدار به برترى مى رسيديم. در هر صورت خوشحالم كه بازى زيبايى را انجام داديم و به نظرم هواداران و تماشاگران از بازى لذت بردند. كاپيتان سايپا درباره شكستگى سر خود گفت: در درگيرى كه با بازيكن برزيلى راه آهن داشتم دچار آسيب ديدگى شدم، اما خوشبختانه مصدوميتم جدى نبود و توانستم بازى را ادامه دهم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: سوءتفاهم بين من و استقلال برطرف شد
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: سوء تفاهمى بين من و استقلال وجود داشت كه برطرف شد.وى پس از برترى ۳ بر يك مقابل نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با نظر كادر فنى در نيمه دوم به ميدان آمدم و سعى كردم در خدمت تيم باشم. از بازى خود نيز راضى هستم. در اين ديدار ۹۰ دقيقه نفت را با كارهاى هجومى تحت كنترل قرار داديم و توانستيم پيروزى خوبى كسب كنيم. برهانى در مورد اينكه در مصاحبه اى اعلام كرده كادر فنى استقلال در ظاهر به او اعتماد دارد اما در باطن اجازه بازى به اين بازيكن را نمى دهد، گفت: از من پرسيده شد كه چرا بازى نمى كنى كه گفتم كادر فنى به من اعتقاد كامل دارد. بعد از پايان محروميتم مقابل استيل آذين سوء تفاهم ها بين من و استقلال برطرف شد.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى: هدف ما قهرمانى در ليگ ايران و آسياست
سيد مهدى سيد صالحى مهاجم تيم استقلال گفت: هر دو گل خود را از روى شانس و كمك بازيكنان تيم به ثمر رساندم. وى پس از بازى با نفت درباره ۲ گل خود اظهار كرد: من هر دو گل را از روى شانس زدم و براى به ثمر رساندن اين دو گل همه بچه هاى تيم تلاش كردند. او افزود: تيم نفت خيلى خوب بود و خدا را شكر مى كنم كه اين بازى را برديم. انشاءالله بازيهاى بعدى را هم ببريم، هدف استقلال قهرمانى در ليگ برتر و موفقيت در ليگ قهرمانان آسياست و ما اميدواريم كه مقتدرانه به مراحل بالاتر ليگ قهرمانان صعود كنيم. سيدصالحى درباره اين بازى بيان كرد: بازى بسيار خوبى بود. پس از اينكه نتيجه مساوى شد بين دو نيمه پرويز مظلومى تذكرهاى لازم را به ما داد تا اينكه توانستيم با دو گل ديگر در نيمه دوم به پيروزى برسيم.
-
مصاحبه جباری
جبارى: نفت بازى را وا داد
مجتبى جبارى بازيكن تيم استقلال گفت: با دوندگى هاى زيادى كه داشتيم توانستيم بازى را ببريم. وى درباره بازى تيمش با نفت تهران اظهار كرد: بازى خيلى خوبى بود و نفت تهران پس از دقايقى بازى را وا داد و آنها تلاش مى كردند كه يك امتياز از اين بازى بگيرند. پس از اينكه گل مساوى را به ثمر رساندند، فضاهاى بسيار خوبى را به دست آورديم و توانستيم به دروازه آنها نزديك شويم. او افزود: در دقايق پايانى بازى دوندگى تيم ما بيشتر شد و اين رمز موفقيت ما در اين بازى بود. جبارى درباره تيم نفت گفت: تيم نفت تهران تيم بسيار خوبى است و كادر فنى خوبى هم دارد. آنها در اين بازى به دنبال گرفتن يك امتياز بودند و ما هم توانستيم مزد زحمات خود را بگيريم.
-
مصاحبه پورحیدری
كاش بازي 29 اسفند استقلال به دوم يا سوم فروردين موكول شود
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: كاش سازمان ليگ بازي 29 اسفند استقلال مقابل صبا را به دوم يا سوم فروردين منتقل كند.
منصور پورحيدري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تغيير تاريخ دربي از ششم به دهم فروردين اظهار داشت: مشكل ما تاريخ دربي نبود. حرف اصلي ما براي بازي با صبا در تاريخ 29 اسفند است. چون قبل از برگزاري اين بازي بايد به عربستان سفر كنيم و در ليگ قهرمانان آسيا به ميدان برويم.
وي افزود: اعتراضي به برنامه سازمان ليگ نداريم به هر حال آنها هم مشكلاتي دارند اما استقلال هم براي سفر به عربستان و بازگشت از اين سفر مشكلاتي دارد. وقتي به آنجا ميرويم نميتوانيم بازيكنان را به زيارت خانه خدا نبريم و از اين زيارت بگذريم. به همين دليل است كه ميگوييم اگر بازي استقلال با صبا از 29 اسفند به دوم يا سوم فروردين موكول شود، براي ما بهتر است.
پورحيدري ادامه داد: اگر قرار باشد بازي استقلال با صبا همان 29 اسفند باشد، تغيير تاريخ دربي تفاوتي براي ما نميكند. اكثر بازيكنان استقلال دوست دارند هنگام سال تحويل در كنار خانوادههايشان باشند و بعضي از آنها بايد به شهرستان بروند اگر بازي در تاريخ 29 اسفند باشد فرصت كمي براي حضور در كنار خانواده خود دارند.
وي در ادامه در مورد شرايط استقلال گفت: خوشبختانه همكاري خوبي بين بازيكنان و كادر فني به وجود آمده است از بچهها ممنون هستم چون خيلي زحمت ميكشند البته من هنوز از تيم راضي نيستم. هنوز آن استقلالي كه استقلال 90 دقيقهاي باشد، نشدهايم اما نسبت به دور رفت وضعيت بهتري پيدا كردهايم. خوشبختانه همكاري خوبي بين مربيان است و همه يكدل هستند.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومی: این جلسهها لازم است
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی که در جلسه دانشافزایی مربیان فوتبال حاضر شده بود پس از پایان این نشست که ماهیتی صددرصد فنی و تکنیکی داشت گفت: گردهمایی مفیدی بود. مربیان هر چه بیشتر دور هم جمع شوند و به تبادل نظر بپردازند به نقطه نظرهای مشترک بیشتری خواهند رسید.
به نظر مظلومی در جلسههای بعدی بهتر این است که فقط یک نفر حرف نزند تا بقیه شنونده باشند، باید از نظر و عقیده همه یا اکثریت مربیان حاضر در نشست بهرهمند شد.
در جلسه امروز مربیان، مرتضی محصص که با فیفا ارتباط کاری دارد، نکات جدیدی را برای مربیان بازگو کرد. مظلومی در این مورد میگوید: قبلا این موارد را از خود آقای محصص که مشاور فنی و عضو کمیته فنی باشگاه استقلال است، شنیده بودم.
-
مصاحبه فتحاللهزاده
به فدراسيون نمره ۱۲ مى دهم
فتح الله زاده: فدراسيون بخواهد مى توانم مربى بزرگ به ايران بياورم
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال و عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال در مورد وضعيت سرمربيگرى تيم ملى، دخالت نكردن در موضوع انتخاب سرمربى تيم ملى، آمادگى اش براى آوردن مربى خارجى، افشين قطبى و عملكرد فدراسيون فوتبال پاسخ داد.
• به نظر شما سرمربى تيم ملى بايد ايرانى باشد يا خارجى؟
- ما هر موقع آمديم و كرى خوانديم و بيش از توانمان صحبت كرديم موفق نشديم. اعتقاد من اين است كه اگر توانايى آوردن افرادى مانند هيتسفيلد يا فرگوسن را داريم،آنها را به ايران بياوريم. نبايد بگوييم كه اين مربيان به ايران نمى آيند. ما كشور بزرگى هستيم و بازيكنان بزرگى داريم. اين مربيان هم انسان هستند، اگر مى توانيم مربى بزرگى بياوريم بايد به سراغشان برويم.
• مربى بزرگ از ديدگاه شما كيست؟
- به نظر من حداقل بايد درسطح كوئيروش باشد و نبايد از اين سطح پايين تر بياييم. كرش هم مى توانست در فوتبال ما تحول ايجاد كند. او مربى بزرگى بود. من خيلى دوست داشتم كوئيروش به ايران بيايد و از او استفاده كنيم. مى خواهم بگويم كه اگر مى توانيم مربى بزرگى بياوريم به سراغش برويم اما اگر قرار است كه مربيان سطح پايين خارجى را بياوريم به همين مربيان ايرانى خود اعتماد كنيم و در كنار آنها يك مربى تمرين دهنده بزرگ را بياوريم. مربى تمرين دهنده بزرگ را كه ديگر مى توانيم بياوريم.
• آيا مربيان ايرانى اين عادت را دارند كه با مربى خارجى تمرين دهنده كار كنند؟
- ما بايد يك مربى ايرانى را قرار دهيم كه به اين فرهنگ رسيده باشد. الان در استقلال آقاى گده با آقاى مظلومى به عنوان مربى تمرين دهنده كار مى كند. گده مربى سطح پايينى نيست. اما در حال حاضر با مظلومى همكارى مى كند. بايد بگويم كه اگر من مسئول انتخاب سرمربى تيم ملى بودم تمام تلاشم را مى كردم تا يك مربى بزرگ را بياورم ولى در اختيار من نيست.
• چرا شما در اين مساله ورود نكرديد؟
- به علت اينكه برخى از دوستانمان در كميته تيمهاى ملى فدراسيون از اينكه من در اين موضوع با فدراسيون همكارى كنم ناراحت مى شدند.
• در حال حاضر اين آمادگى را داريد كه فردى را به عنوان سرمربى تيم ملى بياوريد؟
- من آمادگى انجام چنين كارى را دارم اما به شرط اينكه كسى در كارم دخالت نكند. مثلا مانند »كلمنته« نشود كه وقتى او به ايران آمد گفتند كه كلمنته را نمى خواهيم. در هر حال اين امكان وجود دارد كه يك مربى درسطح افرادى مانند كلمنته را بياوريم.
• عملكرد اعضاى فدراسيون و خودتان را به عنوان يكى از اعضاى هيات رئيسه چطورارزيابى مى كنيد؟
- اعضاى فدراسيون عملكرد خوبى داشتند زيرا در اين دوره خصوصى سازى باشگاه ها را انجام داديم كارى كه بسيار سنگين بود. اساسنامه ها را عوض كرديم و به سوى خصوصى سازى حركت كرديم. در اين دوره فدراسيون شرايط سختى را داشت و عملكرد آن را بينابين ارزيابى مى كنم زيرا سال پيش فدراسيون ما به عنوان بهترين فدراسيون سال آسيا انتخاب شد اما در سال جارى عملكرد خوبى نداشت. اينها بستگى به گذشته فدراسيون دارد زيرا وقتى فدراسيون جديد پس از مدتى تعليق شكل گرفت براى اولين بار بود كه يك سيستم شروع به كار مى كرد و از فردگرايى به جمع گرايى تغيير پيدا كرده بود كه اين يك تجربه جديدى است. نزديك به هشت ماه فدراسيون فوتبال ايران تعليق بود و كسى را نداشت اما فكر مى كنم اين فدراسيون در دوره بعدى مى تواند موفق باشد. به نظر من براى دوره بعدى بايد حداقل اسكلت اصلى اين فدراسيون حفظ شود.
• به فدراسيون نمره چند مى دهيد؟
- .۱۲
• يعنى نمره قبولى مى دهيد؟
- نمره ۱۸ كجا، ۱۲كجا.
-
مصاحبه برهانی
اتفاقات قبل از بازى با نفت، انگيزه ام را بيشتر كرد
برهانى: سمت مظلومى نرفتم چون مى خواستم از مجيدى تشكر كنم
آرش برهانى مهاجم استقلال پيرو شرايط خود صحبتهايى انجام داد كه در زير پيش روى شماست:
•مثل اينكه خيلى آماده اى؟
- همينطور است. من قبل از تعطيلات هم آماده بودم و در ديدار مقابل ذوب آهن به گواه كادر فنى از بهترين بازيكنان بودم و در تعطيلات تمرينات بسيار منظمى را پشت سر گذاشتيم.
•اما بلافاصله پس از شروع بازيها نيمكت نشين شدى!
- متأسفانه قسمت نشد كه با وجود آمادگى بدنى براى استقلال به ميدان بروم.
•به نظرت ترافيك كنونى در خط حمله مشكل ساز نخواهد شد؟
- اين يك حسن است كه استقلال چند مهاجم آماده دارد. به اين شكل خيال كادر فنى از محروميت و مصدوميت تعدادى از بازيكنان راحت خواهد شد و دغدغه هاى قبل را نخواهد داشت. اين را هم بگويم كه مظلومى اين هنر را دارد كه از بازيكنان آماده به خوبى بازى بگيرد.
•در اين چند هفته اخير آمار گلهاى خورده استقلال نيز تا حد قابل توجهى پايين آمده است.
- ما ۳ گل در ۳ بازى خورديم كه يكى از آنها پنالتى بود و مقابل نفت تهران هم روى يك اشتباه گل خورديم. به جرأت مى توانم بگويم كه تاكتيكهاى هجومى حريفان را به خوبى خنثى مى كنيم.
•بازى با نفت تهران چطور بود؟
- ما بازى خوبى از خود به نمايش گذاشتيم البته حريف در دقايقى از بازى ما را تحت فشار قرار داد اما خيلى زود از اين وضعيت خلاص شديم و توانستيم بازى رو به جلويى را به نمايش بگذاريم.
•به نظرت استقلال مى تواند روند كنونى را ادامه دهد؟
- شرايط ما خيلى خوب است. رفته رفته هم بهتر مى شود و به حفظ اين روند خيلى اميدواريم.
•اين هفته بايد به مصاف سپاهان برويد.
- بازى سختى است. سپاهان نتايج بسيار خوبى كسب كرده و براى قهرمانى يكى از رقيبان ما محسوب مى شود.
•و بايد مقابل امير قلعه نويى بازى كنى؛ چه احساسى دارى؟
- قلعه نويى يكى از مربيان بزرگ كشور است. من در زمان مربيگرى او دوران خوبى در استقلال داشتم و خاطرات بسيار خوبى از او دارم. معتقدم بهترين سال فوتبالى ام زمان قلعه نويى بود.
•مشكلاتت با مظلومى حل شد؟
- من مشكلى با او نداشتم. سوءتفاهمى بود كه قبل از بازى با پرويز خان در مورد آن صحبت كردم و همه چيز حل شد و به من گفت كه اعتقاد ويژه اى به بازى ام دارم.
•و با حضور در ميدان جواب تمام انتقادات را دادى؟
- اتفاقاتى كه قبل از ديدار مقابل نفت رخ داد انگيزه و تمركز من را بيشتر كرد و روى نيمكت فقط به اين موضوع فكر مى كردم كه به ميدان بروم و گل بزنم.
•از شادى بعد از گلت بگو.
- پاس فرهاد يك پاس طلايى بود و وقتى گل زدم مى خواستم به هر نحو ممكن از مجيدى تشكر كنم. به همين خاطر هم سمت مظلومى نرفتم.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى: از استقلالى ها ممنونم كه پاى من ايستادند
سيدمهدى سيدصالحى مهاجم استقلال اظهارداشت: از عملكرد خودم راضى هستم و خوشحالم كه گلزنى من با پيروزى استقلال همراه شد.وى ادامه داد: بازى خوبى مقابل نفت به نمايش گذاشتيم و شايسته كسب پيروزى بوديم. طى هفته گذشته روى نقاط ضعف و قوت پيكان كار كرده بوديم و خوشبختانه از روزى كه تمام مدعيان پيروزى شدند ما هم پيروزى كسب كرديم.سيدصالحى درباره استقبال كم تماشاگران گفت: همين تعداد تماشاگر هم كه به استاديوم آمدند نقش مهمى در پيروزى تيم ما داشتند و به خوبى حمايتمان كردند. از آنها ممنونم كه در روزى كه شديدا باد مى وزيد به استاديوم آمدند و استقلال را تشويق كردند.وى درباره گلهايى كه به ثمر رساند، افزود: خدا را شاكرم كه زحمات ساير بازيكنان را كامل كردم. من در به ثمر رساندن گلها كمترين نقش را داشتم و اميدوارم در بازيهاى آينده مثمرثمر باشم. بايد از مسئولان استقلال تشكر كنم كه وقتى مصدوم بودم پاى من ايستادند و اسمم را از ليست خارج نكردند تا من هم جواب اعتمادشان را بدهم.سيدصالحى در پايان با اشاره به بازى استقلال مقابل سپاهان گفت: تمام بازيهاى ليگ براى استقلال مثل فينال است اما اين بازى حساسيت خاصى براى ما دارد. مقابل سپاهان با تمام وجود بازى مى كنيم تا طلسم نبردن استقلال را در فولادشهر بشكنيم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى:كاش بازى ۲۹ اسفند استقلال به دوم يا سوم فروردين موكول شود!
منصور پورحيدرى سرپرست استقلال درباره تغيير تاريخ دربى از ششم به دهم فروردين اظهار داشت: مشكل ما تاريخ دربى نبود. حرف اصلى ما براى بازى با صبا در تاريخ ۲۹ اسفند است. چون قبل از برگزارى اين بازى بايد به عربستان سفر كنيم و در ليگ قهرمانان آسيا به ميدان برويم. وى افزود: اعتراضى به برنامه سازمان ليگ نداريم به هر حال آنها هم مشكلاتى دارند اما استقلال هم براى سفر به عربستان و بازگشت از اين سفر مشكلاتى دارد. وقتى به آنجا مى رويم نمى توانيم بازيكنان را به زيارت خانه خدا نبريم و از اين زيارت بگذريم. به همين دليل است كه مى گوييم اگر بازى استقلال با صبا از ۲۹ اسفند به دوم يا سوم فروردين موكول شود، براى ما بهتر است. پورحيدرى ادامه داد: اگر قرار باشد بازى استقلال با صبا همان ۲۹ اسفند باشد، تغيير تاريخ دربى تفاوتى براى ما نمى كند. اكثر بازيكنان استقلال دوست دارند هنگام سال تحويل در كنار خانواده هايشان باشند و بعضى از آنها بايد به شهرستان بروند اگر بازى در تاريخ ۲۹ اسفند باشد فرصت كمى براى حضور در كنار خانواده خود دارند. وى در ادامه در مورد شرايط استقلال گفت: خوشبختانه همكارى خوبى بين بازيكنان و كادر فنى به وجود آمده است از بچه ها ممنون هستم چون خيلى زحمت مى كشند البته من هنوز از تيم راضى نيستم. هنوز آن استقلالى كه استقلال ۹۰ دقيقه اى باشد، نشده ايم اما نسبت به دور رفت وضعيت بهترى پيدا كرده ايم. خوشبختانه همكارى خوبى بين مربيان است و همه يكدل هستند.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: با قلعهنويي رفيقم اما پنجشنبه رقيبيم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: با امير قلعهنويي رفيق هستم و روز پنجشنبه فقط در يك 90 دقيقه رقيب هستيم.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، صحبتهايش عليه عباس ترابيان و ديدار روز پنجشنبه با سپاهان صحبتهايي انجام داده كه در زير ميخوانيد:
* وضعيت استقلال چطور است؟
خدا را شكر شرايط خوب است و پس از بازي با نفت تهران تيم در شرايط روحي خوبي به سر ميبرد.
* ديدار دوستانه براي بازيكنان ذخيره را در نظر گرفته بوديد. دليلش چه بود؟
ميخواستيم بازيكناني كه كمتر در تركيب اصلي قرار گرفتهاند از كورس مسابقات عقب نباشند. هدفمان سنجش آمادگي بازيكنان ذخيره بود.
* از عملكرد هوار ملا محمد رضايت داريد؟ او 2 گل در اين بازي دوستانه به ثمر رساند.
با توجه به اينكه هوار ملا محمد بعد از بازيهاي جام ملتهاي آسيا تمرين نداشت به همين خاطر از او در يك مسابقه به مدت 10 دقيقه استفاده كرديم. در بازي دوستانه روز شنبه هم خوب كار كرد. هوار يك بازيكن حرفهاي است و مطمئنا از اين بازيكن استفاده خواهيم كرد.
* ظاهرا در نشست دانش افزايي فدراسيون فوتبال صحبتهايي را عليه ترابيان سرپرست كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال انجام داديد؟
متاسفانه از قول من اين مطالب عنوان شده در حالي كه اتتصلا واقعيت نداشت. روز شنبه در كنار ديگر مربيان نشسته بوديم و در خصوص مربيان ايراني خارجي صحبت ميكرديم، اصلا اسمي از شخص خاصي نياوردم و نميدانم چطور از قول من اين صحبتها مطرح شده كه عليه آقاي ترابيان صحبت كردم. هيچ وقت جسارت نميكنم عليه آقاي ترابيان صحبت كنم چون او دوست صميمي من است و سالها است كه اين دوستي پا برجا باقي مانده و اميدوارم همين گونه باقي بماند.
* با توجه به اينكه فدراسيون تصميم گرفته از مربي ايراني استفاده كند آيا اين مسئله ميتواند به ما كمك كند؟
اعتقاد من اين است كه اگر نميتوانيم يك مربي درجه يك مثل كرش بياوريم از مربي ايراني استفاده كنيم. بايد مربيان امتحان پس داده در راس تيم ملي باشند. چون با شرايط آشنا هستند و ميتوانند بهتر كار كنند.
* شايعاتي كه پيرامون اخراج بيژن كوشكي به گوش ميرسد واقعيت دارد؟
اصلا چنين مسئلهاي نيست و ما با او مشكلي نداريم و تمامي بچهها نيز كوشكي را دوست دارند. او يك مشكل شخصي دارد كه در حال حل شدن است ولي بسيار باانگيزه كار ميكند و از او رضايت دارم.
* بازي روز پنجشنبه با سپاهان را چطور ميبينيد؟
سپاهان تيم بسيار خوبي است و از كادر فني قوي و بازيكنان بزرگي برخوردار است اما ما براي برد به اصفهان ميرويم و اميدوارم به 3 امتياز مسابقه دست پيدا كنيم.
* اينكه ميگويند اين مسابقه جدال شما با قلعه نويي است قبول داريد؟
جدالي با قلعه نويي ندارم چون او دوست صميمي من است. با قلعه نويي رفيق هستم اما در مسابقه پنجشنبه و در طول 90 دقيقه با هم رقيب هستيم و در پايان مسابقه رفاقتمان پا بر جا خواهد بود.
-
مصاحبه دانایی فرد
دانایی فرد: هنر فتحالهزاده جمع کردن بزرگان است
ایرج داناییفرد یکی از بازیکنان اسطورهای باشگاه استقلال از عملکرد استقلال و مجموعه مدیریتی استقلال ابراز رضایت کرد.
وی که چندسالی است برای تحصیل فرزندانش دور از وطن بسر میبرد، بازیهای استقلال را از شبکه جام جم دنبال میکند.
مهاجم اسبق استقلال و تیمملی ایران در گفت و گویی اختصاصی با سایت رسمیباشگاه استقلال گفت: بازیهای استقلال به ویژه این بردهای 3 بر یک را دیدم و لذت بردم. شنیده بودم که در ابتدای فصل استقلال مشکلات زیادی داشته و بازیکن نگرفته بود، اما با آمدن آقای فتحالهزاده که قبلاً تجربهاش را داشته و کاربلد است، کارها خوب پیش میرود. خوبی آقای فتحالهزاده این است که از پیشکسوتان خوب استفاده میکند و بزرگان را دور هم جمع کرده است. با حضور این بزرگان در استقلال مطمئنا استقلال خوب نتیجه خواهد گرفت و میتواند مدعی جدی قهرمانی باشد.
-
مصاحبه مظلومی
اخراجش كنم؟ كوشكى را دوست دارم
مظلومى: با قلعه نويى رفيقم اما پنجشنبه رقيبيم
پرويز مظلومى سرمربى استقلال در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، صحبت هايش عليه عباس ترابيان و ديدار روز پنجشنبه با سپاهان صحبت هايى انجام داده كه در زير مى خوانيد:
• وضعيت استقلال چطور است؟
- خدا را شكر شرايط خوب است و پس از بازى با نفت تهران تيم در شرايط روحى خوبى به سر مى برد.
• ديدار دوستانه براى بازيكنان ذخيره را در نظر گرفته بوديد. دليلش چه بود؟
- مى خواستيم بازيكنانى كه كمتر در تركيب اصلى قرار گرفته اند از كورس مسابقات عقب نباشند. هدفمان سنجش آمادگى بازيكنان ذخيره بود.
• از عملكرد هوار ملا محمد رضايت داريد؟ او ۲ گل در اين بازى دوستانه به ثمر رساند.
- با توجه به اينكه هوار ملا محمد بعد از بازى هاى جام ملت هاى آسيا تمرين نداشت به همين خاطر از او در يك مسابقه به مدت ۱۰ دقيقه استفاده كرديم. در بازى دوستانه روز شنبه هم خوب كار كرد. هوار يك بازيكن حرفه اى است و مطمئنا از اين بازيكن استفاده خواهيم كرد.
• ظاهرا در نشست دانش افزايى فدراسيون فوتبال صحبت هايى را عليه ترابيان سرپرست كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال انجام داديد؟
- متاسفانه از قول من اين مطالب عنوان شده در حالى كه اتتصلا واقعيت نداشت. روز شنبه در كنار ديگر مربيان نشسته بوديم و در خصوص مربيان ايرانى خارجى صحبت مى كرديم، اصلا اسمى از شخص خاصى نياوردم و نمى دانم چطور از قول من اين صحبت ها مطرح شده كه عليه آقاى ترابيان صحبت كردم. هيچ وقت جسارت نمى كنم عليه آقاى ترابيان صحبت كنم چون او دوست صميمى من است و سال ها است كه اين دوستى پا برجا باقى مانده و اميدوارم همين گونه باقى بماند.
• با توجه به اينكه فدراسيون تصميم گرفته از مربى ايرانى استفاده كند آيا اين مساله مى تواند به ما كمك كند؟
- اعتقاد من اين است كه اگر نمى توانيم يك مربى درجه يك مثل كرش بياوريم از مربى ايرانى استفاده كنيم. بايد مربيان امتحان پس داده در راس تيم ملى باشند. چون با شرايط آشنا هستند و مى توانند بهتر كار كنند.
• شايعاتى كه پيرامون اخراج بيژن كوشكى به گوش مى رسد واقعيت دارد؟
- اصلا چنين مساله اى نيست و ما با او مشكلى نداريم و تمامى بچه ها نيز كوشكى را دوست دارند. او يك مشكل شخصى دارد كه در حال حل شدن است ولى بسيار باانگيزه كار مى كند و از او رضايت دارم.
• بازى روز پنجشنبه با سپاهان را چطور مى بينيد؟
- سپاهان تيم بسيار خوبى است و از كادر فنى قدرتمند و بازيكنان بزرگى برخوردار است اما ما براى برد به اصفهان مى رويم و اميدوارم به ۳ امتياز مسابقه دست پيدا كنيم.
• اينكه مى گويند اين مسابقه جدال شما با قلعه نويى است قبول داريد؟
- جدالى با قلعه نويى ندارم چون او دوست صميمى من است. با قلعه نويى رفيق هستم اما در مسابقه پنجشنبه و در طول ۹۰ دقيقه با هم رقيب هستيم و در پايان مسابقه رفاقت مان پا بر جا خواهد بود.
-
مصاحبه برهانی
بازى با سپاهان يك فينال ۶ امتيازى است
برهانى: گل زدن به رحمتى سخت است اما كارهاى سخت را دوست دارم
آرش برهانى مهاجم آبى پوشان در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال و ديدار روز پنج شنبه مقابل سپاهان صحبت هايى را انجام داده كه در زير مى خوانيم:
• شرايط استقلال چطور است؟
- تمرينات خوب و پرفشارى را پشت سر گذاشته ايم و نسبت به نيم فصل اول كاملا هماهنگ تر شده ايم. خدا را شكر بردهايى كه در چند هفته اخير كسب كرديم به ما از لحاظ روحى كمك زيادى كرده و باعث شده براى ادامه مسابقات انگيزه بيشترى بگيريم.
• شرايط خودت چگونه است؟ در بازى با نفت ۲۵ دقيقه بازى كردى و گل زدى...
- شرايطم از لحاظ روحى و بدنى خوب است ضمن آنكه از قبل هم مشكلى نداشتم اما تشخيص كادر فنى بود كه در يكى، دو مسابقه نيمكت نشين باشم. با اين وجود تمام تلاشم اين است كه در بازى هاى آينده موفق تر باشم.
• بازى با سپاهان را چطور مى بينى؟
- سپاهان تيم بزرگ و قابل احترامى است كه از كادر فنى و بازيكنان با تجربه اى برخوردار است. در اصفهان كار مشكلى داريم
و معتقد هستيم اين مسابقه يك فينال
۶ امتيازى خواهد بود. اميدوارم اين مسابقه را از آن خود كرده و در كورس قهرمانى يكى از حريفمان را جا بگذاريم.
• تقابل با امير قلعه نويى كه هميشه از تو به عنوان يكى از مهاجمان خوب ايران نام برده چگونه خواهد بود؟
- دوران و خاطرات خوبى را با امير قلعه نويى پشت سر گذاشتم. او يكى از مربيان خوب فوتبال ما است ولى من بازيكن استقلال هستم و انگيزه دارم كه براى استقلال موفق باشم.
• حتما گل زنى در اين مسابقه را هم در برنامه دارى.
- همه دوست دارند در چنين مسابقه اى گل بزنند و من هم از اين قاعده مستثنى نيستم.
• قبول دارى گل زدن به رحمتى سخت است؟
- قبول دارم كه كار سختى است اما من هميشه كارهاى سخت را دوست دارم.
-
مصاحبه حجازی
شناخت قلعه نويى از استقلال نمى تواند عامل پيروزى سپاهان باشد
حجازى: اگر به سپاهان ببازيم ، بايد قيد قهرمانى را بزنيم
استقلال نيم فصل دوم ليگ برتر را خوب شروع كرده و شاگردان پرويز مظلومى روى دور برد افتاده اند. آبى پوشان تهرانى اين هفته در اصفهان ميهمان سپاهان هستند و خيلى ها معتقدند كه شناخت امير قلعه نويى از استقلال مى تواند عامل برترى سپاهان در اين ديدار باشد اما ناصر حجازى رئيس سازمان فوتبال استقلال با اين نظريه موافق نيست.
• استقلال موفق شد در ورزشگاه آزادى نفت تهران را شكست دهد. در ارتباط با اين ديدار صحبت مى كنيد؟
- بازى خوبى بود، به نظر من بازى خيلى خوبى بود. استقلال چند بازى است با اختلاف ۲ گل پيروز مى شود كه نشان مى دهد در تمرينات نيم فصل خوب كار كرده اند. اردوى تيم در آنتاليا و قشم و آمدن يورگن گده خيلى تاثيرگذار بود و استقلال نسبت به دور رفت توپ را در زمين بهتر مى چرخاند، دوندگى اش بيشتر شده و كارگروهى تيم هم بهتر شده است كه نشان مى دهد كار گده هم در استقلال تاثير داشته است.
• نفت تهران را در مقابل استقلال چطور ديديد؟
- نفت تهران تيم خيلى خوبى است و در بازى رفت هم مقابل ما دنبال ضد فوتبال نبود و در اين بازى هم فوتبال بازى كرد و به هيچ وجه دنبال مسائل غير فوتبالى نبود. نفت تهران نسبت به تيم هاى ديگر فوتبال بهترى بازى كرد.
• اين هفته با سپاهان در اصفهان بازى داريد. در مورد اين ديدار صحبت مى كنيد؟
- اين بازى هم براى ما و هم براى سپاهان حياتى است و اگر مى خواهيم قهرمان شويم، با برد مقابل سپاهان به هدفمان مى رسيم. البته اگر خداى ناكرده ببازيم، بايد قيد قهرمانى را بزنيم. سپاهان هم همين شرايط را دارد و فكر مى كنم اين بازى فينال زودرس ليگ است چون بقيه تيمها به ذوب آهن، استقلال و سپاهان نمى رسند و جنگ قهرمانى بين اين ۳ تيم است.
• پتانسيل پيروزى مقابل سپاهان را داريد؟
- چرا نداريم؟ تيمهاى ديگر مقابل سپاهان در اصفهان يك مساوى مى گيرند و ما نمى توانيم ببريم؟ سپاهان مقابل پاس همدان هم شنيده ام خوب نبوده اما نتجيه گرفته است. البته سپاهان تيم گردن كلفتى است اما گاهى اوقات روز، روز آن تيم نيست و خدا كند همين اتفاق براى سپاهان مقابل ما بيفتد و روز اين تيم نباشد مثل نيمه اول بازى دور رفت نه مثل نيمه دوم كه سپاهان خوب كار كرد.
• چرا مى گوييد اگر ببريد به قهرمانى اميدوارتر خواهيد شد؟
- چون بعد از بازى با سپاهان ما بازيهاى خانگى زيادى داريم اما آنها بازى خارج از خانه هم دارند به همين دليل اين فينال براى ما خيلى مهم است و پيروزى اش براى ما فوق العاده با ارزش است. طى روزهاى آينده با كادر فنى نشستى خواهيم داشت تا در مورد اين بازى بحث و تبادل نظر كنيم.
• اينكه مى گويند شناخت قلعه نويى از استقلال مى تواند باعث پيروزى سپاهان در اين بازى شود را قبول داريد؟
- همه تيم ها از هم شناخت دارند و تيم از جاى ديگر نيامده كه شناخت نداشته باشند. مگر رحمتى، عقيلى، حسينى و حاج صفى را كسى نمى شناسد؟ عامل برترى سپاهان فقط بازيكنان ملى پوش اين تيم هستند به خصوص خط دفاعى تيم سپاهان كه خيلى قوى است و اسكلت اصلى خط دفاعى تيم ملى است. شناخت قلعه نويى عامل برترى سپاهان مقابل استقلال نمى شود چون ما هم از سپاهان شناخت كامل داريم.
• دربى ۷۰ پايتخت در تعطيلات نوروز برگزار مى شود كه باعث انتقادات زيادى شده است. نظر شما در اين رابطه چيست؟
- دربى استقلال و پرسپوليس بازى قشنگى است و همه دنبال اين ديدار هستند و به نظر من نبايد چنين ديدارى را در عيد بگذارند.
البته كسانى كه به استاديوم مى آيند، شمال برو و خارج برو نيستند بلكه افراد متوسط جامعه كه عاشق فوتبال هستند و به خصوص عاشق اين ۲ تيم هستند. تعطيلات عيد تاثير آنچنانى در استقبال هواداران ندارد و چون تعطيلات است، از شهرستانها بيشتر مى آيند فقط براى فوتباليست ها تاثير دارد كه در تعطيلات عيد بايد تمرين كنند.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى:كاپيتان استقلال دل بخواهى تمرين نمى كند
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: مجيدى هر وقت كه دلش بخواهد به سر تمرين نمى آيد وى دو روز براى استراحت از من اجازه گرفت، من هم قبول كردم. پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران افزود: در استقلال بازيكنان دل بخواهى رفتار نمى كنند حتى درباره كاپيتان نيز نظم و انضباط حرف اول را مى زند و بازيكنان همكارى لازم را دارند.وى اضافه كرد: ما مى دانيم حساسيت بازى سپاهان بسيار بالا است بنابراين همه توان ما اين است كه سه امتياز را بدست آوريم.او در ادامه گفت: اين بازى از هر لحاظ ما را به قهرمانى نزديك تر مى كند بنابراين بايد با يك بازى حساب شده و با برنامه به مصاف سپاهان برويم.
-
مصاحبه فکری
فكرى: اميدوارم در پايان بازى با سپاهان به يكديگر بى احترامى نكنيم
يكى از دوستان صميمى امير قلعه نويى در استقلال محمود فكرى است و حالا رويارويى آنها با يكديگر مى تواند جذابيتهاى خاص خود را داشته باشد.فكرى در مورد رويارويى با سپاهان و امير قلعه نويى گفت: بالاخره در فوتبال بارها اتفاق مى افتد كه سرمربى با شاگرد، همبازى با همبازى و مربى با مربى رودرروى يكديگر قرار بگيرند و ديدار ما مقابل سپاهان نيز از اين دست بازيهاست.وى افزود: اميدوارم احترامها هم ابتدا و هم انتهاى بازى حفظ شود زيرا در فوتبال كشور ما بارها ديده شده ابتداى بازى هر ۲ تيم براى همه گل و شيرينى مى برند اما انتهاى بازى پس از باخت يك تيم حرمتها شكسته مى شود و شاهد بى احترامى هستيم. اميدوارم در اين باى شاهد چنين اتفاقاتى نباشيم و بازى بدون جنجال به پايان برسد.مربى استقلال در مورد شرايط تيمش تصريح كرد: از وضعيت بسيار خوبى برخورداريم و پيروزى در چند ديدار گذشته روحيه ما را تا حد بسيار زيادى بالا برده است و اميدوارم رو به رشد ادامه بدهيم.فكرى همچنين پيرو ديدار مقابل سپاهان خاطرنشان كرد: ديدار سخت و دشوارى است و به جرأت مى توان گفت فينال رقابتهاى اين فصل محسوب مى شود. اين بازى هم از نظر امتياز و هم از نظر مسائل روحى و روانى حائز اهميت است و مى خواهيم با برد در اين بازى با انگيزه اى بسيار بالا در رقابتهاى آسيايى حضور يابيم. رسيدن به اين امر چندان سخت نيست زيرا اشتباهات در خط دفاعى ما كمتر شده و مى توانيم بيش از پيش به پيروزى اميدوار باشيم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده:طلسم استقلال را در فولادشهر مى شكنيم
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: رقابت بين مدعيان قهرمانى به نقطه اوج خود رسيده است و ۳ تيم بالاى جدول به يك اندازه شانس قهرمانى دارند.او افزود: همه ديدارهاى استقلال از اين به بعد مثل فينال است كه بازى با سپاهان هم يكى از اين فينالهاى حساس است.وى با اشاره به شكستهاى استقلال در چند سال اخير در فولادشهر گفت: قبول دارم كه استقلال چند سال است نتايج خوبى در اصفهان نگرفته اما امسال با سالهاى گذشته فرق دارد. ما در نيم فصل اول مقتدارانه سپاهان را شكست داديم و حالا براى شكست دادن اين تيم در اصفهان به ميدان مى رويم. دلم روشن است كه امسال طلسم استقلال را در فولادشهر مى شكنيم و با دست پر به تهران برمى گرديم.عمران زاده افزود: فكر مى كنم شانس ذوب آهن، استقلال و سپاهان از بقيه تيمها براى قهرمانى بيشتر است. تيمى كه در بازيهاى مستقيم خود مقابل ۲ تيم ديگر پيروز باشد كارش براى قهرمانى آسان تر مى شود.وى در پايان گفت: در ديدارهاى اخير آمار خوبى در خط دفاع و خط حمله داشته ايم. اميدوارم همين روند را تا پايان فصل ادامه دهيم زيرا بچه ها براى قهرمانى همقسم شده اند.
-
مصاحبه فتحاللهزاده
نمى دانم چرا ۲۰ و ۳۰ من را مسخره كرد!
فتح الله زاده: جريانى به دنبال بى ارزش كردن فوتبال است
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: امروزه مى بينيم كه بازى مهم فوتبال ايران با روسيه از تلويزيون پخش نمى شود. اين بسيار تعجب آور است. ما در حال بى ارزش كردن فوتبال خودمان هستيم. من پيش از اين هم گفته ام كه يك شبكه تلويزيونى را دراختيار فوتبال قرار دهيد و حتى بودجه اى را هم به ما ندهيد و آن را به من بسپاريد. مطمئن باشيد كه در پايان سال درآمدهاى زيادى از آن كسب مى كنم. حتى من گفتم كه حاضرم ۱۰۰ ميليارد تومان بدهم و اين شبكه را در دست بگيرم اما در بخش خبرى ۲۰ و۳۰حرف هاى من را به سخره گرفتند و گفتند كه فتح الله زاده مى خواهد
۱۰۰ ميليارد بدهد و يك شبكه راه اندازى كند و براى اينكه حرف من را غيرمعقول نشان دهند تعدادى از فقيران را در گوشه كنار كشور نشان دادند، نمى دانم منظور آنها از اين كار چه بود اما من كه مسوول بهزيستى نيستم كه به اين فقرا رسيدگى كنم. من مدير تيم استقلال هستم و بايد كار خودم را انجام دهم. هر وقت كه مسوول بهزيستى شدم هم به وضعيت اين فقرا رسيدگى خواهم كرد.وى افزود: درفصل گذشته تلويزيون الجزيره به من پيشنهاد داد كه ۱۲ ميليارد تومان براى بازيهاى استقلال پرداخت مى كند و همينطور ۱۲ ميليارد به پرسپوليس مى دهد، يعنى روى هم يك شبكه حاضر بود به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال ۲۴ ميليارد بدهد. حالا شما ببينيد كه در ايران براى بازيهاى ليگ چه مقدار حق پخش پرداخت مى كنند. من از آقاى ضرغامى خواهش مى كنم كه به اين وضعيت توجه كنند. از كفاشيان هم مى خواهم كه حرفهاى خود را با قدرت مطرح كند. به نظر من كفاشيان از پنج وزير هم بالاتر است. اصلا كفاشيان بايد به رهبرى نامه بنويسد. فتح الله زاده با اشاره به اينكه جوانان ما بايد جذب فوتبال شوند، گفت: من به عنوان هشدار اين موضوع را مطرح مى كنم كه احساس مى كنم يك جريان در كشور در حال ايجاد است كه فوتبال را بى ارزش كند. فوتبال نبايد براى جوانان ما دور از دسترس شود چرا كه اگر اينگونه شود آنها به سمت ا و مسايلى از اين قبيل روى مى آورند. افرادى كه نسبت به صحبت هاى ما خرده مى گيرند يك بار توجه كنند كه انتقادهاى ما براى چيست.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى: در اين ديدار طرفدار استقلال هستم نه قلعه نويى
على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال شايعات چند روز اخير مبنى بر مذاكره يكى از مسئولان استقلال با خسرو حيدرى و فابيو جانواريو را تكذيب كرد و اين موضوع را شايعات رسانه اى قلمداد كرد. نظرى جويبارى در خصوص اين موضوع گفت: از خبر مذاكره استقلال با حيدرى و جانواريو خنده ام گرفت. واقعا نمى دانم برخى از دوستان مطبوعاتى اين شايعات را چگونه و از كجا به وجود مى آورند. جانواريو و حيدرى بازيكنان سپاهان هستند و باشگاه استقلال اينقدر غيرحرفه اى نيست كه بخواهد با بازيكنان ديگر تيم ها آن هم در جريان مسابقات مذاكره كند.او در مورد بازى ادامه داد: به نظر من شاهد بازى هيجان انگيزى خواهيم بود و هر تيمى كه برنده شود مى تواند شانس خود را براى قهرمانى افزايش دهد. امير قلعه نويى و پرويز مظلومى هم جز مربيان مدرن فوتبال ايران هستند و مطمئنا تفكرات آنها باعث خواهد شد تا بازى زيبايى ببينيم.نظرى جويبارى كه رفاقتى طولانى با قلعه نويى دارد در پايان حرف هايش افزود: در اين بازى طرفدار استقلال هستم نه قلعه نويى و اميدوارم تيم ما قهرمان ليگ برتر شود و سپاهان هم قهرمان جام حذفى شود. من هميشه براى قلعه نويى آرزوى موفقيت دارم ولى اميدوارم استقلال بازى روز پنجشنبه را ببرد.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى:تا حالا فقط يك بار به رحمتى گل زده ام
سيدمهدى سيدصالحى در آستانه ديدار استقلال و سپاهان در آمادگى كامل قرار دارد و در سه بازى اخير چهار بار براى استقلال گلزنى كرده است. او در آستانه رويارويى با تيم سابقش گفت: روزهاى خوبى با سپاهان داشتم كه تلخ و شيرين بود و خوشحالم كه در اين تيم به قهرمانى ليگ برتر، جام حذفى و نايب قهرمانى ليگ قهرمانان آسيا رسيدم. جدايى از سپاهان سخت بود ولى به هرحال اين اتفاق افتاد.او ادامه داد: من الان بازيكن استقلال هستم و به اين تيم عشق مى ورزم. نهايت تلاشم را انجام خواهم داد تا اگر در تركيب ثابت بودم، بهترين بازى را ارايه داده و گلزنى كنم. او در پاسخ به اين سوال كه تا حالا چندبار به رحمتى گل زده اى، خاطرنشان كرد: اگر اشتباه نكنم، فقط يك بار به رحمتى گل زده ام و آن هم مربوط به زمانى بود كه او در فجرسپاسى بازى مى كرد. وقتى مقابل استقلال بازى مى كردم، معمولا اين وحيد طالب لو بود كه درون دروازه قرار مى گرفت و به همين دليل فكر مى كنم كم پيش آمده كه به طور مداوم مقابل رحمتى بازى كنم.سيدصالحى در پاسخ به اين سوال كه در حال حاضر خطرناك ترين بازيكن سپاهان چه كسى است، تاكيد كرد: اكثر بازيكنان سپاهان خوب هستند، ولى به نظر من محرم نويدكيا يك مهره تعيين كننده است. به نظر من ما بازى سختى داريم اما اميدوار به كسب ۳ امتياز هستيم تا شرايط خودمان در جدول بهتر كنيم.
-
مصاحبه مظلومی
براى قلعه نويى كرى نمى خوانم
مظلومى: حواسم به فوتبال است نه حاشيه هاى بازى امروز
پرويز مظلومى، سرمربى تيم فوتبال استقلال درباره شرايط استقلال براى اين بازى اظهار كرد: شرايط تيم استقلال خيلى مناسب است و خدا را شكر همه چيز خوب است. بازيكنان هم وضعيت خوبى دارند و براى اين بازى بزرگ آماده هستند. وى افزود: بازى استقلال و سپاهان براى هر دو تيم بازى حساسى است. استقلال دوم و سپاهان سوم جدول است. تلاش مى كنيم كه بازى خوبى را انجام بدهيم و نتيجه خوبى هم بگيريم. مظلومى با اشاره به وضعيت بازيكنانش ادامه داد: بازيكنان مان هم از لحاظ روحى، روانى و بدنى نيز در وضعيت خوبى هستند. از نظر تاكتيكى هم در اين هفته خوب كار كردند. بايد ببينيم كه در زمين بازى چه كار مى كنند. وى درباره جو ورزشگاه اصفهان و تماشاگران اين تيم عنوان كرد: تماشاگران اصفهان تيم خودشان را تشويق مى كنند. مطمئنا هواداران ما نيز به ورزشگاه مى آيند و استقلال را تشويق خواهند كرد. ان شاءالله تماشاگران تيم هاى خودشان را تشويق كنند تا بسترى را براى انجام يك بازى خوب فراهم آورند. مظلومى در پايان گفت: در هيچ بازى براى كسى كرى نمى خوانيم و سعى مى كنيم تمام تمركزمان را روى بازى كردن بگذاريم تا كرى خواندن و حاشيه ها.
-
مصاحبه صادقی
بازيكنان استقلال با سيلى صورتشان را سرخ نگه مى دارند
صادقى: دربى بدون شيث براى من جذابيتى ندارد!
اميرحسين صادقى در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از ديدار فردا با سپاهان و همچنين دربى روز دهم فروردين صحبت هايى را انجام داد كه در زير مى خوانيد.
• ظاهرا صبح سه شنبه به باشگاه رفته بودى؟
- بعد از صحبت هايى كه با آقاى فتح الله زاده در مورد مسائل مالى انجام داده بودم، با ايشان قرار گذاشتم و براى پيگيرى مسائل مالى ام به باشگاه رفته بودم.
• مشكلات مالى حل شد؟
- شايد تا به حال صد بار اين مساله را گفته باشم كه فتح الله زاده شجاعت به خرج داد كه استقلال را با اين وضعيت تحويل گرفت. شايد از تيم استقلال تنها يك ساختمان مانده بود چون ۱۰ بازيكن آزاد اين تيم در ابتداى فصل قصد جدايى داشتند و با آن همه بدهى ايشان اين مسئوليت را قبول كرد. متاسفانه سازمان تربيت بدنى در اين بين دست تيم بزرگى مانند استقلال را خالى گذاشته است. همانطور كه آقاى فتح الله زاده پيش از اين اعلام كرده ۷۰ درصد قرارداد بازيكنان پرداخت شده و حرف ايشان كاملا درست است اما مطالبات بازيكنان از سال گذشته باقى مانده بود و شخصا ۱۲۰ ميليون تومان بابت مبلغ قرارداد فصل قبل طلبكارم. ايشان لطف كردند و مطالبات سال گذشته من را پرداخت كردند و ما از سازمان تربيت بدنى مى خواهم فكرى به حال تيم بزرگ و مردمى استقلال بكند تا اين تيم كه نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا محسوب مى شود، صدمه نبيند.
• اما در ابتداى فصل سازمان تربيت بدنى اعلام كرده بود كه بخشى از هزينه هاى استقلال را متقبل مى شود و مابقى را مديران بايد درآمدزايى كنند.
- آن چيزى كه سازمان بايد در اختيار استقلال قرار مى داد شايد واريز نشده. من سه روز براى دريافت طلبم آنقدر پله هاى باشگاه را بالا و پايين كردم و آنقدر امضا زدم كه خسته شدم. واقعا اگر نمى توانند تيم بزرگى مانند استقلال را ساپورت كنند آن را به بخش خصوصى انتقال دهند. سال گذشته يك نفر مثل على انصارى به باشگاه كمك مى كرد اما امسال فتح الله زاده تك و تنها مسئوليت سنگين اين تيم را قبول كرده و هيچ كس كمك حال او نيست. استقلال ۳۰ ميليون هوادار دارد و عموما با مشكلات مالى مواجه است. خيلى از بازيكنان با سيلى صورت خود را سرخ نگه مى دارند و برخى مسائل را رسانه اى نمى كنند اما ما از آن دسته بازيكنان نيستيم كه تمرين را تحريم و مشكلات را در بوق و كرنا كنيم. سال گذشته بدون پول تمرين مى كرديم و فكر مى كنم سازمان تربيت بدنى پاى حرفى كه مى زند بايد بايستد.
• ظاهرا از مشكلات دل پرى دارى؟
- اين را مى گويم كه همه متوجه شوند وضعيت پرداختى امسال خيلى خوب بوده و ايرادى نيست اما فتح الله زاده تك و تنها است. فكر نمى كنم تا به حال هيچ مديرى در استقلال مديريت كرده باشد كه مطالبات سال گذشته يك مدير ديگر را پرداخت كند.
• اين مسائل باعث شد وضعيت فنى استقلال را فراموش كنى. شرايط تيم تان خوب است؟
- تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم و بازى بسيار سختى برابر سپاهان داريم اما اصلا كارى به حساسيت مسابقه نداريم و بچه ها تلاش مى كنند از اين بازى برنده خارج شويم. اميدوارم فردا فوتبال روى خوبش را به ما نشان دهد تا بتوانيم به پيروزى برسيم.
• گفتى به حساسيت كارى ندارى اما مگر مى شود اين مسابقه حساس نباشد؟
- قبول دارم با اتفاقاتى كه ميان اين دو تيم افتاده هيجاناتى وجود دارد. حساسيت اين بازى به خاطر حضور بزرگان فوتبال روى نيمكت دوتيم است. امير قلعه نويى مربى بزرگى است و از خانواده استقلال محسوب مى شود ولى بايد روى بازى تمركز داشته باشيم و از اين ديدار نتيجه لازم را كسب كنيم.
• ظاهرا كركرى از حالا براى دربى آغاز شده و هواداران پرسپوليس روز گذشته در تمرين تيم شان عليه استقلالى ها شعار مى دادند.
- قشنگى فوتبال به همين مسائل است. البته پرسپوليسى ها زودتر كركرى را شروع كردند و اين نشان از روحيه بالاى آنهاست. خوشحالم تيم دايى از بحران خارج شده اما ديدار مقابل سپاهان و بازى هاى آسيايى قبل از دربى براى من مهم تر است و اگر شما اشاره نمى كرديد اصلا حواسم به دربى نبود. ما فردا يك دربى مهم تر داريم و اميدوارم هواداران پرسپوليس با اين روحيه بالايى كه دارند خوشبينانه به آن فكر مى كنند اما يك چيز براى من در آن بازى جذاب است.
• چه چيزى؟
- اينكه دربى بدون شيث براى من مزه ندارد.
• از او حمايت مى كنى؟
- او دوست صميمى من است و تنها كسى كه در اين مدت از او حمايت كرد، من بودم. فكر مى كنم اگر شيث در آن مسابقه نباشد جذابيت بازى دور رفت را حداقل براى من نخواهد داشت.
-
مصاحبه شریفات
شريفات: گچ دستم را باز كردم مى توانم مقابل سپاهان بازى كنم
اسماعيل شريفات مهاجم جنوبى استقلال كه در هفته هاى اخير خيلى آماده نشان داده است، از ناحيه مچ دست دچار مصدوميتى نسبتاظ شديد شد و همين موضوع باعث گرديد تا او دستش را گچ بگيرد. البته خبر خوشحال كننده براى استقلالى ها اين است كه شريفات مى تواند در بازى با سپاهان تيمش را همراهى كند.وى در مورد وضعيتش گفت: خدا را شكر شرايطم نسبت به روزهاى گذشته بهتر است و گچ دستم را باز كردم. فكر مى كنم با بستن باند ديگر مشكلى براى ديدار با سپاهان نداشته باشم و مطمئنا به اين بازى مى رسم.او در مورد بازى تأكيد كرد: بازى بسيار سختى است و هر دو تيم به دنبال سه امتياز هستند. هر چند در اصفهان بازى مى كنيم ولى استقلال در بهترين شرايط ممكن قرار دارد و به چيزى جز شكست دادن سپاهان فكر نمى كنيم.
-
مصاحبه ترابپور
ترابپور: طالب لو به شرايط ايده آل برگشته است
مربى دروازه بانان تيم فوتبال استقلال تهران از شرايط دروازه بانان اين تيم اظهاررضايت مى كند.حسين ترابپور اظهارداشت: دروازه بانان استقلال شرايط خوبى دارند و طالب لو هم به شرايط ايده آل برگشته است.وى ادامه داد: البته طالب لو قبلا هم شرايط خوبى داشت اما همانطور كه قبلا هم گفته بودم زمان نياز دارد تا دوباره به شرايط قبل برگردد. طالب لو الان بهتر از قبل شده و قطعا مى تواند دوباره به پيراهن تيم ملى برسد. ترابپور درباره ديدار استقلال مقابل سپاهان گفت: اينبار ديگر نمى خواهيم از ديدار با سپاهان دستش خالى برگرديم. براى برد به اصفهان مى رويم تا در رده دوم جدول بمانيم. اين بازى حساس است اما تنها فينال ليگ نيست. براى قهرمان شدن بايد همه بازيها را فينال حساب كنيم و براى پيروزى بجنگيم.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: بعد از آن جراحى بد دنيا را تيره و تار مى ديدم
اميد روانخواه بازيكن مصدوم استقلال گفت: با جراحى قبلى روى زانويم كه باعث عفونت شد احساس كردم همه چيز برايم تمام شده است.او افزود: متأسفانه جراحى قبلى من را از برگشتن به فوتبال نا اميد كرد و همه آرزوهايم از بين رفت زيرا پزشك قبلى من نتوانست مصدوميت پاى من را بهبود بخشد بلكه پايم بدتر هم شد.وى اضافه كرد: خوشحالم كه اين جراحى جديد موفقيت آميز بوده و به گفته نوروزى مى توانم از هشت ماه ديگر پا به توپ شوم.روانخواه در پايان گفت: با آرامش و صبر مراحل درمان خود را مى گذرانم تا بتوانم دوباره پيراهن استقلال را بپوشم و در خدمت اين تيم و هواداران باشم.
-
مصاحبه سید صالحی
خاطرات خوبى با سپاهان داشتم
سيدصالحى:باز كردن دروازه رحمتى غيرممكن نيست
سيدمهدى سيدصالحى در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از ديدار امروز با سپاهان اظهار داشت: اميدوارم با آمادگى كه در بازيكنان استقلال مى بينم بتوانيم با ارائه يك بازى تماشاگرپسند به پيروزى رسيده و دل هوادارانمان را شاد كنيم. وى با تاكيد بر اينكه از انگيزه بسيار بالايى برخوردار است، گفت: تمام تلاشم اين است كه بهترين بازى را براى استقلال انجام دهم و اگر فرصتى شد گل بزنم. مهاجم تيم استقلال در خصوص اينكه روزى در سپاهان بازى مى كرد و حالا بايد مقابل اين تيم به ميدان برود، عنوان كرد: سپاهان تيم بزرگى است و من روزهاى خيلى خوبى در اين تيم داشتم. حتى مطرح شدنم را به سپاهان مديونم و در اين تيم خاطرات شيرين و تلخى را تجربه كردم. جدايى از جمع اصفهانى ها برايم خيلى سخت بود اما فردا تمام تلاشم را براى استقلال انجام مى دهم تا بهترين بازى را به نمايش بگذارم. سيدصالحى در پاسخ به اين سطال كه آيا مهاجمان استقلال كار سختى مقابل مهدى رحمتى دارند يا خير، گفت: در سپاهان با رحمتى هم بازى بودم اما اگر خدا بخواهد هيچ كارى غيرممكن نيست و مى توان دروازه رحمتى را هم باز كرد. مهاجم استقلال در خصوص اينكه گفته مى شود ديدار مقابل سپاهان يك فينال ۶ امتيازى است، به فارس گفت: تيم هاى بالاى جدول چون در كورس قهرمانى هستند، بازى كردن مقابل آنها فينال محسوب مى شود. بچه هاى استقلال در اين چند روز زحمات زيادى متحمل شدند و اميدوار هستم با يارى خدا در اين مسابقه پيروز شويم. سيدصالحى در خصوص اعتمادى كه مظلومى پس از مصدوميت او انجام داد، گفت: خدا به دل فرزندان من نگاه كرد و اينگونه به من عزت داد. شايد باور نكنيد اما روزها و شب هاى سختى را گذراندم و مادرم هميشه به من مى گفت مگر نمى گويى با خدا باش و پادشاهى كن، پس توكلت به او باشد و در آينده موفق خواهى شد. اگر در اين مدت توانستم موفق باشم به خاطر ديگر بازيكنان بوده اما از آقاى فتح الله زاده، مظلومى و جويبارى تشكر مى كنم كه پاى من ايستادند و باعث ايجاد روحيه در من شدند. ضمن آنكه اميدوارم روزى زحمات دكتر نوروزى و ديگر اعضاى كادر پزشكى اش را جبران كنم.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: مقابل سپاهان خاطره بازى اولم براى استقلال را زنده مى كنم
دروازه بان تيم فوتبال استقلال ابراز اميدوارى كرد با بسته نگه داشتن دروازه تيمش در ديدار مقابل سپاهان، خاطره بازى اولش براى آبى پوشان را زنده كند.وحيد طالب لو در حاشيه آخرين تمرين استقلال قبل از سفر به اصفهان ضمن بيان اين مطلب به خبرنگاران گفت: مى دانم كه بازى بسيار حساسى را مقابل سپاهان پيش رو داريم. سپاهان تيم پرمهره اى است و قطعا در خانه خودش براى كسب سه امتياز به ميدان خواهد آمد.وى ادامه داد: من اولين بازى ام براى استقلال را در اصفهان مقابل سپاهان انجام دادم و در آن بازى گل نخوردم. اميدوارم اين بار هم در اين ديدار دروازه استقلال را بسته نگه دارم و خاطره خوب ديدار نخست را دوباره زنده كنم. دروازه بان تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: ما هيچ تيمى را دسته كم نمى گيريم چرا كه همه تيم ها براى كسب سه امتياز به ميدان مى آيند و سپاهان هم با توجه به برگزارى بازى در اصفهان تنها به سه امتياز اين بازى فكر مى كند.طالب لو در باره شرايط خوب هفته هاى اخير خودش گفت: من پله هاى ترقى را در فوتبال به سرعت طى كردم اما در برهه اى به دليل مشكلاتى كه داشتم افت كردم اما پسرفتى نداشتم. احساس مى كنم دوباره به روزهاى خوبم برگشته ام و مى توانم براى استقلال مفيد باشم. اميدوارم در ديدارهاى آينده عملكرد بهترى نيز داشته باشم.
-
مصاحبه رحمتی
كيانوش رحمتى: فقط به شكست سپاهان فكر مى كنيم
كيانوش رحمتى هافبك استقلال در خصوص بازى با سپاهان اظهارداشت: سپاهان يكى از بهترين تيمهاى ايران است كه بازيكنان خوب و اسم ورسم دارى را در اختيار دارد. مسلما بازى مقابل سپاهان آن هم در اصفهان كار مشكلى خواهد بود اما ما براى رسيدن به صدر به امتياز اين بازى احتياج مبرمى داريم.وى در ادامه افزود: اين بازى حكم ۶ امتياز را براى ما دارد چراكه برنده اين بازى تا حدود زيادى به قهرمانى نزديك مى شود.رحمتى با اشاره به اينكه استقلال شروع خوبى در نيم فصل دوم داشته است خاطرنشان كرد: تيم ما در حال حاضر شرايط خوبى دارد و ۴ بازى پشت سر هم را با برد پشت سرگذاشته است و اگر ما بتوانيم اين روند را حفظ كنيم مى توانيم زودتر از پايان فصل خيال خود را بابت كسب جام راحت كنيم.بازيكن تيم استقلال در پايان خاطرنشان كرد: هدف اول ما در بازى مقابل سپاهان كسب نتيجه است اما مهمتر از آن ما بايد سعى كنيم تا هيچ امتيازى را در اصفهان از دست ندهيم. آنها بازى رفت در تهران را واگذار كرده اند و به همين خاطر قصد دارند براى جبران ما را در خانه خودشان شكست دهند. اميدوارم كه بتوانيم با دست پر از اصفهان بازگرديم.