اقا توکن دارم ولی وضع مالی تیمم خیلی ضعیفه :daghon:
800k فک کنم بیشتر ندارم :daghon:
اینم شانس ماس :daghon:
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا توکن دارم ولی وضع مالی تیمم خیلی ضعیفه :daghon:
800k فک کنم بیشتر ندارم :daghon:
اینم شانس ماس :daghon:
منم دقیقا مثل شما توکن خوب دارم ولی وضع مالیم خرابه :||||||نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این یعنی بازیکنتون آخر فصل بازنشسته میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انگار قحطی اومده تو سرور من.لا مصب یه چکش میزنی 6 تا چکش بعدش میزنن.کلا از خرید بازیکن نا امید شدم.آخرش خودم باید لخت شم برم تو زمین:blush:
دقیقا منم همین وضعیت رو دارم:ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arashcr7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی اول جام حذفی رو 5 - 0 بردم
حریفم از من قویتر بود ولی احتمالا نرسیده بود ارنج کنه
امروز که چک کردم واسه بازی برگشت 4-3-3 گذاشته که هافبک وسطش متمایل به جلو هست.
به نظرتون استراتژی رو روی دفاع بذارم یا حمله؟چون تیمم با استراتژی حمله بهتر کار می کنه
یه 1-5-4 یا 1-4-5 بزاری حله. اگه 3 تا مهاجم خیلی قوی داره یا اگه مدافعات قوی نیستن 5 تا دفاع بزار ولی اگه نه همون 4 تا. استراتژی هم دفاعی باشه با تیک ضدحمله رو هم بزن. 5 تا زدی خیالت راحت باشه از بابت صعودنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4-3-3 تهاجمی هست و بهتره که دفاع کنی تا گل نخوری. البته تصمیم با خودته
با اینکه دیر شروع کردم به تیم بستن، ولی تا همینجاشم که امشب اومدم سر تیم بد نبوده. خرید 3 بازیکن با 4 توکن. تا فردا بتونم اگه کل بازیکنایی که میخوام رو بفروشم تیم رو کامل میبندم entezar::
واسه تیم دومم به عنوان اولین خرید اونم تو لول 3 یه بازیکن لب مرز اسکات شدن رو فقط با 2 توکن گرفتم، اونم در حالی که دو نفر دیگه هم میخواستن این بازیکن رو بخرن :eynak: خخخخخخ
تو سرور من ساعت 2 شب هم امتحان کردم باز سر بازیکن دعواست...:haaa:شدیدا نیاز به یه mr دارم.تو بقیه پستام بازیکنا تغویضیم در سطح بازیکن اصلیه.ولی هافبک راستم تعویضی نداره.به نظرت میشه بازیکن dmr رو بازی بدم ولی تهاجمیش کنم جواب میده؟؟؟؟؟ashem:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]