از حال رفتن یک هوادار سپاهان و اعتراض بازیکن فولاد
از حال رفتن یک هوادار سپاهان و اعتراض بازیکن فولاد
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان پس از تعویضش به شدت به سرمربی این تیم معترض شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، کریم شاهوردی بعد از اینکه در دقیقه 24 جای خود را به آرش افشین داد به جلالی سرمربی این تیم به شدت اعتراض کرد.
* سه دسته هوادار در ورزشگاه حضور داشتند. هواداران فولاد، استقلال و سپاهان به انگیزه متفاوت در ورزشگاه بودند.
*1500 نفر از هواداران سپاهان در ورزشگاه هستند که با شور و حال خاصی تیم خود را تشویق می کنند. یکی از هواداران سپاهان به دلیل گرمای هوا از حال رفت و وی را به بیمارستان منتقل کردند.
*تیم سپاهان قرار بود روز گذشته ساعت 17 به اهواز برسد اما به دلیل تاخیر در پرواز ساعت 1:45 دقیقه بامداد امروز به اهواز رسید.
*یکی از موارد همیشگی در اهواز درگیری لفظی بین نماینده هیئت فوتبال اهواز با افرادی است برای پخش بازی باید در کنار زمین باشند.
این دیدار با برتری 2 بر یک سپاهان خاتمه یافت.
کرانچار: 90 درصد قهرمان لیگ هستیم
کرانچار: 90 درصد قهرمان لیگ هستیم
خبرگزاری فارس: سرمربی سپاهان معتقد است که با نتایج امروز تیمش 90 درصد به عنوان قهرمانی لیگ برتر دست خواهد یافت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار پس از پیروزی 2 بر یک مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: پیروزی در یک بازی حساس را به بازیکنانم تبریک میگویم. گل خوبی در نیمه اول زدیم. وقتی در نیمه دوم بازیکن ما اخراج شد، برنامه تاکتیکیمان به هم خورد ولی خوشبختانه با تعویضهایی که انجام دادیم زود به بازی برگشتیم.
وی افزود: بازی را کنترل کردیم و علیرغم اینکه روی کار انفرادی مهاجم فولاد گل دریافت کردیم این گل را بلافاصله جواب دادیم و با این پیروزی گام بعدی را به سوی قهرمانی برداشتیم.
کرانچار تصریح کرد: اعتقاد دارم 90 درصد قهرمانی لیگ برتر به نام سپاهان خواهد بود اما بازیکنان و هواداران سپاهان نباید همه چیز را تمام شده بدانند چون استقلال و تراکتورسازی در سایه ما قرار دارد. تیم فولاد را تیم خطرناک و خوبی میدانستم اما امروز انتظار بیشتری از آنها داشتم.
سپاهان براي رقبا خط و نشان کشيد
سپاهان براي رقبا خط و نشان کشيد
سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت: سپاهان براي تمام رقباي خود خط و نشان کشيد.
سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش خود از هفته سيويکم ليگ برتر فوتبال ايران به ديدار 2 تيم سپاهان و فولاد و استقلال مقابل شاهين پرداخت و نوشت: سپاهان، صدرنشين ليگ برتر فوتبال ايران در راه رسيدن به چهارمين عنوان قهرماني در ليگ برتر فوتبال ايران براي تمام رقباي خود خط و نشان کشيد.
جواهير سوکاي، مهاجم آلبانيايي تبار سپاهان در فاصله 2 دقيقه مانده به پايان بازي براي زردپوشان اصفهاني گلزني کرد تا اين تيم با نتيجه 2 بر يک مقابل فولاد خوزستان به برتري برسد.
در حالي که استقلال در همين روز نتوانست 3 امتياز بازي را بدست آورد، سپاهان با اين پيروزي در فاصله 3 بازي مانده به پايان فصل اختلاف خود را با آبيپوشان پايتخت به عدد 3 رساند. زردپوشان با 62 امتياز از 31 بازي در صدر هستند در حالي که استقلال و تراکتورسازي تبريز با 59 امتياز در مکانهاي بعدي قرار گرفتهاند.
شهريار شيروند در دقيقه 8 گل زودهنگامي را براي سپاهان به ثمر رساند اما اين مسابقه در دقيقه 52 با 10 نفره شدن نماينده اصفهان در خانه حريف و اخراج حسن اشجاري وارد مرحله جديدي شد.
فولاد در دقيقه 79 توسط آرش افشين به گل رسيد تا اين تصور ايجاد شود که بازي سپاهان نيز مانند استقلال با تساوي به پايان ميرسد اما سوکاي در فاصله 2 دقيقه مانده به پايان مسابقه گل برتري تيمش را وارد دروازه ميزبان کرد.
سوکاي هفته گذشته نيز يک گل ديرهنگام وارد دروازه پرسپوليس تهران کرد.
سپاهان در صدر گروه c ليگ قهرمانان قراردارد و لخويا قطر با يک امتياز کمتر در مکان دوم ايستاده است. شاگردان کرانچار سهشنبه آينده براي ديدار با النصر راهي امارات خواهند شد.
زود است در مورد قهرماني سپاهان صحبت کنيم
زود است در مورد قهرماني سپاهان صحبت کنيم
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با ابراز رضايت از عملکرد کادر فني و بازيکنان اين تيم گفت: 3 بازي ديگراز ليگ باقي مانده و امروز خيلي زود است در مورد قهرماني صحبت کنيم.
عليرضا رحيمي در نشست اتحاديه فوتبال با انتقاد از وضعيت فعلي باشگاه اظهار داشت: ما امروز تعريف درستي از باشگاه داري نداريم و مشخص نيست دولتي هستيم يا خصوصي. من مي توانم 10 رشته باشگاه ورزشي ام را تعطيل کنم و هيچکس نمي تواند به من اعتراض کند زيرا قانون درستي وجود ندارد.
وي اضافه کرد: باشگاهها با فداکاري برخي آدم ها اداره مي شوند افرادي که مشکلات را تحمل مي کنند تا تيم هايشان موفق شود و بتوانند آنها را حفظ کنند.
مديرعامل باشگاه سپاهان ادامه داد: من از دولت و مجلس خواهش مي کنم قوانيني تصويب کنند که اين مشکلات برطرف شود . من 30 سال است در سازمان تربيت بدني هستم اما از اول هيچ درخواستي براي مشخص شدن وضعيت خصوصي يا دولتي باشگاهمان به مجلس نداده. هر باشگاهي بايد يک تيم داشته باشد زيرا به طور مثال چلسي نمي تواند در کشور انگليس در چند شهر تيم داشته باشد همان طور که سپاهان نمي تواند در اصفهان و شيراز حضور داشته باشد.
مديرعامل باشگاه سپاهان در پايان جلسه اتحاديه در جمع خبرنگاران در مورد انتقادهايش از باشگاه داري اظهار داشت: من انتقادي نداشته ام و تنها مي خواهم وضعيت باشگاه قانونمند شود. مجلس و دولت هم جايگاه قانوني باشگاهها را در کشور مشخص کنند.
رحيمي با بيان اينکه در 33 سال گذشته تعريف درستي از باشگاه داري در ايران صورت نگرفته اظهار داشت: باز هم تکرار مي کنم يکسري مدير با زحمت و فداکاري خود تيم ها را به چنين جايگاهي رساندند در حاليکه قانون هاي کامل حمايتي از آنها وجود نداشت.
وي در مورد شانس قهرماني تيم فوتبال سپاهان در ليگ برتر اظهار داشت: 3 بازي ديگر مانده است و امروز خيلي زود است در اين خصوص صحبت کنيم ضمن اينکه من دوست ندارم به اين موارد بپردازم زيرا مربي و سرپرست تيم بهتر است به اين سئوالات پاسخ دهد.
رحيمي با ابراز رضايت از کادر فني تيمش در مورد مذاکره برخي باشگاهها با نفراتي از جمله سيد جلال حسيني اظهار داشت: من از اين موضوع بي اطلاعم ان شاء الله چنين اتفاقي رخ ندهد تا بازيکنان در هفته هاي پاياني با تجربه کارشان را ادامه دهند.
سيدصالحي: اميدوارم كار به هفته آخر نكشد
سيدصالحي: اميدوارم كار به هفته آخر نكشد
در نيمه دوم به دليل اخراج حسن اشجاري فشار زيادي روي تيم ما ايجاد شد كه خوشبختانه سوكاي در بهترين زمان ممكن گل برتري را زد
سيدمهدي سيدصالحي مهاجم بلندقامت سپاهان در بازي ديروز مقابل فولاد خوزستان زننده يكي از گلهاي تيمش بود و اين هشتمين گلي بود كه او به ثمر رساند.
سيدصالحي در گفتوگو با سايت گل در مورد بازي حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« بازي خوبي بود. در نيمه اول هوا خيلي گرم بود ولي خوشبختانه گل زودهنگامي را زديم و البته فرصت اين را داشتيم كه گل دوم را هم بزنيم. در نيمه دوم به دليل اخراج حسن اشجاري فشار زيادي روي تيم ما ايجاد شد كه خوشبختانه سوكاي در بهترين زمان ممكن گل برتري را زد.»
از سيدصالحي در مورد شانس قهرماني سپاهان سوال ميكنيم كه او ميگويد:« استقلال و تراكتور خيلي جدي ما را تعقيب ميكنند ولي سرنوشت قهرماني دست خودمان است. من اميدوارم از دو بازي آينده 6 امتياز بگيريم تا ديگر كار قهرماني به هفته آخر كشيده نشود.»
سيدصالحي تأكيد ميكند:« فقط اميدوارم در 3 بازي آينده مغرور نشويم. اين درست كه تلاش كرديم و به اينجا رسيديم اما اين عزت را خدا به ما داده است. مطمئن باشيد خدا آدمهاي مغرور را زمين ميزد.»
سپاهان شايسته ترين تيم براي قهرماني نيست
سپاهان شايسته ترين تيم براي قهرماني نيست
مدافع ملي پوش تيم فوتبال سپاهان گفت: هنوز قهرماني سپاهان در ليگ برتر قطعي نيست و ما بايداز 3 بازي آينده 9 امتياز بگيريم.
گفتگوي ايپنا، را با "سيد جلال حسيني" در ادامه مي خوانيد:
* به نظر مي رسد با پيروزي مقابل فولاد قهرماني سپاهان قطعي شده است؟
- من با اين موضوع موافق نيستم. سپاهان 3 بازي سخت در پيش رو دارد و شرايط براي هر 3 تيم يکسان است. در 3 بازي آينده مي توان 9 امتياز گرفت که استقلال و تراکتور مي توانند اين کار را انجام دهند. پس ما نبايد از قهرماني تيممان مطمئن باشيم.
* بازي با فولاد چطور بود؟
- به جرات مي گويم اين ديدار يکي از سخت ترين بازيهاي سپاهان در ليگ بود. ما از سفر به قطر خيلي خسته بوديم و بازي هم پرفشار بود. خوشبختانه 3 امتياز را گرفتيم اما بايد حواسمان جمع باشد در 3 بازي اينده امتياز از دست ندهيم زيرا استقلال و تراکتور در يک قدمي ما هستند.
* اما کرانچار اعتقاد دارد سپاهان 90درصد قهرمان شده است؟
- اين نظر کرانچار است و من آن را قبول ندارم. ما 3 روز ديگر با شاهيني بازي داريم که قطعا براي امتياز گرفتن و سقوط نکردن خودش را به آب و آتش مي زند. بازيکنان سپاهان خسته هستند و اگر فکر کنند قهرماني قطعي شده آن وقت با خيال راحت به زمين مي روند و اين اصلا براي تيم ما خوب نيست.
* به نظر تو سپاهان شايسته ترين تيم براي قهرماني است؟
- شايد خيلي ها چنين نظري داشته باشند اما من اين حرف را قبول ندارم. استقلال در بازي مقابل صبا فراتر از يک تيم قهرمان بازي کرد اما به دليل خستگي زياد بازيکنانش نتوانست در بوشهر بازي خوبي ارايه دهد. خستگي باعث شده استقلال فراز و نشيب زيادي داشته باشد. تراکتور هم تيم خوبي است که تا اينجاي کار خودش را در صدر جدول نگه داشته است. اگر ما يک بازي مساوي کنيم و استقلال و تراکتور ببرند آن وقت کار خيلي برايمان دشوار مي شود.
* قبول داري که خيلي ها دوست ندارند سپاهان قهرمان شوند؟
- اينکه کسي خوشش بياد سپاهان قهرمان شود يا نه اصلا براي ما مهم نيست. ما از اول فصل بدون حاشيه کارمان را دنبال کرديم و حالا هم با اين حرفها که کسي خوشش بيايد يا نيايد که ما قهرمان شويم به حاشيه نمي رويم. قهرماني در حال حاضر دست سپاهان است و تا وقتي که خودمان امتياز از دست ندهيم اتفاقي نمي افتد.
* بعد از پايان ليگ هم بازيهاي مقدماتي تيم ملي در پيش است. ملي پوشان با اين خستگي چکار مي کنند؟
- شرايط در تيم ملي خيلي بهتر است. در اردوي تيم ملي تغذيه و استراحت ملي پوشان تنظيم است و با برنامه ريزي خوبي که وجود دارد خستگي بازيکنان برطرف مي شود. در باشگاهها امکانات خوب نيست و بازيکنان هم خسته مي مانند.