پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
من خودمم با خبرای روزنامه ها خیلی حال میکنم به نظرم یکی از نقاط قوت فیفا همین میتونه باشه
دقیقا. من خودم بعصی وقتا که از بازی کردن حوصلم سر میره میرم خبر هارو میخونم کلی هم لذت میبرم.تقریبا خیلی چیزای ریز رو پوشش میده! اگه یکم زبان شخص قوی باشه میتونه از این قابلیت فیفا نهایت لذت رو ببره!:ohum:
استادان گرامی منتظر پاسخ هستم
نقل قول:
آره داداش خرید هام رو کامپیوتر انجام میده تعویضها هم دست خودم نیست یعنی اون قسمتی که نوشته team magnament تیره و غیر فعال هستش
داداش نکنه شما رفتی کریر پلیر رو بازی میکنی؟!
تا اونجایی که من میدونم چنین چیزی که تو منیجر کریر محاله که اتفاق بیوفته! چون شما اونجا مدیریت کل تیم رو باید به دست داشته باشین
فکر کنم شما اون حالت که فقط کنترل یه بازیکن رو در دست دارین بازی میکنین درسته؟!؟!
وقتی میخواین یه کریر بازی میکنین میرین رو قسمت کریر مود فقط یه جاییش هست که دو گزینه داره
1- manager career
2- player career
که احتمالا شما گزینه دوم رو انتخاب کردین
اونی که ما اینجا در موردش صحبت میکنیم گزینه اولی هستش یعنی منیجر کریر
داداش زودتر میگفتی درسته من دارم گزینه دوم رو بازی میکنم
نقل قول:
آخه من خیلی برام عجیب بود چیزی که شما میگفتین و جوابی هم براش نداشتم
یهو الان به ذهنم اومد که تو کریر پلیر اینجوریه گفتم شاید شما دارین اینو بازی میکنین که همینجوری هم بود!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کمتر کسی در مقابل همچین چیزی وسوسه نمیشه!
ولی من واسه آیندم خیلی برنامه ریختم واسه فیورنتینا
میخوام این تیمو بهترین تیم جهان بکنم!
حالا حالا ها در خدمت هوارداری عزیز فیورنتینا خواهیم بود:nishkhand:
نقل قول:
البته داداش اگر سوالی هم در موردplayer career داری ما در خدمتیم همینجا بگی تونستیم جواب میدیم
دوستان فیفا روزنامه داره؟؟کدوم قسمته؟
سلام دوستان دوستان اگه مدافع خوب ميخوايين اومتيتي از اولمپيگ ليون و اگه هافبك چپ سرعتي و گل زن ميخواييد بروما از اسپورتينگ ليسبون البته به ياد داشته باشيد داشتن بازيكنان پخته و بالاي 30 سال براي ثبات تيم ضروري است اگه سوال داشتين جواب ميدم
:soal:=میگم من تو بازی دوستانه کرک اثر کرده ولی تو کریر مود اثر نکرده و داور کارت قرمز میده کسی میدونه مشکلش چیه ؟