پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
چه جالب : بازی های پشت روی 3 تیم میلان و رئال و بارسا:
1 رئال و منچستر . رئال و بارسا . رئال و منچستر . رئال و بارسا (( تولیگ )
2 بارسا و میلان . بارسا و رئال . بارسا و میلان . بارسا و رئال ((تولیگ))
3 میلان و بارسا . میلان و اینتر . میلان و بارسا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
3 میلان و بارسا . میلان و اینتر . میلان و بارسا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه باو :ajibeee: چه شود ki::
خوبه دیه , سپور ماریو رو گرفتینو فعلا دارین حال میکنید :nishkhand: گر چه تو لیگ قهرمانا نمیتونید ازش استفاده کنید :sigar:
نقل قول:
امروز یکی دوستام یه حرف توپی زد گفتم اینجا بگم شمام فیض ببرید:ghelyon:
واسه موفقیت تو زندگی 3تا پ لازمه:1.پول 2.پارتی 3.پررویی
:sham:
اینا که لازمه . اما به نظر من گزینه ی چهارمی هم هست که اون استفاده صحیح از عقل است و این که با استفاده از عقل هم میتونیم به موفقیت برسیم حتی اگه اون سه تای قبلی رو نداشته باشیم . چون با استفاده از عقل میتونیم به پول برسیم و ...
نقل قول:
دوست گرام اگه به تاریخ نگاه میکنی به اینم نگاه کن که رئال برترین تیم تاریخه حالا هر جوری
اینا همه قبول دارند مگه تو قبول نداشته باشی
دوما هم چی گفتی این فصل دورتموند چکارتون کرد یه لحظه گفتم نکنه دو تا 5 تا خوردیم
این فوتباله و یه برد و یه باخت ملاک برتری نیس وگرنه رئال به تیم دسته دومی سلتاویگو هم باخت(خود زنی کردم که بفهمی مقایست از بیخ مشکل داشت) هر چند دورتموندم همین هفته 4 تایی شد
کلا نخواستم به بحثتون دامن بزنما
خیلیم اروم برخورد کردم
خدایی دمم گرم چقد با شخصیتمki::
مرتوض باز قات زده رسول بگیرش :luuugh: دکتر بی خیال :nishkhand: بله کاملا مشخصه که خیلی آروم بودی من که یک آرسنالی ام از حرفات ترسیدم چه برسه به اون داداش دورتمندیمون :nishkhand: شخصیتت تو حلق احمد :luuugh:
نقل قول:
مگه من گفتم قبول ندارم که رئال برترین تیمه تاریخ ؟ اصن مگه میشه همچین موضوعی رو نقض کرد ؟
مگه باید 5 تا میزدیم ؟ :hekolah: تو بازیه رفت که نیمه دوم اصن رئالیا کار خاصی نکردن تو بازیه برگشتم رئال با اون همه بازیکن تکنیکی و تاکتیکی عملا از رو زمین نتونست کار زیاد خاصی بکنه و هر کاری کرد رو سانتر بود ( رئالی که اکثر گلاش از رو کارای زمینیه ) .
به قول تو یه طرف بازی بردو یه طرف بازی باخته ولی دو تا بازیی که این دو تیم توی بالاترین سطح فوتبال باشگاهی انجام دادن قدرت دورتموندو نشون میداد .
باز اون 4 تا رو یادم انداختی :aaaa:
انقده آروم برخورد کردی که اصن احساس نکردم که برخورد کردی ki::
باو با شخصیت :nishkhand: قبلا هم کامنتاتو خونده بودم , کامنتاتو دوس دارم :-shad
این تعصبت به دورتمند منو کشته درست یاد تعصب خودم به آرسنال میفتم love::
نقل قول:
به به چه شود :jeddiiiii: اما خب من که به غیر از ارسنال بازی هیچ تیمی رو نگاه نمیکنم چیکار کنم ؟ :haaa::nishkhand:
نقل قول:
اینا که لازمه . اما به نظر من گزینه ی چهارمی هم هست که اون استفاده صحیح از عقل است و این که با استفاده از عقل هم میتونیم به موفقیت برسیم حتی اگه اون سه تای قبلی رو نداشته باشیم . چون با استفاده از عقل میتونیم به پول برسیم و ...
استاد این حرف هایی که زدی رو تو دبستان وقتی میپرسیدن علم بهتر است یا ثروت تحویل معلم میدادیم تا نمره بگیریم
تو این دوره علم دوزار هم نمی ارزه تو پول داشته باش بهت هر مدرکی که بخوای میدن مثل اقایون بوووووق:crazy:
نقل قول:
داداش قبل از اینکه از عقلت استفاده کنی یا مختو میپاشونن کف زمین یا یه نفر پارتی دارو سفارش شده میاد جاتو میگیره :death:
به قول فیلم معادله که وختی از طرف آزمایش DNA گرفته بودنو طرف داشت قافله رو میباخت , برگشت به وکیله گفت این آزمایش علمیه همه دنیا قبولش دارن , وکیله هم برگشت گفت تنها علمی که تو دادگاه ملاکه علمه قاضیه binam
تو زحمت میکشیو به علم میرسیو بعدش به پول , اونی که اون سه تا " پ " رو داره یه 7-8 سال زودتر از تو به اینا میرسه :ghelyon:
نقل قول:
مرتوض باز قات زده رسول بگیرش :luuugh: دکتر بی خیال :nishkhand: بله کاملا مشخصه که خیلی آروم بودی من که یک آرسنالی ام از حرفات ترسیدم چه برسه به اون داداش دورتمندیمون :nishkhand: شخصیتت تو حلق احمد :luuugh:
حرفاش مثه آتش زیر خاکستر بود , منظورش این بود که ایندفعه چیزی بهت نگفتم دفعه دیگه یه کاری میکنم که پاتو تو نت نزاری :crazy:
نقل قول:
این تعصبت به دورتمند منو کشته درست یاد تعصب خودم به آرسنال میفتم love::
آدم باس به تیمش تعصب داشته باشه , مخصوصا دورتموند رو که بیشتر از بقیه تیمهام دوس دارم . ما باید هوادار باشیم نه تماشاچی :hooora:
نقل قول:
ابه به چه شود :jeddiiiii: اما خب من که به غیر از ارسنال بازی هیچ تیمی رو نگاه نمیکنم چیکار کنم ؟ :haaa::nishkhand:
خو اشتباه میکنی , بشین نگاه کن .
امیدوارم آرسنال بتونه بایرنو حذف کنه چون این قضیه 2 نکته ی مثبت و البته 1 نکته ی منفی داره .
نکته منفیش اینه که یه تیمه آلمانی حذف میشه ( حالا شالکه هم سر جاش که نمیخوام سر به تنش باشه )
ولی دو نکته ی مثبتش
1- صعود یکی از تیم های محبوبم به مرحله ی بعد :arsenal:
2- نبود بایرن در لیگ قهرمانان که اگه دورتموند به امید خدا و تلاش بچه ها رسید به مرحله ی بعد با سدی مثه بایرن روبرو نشیم :hekolah:
نقل قول:
استاد این حرف هایی که زدی رو تو دبستان وقتی میپرسیدن علم بهتر است یا ثروت تحویل معلم میدادیم تا نمره بگیریم
تو این دوره علم دوزار هم نمی ارزه تو پول داشته باش بهت هر مدرکی که بخوای میدن مثل اقایون بوووووق:crazy:
پوریا مگه تو مدرسه هم رفتی ؟؟؟!!!!!!!!:ajibeee::soal:
نقل قول:
اگه شانس منه که همه رو میزارن ساعت 11.45 دقیقه که من فرداش باید مدرسه برم........
احتمالا بیشتر این بازیا رو بارسا میبره.......:shame:
نقل قول:
انقده آروم برخورد کردی که اصن احساس نکردم که برخورد کردی ki::
باو با شخصیت :nishkhand: قبلا هم کامنتاتو خونده بودم , کامنتاتو دوس دارم :-shad
مرسی واقعا به زندگی امیدوارم کردی
از فردا روزی 400 تا پست میزارم
اصلا میگم من خیلی خوبم ها قدرمو نمیدونید لامصبا:nishkhand:
نقل قول:
به به چه شود :jeddiiiii: اما خب من که به غیر از ارسنال بازی هیچ تیمی رو نگاه نمیکنم چیکار کنم ؟ :haaa::nishkhand:
جون بچت شعار نده ما اگه عقل داشتیم که تو ایران دنیا نمیومدیم:nishkhand:
ولی چرت گفتی خدایی
در ضمن به این قشنگی برخورد کردم که روزی 20 بار میام میخونمش اشکام جاری میشه که چقد برخوردم انسانی بوده:nishkhand:
نقل قول:
آدم باس به تیمش تعصب داشته باشه , مخصوصا دورتموند رو که بیشتر از بقیه تیمهام دوس دارم . ما باید هوادار باشیم نه تماشاچی :hooora:
مهم اینه که طرفدار هر کی هستی بهش تعصب معقول داشته باشی حالا اینکه تیمش کجا باشه مهم نیس خدایی دورتموند تیم با پرستیِژیه اگه مثه والنسیا نشه
البته واسه جا افتادن تو سطح اول دنیا هنوز وقت لازم داره و تاریخ سازی
نقل قول:
اگه شانس منه که همه رو میزارن ساعت 11.45 دقیقه که من فرداش باید مدرسه برم........
احتمالا بیشتر این بازیا رو بارسا میبره.......:shame:
بابا این کارا چیه ما هم محصل بودیما تازه بعد فوتبالای چمپیونز میرفتیم بازی کامپیوتریشو میزدیم بعد موقع خواب یا از شوق یا از ناراحتی خوابمون نمیبرد
پس کلاس رو واسه چی درست کردن بهترین مکان برای استراحت صبحگاهی دیگه
نقل قول:
نقل قول:
داداش قبل از اینکه از عقلت استفاده کنی یا مختو میپاشونن کف زمین یا یه نفر پارتی دارو سفارش شده میاد جاتو میگیره :death:
نقل قول:
جون بچت شعار نده ما اگه عقل داشتیم که تو ایران دنیا نمیومدیم:nishkhand:
ولی چرت گفتی خدایی
خب من یک چیز دیدم که میگم وگرنه که مرض ندارم بیام از این حرفا بزنم ...
درسته اون 3 تا پ هم شرطه اما من دیدم کسانی رو که اون 3 تا پ رو ندارن و با عقلشون استفاده کردن و رسیدن به اون سه تا پ !
lay_;;
این عکس سوم ابتدایمه ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا حال کنین چه بدنی داشتم :ahaaaaaa::luuugh:
اما الان دیگه از اون بدن چیزی نمونده :daghon:
آواتارمم مال عکس یک سال پیشمه که نشون دهنده ی اینه که از اون بدن چیزی نمونده :nishkhand:
تا چند روز آواتارم همینه و امضا هم به کسی نمیدم :luuugh:
اینم چن تا عکس دیه از من و سگ هام :evaa: :
من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پنچ سالگیم :daghon:roz::
سگ بزرگمroz::
سگ کوچیکم ( هنوز بچس اما هیکلش مثل اون بزرگس )roz::
نقل قول:
اصلا حال کنین چه بدنی داشتم
lol:-
نظر به اینکه عید دیدنی به صورت رفت و برگشت انجام میشه
و با توجه به گرانیهای اخیر جهت رفاه حال مردم
سال ۹۲ عید دیدنی به صورت حذفی برگذار میشود!