سعید جان ببخشید که من جواب دادم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط tiger987654321 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز با شوک سمت راست باید دروازبان را حرکت بدی و باید دکمه آنالوگ روشن باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
سعید جان ببخشید که من جواب دادم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط tiger987654321 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز با شوک سمت راست باید دروازبان را حرکت بدی و باید دکمه آنالوگ روشن باشد
خواهش میکنم....هر کس از دوستان وقتی میدونه جواب بده..هرچی میدونه فوقش من کامل ترش میکنم...ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط davidmy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میشه لینک پچ و برنامه که گفتی بزاریcrying::-
سعید جان همرو گزاشته یکم بگرد پیدا کن نبود برو تو سایتش 100% هستlove::roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان برای اضافه کردن فیس داوران فعلا یکم شاید برای شما سخت باشه ولی اگر به ترتیب توضیحاته منو انجام بدید مشکلی نداشته باشید :
(کسانی پچهای moddingway ریختن این راه را بروند )
هاوارد وب
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2. وقتی آنزیپ کردید به اینصورت فایلهای sceneassets و ui را در این مسیر کپی میکنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data
و فایل referees.lua را در این مسیر کپی میکنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
3. حالا فایل نوت پد assets.lua را از مسیر زیر باز میکنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua
و در اوایل نوت پد این دستور رو که مشخص کردم اضافه میکنید و سیو میکنید:
("LoadAsync("data/fifarna/lua/assets/moddingway/referees.lua
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4. حالا باید table جدید داورن هم وارد دیتا بیس کنیم که به اینصورت انجام میدیم :
با نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دیتا بیس فیفا 13 رو باز میکنیم که در این مسیر است :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\db
و از لیست سمت چپ referee انتخاب میکنیم
و فایل referee.txt ( که در پچ داوران قرار دارد ) را ایمپورت میکنیم و در آخر سیو میکنیم در عکس هم نشان دادم :
5. عملیات regenerator را یا با i68 یا با FHL-BH-Editor.exe انجام بدید
روی مینی فیس هم داره کار میشه که بعدا توضیح میدم....
بچه ها برنامه ی نیست برای افزایش اورال در کرر مود
سلام به دوستان فیفا دوست دربی
من یه درخواست فیس دیوید بکام رو داشتم تو مودینگ وی هم رفتم نبود توی فیفا 13 بکام کچله خیلی تو ذوق میزنه
حداقل اگه فیس رو نداشتید میتونید موی بکام رو برام بزارید
واقعا ممنون میشم roz::
اقا سعيد عزيز من مراحل رو مو به مو انجام دادم منتهي ولي وقتي دي بي مستر 12 رو باز ميکنم ميخوام فايل db رو ايمپورت کنم اصلا پيداش نميکنه يعني توي مسير همچين فايلي هست ولي با اين برنامه وارد فولدر db که ميشم هيچ نشون ميده که هيچ فايلي درونش نيست! اگه ممکنه راهشو بهم بگو دارواش خيلي ضايع هستن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پوشه db رو داری ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alex-pato7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این فایلها توش هست؟
fifa_ng_db.db
fifa_ng_db-meta.xml
اگر باشه مشکل نداره !!! یه جا دیگه اشتباه میکنی.....
اگر نشد از دیتا بیس من استفاده کن که از[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]میتونی دانلود کنی
دیتا بیس من همون جدیده هست که نقلو انتقالات جدید انجام شده و خودم همین داورها رو اضافه کردم و رضا قوچان نژاد رو هم اضافه کردم....
ممنون سعید جان تمام داورها امد از جمله هاوارد وب و روشن ایرماتوف
ولی هنوز داورهای خود فیفا که واقعی نیستند و مینی فیس هم ندارن هستند
میخواستم ازت بپرسم که میشه داورهای خود فیفا رو حذف کرد و کاری کرد فقط همین داورهای پچ بالا تو بازی باشه ؟!
چون تو کریر تعداد داورها زیاده و ممکنه به این داورهای پچ بالا که واقعی هستند بازی نرسه و بیشتر همون داورهای مصنوعی بازی قضاوت کنند