دربی بعد کی میرسی که میخوایم اینبار 6 تایی کنیم لنگی ها رو ............. میخوایم پرویز بشه پرویز رفت و برگش و رفت و برگشت:hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
دربی بعد کی میرسی که میخوایم اینبار 6 تایی کنیم لنگی ها رو ............. میخوایم پرویز بشه پرویز رفت و برگش و رفت و برگشت:hehee:
بچه ها با اینا کسی می تونه یه جمله ی توپ درست کنه؟!
دربی 71! هفته ی 7! شماره ی 7! گل 7 خودش! یه عکس کوشولو از مجیدی! یه متن راجع ترس از عدد 7!
فکر میک نم با اینا کسی بتونه یه جمله ی متوپ بسازه تووو امضاء قشنگ بشه!? نیاز فوری دارم اگرم بتونه به صورت یه بنرش کنه خیلی خوب میشه!
وقتی استقلال پرسپولیس را به آتش کشید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قرمز های زمونه رو دارن یه جا دار میزنن / به جای عکسشون تو قاب یه عکس خیار میزننتیم ما قهرمان میشه هم تو ایران هم آسیا / تو گوش پرسپولیسی ها سیلی آبدار میزننکاشانی چی شد؟ استیلی کجاست ؟ / هیچی یه جا نشستن و دارن با هم زار میزنناستقلال قهرمانه و پرسپولیس هم که سوراخه / آبی های محلمون دارن اینو جار میزننکاشانی میره خونشون استیلی میره پیش زنش / توی روزنامه واسشون خدا نگهدار میزنن
:esteghlal:
پرسپولیس گل میخوره میگه زمین صابونیه / زمین و پاک میکنن میگه هوا بارونیه !!! mas:-
استقلالیهای عزیز همونطور که همتون میدونید یکی از مدیرای عزیز تصمیم گرفته مدیریت رو واگذار کنه حتما همتون میدونید چه کسی رو میگم بله "حامد (Hamedss)"...
این اتفاق خیلی ناگواره حداقل واسه من که اینطوری بوده و باور کنید از وقتی حامد این تصمیم رو گرفته خیلی ناراحتم...
حتما شما هم همین حس منو دارید ، به خاطر همین من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که هر کدومتون میتونید و از هر طریقی که ممکنه(پیام کاربری یا خصوصی) حامد رو از این تصمیمی که گرفته منصرف کنید تا همچنان استقلال مدیر کاربلدی مثل حامد بالا سرش باشه!
چه خبر از اعضای هیت مدیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گل گفتی حامد جون .............. بترکه چشم هر چی حسوده پرسپولیسی ............. هیئت مدیره مون هم که مشخص شد دیگه حاج فتی کم تر خسته میشه و کارا سریع تر انجام میشه ..با یه کادر متحد و استقلالی ............ خداروشکر از راهنمایی و رانندگی تو باشگاهمون کسی نیست :khandeeeee bahal:
از 5 نفر اعضای هیئت مدیره 4 تاشون سابقه مدیریتی ورزشی دارند و جواد هم که پیشکسوت ................ ولی از 5 نفر اعضای هیئت مدیره پرسپولیس 4 تاشون اصلا تو ورزش نبودند ........... بازم برتری اس اس