بابا ابدالله راست میگه من خواستم با هر کی دوست شم این رو دیدم تو کسایی که پروقایل طرف رو دیده منم یکم کنجکاو شدم بهتره با جعفر در میون بذاری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا ابدالله راست میگه من خواستم با هر کی دوست شم این رو دیدم تو کسایی که پروقایل طرف رو دیده منم یکم کنجکاو شدم بهتره با جعفر در میون بذاری؟
سلام
بچه بیاین اسمو فامیل
لطفا رو این لینک کلیک کنید تا با هم بازی کنیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب خوشبختانه یا متاسفانه حس پلیسی بنده اومد سراغم ki::
بعضی از منچستریا میدونن هر کی اومده وبلاگای ما فحش داده من تشخیص دادم کیه .
این آقا همون ویروسه هست :ey babaaa:
و ویروسه هم یک ایرانی با یوزرهای مختلف heee::
هنوز مدرکی که ثابت کنه وجود نداره ولی من همین احتمال رو میدم .
تو تاپیک بهترین سیوهای دروازه بانان برید ببینید یه نفر با اسم oveisgh فارسی نوشته لینکها خرابه . همون اسمها و مشخصات عجیب و غریب همیشگی .
و جالبه رفتم تو پروفایلش دیدم StephJones قبل از من رفته انجا :hehehe:
پس نتیجه میگیریم : این ویروس یک ایرانیه . StephJones هم احتمالا همونه که عجیب و غریب مشکوک میزنه
متاسفانه اگر کمپ همین روند رو ادامه بده و من هر روز بیام 10 تا 15 اسپم پاک کنم ؛ ترجیح میدم کمپ رو ببندم !
یه بحثی راه بندازین !
در مورد عقایدتون ، علایقتون ، شرایط روانی و اجتماعی ... بخشش ، کینه ، پول ، علم بهتر است یا ثروت؟، آرزوهاتون !
خلاصه از این حالت بی مزه درش بیارین !
با تشکر roz::
گلی به جمالت :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان راهنمایی کنن.
میخوام ماهواره ترکست ببندم جهتش نسبت به هاتبرد چه جوریه؟
یعنی درجه و جهتش نسبت به هاتبرد.
دیش و ال ان بی هست نصاب گیر نمیاد باید خودم آستیمو بزنم بالاki::
سلام
واقعا اینم فروشندس داریم؟؟!!رفتم پاساژ بزرگ کیف شهرمون واسه مدارس کوله پشتی بگیرم میگم این چنده میگه اصل ترکیه 48تومن خیلی مشتریا ازش راضین با کیفیت میگم اون چنده ؟به جای این که قیمتشو بگه میگه این ایرانیه همچین کیفیت نداره!!اون قد عصبانی شدم دلم میخواست یکی بیارم تو فکش::bow ولی نشد وجدانم زضایت ندادki::
راستی امروز تو اتوبوس دو تا پیرمرد داشتن حرف میزدن با هم بین حرفاشون یه جمله ی خیلی قشنگ رو شنیدم که هرگز فراموش نخواهم کرد گفتن:(زندگی مثل فصول ساله وقتی کودکی بهار زندگیته وقتی به سن جوونه میرسی تو اوج هستی و مثل تابستون میمونی رسیدی به سن کهولت زندگیت مثل پاییز میشه سست و بی ضمانت وقتی هم که پیر شدی زمستونته که دیگه باید با سال زندگیت خداحافظی کنی
یه جمله هم دیروز از امضای یکی از کاربرا یادگرفتم که میگفت یکیلو باش ولی مرد باش
یه پاساژ هم تو شهرمون هست که فقط کفش میفروشن وقتی میری پله میخوره میره پایین توش 10 -20تا مغازه پر از کفش فروشنده ها کفشو میکنن تو چشمت میگیرنت میکشوننت تو مغازه :hehee::hehee::hehee:اخه این چه کاریه؟!!:soal::soal: خلاصه من حاضرم کفش نداشته باشم ولی اون جا برا خریدنرمtars::mas:-
خوب این فوتبال فانتزی هم که به دوران اوجش رسیده خدا رو شکر بعد از این
که یک سری کاربر خودم ساختم مثل hatrick 33 و ... بالاخره ظرفیت تکمیل
شد فقط دو تا از کسایی که می گفتم دوستان قدیمی من هستند heee::واقعا
دوستان قدیمی من بودند یکی best man و یکی دیگه fanoos
هوووو چقدر کفش فروشی داره این شهر شما آقا من فردا میام ارومیه آخه کفش نیازم! يه کت شلوار خریدم پاپیون دارم با کروات ولی کفش ندارم 1 ماه دیگه عروسی دختر خالمه!داماد رو یه فصل کتکش میزنم راستی بچه ها عکس داداش منو دیدین؟
آخی 4 سالشه تازه بش یاد دادم پس 2012 بازی کنه استقلالیه ولی از بد شانسی من رءالیه:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب اقا رضا هم از سمت سرمربی گری فوتبال فانتزی کناره گیری کرد واقعا
متاسفم که جواب زحمات من رو بعد از 2 دوره موفق فوتبال فانتزی این گونه
می دهند :gerye:
بچه ها كسي ميدونه تو تهران كلاس مربيگري فوتبال هست يا نه ki::
كاملا جدي هستم :ehe: پس كسي اگه ميدونه بگه !