آره منم میخواستم همینو بگم که مرتضی زودتر گفت
گالیانی تو ایمیلی که به پرس داده به طور رسمی انصراف داده
نمایش نسخه قابل چاپ
آره منم میخواستم همینو بگم که مرتضی زودتر گفت
گالیانی تو ایمیلی که به پرس داده به طور رسمی انصراف داده
چی فکر میکردیم چی شد
اصلا انتظار این نتیجه رو نداشتم
لالیگا رو با یه مساوی شروع کردیم
خدا کنه ال کلاسیکو رو ببریم
تو این بازی هم متاسفانه دو تا تعویض اجباری داشتیم
امیدوارم مصدومیت په په و دیماریا جدی نباشه
امروز کلا روز اصلا خوبی نبود
یه شروع بد لالیگا اونم تو سانتیاگو برنابئو
واقعا تاسف برانگیزه از حیث بازی بد نبودیم و بهتر از والنسیا بودیم اما نتیجه متاسفانه خیلی بد بود.واقعا خیلی ناراحت کنندس که 2 امتیاز حساس اول فصلو از دست دادیم .برای امتیاز از دست دادن خیلی زود بود
من که همون اول گفتم چون بازی اوله ممکنه بدلیل تازگی فصل و. استرس این بازی رو خراب کنند ولی واقعا حیف شد امتیاز از دست دادن اونم توی لالیگا واقعا گیرون تمام می شه ولی خوب چه کنیم مجبوریم بگیم اینشاللا بازی بعدی
شما باید تیم مقابل هم در نظر بگیرید ما با والنسیا تیم سوم فصل پیش بازی کردیم. که البته بازی سختی بود.
بعد هم تازه بازی اول فصل هست ما بازی خیلی خوبی کردیم و خیلی موقعیت داشتیم ولی واکنش های دروازه بان والنسیا عالی بود. به نظر من چیز نگران کننده ی نیست .
انشالله با برد مقابل شانسلونا و گرفتن سوپر کاپ دوباره به روز های خوبمون برمیگردیم.
بالاخره هر تیمی امتیاز از دست میده. همین بارسلونا هم بالاخره امتیاز از دست میده هنور خیلی بازی تا اخر فصل مونده . اصلا نگران نباشد به خاطر 2 امتیاز.
اره این تساوی شوک خوبی در اول فصل بود و یادتون باشه ما فصل پیش هفته چهارم پنجم یه باختو یه مساوی دادیم این خیلی نگران کننده نیس نکته نگران کننده سنگین بودن چندتا از بازیکنامون بود
تیم تیم خوبیه و یه مساوی مقابل والنسیا تو هفته اول یه معنای از دست رفتنه هیچی نیس
داداش خیالت راحت باشه ما ال کلاسیکو رو میبریم....:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته هفته اوله چون هنوز بازیکن ها رو دور نیافتادند.....
سلام این بازی اصلا جای تعجب نداشت به هزاران دلیل مثلا اماده نبودن یا هفته ی اول بودن لیگ و ...
ولی تو روحیه ی بازیکنان شاید تاثیر بزاره |تو روحیه ی من که خیلی تاثیر داشت حسابی ناراحت شدم وقتی همزمان خبر برد بارسا رو شنیدم |
بچه ها من بازی رو نتونستم ببینم و با دیدن نمره ی بازیکنا 2 سایت گل انگلیسی شوکه شدم!درسته گل همیشه کم نمره میده اما این دفعه فاجعه بودن و همه بین 2 تا 3.5 قرار داشتن!:soal:اما با دیدن خلاصه ی بازی از سایت رسمی باشگاه خیالم نسبتا راحت شد:shogh:,ولی بازم دیشب خیلی حرص خوردم و امیدوارم ضعف ها و سنگینی بازیکنان و تیم تا 5شنبه رفع بشه!خدا رو شکر که په په هم مشکل خاصی نداره!و همونطور که همه گفتن فعلا اول فصله و ما تا پایان از تیم قهرمانمون حمایت میکنیم!:ohum:
رفیق سایت گل شیوه نمره گذاریشو عوض کرده و از 1تا5 نمره میده (یا 1تا4) ، 2 یعنی بد ، از اونجا به بعد نیم نمره نیم نمره میاد بالا دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط taraneh-ricky [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین:nishkhand: