بازم تبریک به طرفداران رئال مادرید
رئال مادرید 2-0 سلتیک با گل های کایخون و کریم و 2 پاس گل هیگواین و اوزیل دمشون گرم.
خوب برگردیم اسپانیا و آماده شیم که هفته بعد بازی سختی داریم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم تبریک به طرفداران رئال مادرید
رئال مادرید 2-0 سلتیک با گل های کایخون و کریم و 2 پاس گل هیگواین و اوزیل دمشون گرم.
خوب برگردیم اسپانیا و آماده شیم که هفته بعد بازی سختی داریم.
برد خوبی بود تبریک میگم کایخون هم خوب راه افتاده این طور که بازی میکنه میتونه خیلی به تیم کمک کنه .
خب دیگه علی هم گفت برگردیم لالیگا 8روز دیگه اولین بازی رو با والنسیا داریم امیدوارم اولین بازی رو زیبا و پر گل ببریم .
عالیه امسال سال ماست سال مادرید پیشاپیش 10 قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رو تبریک میگمlay_;;
توجهki::خوب بچه ها لیگ داره شروع میشه و تاپیک گفتگوی حرفه ای هم باید گرم باشه پر از صحبت های فنی. دوست دارم هرکس هر اطلاعی راجب به هر بازی داره که مفیده در اختیار بقیه بزاره.
قبل از بازی ها و بعد از بازی ها نظرات شما مهمه. سطح اطلاعیتون در هر اندازه باشه خوبه.
قبل از هر بازی تاریخ برگزاری مسابقه گذاشته میشه.
ممنون حتما شرکت کنید. سعی کنید بعد از شروع لیگ بیشتر آنلاین شین تا در کنار هم باشیم.
دوستان تاپیک جدیدی به بخش رئال مادرید اضافه شد با این عنوان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این تاپیک می توانید لیست کامل بازی های رئال مادرید رو داشته باشید همرا با آمار بازی ها.
در این تاپیک لازم نیست پستی بدهید.
امسال اول ازهمه باید بارسایی ها رو توسوپر کاپ ببریم که نشون بدیم امسال سال ماست
خب بالخره پس از بد اقبالی ها فراوان موفق شدم بازی رئالو ببینم
فوق العاده نبودیم اما خیلی خوب با ترکیبی دو وجهه بازی کردیم
تیم از نظر تاکتیکی خیلی پخته بود و خدا رو شکر چشم بسته همو پیدا میکردن که این از همه چیز بهتره
این رئال همونیه که خیلی وقته منتظرشم
امیدوارم حوادث فوتبالی هم همه به نفع ما رقم بخورن
خوب بروبچ رئالی هرکی دوست داره واسه این بازی شرط بندی کنه سره امضا و آواتار بگه.
شرط بندی سره نتیجه بازی:
شرط بندی سره گلزنان تیم:
هرکی می خواد شرکت کنه همین جا دقیقا اعلام کنه.
من همینجا امادگیم رو برای شرط بندی اعلام میکنمheee::
سلام
منم اعلام امادگی میکنم فقط ترکیب تیم رو قبل از شروع بازی بهمون میگین؟یا باید حدس بزنیم؟اگه نتیجه فقط برد یا مساوی یا باخت باشه من سر نتیجه هستم (هفته ی اول رئال برد!)