بیخیال فیلم میشم
کتاب استیو جابز رو گیر اوردم میخونم بهتره:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخیال فیلم میشم
کتاب استیو جابز رو گیر اوردم میخونم بهتره:yes:
اصلا چرا بخونیم heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل گفتی داش شهریار ! :hehee: ولی من تو غیر تعطیلاتم با این واژه نا آشنام :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش شهريار اولا سليقه ها و فرهنگها متفاوته و نميشه به سبكي يا حتي فيلمي گفت چرتو پرت،نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ثانيا ايول تو هم عشقه پاچينويي!:jeddiiiii:
ثالثا نظر شخصيه من اينه كه آدم نبايد تو اينجور زمينهها خودشو محدود كنه و از تجربه كردن بترسه!يعني من ترجيح ميدم 5تا فيلمه خوب از 5تا سبكه متفاوت ببينم تا اينكه 5تا شاهكار ببينم ولي از يك سبك!
رابعا داداش حتما برو فيلمه "داستان عامه پسند"رو ببين،فكر كنم خوشت بياد ازش(در ضمن اولين فيلمه تاريخه سينماست كه به صورت نامرتب فيلم برداري شده!)
خامسا:hehee: نه يعني جانه من ومپاير دايريز:ogh:!!!اينهمه سرياله توپو ول كردي رفتي سرياله فيلمه! توايلايتو ببيني!:ajibeee:حالا درسته كه توايلايت و قسمتايه ديگش اونقدر هم بد نيستن ولي حداقل من يكي نتونستم اين سريالو تحمل كنم!!!entezar::
فردا بیکارم نمیدونم چه کارکنم
چهارشنبه سوری هم که تموم شد
باید بشینم پشت فیفا
درس هم باشه برای شب امتحان
راه منو ادامه بدین دانشگاه صنعتی شریف بهتون کارت دعوت میده eterza::-
داداش اينهمه اسمه فيلم گفتم خب:ehe:يه سرچ تو گوگل بزني راحت پيدا ميكني،چون اكثره سايتا نسخه كم حمشونو گذاشتن!:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه من دیروز یه امتحان و پریروز یه امتحان دیگه دادم و خودمو برای عید بیمه کردم ! هرچند حتی اگه روز 14 فروردین هم امتحان داشته باشم از محالاته که برم سر وقت درس ! :nishkhand:نقل قول:
ترم 8 دانشگاه رسیدیم و هنوز داریم درس های ترم 4 و 5 رو پاس می کنیم ! :nishkhand:
فکر نکنم بتونم به انتها برسونم دانشگاه رو با این وضعیت ! همین روزا میرسه که با یه لگد پرتمون کنند بیرون ! یه نفر آدم عاقل پیدا نمیشه منو ارشاد کنه که تو که رشتت اینقد مزخرفه چرا شب و روز تو فکر فوتبال بازی کردن و فوتبال نوشتنی ؟!!! tars::
از این همه فیلم گفته شد ولی هیچ کس نگفت کارتون چی دوست داشته {؟} !
دلم تنگ شده واسه کارتون های دوران کودکی ... :gerye:
من عاشق این کارتون بودم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اینکه معلومه ادم نمیشی(مهدی):hehee:
یه چیز دیگه در مورد امضای بچه ها......
لطف کنید عکسهایی که میزارین در اندازه 500*200 باشه تا شکل بهتری بگیره
یا اندازه عکس امضاتون بزرگتره-یا سه تا عکس میزارین.
:chakerim:
داداش متاسفانه هیچ ایده ای راجع به این فیلم نداشتم و فقط چندتا اسکرین شات ازش دیده بودم.خیلی هم تبلیغ میشد برا همین گفتم هم اکشن هست هم درام میبینیم ما که بیکاریم.حالا موضوعش تو چه مایه هایی هست؟من که حالم از تویلایت به هم خورد مخصوصا سری دومش . اولش قابل تحمل تر بود.crying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش مهدی ببخشید اقای نجفی :hehee: مشخص کن سریالی باشه یا سینمایی.من سینمایی عاشق شیرشاه و پری دریایی بودم.سریال هم همیشه فوتبالیست ها نگاه میکردم.اصلا هم از سوباسا خوشم نمیومد برعکس جوو اونموقع که همه سوبا رو دوست داشتن.