چجوریه؟سه تا مهدی که الکسی هم هستن!!!!:chakerim:هواسمون باشه یه وقت به یوونتوس ....
نه !!!!
آقا ما فقط شناسنامه قبول میکنیم
من خودم تو شناسنامه مهدی ام[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوریه؟سه تا مهدی که الکسی هم هستن!!!!:chakerim:هواسمون باشه یه وقت به یوونتوس ....
نه !!!!
آقا ما فقط شناسنامه قبول میکنیم
من خودم تو شناسنامه مهدی ام[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها اون موقع تا حالا تو کف گذاشته بودمتون به اسم هیچکس منو بشناسید :
امیر حسینم بیست سالمه دانشجوی رشته شیمی!!!
بیشتر طرفدار بازیکنام تا تیم ها ولی در کل طرفدار پرسپولیسم:perspolis:
قصد ازدواجم ندارم!!!(میخام درسمو ادامه بدم)
سلام
من فریبرز هستم. 17 ساله از تهران.
عاشق پرسپولیس و بارسلونا هستم.
فقط یه سوال دارم که فاکتور اصلی برای هر پست به ترتیب چیه. یعنی توی بازی fcderby به ترتیب چه خصوصیاتی برای پست های مختلف مهمه ؟
سلام هلیا هستم:chakerim:طرفدار سر سخت استقلال هستمlay_;;lay_;;و از تیم بارسلنا خوشم میاد پس بارسایی هستم:yes:عاشق مسعود شجاعی هستم خیلی دوستش دارمashem:-:love:از کریس رونالدو هم خیلی بدم میاد :ogh:
آقا اینجوریه دیگه ! :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا هرکی مهدی باشه یوونتوسی هست ! یا اینکه هر کی یوونتوسی باشه اسمش مهدی هست !
امیر خان از وقت خوش آمدت گذشته برو بذا باد بیاد ! mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Global [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدین !
این سوالتون رو هم باید تو بخش FCDerby مطرح کنید تا مدیر اون بخش به سوالتون جواب بده ! :flowerysmile:
به شما هم خوش آمد میگم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط heliya [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:flowerysmile:
[QUOTE=Carles Puyol;120]همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................:sigar:[SALAM BACHEHA ESME MAN AMIRHASANE AZ INKE BE IN SITE OMADAM KHEILI KHEILI KHOSHHALAM:manchester:
doostan agar video az cris dashtid vasam mail konid tnx
من محمدهستم
اهل بوشهرم و طرفدار میلان
باشه اگه گیراوردم::book
سلام
من شبنم 16ساله از تبریز عاشق استقلال:love: