تورس : مستایا جو سختی دارد
تورس : مستایا جو سختی دارد
فرناندو تورس معتقد است بازی کردن در خانه والنسیا می تواند یک بازی سخت برای تیمش باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرناندو تورس که سابقه بازی در لالیگا را با تیم اتلتیکو مادرید دارد خیلی خوب از جو ورزشگاه والنسیا و این تیم خبر دارد در مصاحبه ای گفت :" برای خارج از خانه بازی کردن مکان سختی است. هر زمانی که با اتلتیکو به آنجا می رفتیم ، نمی توانم یک پیروزی در آنجا را با یاد بیاورم . والنسیا یکی از تیم های بزرگ است اما امیدوارم اکنون زمان متفاوتی باشد."
وی ادامه داد :" آنجا ورزشگاه بزرگ و باشکوهی است با یک جو خوب . من برای اتلتیکو در آنجا به عنوان یک بازی خارج از خانه بوده ام ، اما برای اسپانیا این چنین نیست ، چرا که ما قبلا بازی های مهمی را در چهار سال گذشته انجام داده ایم. هواداران آنجا فوق العاده است و به نظر می رسد جای خوش شانسی برای اسپانیا باشد.من به یاد دارم ما برای بازی برابر لیتوانی آنجا بازی کردیم و ما برای صعود به جام جهانی آلمان تلاش می کردیم و احتیاج داشتیم که پیروز از زمین خارج شویم و ما آن بازی را با یک گل برنده شدیم."
تورس اضافه کرد :" قبل از بازی استادیوم کاملا پر شده بود و وقتی ما به ورزشگاه رسیدیم ، هواداران منتظر اتوبوس ما بودند ، و حمایت فوق العاده ای از ما داشتند اما آن زمان برای ما میهمان نوازی فوق العاده ای داشتند که اگر تیمی میهمان باشد آنجا برای والنسیا خوب است."
تورس اضافه کرد :" آنها بازی خوبی را برابر بارسلونا انجام داده اند ، مخصوصا 60 دقیقه ابتدایی بازی را ، اما ما باید آماده باشیم و منتظر آنهاهستیم ."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آندره : لمپارد همیشه گلزن بوده است
آندره : لمپارد همیشه گلزن بوده است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آندره ویلاس بواس که تیمش بازی برده را با تساوی عوض کرد تا با یک امتیاز از اسپانیا بازگردد در کنفرانس خبری بعد از بازی تیمش صحبت هایش را درباره گل لمپارد شروع کرد و گفت :" آن یک نمایش خوب از بازیکن برتر و یکی از بهترین بازیکنان ترکیب تیم بود ، بازیکنان برای تیم کار می کردند و تیم برای بازیکنان و گل نیز زمان مناسبی برای لمپارد فرا رسید ، او در تمام عمرش یک گلزن بوده است. "
وی ادامه داد :" ما نیمه دوم با خیلی قوی شروع کردیم و موقعیت هایی نیز قبل از گلمان برای زدن گلهای بیشتر داشتیم ، اما در نهایت والنسیا با تلاش بسیار و از جان گذشتگی خود توانستند یک امتیاز کسب کنند. ما تیم رو جوری تنظیم کردیم که از سمت راست ما نتوانند سانتر کنند. "
آندره اضافه کرد:" عملکرد ما خارج از خانه بد نبود ، اگر قبل از بازی درباره آن با شما صحبت می شد آن را قبول می کردید ، اما ترک بازی بعد از آنکه نزدیک به برنده شدن باشید سخت است. اما مساوی ما را در گروهمان در موقعیت خوبی قرار می دهد ، ما همچنان صدر نشین هستیم و به بازی آینده خود برابر گنک نگاه می کنیم چرا که اگر ما بتوانیم از آنها 6 امتیاز بگیریم ، به دور بعدی صعود خواهیم کرد."
وی در خصوص صحنه پنالتی ای که سلامون کالو مرتکب شد و دلیلی بر تساوی تیمش نیز بود گفت :" انتخاب کالو با توجه به حرکت های والنسیا در سمت راست ما بود ، آنها سمت از سمت چپ خود حرکت می کردند و با بوسینگوا تک به تک می شدند ، کالو می توانید آنجا باشد و با توپ از منطقه خارج شود و کالو بود که آنلکا را با دروازه بان در موقعیت تک به تک قرار داد ."
وی ادامه داد :" گاهی شما کمی شانس بیشتری می آورید اما مهم بهره بردای از عملکرد مهم است که ما شانسهای زیادی خلق کردیم .این همان دلیلی است که انسان ها با هم متحد هستند و شما نمی توانید بگوئید ما نمی توانیم گل های زیادی بزنیم ، چرا که در بازی قبلی 10 نفره این کار را کرده ایم."
لمپارد : نمی خواهم فقط پول بگیرم
لمپارد : نمی خواهم فقط پول بگیرم
فرانک لمپارد معتقد است که با گلزنی برابر والنسیا می تواند فصل خوبی را شروع کند.
فرانک لمپاردستاره بی فروغ تی فوتبال چلسی که توانست شب گذشته گل تیمش را در برابرو النسیا به ثمر برساند در مصاحبه ای پس از این دیدار گفت :" من همیشه دوست دارم بازی کنم ، مانند آن چیزی که داده شد . من می خواهم مانند تمام دوران سپری شده ام باشم ، من عاشق بازی کردن برای این باشگاه ( چلسی ) هستم و از اینکه اینجا بازی می کنم خیلی افتخار می کنم ، من قبلا مصدوم بودم و بازگشتم را کمی سخت کرده بود."
سوپر فرانک ادامه داد :" من دوست دارم در مسابقاتی شرکت کنم ، نمی خواهم همیشه فصل را همچون گذشته شروع کنم ،الآن می توانم در بازیها بدوم."
لمپارد در خصوص گلی که به ثمر رساند ادامه داد :" چیزی از قبل نوشته نشده است ، شما باید اینچنین کار کنید ، اما من راضی هستم . من می خواهم بازی کنم ، نه اینکه فقط پولم را بگیرم و بنشینم روی نیمکت . اما شما باید به مربی ، تیم و کیفیت ترکیب احترام بگذارید.لحظه شیرینی بود ، فصل برای من به دلایلی خیلی کامل پیش نمی رود ، پس به اینجا آمدم و در چنین بازی ای گل زدم که می تواند شروع خوبی برای یک فصل بزرگ برایم باشد . من تلاش خواهم کرد تا آن را نگه دارم . احساس خوبی خواهم داشت وقتی می بینم توپ به تور می خورد."
او همچنین در خصوص والنسیا نیز گفت : " آنها تیم فوق العاده ای هستند ، ما فیلم بازی آنها را زمانی که هفته گذشته در برابر بارسلونا قرار گرفتند را دیدیم و و ما راه بارسلونا را از ذهنمان خارج کردیم ، آنها فوتبال خوبی بازی می کنند و ما آگاه بودیم که امشب آنها چه کار خواهند کرد. ما بعد از گل کمی به عقب کشیدیم ، می دانید وقتی جلوی تیمی با کیفیت قرار می گیرید از بعضی نقاط در فشار هستید ، و شاید نتیجه مساوی عادلانه بود."
فرانک لمپارد اضافه کرد :" ما بازی اول خود را برده ایم ، بازی ای که مهم بود و دو بازی پشت سر هم در برابر گنک داریم ، اگر ما هر دو بازی را برنده شویم می توانیم خود را در راه صعود ببینیم ، اما اگر نتوانیم این کار را بکنیم ، باید به کارمان ادامه دهیم."
آمادگی دروگبا برای حضور در ترکیب اصلی
آمادگی دروگبا برای حضور در ترکیب اصلی
مهاجم ساحل عاجی چلسی برای حضور در ترکیب اصلی برای بازی روز یکشنبه برابر بولتون آماده است.
مهاجم ساحل عاجی چلسی در بازی برابر نورویچ به شدت آسیب دید و چند هفته دور از میادین بود. پس از پشت سر نهادن دوران نقاهتش او در چند بازی گذشته چلسی روی نیمکت نشست اما اکنون انتظار می رود به ترکیب اصلی باز گردد چرا که تورس به دلیل محرومیت سه جلسه ای قادر به بازی در برابر بولتون نیست.
سر مربی چلسی در این زمینه گفت:" دروگبا اکنون از لحاظ بدنی آماده است و ما می خواستیم در بازی های قبل برابر فولام و سوانسی او را از ابتدا وارد میدان کنیم اما به علت شرایطی که بر بازی ها حاکم بود و همچنین آماده نبودن دروگبا از لحاظ بدنی، ما او را از ابتدا وارد بازی نکردیم.
البته یکی دیگر از گزینه های بوس دانیل استوریج می باشد و مطمئنا او هیچ ترسی از بازی دادن این بازیکن جوان از ابتدا نخواهد داشت. بواس در مورد استوریج گفت:" دانیل می تواند یکی از انتخاب های ما باشد او در اکثر بازی ها بجز والنسیا برای ما بازی کرده و کاملا مورد اعتماد ماست."
Avb پاسخگويي لمپارد را تحسين كرد
AVB پاسخگويي لمپارد را تحسين كرد
لمپارد پس از به ثمر رساندن گل (مقابل والنسيا) و بازگشت به فرم خوبش توسط سرمربي ستايش شد.
وياس بوآس پاسخگويي و مسئوليت پذيري فرانك لمپارد به دوران افتش در چلسي را ستايش كرد.
بازيكن 33 ساله اخيرا به عنوان بازيكن ذخيره توسط كاپلو سرمربي تيم ملي انگليس نام برده مي شد و همان سرنوشت را در سطح باشگاهي هم متحمل شده است.
اما اين هافبك ستاره در اواسط هفته در چهارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا (به تركيب اصلي) بازگشت و گل چلسي را در بازي كه با تساوي 1-1 مقابل والنسيا به پايان رسيد به ثمر رساند، و بوآس اصرار مي كند كه انتظار دارد كه بازيكنان تيمش از خارج بودن (ذخيره بودن) نااميد و سرخورده نشوند.
او به
Sky Sports News گفت: "او (لمپارد) در سراسر زمان تمام بازي ها باطراوت و سرحال مانند بازيكناني كه به استراحت مي پردازند، است. هر بازيكني مي خواهد بازي كند و احساس اين را دارد كه قسمتي از تيم است. اما در تيمي كه 25،26 بازيكن دارد (برخي) بازيكنان هميشه مي خواهند تيم به عقب برگردد و آن هايي كه در تركيب اول تيم درگير بودند و بازي مي كردند را (ببيننند). اين چيزي طبيعي در همه آن هاست، آن ها انتظار بازي كردن را دارند."
"اين بخشي از دغدغه هاي روزانه مديران (سرمربيان) است و فرانك مانند همه بازيكنان ديگر، براي كسب جايگاهش در تيم مي جنگد و او تقريبا در هر بازي درگير شده است."
ديدير دروگبا به مدت يك ماه به دليل مصدوميتي كه از ناحيه سر در ديدار در مقابل نوريچ متحمل شده بود از ميادين دور بود. چلسي در حال حاضر با دو كارت قرمز در بازي با سوانسي و فولهام رو به رو شده است، كه (كارت قرمز مقابل سوانسي باعث شد) دروگبا در مدت محدود 11 دقيقه به ميدان بيايد و در مقابل سوانسي بازي كند و گل نهايي آبي ها را در پيروزي 4-1 آن ها در شنبه گذشته را به ثمر برساند.
وياس بوآس مطمئن است كه اين بازيكن 33 ساله براي بازگشت و قرار گرفتن در تركيب اصلي به اندازه كافي آمادگي دارد و او مي تواند به دنبال محروم شدن فرناندو تورس، در بازي با بولتون به ميدان برود.
سرمربي چلسي گفت: "از لحاظ تناسب بدني، او كاملا آماده است. او (براي تركيب اصلي اين بازي) انتخاب شده است. ما مي خوستيم كه او را در بازي با فولهام در كارلينگ كاپ به ميدان روانه كنيم، اما به دليل شرايطي امكان پذير نشد."
"اما من فكر مي كنم او به فرم ايده آل رسيده است بنابراين او براي انتخاب شدن در دسترس است، تنها ما در مورد آنچه كه در استراتژي براي بازي ها مي خواهيم تصميم گيري مي كنيم."