میلیتو: اینتر خانه من است
اختصاصی Inter.ir- «دیهگو میلیتو»، مهاجم ملیپوش نراتزوری در صحبتهایی اینتر را خانه خود دانست.
پیش از این درباره رفتن او از اینتر، گمانهزنیهای بسیاری انجام شد و پیشنهادهایی که وی از سوی جنوا، تیم گذشتهاش، مارسی و پاریسسنژرمن دریافت کرد، به این گمانهزنیها بیشتر دامن زد. آغاز بد اینتر و گلزنی کم مهاجمان این تیم را نیز باید از دلایلی دانست که احتمال رفتن بازیکنان را بیش از پیش کرده است.
مهاجم آرژانتین در جامجهانی 2010 درباره رفتن از اینتر گفت: «من روزنامهها را نمیخوانم. تمام چیزی که میدانم این است که اینتر را مانند خانهام دوست دارم و میخواهم همینجا بمانم.»
میلیتو 32 ساله در تلاش است تا جایگاه ثابتش را پس از آمدن رانیری به نراتزوری بازپس بگیرد. هر چند که با آمدن زاراته و بودن بازیکنان جوانی مانند کاستاینوس، کار سختی پیش رو خواهد داشت.
وی در تابستان سال 2009، پس از این که در 31 بازی برای جنوا توانست 24 گل بزند، از این تیم به اینتر پیوست.
او تا اینجا توانسته در 64 بازی برای نراتزوری، 30 گل بزند که آمار خوبی به شمار میآید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]