این دل نازکشو درست گفتی!! یعنی زدی تو هدف!:ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
این دل نازکشو درست گفتی!! یعنی زدی تو هدف!:ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جوابه این حرفو دادم ولی گفتم به شما بر میخوره پاک کردم!!
ولی به بعضی کارا تو سنای مختلف میگن سنگ دل بودن !!
دیگه از این پیشنهاد ها ندین که از جانب ما دخترا برخورد میشه شدیییید!binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا پوریا (پوریا صبور) اگه منظورت منم همون حرفی رو که میخواستی بزنی اما نزدی چون نمی خواستی بمن بر بخوره را همین جا بزن اطمینان داشته باش حتی اگه فحش هم تو همین جمع بهم بدی بهم بر نمی خوره حتی اگه صد تا هم بدی یه فحش از جانب من نمی شنوی.اگه هم انتقاد از اخلاقم باشه خوشحال هم میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردی درحالی که سوار براسبش داشت از بیشه زاری عبور میکرد ناگهان به دو غلاده ببر برخورد کرد. این شخص برای خورده نشدن توسط ببر ها راه کار جالبی را پیاده کرد او چه کارکرد؟
راهنمایی: 1/ فرد موردنظر هیچ گونه سلاحی به همراه نداشت 2/ سرعت ببرها از اسبی که یه نفر روش سواره بیشتره.
دو تا غلاده ي ببر بوده..نقل قول:
خود ببر كه نبوده..
درست گفتم!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فارس: به نقل از اسپورت كاتالونیا نوشت: مسعود اوزیل كه در قرارداد خود با رئال مادرید قسمت مربوط به استعمال دخانیات را خالی گذاشته و ادعا كرده هرگز در عمرش سیگار نكشیده با توجه به تصویر منتشر شده از او در یك سایت آلمانی باید به رئال مادرید پاسخ بدهد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:sigar:خوبه فارس عکس ایرانیا رو پای منقلو قلیون تو پارتی نشون نمیده!!:sigar:
بدبخت یه سیگار کشیده دیگه!!!
یه خاطره هم از پلاتینی شنیدم خیلی جالب بود:
انیلی در حال یکی از بازدید های همیشگی اش از رختکن یووه بود که در بین نیمه یک بازی یووه پلاتینی را در گوشه ای از رختکن در حال کشیدن سیگار دید، آن مرد بزرگ مکثی کرد و از پلاتینی پرسید : میشل، تو بین نیمه سیگار می کشی ؟! بازی ساز اسطوره ای فرانسه، کمی فکر کرد، به هم تیمی هایش نگاه کرد و ماسیمو بونینی هافبک دفاعی یووه را دید، بعد با جوابی فیلسوفانه گفت : اوکاتو، نباید نگران باشی که من سیگار می کشم یا نه، مهم این است که بونینی سیگار نکشد، چون اون قرار است به جای من هم بدود.
:ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghel yon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon:
نه...آخه مشکل این عکس اینه که توی قرارداد اوزیل نوشته شده بود که از دخانیات استفاده نمیکنه.....برای همین این مطلب رو گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Los Anseleig دومین معمارو هم درست گفتی بهت تبریک میگم و امیدوارم تا معمای هفتم رو هم درست بگی منتظر سومی باش.
nobody11 عزیز واحد شمارش ببرو شیر و حیوانات درنده قلاده هست مثل اینکه واحد شمارش شتر و انسان نفر و گاو و گوسفند رأسه.