نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به دوستان عزیز که همیشه با راهنمایی هاشون ما رو هدایت می کنن
در مورد سرور و vps دوستان عزیز صحبت کردند
خدمت شما عرض کنیم که سرور اختصاصی 2 تا مشکل داره و مشکل اصلی اون قیمت دلاره
الان یه سرور که بتونه جوابگوی حجم دانلود باشه باید حداقل 300 دلار ماهیانه بدیم
الان دلار توی بازار آزاد داره به 3000 هم می رسه
شما یه حساب سرانگشتی کنید ببینید هزینه چقدر میشه ؟
بارها از دوستان عزیز خواهش کردیم که انتقاد و پیشنهاداتتون بدون نام بردن از جای دیگه باشه
اما ظاهرآ خیلی از دوستان بدون اطلاع هی میان مقایسه می کنن
بچه های عزیز سایت فوتیران یک سرور خریداری کردند که الان حدود 6 - 7 سایت ( حداقل چیزی که من خبر دارم ) و از جمله همین سایت دربی روی سرور این عزیزان هست !
بخشی از هزینه های این دوستان بین سایت ها تقسیم شده و این طور نبوده که 100٪ هزینه ها رو خودشون بدن
نکته بعدی اینه که اونا دوست داشتن که بیان و بخشی از امکانات سایت رو پولی بگذارن و مسلم بدونین که اونها هم مجبور شدن که محدود کنن چرا که پهنای باند سایت جواب نمی داد که همه بتونن رایگان از لینک مستقیم دانلود کنن.
وگرنه من با شناختی که از بچه های خوب سایت فوتیران دارم مطمئن هستم که اگه مشکلی براشون ایجاد نمی شد 100٪ همه امکانات رو برای همه باز می کردن
شما هم اجازه بدین حداقل یک جا توی سطح اینترنت ایران هم یه سری خدمات رو رایگان بده
ما که نیومدیم لینک مدیافایر رو ممنوع کنیم و بگیم مثلآ از رپیدشیر بذاریم که دانلود از اون سخت باشه
سرعت دانلود مدیافایر تقریبآ در حد لینک مستقیمه !
این سایت از روستاهای قشم مانند: رمکان و ...
ازبرخی از شهرهای افغانستان
از شمالی ترین روستاها تا جنوبی ترین آبادی های ایران عضو داره
به هر حال مشکلات اقتصادی هم که روی دوش مردم به اندازه کافی زیاده
شما فرض رو بر این بگیرین که ما اومدیم صرفآ رایگان کار کنیم و هیچ بخشی از سایت رو پولی نکردیم
اگه روزی درآمد سایت به حدی برسه که بتونیم برای همه بچه های سایت امکانات رایگان بیشتری قرار بدیم این کار رو می کنیم. ولی واقعآ شما درامد ثابتی توی سایت می بینید؟
اما واقعآ هزینه ها جوابگو نیست و من ریسک نمی کنم که هزینه سرور رو متقبل شم و از عهده اون هم بر نمیام
منم یکی هستم مثل شما .......
از هیچ جای این سایت درآمد مستقیمی نمی آد و ما داریم از هزینه شخصی سایت رو اداره می کنیم
تا اینجای خدمات سایت هم واقعآ مدیران سایت و اعضای فعال سایت دارن زحمت می کشن و هیچ چیز دیگه ای جز معرفت مدیرای سایت نبوده که اینجوری میان و بی چشم داشت فعالیت می کنن
به هر حال من باز هم از دوستان عزیز از اینکه دارن توی سایت اذیت می شن عذرخواهی می کنم
اما این تمام توانایی ماست و بیشتر از این واقعآ مقدور نیست
اگه کسی هست که بتونه هزینه ماهیانه سرور رو بده من شماره حساب سایت رو بدم و برای 1 سال هزینه رو واریز کنه ما هم هیمن فردا می ریم سرور می گیریم
شما یه دور بزنین توی اینترنت
بخش زیادی که ما رو تحریم کردن و سرور نمی دن
بقیه هم یا به یورو هست یا به دلار.. قیمت ها هم که وحشتناک !
کسی می تونه متقبل بشه بفرمایید.
خود ما گلها رو توی سایت قرار می دیم
دوستان عزیز هی بحث عضو ویژه و vip و اینجور چیزا می کنن
هی می گن چرا تعداد نام کاربری کمه و همکار سرپرست بذارین ! و می دونم »دارچی سایت و اینجور چیزا:nishkhand:
ظاهرآ اینقدر بین مردم داره تفاوت داده میشه و هر کس با پست و مقام و نام و اینجور چیزا شناخته میشه همه ما عادت کردیم بین ما تقسیم بندی بشه !
هر کس بیاد مسئولیتی توی سایت بگیره اگه مربوط به هواداران باشه میشه مدیر بخش هواداران
اگه مربوط به آپلود و اینجور چیزها هم میشه مدیر اون قسمت
مدیر یعنی کسی که اداره می کنه دیگه ki:: این دیگه به این سادگی هست. این هم فقط واسه این گذاشته شده که هر کی بدونه اگه موردی هست به کی بگه
الان مثلآ نوشته زیر نام کاربری من مدیر کل سایت. شما متوجه می شین که این نوع موارد رو باید به من بگین
وگرنه هیچ وجه تمایز دیگه ای ایجاد نکردیم
همه بچه های این سایت از من گرفته تا عضوی که چند ثانیه قبل به چمع ما پیوسته هموطن هستیمو اومدیم روزی چند صباحی تفریح کنیم و بریم
همین ...
برای چت باکس هم چشم
با اینکه نظر شخصی من چیز دیگس اما چون بچه ها می گن چشم
بزودی چت باکس هم اضافه می کنیم
در مورد عکس تبلیغات محصولات سایت
این هم به روی چشم و سعی می کنم یک فکری هم برای اون بکنم
هر چند اون حجمی از شما نمی گیره و عکساش واقعآ کم حجمه. ولی برای زیبایی سایت هم شده یک فکری برای اون می کنم
مالکیت تاپیک هم متوجه نشدم یعنی چی :nishkhand: اگه میشه تاپیک هایی که زد رو فروخت الان یه سری از بچه ها میلیونر باید باشن
هر تاپیکی زیر مجموعه یک بخش هست دیگه و تقریبا همه بخش ها الان مدیر دارن
در مورد بومی گرایی :nishkhand: که دوست ما گفت اون هم بگم که دقیقآ همین طور بوده
به جز بارسلونا که واقعآ خود بچه های هوادار این تیم نمیان یه مدیر رو انتخاب کنن و هر کس هم که انتخاب می کنیم خیلی زود براش مشکل پیش میاد و کمتر میاد سایت ! بقیه بخش ها تمامی مدیران هوادار اون تیم هستن !
سعی می کنم پیشنهادات دوستان رو توی 2-3 هفته آینده عملی کنم و موارد رو یادداشت کردم گذاشتم روی میز کامپیوتر
موفق باشید