-
مصاحبه برهانی
بايد احترام او حفظ شود
برهانى: براى مرفاوى گل مى برم اما هدفم برد استقلال است
تيم استقلال در چارچوب رقابت هاى هفته هشتم ليگ برتر مقابل مس كرمان صف آرايى خواهد كرد. تيمى كه سرمربيگرى آن به عهده صمد مرفاوى، سرمربى فصل پيش آبى پوشان است. بى ترديد اين ديدار براى بازيكنان استقلال خيلى حساس خواهد بود. آرش برهانى، مهاجم آبى پوشان معتقد است بايد احترام مرفاوى حفظ شود و استقلال براى پيروزى مسابقه خواهد داد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• مصدوميتت به طور كامل برطرف شد؟
- بله، مشكلى ندارم. البته چند روز پيش در جريان يكى از تمرينات دوباره دچار مصدوميت شدم اما جدى نبود و در حال حاضر مشكلى از اين بابت ندارم.
• پس مى توانى مقابل تيم صمد مرفاوى قرار بگيرى؟
- اگر مربيان صلاح بدانند بله.
• شرايط استقلال در فاصله چند روز مانده به ديدار با مس چگونه است؟
- خوشبختانه از تعطيلى ليگ به خوبى استفاده كرديم و در اين مدت تمرينات خوب و منظمى را در دستور كار خود قرار داديم. همه بازيكنان در سطح خوبى قرار دارند و خود را آماده ديدار با مس مى كنند.
• چقدر از مس شناخت داريد؟
- اكثر بازيكنان استقلال با تفكرات مرفاوى آشنايى دارند اما كارمان خيلى سخت است. مس تيم قدرتمندى است و در چند هفته اخير نشان داده كه نتايج اول فصلش اتفاقى بوده است. مسى ها قطعاً در اين ديدار براى برد بازى خواهند كرد و اين كارمان را سخت مى كند. با اين حال ما نيز به چيزى جز ۳ امتياز ديدار با مس نمى انديشيم و هر كارى انجام مى دهيم تا به آن دست يابيم. در مورد خودم هم بايد بگويم اگر مربيان صلاح بدانند بازى مى كنم و گر نه آرزوى موفقيت استقلال را دارم.
• يعنى دوست ندارى مقابل مربى سابقت قرار بگيرى؟
- اگر هم بازى كنم مقابل تيم مس قرار مى گيرم. من همواره احترام مرفاوى را نگه داشته ام و معتقدم الان هم بايد احترام او حفظ شود.
هر چه باشد آقا صمد زحمات زيادى براى استقلال كشيد. به هر حال او ديگر در استقلال نيست اما اين دليل نمى شود كه به او بى احترامى كنيم.
• براى مرفاوى گل مى برى؟
- صد در صد، من چيزهاى زيادى از او ياد گرفتم و مطمئن باشيد قبل از بازى، به پاس اين مسائل برايش گل مى برم.
• حتى اگر بازى نكنى؟
- به هر حال بازى كردن من بستگى به نظر مظلومى دارد و تحت هر شرايطى به نظر سرمربى احترام مى گذارم. دوست دارم بازى كنم و اگر مظلومى به من اعتماد كند، سعى مى كنم جواب اعتمادش را بدهم.
• فكر نمى كنى تقابل مرفاوى با استقلالى ها به حواشى اين ديدار بيفزايد؟
- اين بازى هم مثل ساير ديدارها ۳ امتياز دارد و اميدوارم حواشى مانع اين نشود كه ۲ تيم نتوانند بازى خود را به نمايش بگذارند.
هم ما و هم مسى ها بى ترديد براى انجام يك بازى زيبا و تماشاگرپسند به زمين مى رويم و در كنار رفاقت با هم رقابت مى كنيم.
• بايد در شهر خودت بازى كنى.
- بازى كردن در كرمان بسيار سخت
-
مصاحبه حجازی
حجازى: روشن را به استقلال برمى گردانم
ناصر حجازى رئيس كميته فنى باشگاه استقلال تهران مدعى شده طى روزهاى آينده حسن روشن را نيز به عضويت كميته فنى در خواهد آورد.در روزهايى كه اختلافات حسن روشن مهاجم سالهاى دور استقلال با على فتح الله زاده خويى به اوج خود رسيده ، ناصر حجازى در تلاش است تا مقدمات حضور روشن را در استقلال فراهم كند تا وى نيز يكى از اعضاى كميته فنى اين باشگاه شود.حجازى در گفت و گو با دوستان نزديك خود به اين موضوع اشاره داشته و سعى دارد تا پيش ازنيم فصل رقابت هاى ليگ برتر روشن را به استقلال بازگرداند.با وجود تلاش هاى حجازى بعيد است كه روشن حاضر به همكارى با استقلال شود. او در طى چند روز گذشته شايد نزديك به ۱۰ مصاحبه عليه سرپرست موقت آبى پوشان انجام داده و صراحتا اعلام داشته كه به دنبال گرفتن پست و همكارى با استقلال نيست
-
مصاحبه فریبا
فريبا: هدف ما شكست دادن مس است
بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از امروز خودمان را براى بازى با مس كرمان آماده مى كنيم و با دست پر و براى كسب ۳ امتياز به مصاف اين تيم مى رويم.وى تصريح كرد: پس از چند روز اردوى شبانه روزى در كمپ تيم هاى ملى، خودمان را براى بازى با مس آماده خواهيم كرد و در تمرينات نيز بر اساس نوع و شيوه اى كه قرار است در اين بازى به ميدان برويم، كار مى كنيم.او ادامه داد: ديروز صبح به صورت سرعتى بازيكنان كار با وزنه را در دستور كار خود داشتند كه خوشبختانه شرايط همه آنها مساعد بود و مشكلى از نظر بدنى نداريم، بدون شك با بازگشت مصدومان و افزايش قواى تيمى نيز با تسلط بيشترى در برابر حريفان صف آرايى خواهيم كرد و اجازه نمى دهيم استقلال امتيازى را بى جهت از دست بدهد. مربى تيم استقلال خاطر نشان كرد: ديروز عصر نيز بر اساس برنامه هاى كادر فنى تمرينات خود را ادامه داديم و سعى مى كنيم در ادامه راه، امتيازهاى لازم را براى موفقيت استقلال كسب كنيم هر چند كه براى امسال قولى نداده ايم و بايد استقلال واقعى را در سال آينده ديد كه با قدرتى غير قابل تصور، عملكردى خوب را به نمايش مى گذارد. وى در خصوص اردوى شبانه روزى آبى پوشان پايتخت در در روزهاى اخير گفت: اين اردو در محل كمپ تيم هاى ملى فوتبال برگزار شد كه اردوى بسيار خوبى بود. بازيكنان تيم در نوبت صبح كارهاى هوازى را مد نظر قرار دادند و عصرها نيز كار با توپ را در برنامه تمرينى خود داشتند. فريبا در مورد مصدومان استقلال تهران ادامه داد:خوشبختانه فرهاد مجيدى درروزهاى گذشته تمرين هاى خوبى را انجام داده و مجتبى جبارى نيز عملكرد قابل قبولى را به نمايش گذاشته است، مشكل فرزاد آشوبى نيز حل شده و در حال حاضر تنها ميلاد ميداودى است كه از ناحيه زانوى خود احساس درد دارد كه اميدواريم اين بازيكن نيز در روزهاى آينده آماده شود.
-
مصاحبه ترابپور
طالب لو و محمدى مشكلى ندارند
ترابپور: هر كس آماده تر باشد مقابل مس فيكس مى شود
حميد ترابپور، مربى دروازه بانان تيم استقلال شرايط فعلى تيمش را خوب توصيف كرد و گفت: اردوى ۴ روزه مفيدى را در تهران برگزار كرديم كه در اين اردو شرايط كلى استقلال بهبود پيدا كرد. فرصت خوبى داشتيم تا نقاط ضعف خود را بر طرف كنيم و در اين امر تا حدود زيادى موفق بوديم. بازيكنان هم با انگيزه زيادى تمرين و ثابت كردند كه به دنبال پيشرفت و موفقيت هستند.وى در مورد جذب اسماعيل شريفات ادامه داد: شريفات بازيكن خوبى است كه قطعاً براى تيم مفيد خواهد بود.مربى گلرهاى استقلال در مورد مصدوميت طالب لو و محمدى افزود: خوشبختانه مصدوميت اين ۲ دروازه بان بر طرف شده است و مشكلى براى همراهى استقلال در ديدار با مس ندارند. آنها تمرينات مفيدى را انجام داده اند و آمادگى خوبى دارند.او در خصوص اينكه كدام يك از اين ۲ نفر مقابل مس بازى مى كنند. تصريح كرد: تا روز بازى با مس چند روز باقى مانده است. تا قبل از بازى عملكرد اين ۲ نفر را در تمرينات زير نظر مى گيريم و هر كدام كه بهتر عمل كنند با نظر مظلومى مقابل مس بازى خواهند كرد.ترابپور در پاسخ به اين سوال كه آيا اشتباهات محمدى در بازى با سپاهان احتمال نيمكت نشينى اش مقابل مس را افزايش خواهد داد، اظهار كرد: ما همه چيز را بررسى مى كنيم و در نهايت هر كدام آماده تر باشد درون دروازه قرار مى گيرد.وى در خاتمه در مورد رويارويى استقلالى ها با مرفاوى اضافه كرد: مرفاوى از دوستان خوب من است و در سال هاى گذشته هم تلاش زيادى براى موفقيت استقلال انجام داد. از بازيكنان و هواداران مى خواهم او را تشويق و احترامش را حفظ كنند.
-
مصاحبه میداوودی
ميداودى:دوست ندارم ترانسفر شوم
ميلاد ميداودى اخبار منتشره در خصوص ترانسفر شدن به خارج از كشور را رد كرده و اظهار داشت هيچ بحثى در اين رابطه مطرح نشده است.بعد از صحبت هاى فتح الله زاده در برنامه ۹۰ واعلام اين مطلب كه براى يكى از بازيكنان استقلال از كشورهاى تركيه و آلمان پيشنهادهايى دريافت كرده ايم، بحث هايى پيرامون احتمال ترانسفر شدن ميلاد ميداودى دررسانه هاى گروهى مطرح شد و اين شبهه به وجود آمد كه باشگاه استقلال قصد دارد در اين مقطع زمانى نسبت به ترانسفر ميلاد اقدام كند. ميداودى در اين رابطه گفت: باشگاه استقلال صحبتى در اين رابطه با من انجام نداده و شخصا هم تمايلى ندارم كه از اين تيم جدا شوم. من روى تمرينات و بازى هاى استقلال تمركز كرده ام و دوست ندارم از اين تيم بروم. ضمن اينكه مدير عامل و كادر فنى استقلال هم همين نظر را دارند. احتمالا منظور آقاى فتح الله زاده بازيكن ديگرى غير از من بود. ميلاد در خصوص ابراز تمايلش به بازى در اروپا كه در برنامه ۹۰ به آن اشاره كرد، توضيح داد: باز هم مى گويم اگر روزى شرايط بازى در يك تيم درجه اول اروپا يا يكى از ليگ هاى معتبر اروپايى برايم فراهم شود، از آن استقبال مى كنم ولى منظورم اين نيست كه در زمان حاضر از استقلال جدا شوم. من در سال هاى گذشته نيز چند پيشنهاد از تيم هايى در كشورهاى اروپايى داشتم اما آن تيم ها جزو تيم هاى مطرح و صاحب نام نبودند و اگر باز هم از چنين تيم هايى پيشنهاد داشته باشم، جواب منفى مى دهم.ميداودى افزود: فكر مى كنم در شرايط فعلى استقلال به من نياز دارد و من نيز بايد جواب زحمات باشگاه و محبت مردم را بدهم. با شرايطى كه امسال پيش آمد و منجر به جدايى چند بازيكن استقلال شد، هواداران ناراحت هستند و نمى خواهم آن ها بيشتر ناراحت شوند. اميدوارم درد زانويم زودتر بهبود يابد تا باز هم بتوانم براى استقلال مثمر ثمر باشم. ميلاد در رابطه با مصدوميتش گفت: دكتر نوروزى اعلام كرده تا روز دوشنبه حق دويدن ندارم و بعد از نتيجه mri وضعيت رباط داخلى زانويم مشخص خواهد شد. اگر خدا خواست و مشكل جدى نداشتم، مى توانم نرم دوى را آغاز كنم. خودم كه دوست دارم تحت هر شرايطى بازى كنم اما پزشكان اعتقاد دارند نبايد ريسك كرد.ميداودى پيرامون صحبت هاى پرويز مظلومى مبنى بر اينكه وى تشخيص مى دهد چه بازيكنى را به ميدان بفرستد، حتى اگر آن بازيكن ميلاد ميداودى باشد، اظهار داشت: حرف مظلومى كاملا درست و ايشان بعنوان سرمربى تصميم گيرنده است. من هم سعى مى كنم با تلاش در تمرينات و مسابقات نظر مساعد كادر فنى را جلب كنم. تا كنون سعى كردم پاسخ اعتماد كادر فنى را بدهم و پس از اين تلاشم را بيشتر خواهم كرد. ميلاد همچنين از شرايط استقلال تهران ابراز رضايت كرده و ادامه داد: خوشبختانه رابطه خوبى بين كادر فنى، بازيكنان و مسئولان باشگاه برقرار است. من شخصا در استقلال احساس راحتى مى كنم و در اين مدت مديران باشگاه رفتار صادقانه اى با من داشتند. صداقت و رفاقت اولين فاكتورهاى موفقيت يك تيم هستند و اگر اين فاكتورها در تيمى وجود نداشته باشد، مشكل پيش مى آيد. ميداودى در اين رابطه افزود: شما صحنه درگيرى بازى استقلال و استيل آذين را ديديد كه وقتى مصدوم شدم و بازيكن حريف به من ضربه زد، بازيكنان باسابقه اى مثل فرهاد مجيدى و پژمان منتظرى چگونه از من حمايت كردند و حتى يك بازى هم محروم شدند. وقتى كاپيتان باسابقه يك تيم به آن شكل دست به حمايت از بازيكن جديد تيمش مى زند، بازيكن جديد هم انگيزه بيشترى براى كمك به تيم پيدا مى كند. ميلاد ميداودى در بخش پايانى حرف هايش، در مورد عدم دعوت به تيم ملىتصريح كرد: باز هم تكرار مى كنم كه قطبى به عنوان سرمربى تيم ملى حق انتخاب بازيكنان را دارد و به نظر ايشان احترام مى گذارم. هر گاه تيم ملى به من نياز داشته باشد، با تمام وجود در خدمت تيم ملى خواهم بود و اگر هم دعوت نشوم به تصميم سرمربى و همكارانش احترام مى گذارم.
-
مصاحبه فکری
فكرى: زود است درخصوص قهرمانى استقلال صحبت كنيم
محمود فكرى مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هم اكنون زود است كه بخواهيم درخصوص صدرنشينى يا قهرمانى استقلال صحبت كنيم. وى اظهار داشت: كسب حداكثر امتياز و تعقيب تيم هاى صدرنشين جدول در اولويت برنامه هاى ما قرار دارد و با توجه به اينكه تنها هفت هفته از ليگ برتر سپرى شده است، گفت و گو در خصوص قهرمانى تيم كمى زود است. او در خصوص شرايط تيم استقلال يادآور شد: تعطيلى چند روزه ليگ برتر فوتبال اين فرصت را در اختيار ما قرار داد تا با برگزارى يك اردوى آماده سازى به برطرف كردن مشكلاتمان بپردازيم تا در ادامه بازى هاى ليگ مشكل خاصى بوجود نيايد. مربى تيم استقلال با اشاره به مصدومان اين تيم تصريح كرد: به جز ميلاد ميداودى ساير مصدومان با برطرف شدن آسيب ديدگى در تمرينات گروهى شركت مى كنند و تصور مى كنم براى مسابقه آينده مقابل مس كرمان تمام بازيكنان را در اختيار داشته باشيم
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: استقلال فعلا به بازيكن جديد نياز ندارد
منصور پورحيدرى مديرفنى تيم فوتبال استقلال با بيان اينكه اين تيم در شرايط فعلى به بازيكن جديدى نياز ندارد گفت: منطقى است تا نيم فصل براى جذب بازيكن تامل كنيم و در آن شرايط با توجه به نياز تيم بازيكنان جديدى را به مجموعه فعلى اضافه كنيم. وى در خصوص تعطيلات ليگ برتر بين هفته هاى هفتم و هشتم گفت: براساس برنامه ريزى كادر فنى تيم تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته است. متاسفانه تيم ما مراحل آماده سازى را خيلى دير آغاز كرد و تمرينات پيش فصل به صورت فشرده برگزار شد.او افزود: متأسفانه از اين موضوع تيم استقلال در هفته هاى آغازين ليگ از نظر بدنى با كاستى هايى روبه رو بود كه تعطيلات اخير به ما كمك كرد تا بازيكنان از نظر فنى و بدنى شرايط ايده آلى پيدا كنند. در مجموع اين اميدوارى وجود دارد كه عملكرد تيم در هفته هشتم به مراتب بهتر از ۷ هفته گذشته ليگ باشد. مديرفنى تيم فوتبال استقلال در خصوص برنامه هاى آتى تيم فوتبال استقلال گفت: بعد از برگزارى ديدارهاى هفته نهم بازهم ليگ تعطيل مى شود. اين بار تعطيلات ليگ حدود ۲۳ روز به طول مى انجامد. در تعطيلات اين چنينى فقط نمى توان تمرين كرد به همين خاطر برنامه برپايى اردو آماده سازى در تركيه و ديدارهاى دوستانه از سوى كادر فنى طراحى شده كه با همكارى مديريت باشگاه به اجرا در مى آيد.پورحيدرى در خصوص برنامه هاى مديريت باشگاه استقلال براى جذب بازيكنان جديد و نيازهاى اين تيم گفت: در اين خصوص بايد كادر فنى نظر بدهد اما من اعتقاد دارم تيم استقلال در حال حاضر نيازى به بازيكن جديد ندارد. بهتر و منطقى است تا نيم فصل صبر كنيم و با بررسى شرايط در مناطقى كه كمبود داريم بازيكن جديد به خدمت درآوريم.
-
برهاني: بازي سختي در كرمان خواهيم داشت اما برنده مي شويم
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازي در مقابل مس سخت خواهد بود اما بايد براي کسب پيروزي به ميدان برويم و اميدوارم با دست پر به تهران بازگرديم.
آرش برهاني گفت: در روزهاي گذشته اردوي خوبي را در کمپ تيم هاي ملي سپري کرديم و برنامه هاي کادر فني را به نحو احسن انجام داديم. در يک بازي تدارکاتي نيز برابر اميدهاي استقلال به ميدان رفتيم که اين بازي باعث شد هماهنگي بيشتري بين نفرات تيم ايجاد شود.
مهاجم تيم فوتبال استقلال در مورد بازي روز جمعه اين تيم مقابل مس کرمان خاطرنشان کرد: بدون شک بازي آساني نخواهد بود ولي تنها هدف استقلال کسب 3 امتياز اين بازي است تا به روند رو به رشدمان در رقابتهاي ليگ برتر ادامه دهيم.
وي در مورد حساسيت اين بازي گفت: ديدار با مس کرمان هم مثل همه بازيهاست و تنها 3 امتياز دارد. اينکه بازيکنان استقلال مقابل تيمي به ميدان مي روند که مربي کنوني آنها، فصل گذشته هدايت استقلال را بر عهده داشته است، موضوع مهمي نيست اما من همچون همه بازي هاي ديگر ليگ باانگيزه خواهم بود و براي گلزني به ميدان مي روم.
برهاني در مورد انتقادهايي که از وي مي شود ، گفت: اگر اين انتقادها سازنده باشد و به رشد من کمک کند ، بدون شک به آن ها توجه مي کنم و اگر مقرضانه باشد، هيچ توجهي به آن ها نمي کنم و با تمرکز بر روي فعاليت هاي خود تنها به کار خود مي پردازم و به موفقيت تيم استقلال فکر مي کنم.
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران تاکيد کرد: هميشه سعي ميکنم بهترين بازيها را به نمايش بگذارم و براي استقلال گلزني کنم و مطمئن باشيد در ديدارهاي آينده انگيزه فراواني خواهم داشت تا توانايي هاي خود را به اثبات برسانم.
-
فتحاللهزاده: كسر امتياز از استقلال خطا و خطرناك است
سرپرست باشگاه استقلال کسر امتياز از اين تيم را امري خطا و خطرناک عنوان کرد.
علي فتحاللهزاده درباره اينکه کميته انضباطي اعلام کرده به دليل فحاشي تماشاگران استقلال در ديدار با سپاهان احتمال کسر امتياز از اين تيم وجود دارد، تصريح کرد: اين کار خطا و خطرناک است و بايد سريعتر جمع شود. تيمهايي که 5 هزار تماشاگر دارند را نميتوان با تيمهايي که 80 هزار هوادار دارند در يک جايگاه قرار داد.
سرپرست باشگاه استقلال با اشاره به مصاحبه برخي از ليدرهاي باشگاه اظهار داشت: ليدرهاي باشگاه اعلام کردند که برخيها به آنها پول دادهاند تا عليه قلعهنويي شعار دهند. با اين حرفها معلوم شد که شعارهايي که سر داده شده از طرف ما نبوده چون اگر اينگونه باشد در مسابقات آينده تعدادي از بدخواهان استقلال با حضور در جمع تماشاگران اين تيم شعارهايي سر خواهند داد تا از استقلال امتياز کسر شود.
فتحاللهزاده در ادامه درباره شرايط استقلال گفت: نسبت به ساير حريفان در ليگ برتر با توجه به قرعهکشي انجام شده بازيهاي سختتري پشتسر گذاشتهايم و تيمهايي که مدعي قهرماني هستند با تيم ما روبرو شدهاند.
وي ادامه داد: تيم ما با توجه به تغييراتي که در سبک بازي و جابجايي بازيکنان جديد انجام شده هنوز به هماهنگي مطلوب نرسيده است. معتقدم تا پايان نيم فصل اول بازيکنان به هماهنگي لازم دست پيدا ميکنند و نيم فصل دوم را با شرايط بهتري آغاز خواهند کرد.
سرپرست باشگاه استقلال با بيان اينکه نيم نگاهي هم به صدر جدول داريم خاطرنشان کرد: از سرمربي تيم خواستهايم سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب کند و اگر اين شرايط محقق شود هم از عملکرد کادر فني رضايت خواهيم داشت.
فتحاللهزاده درمورد انتخاب بازيکنان تيم ملي گفت: عمرانزاده به تازگي به تيم ملي راه پيدا کرده و هنوز امتحان خود را پس نداده است و بايد به وي اعتماد کنيم. بازيکناني مانند مجيدي و ميداودي بسيار آماده هستند، اما ما به انتخاب سرمربي تيم ملي احترام ميگذاريم و معتقدم در آينده از آنها هم در تيم ملي استفاده ميشود. با اين حال اعتقاد دارم عدم استفاده از مجيدي و ميداودي فني نبوده است.
فتحاللهزاده با بيان اينکه مسئولان تيمهاي استقلال و پرسپوليس را بايد به صورت ويژه نگاه کنند افزود: بايد عاقلانه و باتدبير در خصوص اين موضوع تصميمگيري کرد.
وي در مورد بازي هفته هشتم ليگ برتر برابر مس کرمان گفت: اين مسابقه هم مانند ساير رقابتها است و حضور مرفاوي در تيم مقابل حاشيهساز نيست. از اينکه مرفاوي به عنوان يک استقلالي در ليگ برتر فعاليت ميکند خوشحال هستم.
سرپرست باشگاه استقلال يادآور شد: پيش از هر بازي به بازيکنان ميگويم که اگر براي تساوي به ميدان ميروند بهتر است نتيجه بازي را واگذار کنند چون تساوي با شکست براي من فرقي نميکند و تنها از بازيکنان پيروزي ميخواهم.
-
مصاحبه دوسانتوس
دوسانتوس: ميخواهم مقابل پرسپوليس آن صحنه را جبران كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي استقلال گفت: اگر موقعيت خوبي برابر پرسپوليس نصيبم شد ميخواهم ضربهاي كه به خاطر آن از من انتقاد ميكنند را جبران كنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوسانتوس مهاجم برزيلي تيم استقلال گفتوگويي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس انجام داده كه در زير ميخوانيد.
فارس: از وضعيت خودت بگو؟ از حضورت در استقلال و عملكردت راضي هستي؟
- تمام سعي و تلاش من اين است كه به تيم كمك كنم و تا جايي كه بتوانم خوب تمرين ميكنم. شايد در اين مدت خيلي خوب نبودم چون بدنم آماده نبود اما اين روزها به شرايط آرماني نزديك شدم و كمكم خود را به ساير بازيكنان ميرسانم.
فارس: اين روزها انتقادات زيادي از تو ميشود به خصوص هنگامي كه همه توقع داشتند يك مهاجم برزيلي قابليتهاي بازيكنان بزرگ اين كشور را هم داشته باشد؟
- دوستان قديمي من زماني كه ميخواستند با استقلال قرارداد امضا كنم همه اين مسائل را گفته بودند. آنها گفتند بازي در ليگ ايران سخت و پرمسئوليت است و استقلال باشگاه بزرگي است اما تمام اين مسائل عزمم را جزمتر كرد تا به اين تيم بپيوندم.
فارس: قبول داري در حضور ميداودي، برهاني، مجيدي و سايرين كار سختي براي حضور در تركيب استقلال داري؟
- واقعا سخت است. هنگامي كه به استقلال آمدم از لحاظ بدني نسبت به اين نفراتي كه اسم برديد خيلي عقبتر بودم ولي خودم را به آنها رساندم اما جانشيني چنين بازيكناني بسيار مشكل خواهد بود.
فارس: در بازي با نفت تهران در حالي كه يك موقعيت خوب داشتي آن را به دست دروازهبان كوبيدي. از همان روز انتقادات شروع شد؛ درست است؟
- خيلي وقت بود كه با تيم تمرين ميكردم اما زياد در كنار بچهها بازي نكرده بودم. وقتي آن صحنه را از تلويزيون ديدم به خود گفتم كه چرا محكم شوت نزدم اما بايد قبول كرد كه من در آن صحنه حضور داشتم و بازي را از بيرون نگاه نميكردم. يك ثانيه تصميم گرفتم كه چنين ضربهاي بزنم ولي متأسفانه آن توپ گل نشد. قصد جبران دارم و ميدانم كه اگر به تيم بزرگي مثل پرسپوليس گل بزنم چه اتفاقي خواهد افتاد.
فارس: واقعا چنين تصميمي داري؟
- بله ميخواهم در آن ميدان بزرگ كه همه تعريفش را ميكنند مفيد باشم و اگر موقعيت خوبي نصيبم شد جبران آن ضربه از دست رفته را كنم.
فارس: فكر ميكني اگر همين روند كه در 8 هفته گذشته اتفاق افتاد ادامه يابد چقدر ميتواني در فوتبال ايران دوام بياوري؟
- نميدانم چقدر دوام ميآورم. فوتبال ايران خوب و قوي است ولي اگر در اينجا خودم را در هفتههاي بعد نشان دهم ميتوانم در استقلال باقي بمانم و موفق شوم.
فارس: چقدر به بازي با مس و حضور در تركيب استقلال اميد داري؟
- نميدانم ولي فكر ميكنم شانس خيلي زيادي داشته باشم چون در طول هفتههاي گذشته خوب تمرين كردم و در ديدار تداركاتي نيز عملكرد خوبي داشتم.