-
مصاحبه محمد محمدي
بعضيها چشم ديدن من را ندارند
محمد محمدي: 2 سال طول كشيد دروازهبان اول پرسپوليس بشوم
به اول فصل برگردم باز هم استقلال را انتخاب ميكنم
محمد محمدي در نيم فصل نخست فرصت چنداني نداشت تا تواناييهايش را در چارچوب دروازه استقلال
نشان بدهد. او به واسطه درخششي كه فصل قبل در باشگاه پيكان داشت به تيم ملي دعوت شد و پس از آن مورد توجه مسوولان باشگاه استقلال قرار گرفت. محمدي با يك كارنامه خوب وارد استقلال شد و پيشبيني ميشد در نيم فصل اول بتواند در بازيهاي بيشتري در تركيب استقلال قرار بگيرد اما آمادگي وحيد طالبلو و آماري كه استقلال در هفتههاي آغازين بجا گذاشت و ركورد گل نخوردن اين تيم تا بازي با سايپا يعني هفته پنجم باعث شد تا او پس از 11 هفته در چارچوب دروازه تيمش قرار بگيرد. محمدي هيچگاه كابوس آن روز را فراموش نميكند. شايد اگر آن شكست تحقيرآميز در ورزشگاه خانگي نبود محمدي ميتوانست بيش از 2 بار در چارچوب دروازه استقلال قرار بگيرد. آيا در نيم فصل دوم روياي محمدي برآورده خواهد شد؟
بعضيها سهم تو را در شكستهاي استقلال بيشتر از ساير بازيكنان ميدانند!
(قدري مكث ميكند) من نميتوانم جلوي انتقادها را بگيرم چون آدم انتقادپذيري هستم اما بايد از خودم دفاع كنم؛ من در آن 2 شكست سهم زيادي نداشتم به خصوص بازي در اصفهان كه خيلي بد شانس بوديم.
چه شد كه آن اتفاقهاي عجيب در بازي با استقلال اهواز رخ داد؟
همهاش حادثه بود. نميتوانم كسي را مقصر بدانم. الان هرچه بگويم، ميگويند دارد بهانه ميگيرد اما من پس از آن بازي خيلي تحت فشار قرار گرفتم. هركسي بود خرد ميشد اما من ايستادم و حداقل در تمرينها با قدرت ادامه دادم.
قبل از اينكه به استقلال بيايي خيليها معتقد بودند ميتواني خلأ يك دروازهبان مطمئن ديگر را در استقلال پركني اما در نيم فصل اين طور نشد.
وقتي وارد يك محيط جديد ميشوي بايد يك پروسه را طي كني تا با آن فضا آشنا شوي. من يك مثال براي شما ميزنم؛ وقتي در پرسپوليس هم بودم حدود 2 سال و نيم طول كشيد تا به شرايط ايدهآل برسم. در واقع آنجا هم من بعد از 2 سال دروازهبان اول شدم.
يعني اين چند ماه براي تو كه خيلي باتجربه هستي كافي نيست؟
نه! اصلا كافي نيست. استقلال يك تيم بزرگ است كه خوگرفتن با شرايط آن ساده نيست. من دارم يك فضاي جديد را تجربه ميكنم.
تو با يكسري مشكلات روبرو هستي كه خيليها با آن آشنا هستند اما هيچوقت اين مسائل را رسانهاي نكردي.
من به قراردادي كه بستم پايبندم. شايد بعضيها دوست نداشته باشند من در استقلال باشم اما من عليه كسي مصاحبه نكردم و با همه وجود در تمرينها حاضر شدم. احساس ميكنم يك بازيكن بايد فقط به تمرينهايش برسد و كاري نكند كه براي تيم حاشيه درست شود. به خاطر همينها من هيچوقت برخي مشكلاتم را رسانهاي نكردم.
يك سوال را ميخواهم صادقانه جواببدهي، اگر به اول فصل برگردي باز هم استقلال را انتخاب ميكني؟
اول فصل؟! (دوبار مكث ميكند) بله، انتخابم استقلال بود!
حتي اگر ميدانستي 2 بازي هم به تو نميرسد؟
به خاطر شخص آقاي واعظ قبول ميكردم. اگر ايشان مديرعامل بود بازهم قبول ميكردم.
يك سوال حاشيهاي ديگر. چقدر با وحيد رابطهات دوستانه است.
نميخواهم وارد اين مسائل بشوم. فقط در همين حد بگويم كه اوايل فصل رابطه ما خيلي خوب بود.
الان چه طور؟
نميخواهم چيزي بگويم. به هر حال يكسري اتفاقها افتاد كه همه ديدند. من ديگر نميتوانم چيزي بگويم.
در بازي با استقلال اهواز طالبلو با اخم به چارچوب دروازه نگاه ميكرد. همان جا همه فهميدند تو و وحيد با هم مشكل داريد.
احساس ميكنم اگر در اين باره چيزي نگويم خيلي بهتر است. فضاي فكري من عوض شده و فقط ميخواهم تمرين كنم.
چرا اين طور فكر ميكني؟
احساس ميكنم اين طوري در آرامش بيشتري قرار دارم.
اوضاع به همين منوال پيش رود فكر ميكني به تو بازي برسد؟
كارم را با قدرت ادامه ميدهم. بقيهاش به عهده آقاي مرفاوي است. من تا آخر فصل قرارداد دارم و در نيم فصل دوم بازيها فشردهتر ميشود و قطعا به من هم بازي ميرسد. به آينده خيلي اميدوارم.
اگر در نيم فصل دوم هم به تو بازي نرسيد باز هم در استقلال ميماني؟
تا پايان فصل هزار و يك جور اتفاق ميافتد. نميتوان آينده را پيشبيني كرد. من هم صبر ميكنم ببينيم چه اتفاقي رخ ميدهد.
واعظ مديرعامل باشد قطعا بايد دوباره بماني؟!
اعتقاد خاصي به مديريت آقاي واعظ دارم. احترام خاصي هم قائل هستم اگر ايشان بخواهد باز هم در استقلال ميمانم. برايم اهميتي ندارد كه چه شرايطي در تيم وجود دارد.
با ظهور يك دروازهبان جوان به نام ايمان صادقي شايد در آينده كار تو هم سختتر شود.
ايمان دروازه بان جوان و خوشآتيهاي است. اما احتياج به تجربه دارد اگر كمي پختهتر شود دروازهبان خوبي ميشود. اميدوارم بعدها دروازهبان اول استقلال بشود..
-
مصاحبه پژمان منتظري
پژمان منتظري: با مرفاوي درگير نشدم
چند روز پيش شايعه جر و بحث مرفاوي با پژمان منتظري منتشر شد پژمان كه اين روزها كمتر مصاحبه ميكند به سوالهاي ما جواب ميدهد.
■ ■ ■
روابطت با مرفاوي بهتر شده؟!
■ ما از اول هم با هم مشكلي نداشتيم. كي گفته رابطه ما خراب بود؟
شايعه ميشد با هم درگير شديد؟
■ نه، اين شايعات كار آدمهاي فرصتطلب است كه علاقه دارند براي ما مشكل درست كنند. خودتان گفتيد شايعه، پس شايعه است، نگران نباشيد...
در پايان نيم فصل از خط دفاع استقلال خيلي انتقاد شد؟
■ چطور انتقاد ميشود در حالي كه ما با 13 گل خورده بهترين خط دفاع ليگ را داريم، نميگويم مشكلي نيست اما انتقادها درست نبود.
شايد به خاطر همين انتقادات هم به تيم ملي دعوت نشدي؟
■ من هميشه در تيم ملي بودم. به آينده اميدوارم و قصد دارم دوباره به تيم ملي دعوت شوم. قطبي هميشه من را دعوت كرده است.
و اگر قطبي نبود؟
■ ما روابط ويژهاي با قطبي نداريم كه با رفتنش ناراحت شويم. بازيكن بايد كار خودش را انجام دهد.
اردوي كيش چطور است؟
■ همه چيز خوب است، اين طور پيش برود شرايطمان بهتر هم ميشود.
-
مصاحبه حسین كاظمي
حسین كاظمي: استقلال به مليپوشان وابسته نيست
در غياب مليپوشان استقلال، اين روزها در كيش كاظمي و عنايتي و اكبرپور براي خودشان يك گروه شدند و به كوچكترهاي تيم دستور ميدهند. چه در هتل، چه در حين تمرين و...
■ ■ ■
از وضعيت اردو بدون مليپوشان راضي هستي؟
■ تيم ما به مليپوشان وابسته نيست، همه حرفهاي هستند و شرايط را درك ميكنند.
به تيم ملي دعوت نشدي؟!
■ خودم هم تعجب كردم، فكر ميكردم به تيم ملي دعوت ميشوم اما تصميم اول و آخر را آقاي قطبي ميگيرد. من تلاشم را ميكنم تا دوباره به تيم ملي برسم.
اردو در كيش چطور است؟
■ آمديم در كيش تا نقاط ضعفمان را برطرف كنيم و با قدرت براي نيم فصل دوم حاضر شويم.
قهرماني در نيم فصل را از دست داديد؟
■ بدشانسي آورديم، همه ديدند توپها به گل نرفت وگرنه قهرمان ميشديم البته قهرماني در نيم فصل مهم نيست و ما فرصت جبران داريم.
فكر ميكني اين بدشانسيها در نيم فصل دوم هم ادامه داشته باشد؟
■ با برنامهريزي كه كادر فني كرده است نه، نيم فصل دوم متفاوت ظاهر ميشويم اگر مصدوم و محرومي نداشته باشيم.
-
مصاحبه هادي شكوري
در اردوي كيش فشار زيادي را تحمل ميكنيم
هادي شكوري: اينجا هيچ كس وقت تفريح ندارد
با آمدن حنيف عمرانزاده ترافيك خط دفاع استقلال هم بيشتر ميشود البته مصدوميت بيژن كوشكي سبب ميشود براي اندك زماني نگراني مدافعان استقلال كم شود. هادي شكوري يكي از مدافعان به حساب ميآيد كه در نيم فصل دوم كار دشواري براي قرار گرفتن در تركيب اصلي استقلال دارد. او بايد رقابت شانه به شانهاي با ديگر مدافعان داشته باشد تا جايگاهش را در خط دفاع استقلال از دست ندهد. تماس ما با هادي شكوري هم حول همين محور بود.
■ ■ ■
شنيديم در كيش حسابي خوش ميگذرانيد؟
■ (ميخندد) نه اشتباه به اطلاع شما رساندهاند. تمرينها آنقدر سخت است كه فرصت تفريح نداريم.
اما ميگويند برخي بازيكنان دارند كيف ميكنند!
■ نه اينطور نيست. با تمرينهاي پرفشاري كه كادر فني در نظر گرفته هيچ كس وقت سر خاراندن هم ندارد. آنقدر فشار زياد است كه نميتوانيم جز استراحت كاري انجام بدهيم.
انگار دور و برت خيلي شلوغ است؟
■ همين الان ناهار خورديم (ساعت 14:05 را نشان ميداد) آمديم در لابي هتل كمي استراحت كنيم و چاي بخوريم.
تمرين صبح چطور بود؟
■ گفتم كه خيلي سنگين بود. از روز قبل هم فشارش بيشتر بود.
در نيم فصل دوم به نظر ميرسد كار دشواري براي فيكس شدن داري؟
■ نه! مشكل خاصي نيست. من خطري احساس نميكنم.
بازگشت عمرانزاده شايد كار تو را دشوار كند.
■ بحث فقط عمرانزاده نيست. من با همه مدافعان استقلال رقابت دارم. اتفاقاً از بازگشت حنيف خيلي هم خوشحالم.
از عملكرد خودت در نيم فصل اول راضي بودي؟
■ آنطور كه ميخواستم نبودم. ما دچار بدشانسي شديم وگرنه اين تعداد گل را نميخورديم.
در بازيهاي آخر خيلي ناهماهنگ بوديد به خصوص بازي با راهآهن.
■ باور كنيد مصدوميت ديگر بازيكنان در روحيه ما هم تاثيرگذاشته بود. تيم به يكباره دچار شوك شد البته در همان بازي با راهآهن خيلي از موقعيتهاي ما گل نشد. ما به راحتي يك برد را از دست داديم.
تو يكي از بازيكناني بودي كه پيشبيني ميشد به تيم ملي دعوت شوي.
■ خودم هم فكر ميكردم به تيم ملي دعوت بشوم اما ظاهرا باختهاي آخر فصل باعث شد
يكي از سهميههاي استقلال كم شود.
نيم فصل دوم شرايط بسيار سختي در انتظار تيم است به خصوص در بازي با پيكان و سپاهان.
■ نيم فصل دوم را مثل نيم فصل اول با قدرت شروع ميكنيم. اين را مطمئن باشيد.
فكر ميكني باز هم در تركيب اصلي قرار بگيري؟
■ همه چيز بستگي به نظر آقاي مرفاوي دارد. من تمرين ميكنم باقياش دست آقاي مرفاوي است.
-
مصاحبه سيدصالحى
مصدوميت هم نمى تواند مانع از موفقيتم در استقلال شود
سيدصالحى : بدشانسى دست از سر من برنمى دارد
مهدى سيدصالحى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران در جريان بازى دوستانه
با آريا گستر دچار مصدوميت از ناحيه بينى شد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•در خصوص مصدوميتت صحبت كن.
- طى برخوردى كه با مدافع حريف داشتم دچار مصدوميت از ناحيه بينى شدم و اين باعث شد كه تعويض شوم.
•وضعيتتان الان چطور است؟
- دچار خونريزى شديد شده بودم و اين باعث شد كه به بيمارستان منتقل شوم.الان هم كمى احساس درد دارم. به تهران بازگشتم تا بامعاينات دقيق وضعيت مصدوميتم مشخص شود.
•فكر نمى كنى كمى دچار بدشانسى هستى؟
- بله دچار بدشانسى شده ام. چند ماهى است كه مصدوميت دست از سر من برنمى دارد. الان كه در بهترين شرايط آرمانى بودم باز هم دچار آسيب ديدگى شدم.
•فكر مى كنى چه زمانى به شرايط آرمانى بازمى گردى؟
- با نظر نوروزى فكر مى كنم بايد با ماسك محافظ در تمرينات حضور پيدا كنم و مشكل خاصى از اين بابت ندارم.
•وضعيت استقلال را چطور مى بينى؟
- شرايط استقلال خوب است. تمرينات خوبى را پيگيرى مى كنيم و اميدوارم در
نيم فصل دوم وضعيتمان از اين بهتر شود تا به قهرمانى برسيم.
•فكر مى كنى در نيم فصل دوم در تركيب ثابت استقلال باشى؟
- در نيم فصل اول هم هر زمانى به بازى آمدم سعى كردم بهترين عملكرد را داشته باشم. در نيم فصل دوم نيز اين روند را ادامه مى دهم و مصدوميت هم نمى تواند مانع موفقيتم
-
مصاحبه كيانوش رحمتي
كيانوش رحمتي: مرفاوي نگفته با خانواده هم تماس نگيريد
كيانوش رحمتي با آمدن به استقلال نه تنها درگير حاشيه نشد بلكه سعي كرد با انگيزه بالايي كه دارد، خوب تمرين كند تا جايگاهش را به دست آورد. كيانوش حتي در برههاي كوتاه نيمكتنشين شد اما اين مساله هم كه در مورد ديگر بازيكنان به سوژه روز مطبوعات تبديل شده بود، نتوانست از او بازيكني حاشيهاي بسازد. رحمتي كه اين روزها همراه با تيم استقلال در كيش به سر ميبرد دو روز پيش در جريان تمرين از ناحيه زانو مصدوم شد تا يكي ديگر از بازيكناني باشد كه بايد زير نظر دكتر نوروزي تمرينهاي ويژه انجام بدهد. البته مصدوميت رحمتي جزيي است و او به بازي با پيكان ميرسد.
■ ■ ■
از اردو راضي هستي؟
■ بله، تا الان تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم. به جز دو روز اول در دو نوبت تمرين ميكنيم كه بيشتر شامل بدنسازي مي شود. امشب به تهران برميگرديم. قبل از بازي با پيكان هم بيشتر روي نقاط ضعف اين تيم كار ميكنيم.
مثل اينكه مرفاوي تاكيد زيادي روي اين اردو داشته و شنيده ميشد از بازيكنان خواسته تا خوشيها را در تهران جا بگذارند و حتي با خانوادههايشان هم تماس نگيرند!
■ اصلا اين طور نيست. مرفاوي از ما خواست تا تمركز بيشتري در تمرينها داشته باشيم و به استراحت و تغذيه خوب اهميت بدهيم تا بعد از اينكه به تهران برگشتيم با آمادگي و روحيه مضاعف بازي حساس مقابل پيكان را ببريم و به صدر جدول نزديكتر شويم. خصوصا اينكه در هفته بعد از آن بايد با سپاهان بازي كنيم. من كه بازيكن اين تيم هستم چنين حرفي را از مرفاوي نشنيدم.
فكر ميكني استقلال در بازي برگشت هم بتواند تيمي كه صدرنشين جدول و قهرمان نيمفصل شده را شكست بدهد؟
■ چرا كه نه؛ مگر در بازي رفت سپاهان را نبرديم. ضمن اينكه ما هم در طول نيمفصل بد نبوديم. متاسفانه چندين بازيكن مصدوم داريم كه انشاءالله آنها هم به زودي به جمع بقيه اضافه ميشوند.
بازي با پيكان را چطور ميبيني؟
■ بازي سختي است اما راهي جز شكست پيكان نداريم.
وضعيت خودت چطور است؟
■ دو روز پيش در جريان تمرين زانويم آسيب جزيي ديد كه بايد تا دو روز زير نظر دكتر نوروزي تمرين كنم اما به بازي با پيكان ميرسم.
-
مصاحبه محمد محمدي
محمدى: مى دانم چه كسانى براى من حاشيه درست مى كنند
«محمد محمدى» دروازه بان استقلال معتقد است در بهترين شرايط آمادگى قرار دارد و مى خواهد در نيم فصل دوم بيشتر درون دروازه استقلال قرار بگيرد. گفت و گوى وى را با خبرنگار خبرگزارى ورزش ايران (ايپنا)، در ذيل بخوانيد:
•اردوى كيش چطور است؟
- اردوى سخت و پرفشارى را پشت سر گذاشته ايم و فكر مى كنم از لحاظ بدنى در بهترين نوع آمادگى هستيم.
•در مورد ديدار دوستانه مقابل آريا گستر صحبت كنيد؟
- ديدار خوبى بود. ما براى هماهنگى بيشتر نياز به اين بازيهاى دوستانه داريم.
•فكر نمى كنيد نتيجه به دست آمده زياد خوب نبود؟
- ما در اوج تمرينات بدنسازى هستيم و بچه ها از نظر بدنى خسته هستند. لازم است بگويم فشار تمرينات طورى است كه بچه ها بعد از تمرين به استراحت بيشترى نياز دارند.
•در مورد گلى كه خورديد صحبت كنيد؟
- در يك ضد حمله مهاجم حريف پا به توپ شد و توانست دروازه ما را باز كند، چطور مگه؟!
•گفته مى شود گل بسيار بدى خورديد.
- به اين مسائل توجه نمى كنم. كادر فنى بايد نظر بدهد. شما كه گل را نديده ايد چطور اظهار نظر مى كنيد؟! فكر مى كنم برخى از بازيكنان ما روى ارتباطاتى كه با برخى از دوستان دارند درباره من اينطور حرف مى زنند.
•شفاف تر توضيح دهيد، برخى از دوستان چه كسانى هستند؟
- لازم نيست توضيح بدهم همه مى دانند. لازم است بگويم در اين اردو در بهترين نوع شرايط آمادگى هستم و مى توانيد از غلامپور بپرسيد. مى دانم چه كسانى براى من حاشيه درست مى كنند.
•پيكان تيم سابق شماست، بازى مقابل اين تيم را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- بازى سختى است. پيكان از بازيكنان جوانى برخوردار است كه نتايج خوبى هم در نيم فصل اول كسب كرده اند.
•شما درون دروازه هستيد يا طالب لو؟
- بستگى به نظر كادر فنى دارد. تلاش مى كنم اگر درون دروازه بودم عملكرد قابل قبولى داشته باشم.
-
مصاحبه آرش برهاني
براى رسيدن به تركيب ثابت انتظار مصدوميت انصارى فرد را نمى كشم
برهانى: تيم ملى به جام ملت ها مى رود ، استقلال به صدر جدول
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنگامى كه آرش برهانى موقعيت، را يكى از پس ديگرى خراب مى كرد و ناصر حجازى بر روى نيمكت از شدت خشم لبانش را مى گزيد، هيچ كس فكر نمى كرد اين بازيكن دوباره اوج گرفته و علاوه بر رسيدن به صدر جدول گلزنان بار ديگر پيراهن تيم ملى را هم مال خود كند اما اين اتفاق خيلى زود رخ داد و حالا آرش نه تنها كليدى ترين عنصر تهاجمى استقلال محسوب مى شود بلكه حضورش در جمع ملى پوشان هم به امرى مداوم و بديهى بدل شده است اما ...
با جرأت مى توان گفت؛ همين افرادى كه بازگشت برهانى به تيم ملى اصلاً در مخيله آنها نمى گنجيد؛ حالا از نيمكت نشينى اين بازيكن متعجب هستند و اعتقاد دارند افشين قطبى نبايد بهترين مهاجم ليگ را بر روى نيمكت زنجير كند البته ظهور پديده اى به نام كريم انصارى فرد هم موجب شده قطبى براى انتخاب مهاجم نوك خود دچار مشكلات فراوانى شود و اتفاقاً خود برهانى هم معتقد است بايد در اين زمينه به سرمربى تيم ملى حق داد و دست او را براى انتخاب مردان موردنظر كاملاً باز گذاشت.
• حضورت بر روى نيمكت تيم ملى عجيب نيست؟
- به نظرم دليلى براى تعجب وجود ندارد. من يكى از اعضاى تيم ملى هستم و هرگاه افشين قطبى صلاح بداند از وجودم استفاده مى كند، بدون شك او در حال محك زدن تمام نفرات است و بايد به او حق داد كه چنين كارى را بكند چون هرچه به جام ملت ها نزديك تر شويم كارش سخت تر مى شود و بايد با استفاده از نفراتى كه شناخته به يك جمع بندى تاكتيكى برسد.
• اصلاً نمى خواهيم توانايى هاى كريم انصارى فرد را نفى كنيم اما اغلب كارشناسان معتقدند تو بايد فيكس بازى كنى و او به عنوان ذخيره وارد زمين شود.
- اتفاقاً نكته مهم دقيقاً همين جاست. بدون شك من هم مانند هر فوتباليست ديگرى دلم مى خواهد در تيم ملى كشورم فيكس بازى كنم اما سرمربى هم حق دارد كه تمام شاگردانش را محك بزند. در بهار سال ۸۲ محمد مايلى كهن به من اعتماد كرد كه حاصل آن گلزنى من به تيم اميد ازبكستان در تاشكند بود و پس از آن كم كم مورد تأييد برانكو هم قرار گرفتم و در نهايت حاصل اين اعتماد حضور يافتن در جام جهانى بود بنابراين حالا هم بايد اجازه دهيم تا افشين قطبى به كريم انصارى فرد يا هر بازيكن ديگرى كه فكر مى كند توانايى بازى در هر كدام از پست هاى تيم ملى را دارد مجال خودنمايى بدهد همان طور كه حتى به فرهاد مجيدى هم اين فرصت را داد و موضوعات كليشه اى همچون سن و سال را ملاك قرار نداد، اتفاقاً فرهاد هم خيلى خوب بازى كرد اما متأسفانه يك مصدوميت رشته هايش را پنبه كرد. باور كنيد من اصلاً از اينكه كريم انصارى فرد فيكس بازى مى كند ناراحت نيستم البته طبيعى است كه سعى مى كنم خودم را به تركيب ثابت برسانم اما براى نيل به اين هدف انتظار مصدوميت يا افت رقيبم را نمى كشم اتفاقاً كريم بچه بسيار خوبى است و به نظرم آينده درخشانى را هم پيش روى خود دارد.
• آيا نمى توان زوج برهانى - انصارى فرد را در تيم ملى محك زد؟
- هر ۲ ما مهاجم نوك هستيم و معمولاً خط حمله هر تيمى متشكل از يك مهاجم نوك و يك مكمل براى اوست، بنابراين كنار هم قرار دادن چنين تركيبى در نگاه اول كمى عجيب به نظر مى رسد البته من اصلاً نبايد در اين مورد حرف بزنم چون اتخاذ تدابير فنى با مربيان است و ما صرفاً بايد آن خواسته را در زمين پياده كنيم اين قانون فوتبال است.
• بازى يكشنبه مقابل اردن را چطور مى بينى؟
- اردن در قياس با سال هاى قبل ضعيف تر شده است اين تيم حتى در مصاف با تايلند و سنگاپور هم به مشكل برخورد كه حاصل آن قطع همكارى با وينگادا در سال گذشته بود بنابراين از نظر فنى قدرت چند سال قبل خود را ندارد اما فراموش نكنيم تمام تيم هاى عربى در خانه خودشان بهتر بازى مى كنند و براى رسيدن به هدفشان از اينكه سراغ ضدفوتبال هم بروند كوچك ترين ابايى ندارند به همين خاطر مطمئن هستم كه كار دشوارى پيش روى خود داريم البته اين تيم ها يك ضعف بزرگ هم دارند و اگر گل اول را شما در خانه آنها بزنيد شيرازه كارشان را از هم پاشيده ايد و اين همان مسأله اى است كه ما بايد حواسمان را به آن معطوف كنيم.
• يعنى اردن با يك گل تسليم مى شود؟
- اردن براى حفظ اميد خود نيازمند كسب امتياز از اين بازى است و وقتى ما گل اول را بزنيم آنها ديگر نمى توانند به فكر بازى بسته دفاعى و ضدفوتبال باشند بنابراين حمله مى كنند. در خلال اين تهاجمات راه براى ضدحملات ايران فراهم مى شود. ذات فوتبال كشورهاى عربى كند است و همين ضعف باعث مى شود تا هنگام برگشت توپ نتوانند به خط دفاعى خودشان سر و شكل بدهند.
• كم كم صداى پاى نيم فصل دوم ليگ هم به گوش مى رسد. اوضاع استقلال را چطور مى بينى؟
- بى خبر نيستم بچه ها در كيش تمرين مى كنند و اتفاقاً از اردو هم رضايت دارند، ما هم از اواسط هفته آينده به جمع آبى ها مى پيونديم البته فعلاً تمام حواسمان به ديدارهاى تيم ملى است مطمئن باشيد تيم ملى مقتدرانه راهى جام ملت هاى آسيا مى شود و استقلال هم به زودى صدر جدول را پس مى گيرد.
-
مصاحبه اكبرپور.
اكبرپور: مى خواهم خاطرات خوبم با تيم ملى را تكرار كنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سياوش اكبرپور مهاجم استقلال مصمم است نيم فصل دوم را با قدرت شروع نمايد و همراه تيمش بازيهاى خوبى را انجام دهد. گفت وگوى باوى را بخوانيد:
•در مورد اردوى كيش صحبت كنيد؟
- اردوى خوب و سختى را پشت سر مى گذاريم و خود را آماده مسابقات نيم فصل دوم مى نماييم.
•گفته مى شود تمرينات سخت و طاقت فرسا مى باشد؟
- تيمى كه مى خواهد قهرمان شود بايد تمرينات سخت را پشت سر بگذارد. البته فكر نمى كنم بازيكنان از انجام اين تمرينات ناراحت باشند.
•شرايط آمادگى خودت چطور است؟
- در بهترين شرايط آمادگى هستم و منتظر شروع مسابقات هستم. يك نيم فصل را از دست دادم و مى خواهم در نيم فصل دوم جبران كنم.
•در كيش يك ديدار دوستانه هم برگزار كرديد؟
- اين ديدار براى هماهنگى بيشتر بازيكنان بود و چون تازه از دوران بدنسازى خارج شده ايم بدن بازيكنان خسته بود به هر حال بازى خوبى بود.
•به فكر ملى پوش شدن هم هستيد؟
- صددرصد. تلاش خواهم كرد دوباره در ليست تيم ملى باشم. با تيم ملى خاطرات خوبى دارم و مى خواهم آنها را تكرار كنم.
•در اولين ديدار بعد از تعطيلات بايد به مصاف پيكان برويد؟
- بازى سختى است. پيكان از جمله تيم هايى است كه فوتبال خوبى را به نمايش مى گذارند. آنها جوان هستند و دوندگى لازم را در زمين دارند.
•قول صدرنشينى به هواداران مى دهيد؟
- تلاش خواهيم كرد با جمع آورى امتيازات لازم به زودى صدرنشين شويم.
-
مصاحبه اكبرپور.
سیاوش اكبرپور: براي تكرار قهرماني اين تمرينها لازم بود
به زعم شاهدان سياوش اكبرپور يكي از آمادهترين بازيكنان حال حاضر استقلال است. او با همه وجود در جزيره كيش هم تمرينهاي خود را انجام داد تا به عنوان يكي از فعالترين بازيكنان لقب بگيرد. سياوش يكي از بازيكناني است كه اردوي كيش را خوب توصيف ميكند.
اردوي كيش چطور بود؟
اردوی سختی را پشت سر گذاشتيم اما براي آماده نگهداشتن تيم در نيمفصل دوم لازم بود.
چرا تمرينهاي شما اين قدر سخت و پرفشار بود؟
باید تمرینات سخت را پشت سر ميگذاشتيم. البته فکر نمیکنم بازیکنان از انجام این تمرینات ناراحت شده باشند. چون براي تكرار قهرماني اين تمرينها لازم است.
خودت آمادهاي؟
در بهترین شرایط جسماني هستم و منتظر شروع مسابقات ميمانم. یک نیمفصل را از دست دادم و میخواهم در نیمفصل دوم جبران کنم.
هنوز هم فكر مليپوش شدن هستي؟
صددرصد. تلاش ميكنم دوباره در لیست تیم ملی باشم. با تیم ملی خاطرات بسياري دارم و میخواهم آنها را تکرار کنم.
اولين بازيتان مقابل پيكان است؟
بله، بازی سختی است. پیکان از جمله تیمهایی است که فوتبال خوبی را به نمایش میگذارند. آنها جوان هستند و دوندگی لازم را در زمین دارند.
فكر ميكنيد بتوانيد صدرنشيني را دوباره پس بگيرد؟
من فكر ميكنم هيچ چيز دور از دسترس نيست. ميتوانيم دوباره به صدر جدول برگرديم.
ما نیمفصل اول را خوب تمام نکردیم و قصد داریم نیمفصل دوم را با قدرت شروع کنیم