برو بابا من کی گفتم مورینهو کوچکه من گفتم به پای پپ نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو بابا من کی گفتم مورینهو کوچکه من گفتم به پای پپ نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هم که همه چیز رو که تو ذهنت بود گفتیmas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پپ میتونه با بازیکنا ی هم سطح با پورتوی سال 2004 قهرمان اروپا بشه؟ بازیکنای پورتوی اون سالها هم سطح بازیکنان تاتنهام فعلی اند.
همین بارسا اگه فقط تو یه بازی پپ این سه بازیکن( ژاوی و اینیستا و مسی) رو نداشته باشه نمی تونه نتیجه بگیره.
مورینیو از کوچکترین داشته هاش بیشترین بهره رو می بره و اگه هدایت بارسلونای فعلی رو میداشت به جرآت میشه گفت بارسلونا شکست ناپذیر میشد.
مسلما طرفدارای رئال مورینیهو و بارسایی ها پپ بهتر میدونن
اما مورینیهو تو چند تا تیم موفقیت های بزرگ داشته اما پپ فقط تو بارسا
باید دید خارج بارسا هم موفق
اینجوری نمیشه در مورد پپ نظر داد
به ما چه ژاوی و اینیستا و مسی مال خودمونن بعدشم هیچ کی مثل پپ باعث پیشرفت تیم ما نشد البته تا این حدنقل قول:
اگه پپ بتونه خارج از بارسا بایه بازیکن های دیگه به این موفقیت ها برسه و بتونه بایک تیمه دیگه دوباره تیکی تاکارو اجرا کنه.اون وقت میشه گفت از مورینیو بهتره و بهترین مربیه تاریخه.
مورینیو خیلی مربی بزرگیه . اصلا قابل مقایسه با گواردیلا نیست
به نظر من که گواردیولا اگه تنها (مسی) رو نداشت اصلا نتیجه نمیگرفت
نه داداش مسی بدونه ژاوی و اینیستا و فابرگاس نمیتونه خیلی خوب بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط emad_rowan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
شما فکر میکنید پورتوی 2004 ستاره نداشت ؟ از نظر شما کاوالیو و دکو , بنی مک کارتی ستاره های پورتو حساب نمیشوند ؟ مک کارتی که آقای گل لیگ پرتغال شد ..... تازه ناداوری های بسیار قهرمانی رو واسه پورتو اورد ....... کسایی که میگن اگه فلان رو نداشته باشه فلان اتفاق میافته خیلی سطحی فکر میکنند ... بازیکن تیم باید تو بازی باشه چرا نباشه ؟ کدوم مربی هست که از ستاره هاش استفاده نکنه ؟؟؟ منم میگم اگه مورینیو از رونالدو و اوزیل و کاسیاس استفاده نکنه هیچی نمیشه
درسته. و ژاوی اینیستا هم بدونه مسی نمی توانند خیلی خوب کار کنند.ژاوی اینیستا هستند که پاس می دهند مسی گلش می کنه. یه بازی فرض کن که مسی نباشه 50 درصد قدرت بارسا کم میشه.چون بازیکن ذخیره مطمئن ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]