خداوکیلی این چه بازی بود آخه؟entezar::entezar::entezar::entezar::
دیگه داشت حوصلم سر میرفت انگار داشتن خرس وسط بازی میکردن
هی میلان میلان میکردن این بود؟؟؟
از همین الان برای جشن قهرمانی آماده بشید
نمایش نسخه قابل چاپ
خداوکیلی این چه بازی بود آخه؟entezar::entezar::entezar::entezar::
دیگه داشت حوصلم سر میرفت انگار داشتن خرس وسط بازی میکردن
هی میلان میلان میکردن این بود؟؟؟
از همین الان برای جشن قهرمانی آماده بشید
آمار بازی در نیمه اول :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آمار پایان بازی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونا نیمه دوم حتی یک شوت هم به طرف دروازمون نزدن . فقط داشتن دفاع میکردن و با درخشش آبیاتی تونستن این تساوی رو بگیرن .
انگار ما میزبان بودیم و اونا مهمان !!! :ehe:
تلو یه موقعیت عالی رو آخرای بازی خراب کرد که هنوز دارم حسرتشو میخورم :narahat:
تازه یه پنالتی مسلم هم واسمون نگرفتن
با اینکه کیتا به تیم تو دفاع کمک کرده بود ولی پپ وقتی دید که اونا نیمه دوم خطری ایجاد نمیکنن باید سسک یا تیاگو رو به زمین میفرستاد یا اینیستا رو عقب میکشید و تلو رو جای کیتا می آورد . نمیدونم اینیستا که داشت خوب بازی میکرد رو واسه چی کشید بیرون ؟!
ولی اشکال نداره تو نیوکمپ جبران میکنیم
آره به قول خبرنگار گل میلان منفعل بازی میکرد و قصد داشت فقط گل نخوره .......... ما موقعیت های خوبی داشتیم که اگه الکسیس و تلو دقت میکردن کار تموم بود ......... این داور شمپت هم که یه پنالتی مسلم برامون نگرفت ...... به نظرم بازی برگشت سخت تر شد :fek konam:
از این بازی خیلی بیشتر انتظار داشتیم.افتضاح بود.یک صحنه خیلی باحال بود کیتا یک پاس داد به پدرو .اون ولش کرد برای ژاوی.ژاوی ولش کرد برای الوز اخر هم توپ اومد دست میلانی ها.هیچکس حوصله نداشت بره سمت توپ.این چه بازی بود اخه؟ میلان وضعش از ما بدتر بود.البته یک پنالتی که همه کارشناسا هم قبول داشتن به نفع ما نگرفتن ولی دوستان باید حسابی نگران باشید چون اگه بازی برگشت گل بخوریم خیلی جبرانش سخته چون با این نتیجه باید به ازاء هر گل اونا تو نیوکمپ باید دوتا گل بزنیم.واقعا حداقل به یک گل احتیاج داشتیم که بچه ها نتونستن انجام بدن.کلا پپ هم به تعویض اعتقادی نداره.از دقیقه 60 منتظر بودم سسک بیاد به بازی یکم خلاقیتمون بره بالا چون کلا ژاوی که خواب بود اینیستا هم داشت اون وسطا برای خودش الاف میگشت فقط این وسطا یک توپی هم رد میشد یکی میزد زیرش که فقط اسم فوتبال رو داشته باشه.واقعا که ما رو هیچ فرض کردن با این بازیشون.:ey babaaa:
نه بارسا خوب بازی کرد نه میلان
بازی کسل کننده و افتزاح بود
میلانی ها که هی دفاع می کردند
ما هم که هی می رفتیم جلو شوت که نمی زدیم
توپ ها هم که به خاطر دفاعشون تو محوطه نمی رفت
میرفت هم به درد نمی خورد
بارسا باید دنبال مهاجم گلزن جانشین ویا بگرده و گرنه به مشکل بر می خوره
از میلان نتونسته ببره
حالا می خواد با رئال کل بندازه
من بارسایی هستم ولی متأسفم که چرا به یه مهاجم مسه ویا باید دلخوش کنیم
فکرکنین اگه الآن خدای نکرده مسی مصتوم شه
چی کار باید کنیم؟
این سایتمه:
سر بزنید و نظر هم بدین
به نظر من بارسا خیلی خوب بازی کرد این میلان بود که جمع شده بودومیخواست از ضد حمله استفاده کنه خوب منطقی بود که بارسا با تمام قوا حمله نکنه چون میخواست اسیر ضد حمله نشه که واقعا موفق بود بعدفرصتهاییم از دست دادیم ودوتا پنالتی 1.روی الکس2.روی پویول داور راحت گذشت یادمون نره که با میلان بازی داشتیم نه اپویل قبرس اونم تو میلان پس باید واقع بین تربود چون همین مربی میلا ن بخاطر تساوی تبریک گفته در واقع قبر خودشو تو نیوکمپ کنده چون بااین نظر روحیه تیمی پایین میاد .میلانی که بازی رفت تو میلان 4تا به ارسنال زد با اون همه ادعا بازی برگشت 3تا خورد و واقعا شانس باهاش یار بود چهارومی نخورد در اخرم باید گفت توپ گرده و امکان هر اتفاقی هست ولی کلا من امیدوارم:ghelyon:
بارسا حقش برد بود همه ی خطا هایی که میلان ها میکردن پنالتی بودن
پویول هم خیلی خوب بود
مساوی تو سن سیرو هم بد نیست
تیمی که تو خونه خودش اینجوری دفاع کنه پاش برسه نو کمپ سه چهار تا میخوره ایشالا.تا کی میخواد دفاع کنه؟ بالاخره گل میخوره:barcelona:
پاسکاری بازیکنان ما خوب بود فقط از شوت زدن پشت محوطه جریمه تو تیم ما خبری نیست. البته گه گاهی هم اینیستا شوت هایی میزد که با اختلاف بیرون میرفت. من که زیاد از بازی بارسا ناراضی نیستم چون تو سن سیرو بود و همینطور جلوی هواداران میلانی ها با سر و صدا بازی میکردند فقط نتونستند گل بزنند که انشالله تو نیوکمپ جبران می کنیم تازه یه پنالتی هم که برامون نگرفتن
منتظر بازی برگشت در نیوکمپ باشیمchomagh
خداییش چه خبره چرا همه ناامید شدین و و این طوری حرف میزنین به خصوص اقا شهریار(
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ) یکم به تیم مقابل نگاه کنین اسمش میلانه اپوئل قبرس که نیست واقعا تیم ما به قول داویدس خدایان افسانه ای است در سن سیرو کاری کرد به میلان که من تو گزارشی که دیدم تماشاگران میلان که ازورزشگاه بیرون اومدند 80% حذف تیمشون رو قطعی میدونسند 20%دیگه هم شانس رو نصف نصف میدونستند میلانی که در برابر ارسنال 3تا خورده با بارسا میخاد چکار کنه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]خودتون را برای فتح پنجم اروپا اماده کتید