از یک یا دو روز پیش اروپا ساعتش یک ساعت اومده جلو مثل ایران بازیها با یک نیمه تاخیره
به امید پیروزی بارسلونا و هتریک مسی:sigar:
نمایش نسخه قابل چاپ
از یک یا دو روز پیش اروپا ساعتش یک ساعت اومده جلو مثل ایران بازیها با یک نیمه تاخیره
به امید پیروزی بارسلونا و هتریک مسی:sigar:
آره درسته ساعت های اروپا چند روز بعد از ساعت ایران میاد جلو و من نمیدونستم کی دقیقا این اتفاق میفته . پس بازی رو باید با تاخیر ببینیم :narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
OK roz::
دوستان گل و عزیز برای جدی تر و فنی تر شدن بحث ها قدم رنجه کنید و به تاپیک زیر بیاید :flowerysmile:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يك ركورد ديگر براي مسي؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ليونل مسي مهاجم بارسلونا در حال حاضر 12 گل در ليگ قهرمانان به ثمر رسانده است .
ركورد بيشترين گل زده در يك فصل متعلق به José Altafini بازيكن تيم ميلان كه در سال 1962-63 موفق به زدن 14 گل در يك فصل ليگ قهرمان شد
اگر مسي امشب هت ريك كند مي تواند ركورد جديدي به ثبت برساند آيا مسي قادر خواهد بود بعد از 40 سال ركورد اين رقابت ها را جا به جا كند؟
اين را هم بدانيم كه مسي در 25 مسابقه گذشته خود در ليگ قهرمانان 30 گل به ثمر رسانده است
منبع : توتال بارسا
یوهان کرایوف، اسطوره باشگاه بارسلونا:
<<امسال رئال یا قهرمان می شود و یا می ترکد؛ هیچ حد وسطی وجود ندارد>>
این میترکدشو خیلی خوب اومده:khandeeeee bahal:
خوب راست ميگه ديگه اين همه خرج كن...مربيبيار،بازيكن بخر...جنگ رواني راه بنداز،روابط آكادميكو بهم بزن....و يه سري كارايه ديگه،آخرش به نتيجه نرس،خوب هركي باشه منفجر ميشه!!!ki::heee::ki:::sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سوال مهم با اینکه خودم استقلالی هستم ولی چرا شبکه3 به خاطر یه تیم ایرانی برنامه هاشو تعطیل میکنه ولی به خاطر بارسلونا نمیکنه؟یعنی طرفدارای بارسلونا کمتر از استقلال هستن؟think::
نه به خاطر طرفداره کم وزیاد دو باشگاه بارسلونا یا استقلال نیس چون امسال ساله تولید وصرف داخلیه استقلال هم خوب تیم داخلیه و بارسلون نیست به همین خاطره و مشکل دیگه ای نیسki::ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیس همه چیز داخلیه برنامه های تلویزیونم به جز فیلم، سریال، مستند( یعنی فقط مسابقات فوتبال) باید داخلی باشه
باز خوبه فقط یه نیمه تآخیر داره نذاشتن برای عید سال دیگه پخشش کنن
به هر حال هرجوری که هست امیدوارم بارسا ببره البته با یه بازی زیبا
بازی بدون گل تموم شد نیمه اول که خدای بارسا سر بود امارم همینو میگه یه پنالتیم که........
بنظر من از میلان ابی گرم نمیشه اینو نیمه اول نشون داد :fek konam: