اخبار کوتاه از بارسا
- ابراهیم افلای برای بازی با میلان اماده است.
- آمار بیشترین بازی بازیکنان خارجی (غیر اسپانیایی) برای بارسلونا : فیلیپ کوکو 205 , مسی 205 , کومان 192 , کوبالا 186 , کلایورت 182
- الکسیس سانچز; توپ مسی بدون برخورد به من گل شد.
- اینیستا در حال حاضر 395 بازی برای بارسلونا انجام داده است،اگر 2 بازی دیگر انجام دهد به لیست 10 بازیکنی که بیشترین بازی را برای بارسا انجام دادند خواهد پیوست.
- آث میلان واینتر به دنبال ادریانو مدافع چپ 27 ساله بارسا هستند, قیمت این بازیکن بین 10 تا 15 میلینو یورو تخمین زده شده است.
- زلاتان ابراهیموویچ: چهارشنبه بازی بزرگی خواهیم داشت , انها بهترین تیم جهان هستند, ما چیزی برای از دست دادن نداریم , پس بهترین بازیمان را به نمایش خواهیم گذاشت.
- چهار بازیکن بارسا در 8 بازی اخیر بارسا کارت قرمز دریافت کرده اند : ماسچرانو در بازی با اوساسونا , پیکه در بازی با اسپورتینگ , الوز در بازی با گرانادا , تیاگو در بازی با مایورکا.
- الگری, مربی تیم میلان : متاسفانه تیاگو سلوا در هر دوبازی بارسا حضور نخواهد داشت, من در مورد او ریسک کردم که متاسفانه او مصدوم شد, اما وضعیت نستا به مراتب بهتر است ومن چند بازیکن در اخیتار دارم که می توانند جای بازیکنان مصدوم را پر کنند.
- مسی تا اینجا فصل در تمام رقابتها 55 گل به ثمر رسانده است , کریس رونالدو 45 گل.
- ماسچرانو: از نقش دفاعی در بارسا لذت می برم.
- مسی در بازی یکشنبه 205 امین بازی اش را در لالیگا انجام برای بارسلونا در مقابل مایورکا انجام داد و با رکورد فیلیپ کو کو ( بیشترین بازی یک بازیکن خارجی برای بارسا ) برابری کرد.
- آمبروزینی: بارسا قویترین تیم جهان است.
- رافا مارکز در گفتگوی ویژه با گل دات کام گفت که از تمرین با بارسلونا بازی دیگر احساس جوانی کرده است .
- بعد از اینکه تیم بولونیا با هافبک 21 ساله ی بارسا b , ریورولا قرار داد بست ، اکنون این تیم خواهان به خدمت گرفتن مدافع چپ 21 ساله ی بارسا b ، پلاناس میباشد.