:fek konam::fek konam::fek konam:
نمایش نسخه قابل چاپ
:fek konam::fek konam::fek konam:
واردیولا: خود من بودم که تیتو را پیشنهاد کردم؛وقتی رفتم، دیگر از نامم استفاده نکنید
مربی جوان بارسا در کنفرانسی خبری از لاپورتا و روسل تشکر کرده است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- جوزپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا، در یکی مانده به آخرین کنفرانس خبری اش به عنوان مربی بارسلونا، در پیش از برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری شرکت کرد.گواردیولا دراین کنفرانس از مسائل مختلفی صحبت کرد و درمورد ماجراهای او و تیتو گفت:« شنیده ام که باید درمورد رابطه ام با تیتو توضیحاتی ارائه کنم. درماه نوامبر، من با سوبی سارتا جلسه ای داشتیم و من این ایده را به ذهن او رساندم که چطور است که تیتو مربی بارسلونا باشد؟ من به سوبی سارتا گفتم که این ایده خیلی خوبی به ثمر می رسد. بعد از بازی با چلسی و بعد از حذف تیممان، تیتو را به کناری کشیدم و به او گفتم"فکر می کنم که زمانش فرا رسیده.احساس می کنم که به تو پیشنهاد خواهند کرد که مربیگری بارسا را به دست بگیری." او هیچ چیزی از این ماجرا نمی دانست و این من بودم که این ایده را مطرح کردم.»
گواردیولا که دوست ندارد درگیر هیچ جنجالی بشود، ادامه داد:« احساس نمی کنم که اجباری باشد که من توضیحی ارائه بدهم. ولی شما از من توضیح می خواهید و من به شما توضیح می دهم. من 13 سال است که تیتو را می شناسم. کسی که احساس کرد که باید متوقف شود، من هستم. این بدان معنا نیست که با توقف من همه باید متوقف شوند. این موضوعی شخصی و مربوط به من است.»گواردیولا ترجیح داد تا به سوالاتی که به جنگ داخلی میان او و ساندرو روسل دامن می زند پاسخی ندهد. گواردیولا در مورد گزارشی که در روزنامه ال موندو دپورتیوو منتشر شده بود گفت:« بعد از چاپ این گزارش برای شفاف سازی با خبرنگار روزنامه صحبت کردم و به او گفتم که من به همان نحوی که در دوران بازیکنی ام، فوتبال را ترک کردم می روم. من مشکلی با رئیس بارسلونا ندارم. من رابطه فوق العاده ای با روسل و قبل از او، با لاپورتا داشته ام و از هردوی آنها متشکرم. آنها هرآنچه من درخواست می کردم را در اختیارم قرار می دادند.»البته گواردیولا درخواست کرد که بعد از جدایی او، کسی از نامش استفاده نکند:« من به هر دوی آنها (لاپورتا و روسل) گفته ام که می رم. از آنها درخواست می کنم که از نام من استفاده نکنند، وقتی من هستم،خب هستم ولی وقتی که نیستم، ناپدید خواهم شد.»او درمورد سوتهای احتمالی ای که در زمان پخش سرود ملی اسپانیا در فینال کوپا دل ری، ممکن است به گوش برسد گفت:« من موافق این نیستم که علیه سرود ملی اسپانیا سوت زده شود. ولی حس خوبی ندارم که خانم آگیره،رئیس شورای شهر مادرید،بعد از برزبان آوردن آن صحبتها برای تماشای بازی فینال نمی آید. فکر می کنم که او با حضورش می توانست مارا مفتخر کند. روز جمعه شاهد برگزاری فینال کوپا دل ری خواهیم بود و تنها چیزی که شاهدش هستیم ارائه فوتبال از سوی دو تیم است، بحث های سیاسی و اعتصابات را باید در پارلمان انجام داد.هواداران تیم نشان خواهند داد که از جایی که هستند راضی هستند؛آنها رفتاری مثل مردم سایر نقاط اسپانیا که اگر جای ما در فینال بودند، خواهند داشت.»پپ درمورد اتلتیک بیلبائو گفت:« اتلتیک تیمی است که به تو اجازه پیروزی نمی دهد. من فینال لیگ اروپارا تماشا کردم. تا قبل از گل دیگو، آنها کار خاصی انجام ندادند. اتلتیک تیم با روح و باعشقی است. فینال خیلی سختی خواهد بود. در انتظار اتلتیکی هستم که در طول اکثر فصل شاهدش بودیم؛ اتلتیکی که منچستریونایتد و شالکه را حذف کرد. این بازی خیلی مهمی است. اگر شرایط زمین مسابقه خوب نباشد، ناکامی بزرگی برای دو تیم خواهد بود. فکر می کنم فینال زیبایی باشد؛ البته اگر شرایط زمین ایده آل و خوب باشد.»
مونياين:
بايد توپ را از دسترس بارسا دور نگه داريم
مهاجم جوان اتلتيک بيلبائو گفت: براي اينکه با شيوه بازي بارسا مقابله کنيم، بايد توپ را از دسترس آنها دور نگه داريم.
به نقل از اسپورت، ايکر مونياين پيش از فينال رقابتهاي کوپا دل ري اسپانيا که جمعه شب ساعت 22 به وقت محلي (30 دقيقه بامداد شنبه به وقت ايران) بين دو تيم اتلتيک بيلبائو و بارسلونا برگزار ميشود، تأکيد کرد که نماينده باسک براي جبران شکست در فينال رقابتهاي ليگ اروپا مقابل اتلتيکو مادريد در اين ديدار حاضر ميشود و براي رسيدن به افتخار قهرماني در اين مسابقات تلاش ميکند.وي بر اين باور است که بهترين روش براي مقابله با شيوه بازي بارسا اين است که آنها را به دنبال توپ کشاند.
مونياين در اين باره گفت: پس از شکست تلخ در فينال ليگ اروپا، روحيه خود را بازيافتهايم و تشنه قهرماني و بسيار باانگيزه هستيم.
وي ادامه داد: بارسلونا مالکيت توپ را ميخواهد و پاسهاي زيادي رد و بدل خواهد کرد. تنها راه حل اين است که توپ را از دسترس آنها دور نگه داريم تا کاتالانها به دنبال آن بدوند.
مهاجم اتلتيک بيلبائو خاطرنشان کرد: هيچ کس نميتواند منکر اين شود که غيبت دني آلوز براي بارسا بسيار گران تمام خواهد شد، شخصا آرزو داشتم که او را در اين بازي نبينم.
www.varzesh3.com
فرناندو یورنته: ما شایسته قهرمانی درکوپا دل ری هستیم
امسال نشان دادیم که سطح بازی مان را بهبود بخشیده ایم و بارسایی ها موفق به انجام این کار نشده اند. آنها نتوانسته اند هیچ جامی فتح کنند و این برایشان خیلی دردناک بوده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- فرناندو یورنته، ستاره شماره یک باشگاه اتلتیک بیلبائو معتقد است که تیمش شایستگی فتح جام حذفی اسپانیا را دارد. او معتقد است که تلاشها، فوتبال و فداکاری های بازیکنان این تیم ، درکنار حمایت هواداران، اتلتیک را شایسته قهرمانی در این جام نموده است.
یورنته در صحبتهایی که در روزنامه مارکا منتشر شده گفت:« ما شایسته برد در این فینال و فتح جام قهرمانی کوپا دل ری هستیم. ما در تک تک بازیهایمان با جان و دل بازی کردیم و تیمی هستیم که تمام توانمان را در بازیها به کار می گیریم. ما آنچه در دیگر فینال ( فینال لیگ اروپا) رخ داد را فراموش کرده ایم و در این فینال شانس خودمان برای قهرمانی را خواهیم داشت. نمی توانم برای شانسمان درصد دقیقی بگویم ولی ما هم شانس قهرمانی داریم. اگر بتوانیم سطح خوبی ارائه دهیم و بازی بارسا را خراب کنیم، می توانیم به قهرمانی برسیم.»
یورنته درمورد کاهش فاصله میان اتلتیک بیلبائو و بارسلونا، گفت:« امسال نشان دادیم که سطح بازی مان را بهبود بخشیده ایم و بارسایی ها موفق به انجام این کار نشده اند. آنها نتوانسته اند هیچ جامی فتح کنند و این برایشان خیلی دردناک بوده. به علاوه اینکه، گواردیولا هم اعلام کرد که با بارسا نمی ماند و سوالات متعددی ممکن است مطرح شود و ما به دبنال آن هستیم تا از این شرایط نهایت بهره را ببریم.»
یورنته درمورد کلید موفقیت تیمش دراین فینال گفت:« برای غلبه بر بارسا باید سعی کنیم بازی آنها را خنثی کنیم. یعنی باید توپ را از آنها بگیریم و کاری کنیم که بازیکنان بارسا درزمین احساس راحتی نکنند و درتمام لحظات تحت فشار باشند. آنها غایبان مهمی در این فینال دارند که بازیکنان واقعا بزرگی هستند ولی مطمئنم که بازیکنان بزرگ دیگری جای این غایبان را پرخواهند کرد. امیدوارم که این غیبت ها در فینال کاملا محسوس باشد.»
به ثمر رساندن گل قهرمانی اتلتیک موضوعی است که یورنته رویای آن را در سر می پروراند:« این رویای هر بازیکنی است و اتفاقی فوق العاده است. ولی آنچه ما به دنبال آن هستیم، نه تنها من، بلکه سایر هم تیمی هایم، پیروزی در این دیدار است وکسب عنوان قهرمانی برای ما مهمتر از این است که چه کسی برای تیم گلزنی می کند. من دوست دارم ما قهرمان شویم، با هر نتیجه ای، فرقی نمی کند.ما انگیزه های زیادی برای قهرمانی داریم. مربی تیم ما واقعا مهم است، چون او تیم ما را به مرزهایی فراتر از محدوده های قبلی ما رسانده .تنها چیزی که من را نگران می کند، این است که در بازیهای اخیرمان نتوانتسه ایم بهترین بازی ممکن را به نمایش بگذاریم ولی باید در این فینال به بهترین نحو ممکن بازی کنیم. ما بی صبرانه در انتظار آن هستیم که در اوج گام به بازی فینال بگذاریم و تمام توانی که در بدن هایمان باقی مانده را در آخرین تلاشمان در آخرین دیدار این فصل به کار بگیریم.»
بیه لسا: بارسلونا همچنان بهترین تیم دنیاست؛والدس و پینتو فرقی باهم ندارند
مربی ارژانتینی اتلتیک بیلبائو معتقد است که بارسا با وجود ناکامی در دستیابی به جام قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا هنوز تیم شماره یک دنیاست
سایت گل- مارسلو بیه لسا، سرمربی آرژانتینی باشگاه اتلتیک بیلبائو در صحبتهایی اعلام کرده که بارسلونا بهترین تیم دنیاست. این درحالی است که اتلتیک بیه لسا امشب در فینال کوپا دل ری مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت.بارسلونا در رقابتهای این فصل در دستیابی به قهرمانی لالیگا ولیگ قهرمانان اروپا ناکام ماندند ولی این مربی آرژآنتینی معتقد است که تیم کاتالان همچنان بهترین تیم دنیاست.بیه لسا در کنفرانس خبری پیش از دیدار فینال در مادرید گفت:« بارسلونا همچنان بهترین تیم دنیاست. پس برای پیروزی دراین فینال، بازیکنان ما باید با تمام پتانسیلشان بازی کنند و دقیق باشند و به عنوان یک تیم هم دقیق بازی کنند. این به ما کمک می کند تا سطح همیشگی بازی بارسلونا را تضعیف کنیم.»این مربی ارژانتینی معتقد است که گاهی وقتها، و به ویژه زمانی که مسی درجریان بازی باشد، متوقف کردن بازی بارسا تقریبا غیرممکن می شود:« لیونل مسی تقریبا راهکار تمام مشکلات بارساست ولی ما سعی می کنیم تا مطمئن شویم که او راهی برای شکست دادن ما نداشته باشد.»اکنون و در این بازی انتظار می رود که پینتو در دروازه بارسا قرار بگیرد و بیه لسا او را نقطه ضعفی برای بارسا نمی داند:« تیمی مثل بارسلونا تنها یک دروازه بان تراز اول ندارد.من تفاوتی میان پینتو و والدس نمی بینم.»
الکسیس:همه فوتبالم را مدیون بیه لسا هستم
ستاره شیلیاییی در صحبتهایی به تمجید از مربی بزرگ ارژانتینی پرداخته
سایت گل- روزنامه ال موندو در گزارش روز چهارشنبه خود به رویارویی الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا و مارسلو بیه لسا، مربی سابق تیم ملی شیلی و مربی کنون اتلتیک بیلبائو در فینال کوپا دل ری پرداخته است. رویارویی یک شاگرد و یک استاد.امشب این دو در دو تیم متفاوت و در فینال کوپا دل ری در ورزشگاه بیسنته کالدرون مقابل هم قرار خواهند گرفت.الکسیس سانچس در صحبتهایی درمورد مربی سابقش گفته:« رویارویی با بیه لسا برای من خیلی مهم است. من درسهای زیادی از او آموختم و اگر الان این بازیکن کنونی هستم، همه اش به لطف بیه لساست. آنچه در بیه لسا بیش از هر چیز دیگری برای من حاز اهمیت است، ذهنیتی است که او به بازیکنانش می دهد.»این ستاره 24 ساله شیلیایی درسهایی که از بیه لسا آموخته را فراموش نمی کند و در صحبتهایی اعلام کرده که بعد از آنکه در پستهای مختلفی از سوی مربی آرژانتینی به بازی گرفته شده، به شدت متحول شده و مبدل به بازیکن کاملی شده. الکسیس در ادامه تحسین از بیه لسا گفته:« کسی که عیب و ایرادی در بیه لسا می بیند، دستش را بالا بگیرد.»
اینیستا: «اتلتیک، حریف سختی برای ما خواهد بود».
هافبک ملی پوش اسپانیایی، بازی فینال این جمعه را «کاملا نزدیک» قلمداد می کند و معتقد است «باید مسابقه را کاملا عاقلانه دنبال کنیم تا بتوانیم بر تیم مقاوم بیلبائو غلبه کنیم».
آندرس اینیستا صراحتا بیان کرد که تیم برای حضور در یک فینال دیگر آماده است تا این فصل را نیز با موفقیت به پایان برد و ضمنا در مورد کیفیت تیم حریف در تمامی نقاط زمین هشدار داد.
اینیستا ضمن تاکید بر شدت بازی اتلتیک و تاکتیک هایی که مربی در زمین به اجرا در می آورد، تجربه دو بازی که پیش از این در این فصل انجام داده بودند را اینگونه بیان کرد: «آنها کاملا مقاوم اند. جمعه، فینال نزدیکی را شاهد خواهیم بود؛ آنها بازی را برای ما سخت خواهند کرد، اما در مقابل ما نیز باید از هوش و تمام توان خود بهره ببریم و با تصمیم گیری های سریع در زمین، با آنها مقابله کنیم».
هم تیمی های غایب
اینیستا به عدم حضور چندتن از بازیکنانشان در این مسابقه اشاره کرد و گفت: «چاره ای نیست؛ ما با افرادی که اکنون حاضر هستند، بازی خواهیم کرد و تلاش می کنیم عدم حضور آنان در زمین حس نشود». ضمنا از او سوال شد که در صورت پیروزی، جام را به چه کسی تقدیم خواهند کرد. او نیز بلافاصله پاسخ داد: «برای تمام کسانی که نتوانستند در این روز خاص ما را همراهی کنند». او خاطره فینال 2009، که به دلیل مصدومیت آن را از دست داده بود، یادآوری کرد و گفت: «همان حادثه انگیزه فراوانی به من بخشیده است و برای حضور در این بازی بسیار هیجان زده هستم».
مسئله دیگری که در حاشیه انجام این بازی وجود دارد این است که رئیس انجمن خود مختار مادرید اعلام کرده است، در صورتی که تماشاگران هر دو تیم به سرود ملی اسپانیا در ابتدای بازی احترام نگذارند، مسابقه بدون تماشاگر و پشت درهای بسته انجام خواهد گرفت. اینیستا در این باره می گوید: «این مسئله هیچ ارتباطی به فوتبال ندارد. احترام مهمترین چیز است، اما باید توجه داشت که هواداران مختارند باتوجه به آنچه می بینند، بهترین رفتار را داشته باشند. نباید فراموش کنیم که ما برای تماشای یک بازی فوتبال خواهیم رفت. بسیاری از مسائل هستند که باید با روشی متفاوت انجام گیرند، اما فکر نمی کنم صحبت در این مورد، یک یا دو روز پیش از بازی، مشکلی را حل کند. ما فقط به دنبال دیدن یک مسابقه جذاب و سرگرم کننده هستیم».
ما به دنبال این قهرمانی هستیم
گواردیولا در فینال روز جمعه، که یادآور فینال 2009 است، در آخرین بازی خود در مسند مربیگری بارسا قرار دارد و اینیستا خاطر نشان می کند: «این دو بازی در دو موقعیت کاملا متفاوت صورت می گیرند؛ مسابقه ابتدایی، اولین فینال ما تحت مربیگری او بود و میدان پیش رو، آخرین بازی اوست. در فصلی که نتوانستیم در لالیگا و لیگ قهرمانان عنوانی کسب کنیم، بسیار مشتاق پیروزی در این جام هستیم. برای تحقق این خواسته نیز باید بازی فوق العاده ای را از خود به نمایش بگذاریم».
اینیستا در باب انتصاب تیتو ویلانووا می گوید: «در این زمان، بازیکنان بیش تر از هر زمانی بر این باورند که مثل گذشته می توانند به کسب موفقیت های خود ادامه دهند. تیتو ویلانووا به خوبی از شرایط حاضر آگاه است و ما در همان مسیر قبلی به راه خود ادامه خواهیم داد. همه به خوبی کار خواهند کرد و باید منتظر بود و دید که اتفاقات چگونه رقم خواهند خورد».
مهمترین نکته، آمادگی 100% ویاست
باتوجه به اعلام عدم حضور داوید ویا در مسابقات یورو، به دلیل آسیب دیدگی که در دسامبر گذشته گریبان گیر او شد، هم تیمی اش از این اتفاق اظهار تاسف کرد و گفت: «مهم این است که او بسیار تلاش کرده است تا به بهترین فرم خود دست پیدا کند و بار دیگر گلزنی خود را از سر بگیرد و به آنچه در انتظار اوست، برسد».
مارکا خبر داد:
پيشنهاد شالکه و منچسترسيتي براي جذب آلوز
بنابه نوشته يک روزنامه چاپ مادريد باشگاههاي شالکه آلمان و منچسترسيتي انگليس براي جذب مدافع برزيلي بارسا پيشنهاده دادهاند.
به نقل از مارکا، دو تيم آلماني و انگليسي که در تلاش براي تقويت خط دفاع خود براي فصل بعد هستند، پيشنهادهاي خود را به صورت مکتوب به نشاني آبي و اناريپوشان ارسال کردهاند.
براساس اين گزارش آلوز تا سال 2015 با کاتالانها قرارداد دارد و دو تيم بوندسليگا و ليگ برتري براي جذب وي رقم هنگفتي را مجبور به هزينه هستند.
ستاره 29 ساله از سال 2008 تاکنون 131 بازي تاکنون براي تيم اسپانيايي انجام داده و 12 گل زده است.
تورخیرخواهانه مسی ؛ستارگان فوتبال جهان تولد مسی را جشن می گیرند
ازیکنانی چون فالکائو، دروگبا، کاوانی و نستا نیز در این مسابقه دوستانه شرکت خواهند کرد و دونگا مربی سابق برزیل نیز هدایت یکی از تیمهای حاضر در این بازی دوستانه را بر عهده خواهد گرفت
ه نقل از FCBarcelona.ir سایت گل - لیونل مسی، مهاجم ارزشمند بارسا، منتشر کرده اند، این مهاجم آرژانتینی در ماه ژوئن در سه مسابقه دوستانه در آمریکای شمالی و جنوبی و به منظور کمک به امور خیریه شرکت خواهد کرد.
براساس گزارشهایی که روزنامه اسپورت و الموندو دیپورتیوو در مورد برنامه های تابستانی لیونل مسی، مهاجم ارزشمند بارسا، منتشر کرده اند، این مهاجم آرژانتینی در ماه ژوئن در سه مسابقه دوستانه در آمریکای شمالی و جنوبی و به منظور کمک به امور خیریه شرکت خواهد کرد. مسی که لقب بهترین بازیکن جهان به او تعلق دارد، همراه با چند تن از هم تیمی هایش در بارسلونا شامل ماسکرانو، پینتو و برادران دوس سانتوس ( جاناتان که در تیم ذخیره های بارسا بازی می کند و جیوانی که قبلا برای بارسا بازی می کرد) در یک دیدار دوستانه با عنوان کوپا موندیال مایای 2012 (جام جهانی مایا)، در شهر کن کون در نزدیکی سواحل کارائیب مکزیکو سیتی به میدان خواهند رفت.
کوپا موندیال مایای 2012
«خیلی خوشحالیم از اینکه مسی برای بازی کردن به مکزیکو می آید». اینها بخشی از صحبتهای آلکسیا ویزونه، مدیر «اینتر آمه ریکا»، کمپانی برگزار کننده تورنمنت کوپا موندیال مایای 2012 می باشد که با همکاری نهاد دولتی مکزیک در ایالت کواینتانا رو و سران صنعت توریسم، مسئولیت برگزاری این تورنمنت دوستانه را بر عهده دارند.
ویزونه اطمینان داد که مسی پیشنهادهای بازی در کشورهای قطر و بورکینافاسو را رد کرده تا بتواند در بازی دوستانه در شهر کن کون همراه «استرلاس دی آمه ریکا» (ستارگان امریکا) و همچنین تعدادی از بازیکنان عضو تیمهای اروپایی و امریکایی حضور یابد. این بازی دوستانه در واقع قرار است بین تیم «ستارگان آمریکا» و تیمی تحت عنوان «ستارگان مکزیک» که شامل بازیکنانی از لیگ داخلی این کشور است برگزار شود و این مسابقه در استادیوم 20 هزار نفری آندرس کوینتانا رو انجام خواهد شد.
دونگا هم هست
دونگای برزیلی هدایت تیم ستارگان امریکا را بر عهده خواهد گرفت و ریکاردو توکا فرتی که در مکزیک زندگی می کند و شاغل است نیز مربی ستارگان تیم کشورش خواهد بود. براساس اظهارت الکسیا ویزونه، بلیت های این مسابقه از 140 دلار تا 300 دلار قیمت گذاری شده است و عواید حاصل از فروش بلیت این بازی در اختیار نهادهای رفاهی اجتماعی قرار خواهد گرفت.
لوئیز فلورس، بازیکن سابق تیم ملی مکزیک، که هم اکنون نقش مشاور ورزشی برگزارکنندگان تورنمنت «کوپا مایا 2012» را دارد، اظهار کرد که برای این مسابقه هر تیم حدودا 30 بازیکن در اختیار دارد. وی در ادامه افزود» : هدف ما برگزاری یک بازی دوستانه است که بازیکنان می توانند هر کدام نزدیک به 20 الی 30 دقیقه به میدان بروند؛ باید در نظر بگیریم که این دیدار در زمانی انجام خواهد شد که برخی از این بازیکنان در تمرینات آمادگی پیش فصل و برخی دیگر نیز در تعطیلات پایان فصل به سر می برند.
تجمع ستاره ها؛ از ماتراتزی تا اورته گا
« در تیم «ستارگان مکزیک» فدریکو ولار آرژانتینی ( موره لیا)، لوکاس لوبوس و دامیان آلوارز (تایگرز)، دانیل مونته نگرو و ویسنته ووسو (آمه ریکا)، جکسون مارتینز کلمبیایی (چیپاس)، لیندرو آگوستوی برزیلی و ایگی دیو آره والوی اروگوئه ای (تای جوآنا) حضور دارند. سایر بازیکنان این تیم عبارتند از: مویزس مونوز (آمه ریکا)، میگوئل ساباه (موره لیا)، برائولیو لونا (استودیانتس)، میگوئل لایون (آمه ریکا)، هوگو آیلا (تایگرز)، آنخل رینا ( مونتری)، خوزه گوئه ره رو (آتلانته) و ادگار کاستیوی مکزیکی-امریکایی(تای جوآنا(. درتیم یاران مسی یا همان «ستارگان امریکا» بازیکنانی که اسامی آنها تا این لحظه تائید شده عبارتند از: دیگو لوگانو (پاریسن ژرمن)، خوآن آرانگو (بورسیا دورتموند)، آریل اورتگا (ریورپلاته)، خوآن (رم)، جولیو سزار (اینترمیلان)، دیگو گودین (اتلتیکو مادرید)، روبینیو (میلان). همچنین مارکو ماتراتزی ( اینتر)، خاویر ماسکرانو ( بارسلونا)، ماریو یپس (میلان)، دیگو میلیتو (اینتر) جیوانی دوس سانتوس (تاتنهام)، جاناتان دوس سانتوس (بارسلونا)، خوزه مانوئل پینتو (بارسلونا) و گابریل میلیتو (ایندی پندینته) که همگی قرار است در این بازی دوستانه شرکت کنند.
جشن تولد مسی
مهاجم آرژانتینی بارسا در یک بازی خیریه دیگر با عنوان «یاران مسی» نیز شرکت خواهد کرد و همراه این تیم به مصاف تیم «ستارگان دنیا» در میامی خواهد رفت؛ این بازی در 23ام ژوئن و دقیقا دو روز قبل از تولد 25 سالگی ستاره آبی و اناری پوشان برگزار خواهد شد.
در تیم مسی، خاویر ماسکرانو نیز بازی خواهد کرد و البته قرار بود دنی آلوز هم آنها را همراهی کند، ولی حضور این بازیکن در این دیدار که هم اکنون در حال ریکاوری از مصدومیت استخوان ترقوه به سر می برد، در هاله ای از ابهام قرار دارد. براساس اخباری که تائید شده بازیکنانی چون فالکائو، دروگبا، کاوانی و نستا نیز در این مسابقه دوستانه شرکت خواهند کرد و دونگا مربی سابق برزیل نیز هدایت یکی از تیمهای حاضر در این بازی دوستانه را بر عهده خواهد گرفت.
بعد از فینال جام حذفی بین دو تیم بارسلونا و اتلتیک بیلبائو، شماره 10 بارسا به آرژانتین خواهد رفت تا خود را برای دیدار تیم ملی کشورش در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در دوم ژوئن در بوینس آیرس آماده کند.
در نهم ژوئن نیز مسی در یک بازی دوستانه بین آرژانتین و برزیل در نیوجرسی آمریکا شرکت خواهد کرد. پس از آن مسی برنامه خود را برای شرکت در سه بازی دوستانه جهت امور خیریه دنبال خواهد کرد. علاوه بر بازیهای دوستانه در کن کون و میامی، مسی در یک بازی دوستانه در کلمبیا که برای 21 ژوئن برنامه ریزی شده، حضور خواهد یافت
گواردیولا: اگر باشگاهی من را وسوسه کند، دوباره مربیگری می کنم
این مربی 41 ساله ماه گذشته اعلام کرد که در تابستان بارسا را ترک خواهد کرد و به دوران چهارساله پرافتخارش در باشگاه کاتالانی پایان خواهد داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Getty Images
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، تاکید کرد می خواهد برای مدتی از فوتبال دور باشد تا بتواند "باطری هایش را شارژ کند" اما اعلام کرد اگر پیشنهادی جالبی در آینده دریافت کند، بار دیگر مربیگری خواهد کرد.
این مربی 41 ساله ماه گذشته اعلام کرد که در تابستان بارسا را ترک خواهد کرد و به دوران چهارساله پرافتخارش در باشگاه کاتالانی پایان خواهد داد.
او که امشب در دیدار فینال کوپا دل ری برای آخرین بار روی نیمکت بارسا خواهد نشست، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" خوشحال خواهم شد اگر پیشنهادی دریافت کنم اما در چند ماه آینده می خواهم باطری هایم را شارژ کنم. از نظر ذهنی هم نیاز به شارژ شدن دارم.
اکنون می خواهم استراحت کنم و بعد از آن باید ببینیم چه رخ خواهد داد. بعد از اینکه باطری هایم شارژ شد، اگر باشگاهی من را خواست و توانست من را وسوسه کند، دوباره مربیگری می کنم."