منم میگم باید با احتیاط بازی کنیم شوستر بازم از بازی مادریدیا تجربش بیشتر شده و این میتونه کارو سخت کنه البته فقط یکم
باید الکی امتیاز از دست ندیم به امید یه برد خیلی خوب
نمایش نسخه قابل چاپ
منم میگم باید با احتیاط بازی کنیم شوستر بازم از بازی مادریدیا تجربش بیشتر شده و این میتونه کارو سخت کنه البته فقط یکم
باید الکی امتیاز از دست ندیم به امید یه برد خیلی خوب
بازی سختی میتونه باشه هرچند تو برنابئو هست.
ولی خوب تیم هایی که جلوی رئال بازی می کنند باید هجومی باشن یا دفاعی که در هر دوعش حریف گل می خوره
حریف خیلی باید قوی باشه که آسیب نبینه که این از مالاگا بعیده
فکر کنم یه 4 تایی بزنیم.
انشا الله که اول ببریم بعد گل هاشو کریس بزنه تا از لیونر مسی heee:: فاصله بگیره
به امید پیروزی رئالlove::
به نظرم 5تایی بزنیم
داش کریسم 3 تا میزنه
داداش خیالت از رونالدو راحت باشه اخه رونالدو تو هر بازی 3 یا 4 گل میزنه.lay_;;/به نظر من 6 تایی میزنیم....ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیشاپیش عید نوروز به همه مادریدی ها تبریک میگم امیدوارم امشب رئال با پیروزی از زمین خارج بشه و رونالدو دوباره گلزنی کنه
بچه ها به نظر من امشب مالا گا 4 تا نوش جان میکنه کریس هم یا دبل میکنه یا هتریک .
خب رسیدیم به 4 بازی فصلمون با مالاگا تا حالا 8 تا زدیم و 2 گلم خوردیم خوشبختانه هر 3 بتزی اخیرو بردیم اما مساله اینه رونده نزولی تو گلزنی داشتیم بازی اول 4 دوم3 و سوم1 اما مطمئنم امشب با امادگی تیم راحت بازی رو میبریم و یه قدم دیگه به قهرمانی زود هنگام نزدیک میشیم
اره داداش مرتضی حتما همینطوره و امشب باید گل های زیادی بزنیم تا بازم روحیه ی تیم بیشتر بشه و فاصله همون 10 تا باقی بمونه .
منم با تو موافقم داداش مرتضی.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]