اره رفقا منم هنوز فرقی حس نکردم شما چی؟ اگه تفاوتی کرده ب مام بگید
در ضمن من با گوگل پلی ک میرم دان کنم خیلی از برنامه ها مثه همین بازی رو میگه در گشور شما قابل دسترس نیس کسی نمیدونه چ جوری این مشکلو میشه رفع کرد؟:sad:
نمایش نسخه قابل چاپ
اره رفقا منم هنوز فرقی حس نکردم شما چی؟ اگه تفاوتی کرده ب مام بگید
در ضمن من با گوگل پلی ک میرم دان کنم خیلی از برنامه ها مثه همین بازی رو میگه در گشور شما قابل دسترس نیس کسی نمیدونه چ جوری این مشکلو میشه رفع کرد؟:sad:
توکنا رو ببینید دلتون آبki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید و بگید چطور میتونم offers رو فعال کنم و ویدو ببینم و تکون بگیرم ؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چطور این همه تکون بدست اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازی رو هک کردی ؟؟؟؟
اگه هک بود که 99999 میکردم چرا فقط هزارتاش کنم.نه دادم واسم خریدن.هر کی میخواد بگه بدم واسش بخرن ولی باید به فیسبوک وصل باشه که اکانتش رو بده.با گوشی اگر باشید باید خود گوشی دست خریدار باشه که مشخصات رو وارد کنه.
مثلا چقد پول دادی و چنتا خریدی؟
آشنا بود ازم چیزی نگرفت.ولی 1000 توکن میشه 100 دلار.حدود 400 هزار تومنی میشه.ولی توکن های کمتر هم هست.500 توکن 176 توکن 80 توکن.
با گوشی هیچ راهی وجود نداره برای این کار؟
با گوشی نمیشه چون اکانتتون فقط روی گوشیتونه و خودتون فقط میتونید بخرید.کسی نمیتونه واستون بخره
ینی اون اشناتون 100 دلار داده برای شما و 1000 تا توکن گرفته ؟ :soal:
اره دیگه فامیله.فامیلای خارج که اکثرا کادو میفرستن.خوب اینم یه جور هدیه.100 دلار چیزی نیست واسشون.
سلام خسته نباشید.توی لیگ. اقای گل رو طبق امار میشه دید؟
ذوستان یکی توضیح بده افر هارو چطور فعال کنم که بتونم ویدو ببینم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط farall [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه با گوشی بازی میکنید نمیشه اقای گل رو دید مگه اینکه در ورژن هایی ک بعد بیاد این امکان اضافه بشه ب بازی ولی با فیسبوک اگه هستید میشه دید
فکر میکنم با گوشی نمیشه چون من ک با گوشی بازی میکنم نمیتونم ببینم !!! حالا نمیدونم راهکاری داره یا ن؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها ی تغییر کوچیکی ک تو این ورژن دیدم اینه ک وقتی میریم تو مشخصات ی تیم وقتی وارد قسمت استادیومش میشی ی کادر باز میشه کنار تصویر ک مشخص کرده ایتم های طرف در چ لولی قرار داره
سلام
دوستان ورژن جدید و از گوگل پلی دان کنید من ابتدا از بازار دان کردم و ابدیت شد ولی وقتی داشتم وارد میشدم همون اول پیغام ایدیت داد و مجبور شدم دوباره از گوگل دان کنم .
یه تغییر دیگه اینکه وقتی روی آرم توکن کلیک می کنی اون قسمت رمز نوردئوس که بهت توکن میده و فقط تو کامپیوتر میومد هم اضافه شده .(البته برای ما دسترسی نداره)
در ضمن انلاین دیدن بازی ها خیلی از مصدومیت ها و اخراج و کم می کنه .
هر وقت انلاین بازی رو نمی بینم می بینم متاسفانه یکی از بازیکنان اصلی رو مصدوم می کنه در حالیکه اگه 10 تا بازی انلاین پشت سر هم ببینی یه مصدوم هم نمیدی که خیلی عجیب و جالبه ...
در ضمن من معمولا هر شب حدود 10 تا توکن با عوض کردن سرور $$$$شکن (one v p n click) از قسمت اسپانسرها و دان کردن اپلیکیشن های پیشنهادی و نصب و اجراش می گیرم که خیلی بهم کمک کرده .
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrz@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم از بازار اپدیت کردم ولی پیغام اپدیت اول بازی نمیاد
چجوری از گوگل پلی دانلود میکنید؟ من اکثر نرم افزارها رو میزنه در کشور شما قابل دسترسی نیست!!!
شما با فیسبوک بازی میکنی ک از روش عوض کردن ف ی ل ت ر شکن استفاده میکنی؟
آره دوست عزیز با فیس بوک وارد میشم و هر دفعه هم با یک سرور از یک کشور که راحت پیشنهاد ها رو عوض می کنه و منم اپلیکیشن ها رو دان و اجرا می کنم و توکن هم بیشتر مواقع بهم میده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب دو تا اپلیکیشن نصب کردم 11 تا توکن بهم داد .
در ضمن الان از گوگل پلی حتی با ای پی ایران هم مشکلی ندارم و راحت دان می کنم چه برسه به چیز شکن ...
سلام دوستان
من تا چند روز پیش هر وقت وارد بازی میشدم یک توکن بهم هدیه میداد الان چند روزه که دیگه توکن نمیده!
کسی میدونه چرا؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید ، ممنون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب هر چند روزی ی بار قرارداد تموم میشه و باید دوباره تمدیدش کنی فک کنم هر 10 روز و شما باید بری تو قسمت اسپانسر و دوباره یکیشون رو انتخاب کنی
هر وقت هم تموم میشه خودش پیام میده ک تموم شد و دوباره مراجعه کنید
سلام دوستان اگه میشه از امکانات ورزشگاهتون بگین و تأثیر اونا رو تیمتون لول همه امکاناتتون رو بگین با تشکر از سایت خوبتون.
سلام،من تیمم معمولا خوب بازی میکنه اما هر فصل یه مقطعی هست که یکدفعه و خیلی عجیب غریب بد نتیجه میگیره...این دلیل خاصی داره؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط real madrid 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب ورزشگاه از بخش های مختلفی تشکلی شده ، مثه خود زمین بازی ، زمین تمرینی ، محدوده پارکینگ و ....
خب هر کدوم ک اپدیت بشه واشحه ک کیفیت ورزشگاه شما رو بیشتر میکنه مثلا اگه اکادمی جوانان اپدیت بشه زودتر بهتون بازیکن میده ، اگه چمن رو ارتقا بدید خب مصدوم ها کمتر میشه و کیفیت زمین میره بالاتر و بخش های زیبایی ورزشگاه مثه اسکوربورد و ... هم باعث جذب تماشاگر میشه ، پارکینگ هم باعث میشه تماشاگرا راحت تر بیان و بازی ها رو ببینن و مشکل کمبود فضا برا ماشیناشون نباشه و ی قسمت هم هست فروشگاه ورزشگاست ک با ارتقا اون میتونید درامد کسب کنید و بخش های دیگه هم ک تقریبا واضحه مثه بیمارستان و ... حالا اگه باز سوال دقیق تری دارید بپرسید!!!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Void [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب بستگی ب خیلی چیزا داره ممکنه مثلا وسط فصل باشه بازیکنا خسته تر باشن ، تیم های حریف رفته رفته بهتر بشن و تیمشون رو تقویت کنن یا تیمتون بازی هاش فشرده باشه و مواردی از این قبیل ولی اینکه بگیم همه تیم ها تو ی مقطع اینطوری میشن و بازی هاشونو میبازن ن چنین چیزی ب نظر من نیست و شما باید با مدیریتتون روی تیم همه چیز رو کنترل کنید مثلا تیم رو از شرایط روحی و جسمی اماده نگه دارید و اگه لازم شد تقویتشون کنید ، نقاط ضعفتون رو کم کم برطرف کنید، بازی ها رو انلاین ببینید و در کل مدیریت قوی ای روی تیم داشته باشید تا تیمتون بهترین شرایط رو داشته باشه
منظورم این بود که امکانات ورزشگاه شما الان تو چه لولی هست تا حالا کسی همه رو تا آخر ارتقا داده یا نه؟
سلام
آقا من تو مسافرتم کمتر وقت میکنم بیام...تازگیا تونستم بیام... بین دوستان اگه سوالی بلد بودن جواب بدن ممنون میشم
جبران میکنم...خودم تا بتونم سعی میکنم رسیدگی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط real madrid 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب من کسی رو تو این تالار ندیدم ک تا اخر ارتقا داده باشه فکر میکنم باید لول خیلی خیلی بالا باشه تا طرف تونسته باشه کامل ارتقا داده باشه مثلا لول 20 و این حدود
اما دوست خوبمون ali.chila از ی کاربری ک لول بالایی داشت عکس گرفته بود و اینجا گذاشته بود ک ورزشگاهشم کامل شده بود تو تاپیک بگردی میتونی پیداش کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام علی جان
جات خیلی خالیه اینجا ، هر جا هستی خوش بگذره بهت و سالم و شاد برگردی
من و بقیه بچه ها سعی میکنیم اگه بتونیم کمکی کنیم ب بچه ها اینکارو انجام بدیم نگران نباش
باگوشی میرم به فیس بوکم وصلم ولی همچنان نمیتونم اقای گل ببینم از کجا باید دید؟
خب در هر صورتی با گوشی ممکن نیست دیدن اقای گل و فقط وقتی با پی سی بازی میکنید میتونید ببینید اقای گل رونقل قول:
نوشته اصلی توسط farall [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم با پی سی بازی نمیکنم و ب فیسبوکم اصلا وصل نیستم ولی وقتی با پی سی بازی میکنید همون جایی ک جدول رده بندی هست ی تب هست نوشته Top scorers ک اقای گل رو نشون میده و تب کناریش هم اقای پاس رو نشون میده
سلام دوستان با یه تیمی که کاربرش از جمهوری چک هست بازی دارم که همیشه مدعی چمپیونزلیگ بوده من الان لول پنجم میانگین قدرتی تیمم 20.5هست باورتون میشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تو لیگ سوراخ شدم سوراخ 12 تا بازی 4 تا برد 8 تا باخت بدون مساوی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این بازی هم تو 16 تیم چمپیونز لیگ هست حریفم 3-5-2 بازی می کنه 2 تا مهاجم هم اطراف هستن ضد سیستم شو اگه میدونین تا ساعت 12 بگین فکر کنم باید یه کامیون 18 چرخ پارک کنم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] چون میانگین قدرتی تیمش 37.5 هست 17 واحد بیشتر خدا رحم کنه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی داداش علی(aliexpress) میشه استادیومتو با صفحه لول های امکاناتشو نشون بدی اگه این کارو بکنی خیلی تشکر می کنم راستی جواب سوال قبلی منو ندادین؟ ashem:-
نمیدونم چه اصراری داری زودتر استادیوم کامل شده رو ببینی.چون هرچقدرم تلاشی کنی نمیتونی زودتر از بقیه استادیومت رو کامل کنی مگر اینکه توکن خرج کنی که اونکارم نمیکنی.عکسش رو قبلا گذاشته بودم دیگه.یه بار دیگه هم میزارم
این خود استادیوم که تا آخرین درجه آپدیت شده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم درجه های آپدیت که دیگه آخرینشونه
واسه ترکیب هم باید ببینی خودت چه بازیکنی توی چه پستی داری.ما که نمیدونیم چه بازیکنایی داری که ترکیب پیشنهاد بدیم.نه ترکیب حریف رو دیدیم نه ترکیب خودت رو خوب یه چیزی بگیم بعد با اختلاف گل زیاد ببازی مقصر هم میشیمki::
سلام من باید کدوم تیم انتخاب کنیم
سلام دوستان عزیز
میشه بهم بگید چجوری از اون سکه ها بگیرم!!!!!
ممنون
از جملت چیزی متوجه نشدم ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi0082 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش دمت گرم اصلا فکرشو نمی کردم جوابمو کسی بده راستی بازی دیروزم 3-0 باختم :sad:آخه دروازه بان اولم 34 سالشه یک گل ضربه آزاد خوردم دو تا گل رو کرنر که نقاط ضعف تیمم هستن[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دروازه بان دومم رو هم بازی نمی دم چون قدرتش زیادی پایینه فعلا قصد بازیکن خریدن هم ندارم امیدم به آکادمیه. من مدت زمان زیادی نیاز دارم تا تیمم رو قوی کنم بدون هیچ گونه خرج کردن درهرصورت ممنون فعلا خداحافظ.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi0082 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میشه منظورتونو واضح تر بگید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahan fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ب اون سکه ها میگن توکن ، توکن جمع کردن هم روش های مختلفی داره یکیش قرارداد با اسپانسر حق پخش تلویزیونی هست ک میشه انتخاب کرد معمولا بهترینش قرارداد دومی هست ک با هر روز انلاین شدنتون 1 توکن میده و اگه 4 روز پشت سر هم آنلاین بشید ی توکن اضافه تر هم میده بقیه قراردادهام هست ک شرایط توکن دادن داخلش ذکر شده میتونید انتخاب کنید
راه های دیگه ای هم هست مثه خریدن توکن ک برای ما ایرانی ها کمی دشواره و مقدور نیس همچنین میشه با دانلود برنامه های پیشنهادی ک خود بازی گفته هم توکن گرفت.
سلام.
تو لیگ قهرمانان حرفامو بررسی کردم فقط یه رقیب دارم که متاسفانه اونم 7 واحد قدرتش از من بیشتره.
تو نیمه نهایی به هم میرسیم.باهاش دو باز بازیه دوستانه زدم هردورو بردم.یکی 3-0 یکی هم 2-1 ولی بازم مطمعن نیستم که بتونم حذفش کنم.
تو جام هم متاسفانه زود حذف شدم بجایه بازی های جام دوستانه میزنم
من امروز ظهر وارد بازی ک شدم ی پیام اومد توش درباره بازی امشب سوئیس و انگلستان تو مقدماتی یورو 2016 نوشته بود و درباره ساپورت این بازی و ی همچین چیزایی بود ، کسی میدونه جریانش چیه؟
پرچم و لباس اول و دوم سوییس و انگلیس با تخفیف واسه فروش گذاشته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من شاید گوشیمو عوض کردم.
چطوری تو گوشی جدید بازی رو ادامه بدم؟