چجور تو خرید کمک میکنه کمک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چجور تو خرید کمک میکنه کمک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باهاش بازیکن سرچ میکنی دیگه :|نقل قول:
آقا من هرجایی نوشتم جواب ندادن گفتم اینجا سریع جواب میدن برای هیمین یک سوال متفرقه دارم :
من یک فیس دارم بعد که نصب کردم وقتی اون بازیکن رو میارم از بازی میپره بیرون ازچیه باید فیس و هد و چشم ومدل موها باید چطوری نصب بشه؟
شما انگار با من مشكل دارين تنها كسى ك جوابشو نميدين منم
یه بازیکن rb خوب با قدرت بالا بگین
راهی هست که پول رو تو کریر مود افزایش بدیم؟
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Zlatan_ibra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با cheat engine میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]البته با توجه به سنش به نظر من خیلی خوبه پتانسیل تا بالای 85 هم داره تو میلان هم بازی می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط picaro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی داش ............................نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من يه هافبك دفاعى ميخواب با قدرت بالاى ٧٢ قيمتش هم زياد باشه سن و سالش هم مهم نيست واسم واسه فصل 2015_16 ميخوام يكى رو بهم معرفى كنيد مهاجم با استعداد جوان قدرتش مهم نيست 60 به بالا ارزون باشه
برای هافبک دفاعی گزینه انچنانی سراغ ندارم.تو پر سن و سال ها borja valero و ramires خوب بازی کردن واسه من فصول قبل. سنشونم حول و حوش 30 سال باشه فک کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه مهاجم بازیکنای جوون خوبی میشه پیدا کرد. مثل imoh ezekiel ، Anthony Martial ، siebe shrijvers ، jonathan sidibe و .... وجود دارن. با مارتیال فقط بازی نکردم با بقیشون بازی کردم بازیکنای خوبین
مخصوصا ازکیل که خیلی عالیه
دوستان کسی دفاع راست و هافبک تهاجمی جوون با قدرت بالای 75 سراغ نداره؟؟
واسه فصل 2020 میخوام
هافبک دفاعی میتونی gardner از استون ویلا رو بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
bakkali رو من در فصل 2014 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
17 سالشه و آورلاش 75 هست ( به 90 هم میرسه )
در پست هافبک تهاجمی هم بازی میکنه
باکالی رو خودم دارم و به شدت دنبال فروششم! با اینکه پست اصلیش وینگ راسته ولی من هافبک راست بازی میدمش و چندان خوب واسم بازی نمیکنه.مجبورم بفروشمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدرد هافبک تهاجمی هم فکر نمیکنم بخوره.اصولا من بازیکنارو تو پست اصلی خودشون بازی میدم به جز این باکالی که پست اصلیش بازی نمیدمش واسه همین میخوام بفروشمش
حالا هافبک تهاجمی اولویت اولم نیست! بیشتر به دفاع راست خوب نیاز دارم
دوستان marco reus رو حتما بخرید خیلی بازیکن عالیه
LM/RM/ST/CAM بازی میکنه
شوت از راه دورش هم خیلی خوبه
ولی فکر کنم گرونه؛ من از اول تو تیمم بود
تیم ملی بلژیک !
یکی از حسرت های من تو کریر فیفا 14 !
خیلی دوست دارم سرمربی این تیم بشم! ولی حیف تا حالا واسم پیش نیومدهom::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يه بازيكان هست كالاس تو چلسى،كارواخال تو رئال فيل جونز تو منچستر عاليه هافبك هجومى هم روس باركلى تو اورتون فوقالعادست پيشرفتش ى كم كمه ولى بازيش فرقالعادست قدرتش هم تو فصل٢٠٢٠ به ٧٨ يا ٨٠ رسيده فك كنم شايدم بيشتر
تیم آینده دار من که میانگین سنی ترکیب اصلیش فکر کنم 22-23 هم نشه :d
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام میخواستم ببینم چجوری تیم باشگاهیمو باید عوض کنم تو کریر مود هرکاری میکنم نمیشه
اتفاقا اولین تیم ملی که من تو کریر 14 مربیش شدم همین بلژیک بود ki::نقل قول:
تیم خیلی جوون و دوست داشتنی هستش
من که فقط توی Coach mode میرم میدونم باید بری تو قسمت آفیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedpunk [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد Browse job رو بزنی اگه تیمی بهت پیشنهاد داده باشه ، میتونی باهاش بعد از دو سه روز قرار داد ببندی
ممنون داشنقل قول:
من دوست ندارم بازیکن معروف بگیرم. بازیکنای نه چندان قوی ناشناخته پیدا میکنم و خودم قویشون میکنم.دنبال چنین بازیکنایی میگردم
اتفاقا کالاس رو هم دارم و سکونیشین تیمم هست! کالاس سرعتش خیلی خوب نیست واسه همین علاقه ای بهش ندارم. دفاع کنار میخوام که فقط سرعتی باشه
حالا یه چندتا گزینه هم پیدا کردم ولی فکر نمیکنم خیلی قوی باشن
ولی بین دوستان اگه کسی چنین بازیکنایی رو پیدا کرد دریغ نکنه از ما! ممنونشم میشمroz::
نقل قول:
ديگه نميدونم داش شرمنده
اين عدنان يانوزاى با آكه تو چلسى نميدونى پتانسيلش تا چنده؟
یانوزای که فکر کنم اورالش الان تو سال 2020 حدودای 90 شده باشه!نقل قول:
ناتان اکه هم طرفای 85 باشه فکر کنم. جفتشم بازیکنای خیلی خوبین
پس خوب پيشرفت ميكنه.داش ake رو ميگم تو چلسى ميخوام بدونم تا چن مياد و ينانس تو ارسنالنقل قول:
ى مهجام هم هست آمريكايي اسمش morene يا morone هستش اونم خيلى خوبه سردار ازمون با اين ك ضعيفه ولى سرعش و گلايي ك ميزنه عاليه دوس
يه هافبك چپ و راست خوب هم اگه سراغ دارين واسه فصل ٢٠١٦ بهم معرفى كنيد
داداشا میخوام یه تیم جوون خوب جمع کنم پیشنهاداتون چیه واسه بازیکنام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
میرم اونجا اخر فصل بود میخواستم از ریال برم چلسی زدم برم چلسی فصل جدید ک شروع شد دوباره تو ریال بودم
خب داداش چه فصلی هستی؟ و چه پست هایی نیاز به بازیکن داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedpunk [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه میخوام شروع کنم کل پستا
دوستان یه تیم با بازیکنای جوون بگید (قوی نباشه مثلا ستاره هاش زیر 3 تا) میخوام بازیو از اول برم :d
اگه دنیال بازیکنای معروف و خوب میگردی....نقل قول:
واسه دروازه بان پیشنهاد میکنم thibaut courtois رو بگیری.دروازه بان جوون و فوق العاده ایه
برای دفاع وسط بازیکتای خوبی هستن مثل hummels , ramos , pique , dante
دفاع کنار mattia de sciglio , daniel carvajal , luke shaw
هافبک وسط ilkay gundogan , jack Wilshere , sergio busquets و ....
هافبک کناری مثل di maria , shaqiri , ribbery , robben , ronaldo
هافبک تهاجمی marco reus , julian draxler , kevin de bruyne
مهاجمم زیادن suarez , messi , neymar , cavani , falcao , aguero
یه سری تا 2016 ربفتم خواستم تیمم عوض کنم نشد پاکش کردم سیورو حالا دباره میخوام شروع کنم
من قبلا یه سری تیم معرفی کرده بودم تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo]-[amaD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین بدردت میخوره یا نه
اگه نخورد بگو تیمای دیگه معرفی کنیم
-------------------------------
راستی اون بازیه بود Fifa World که گفتی اوکی ش کردم واست درخواست دوستی فرستادم
احتمال زیاد یه تاپیک هم براش میزنم:haaa:
این تاپیک هم به باشگاه صدتایی ها پیوست!
تاپیک کریر مود فیفا 12 فقط 13 صفحه رفت جلو!
تاپیک کریر مود فیفا 13 تنها 27 صفحه پیش رفت!
و اما تاپیک کریر مود فیفا 14 تا به الان 100 صفحه پیشروی کرده!!!
عجب پیشرفتی!:de:
بچه ها كسى هافبك وسط يا هافبك دفاعى بالاى70 سراغ نداره؟؟؟
Sergi Roberto رو بخرنقل قول:
به 85 هم میرسه
داداش چجوریه این بازیه fifa world اگه خوبه منم دانلودش کنم
ديگه نميدونى داش؟! چن تا ديگه هم بهم بعرفى كن واسه فصل ٢٠١٦؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]