-
پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
سلام بچه ها تبریک میگم صعود کردیم ولی از نتیجه اصلا راضی نیستم نمیدونم چرا باید طوری بازی کنیم که گالاتا سرای در عرض 2 دقیقه دو گل به ما بزنه یا اصلا بازی رو ببره خلاصه این باید یه درس عبرت بشه برای ما که هیچ تیمی رو دست کم نگیریم .
ولی خب این رونالدو در هر حال کار خودش رو میکنه و با گل هاش ثابت میکنه که بهترینه .به امید دهمین قهرمانی که خیلی وقته منتظرشیم.
-
سلام بازی خوبی نبود شاید یه مقدار غرور اونا رو گرفت ولی صعود خوبی بود ان شا الله مرحله بعدی بترکونن
-
نقل قول:
منم صعود تقریبا مقتدرانه تیم رو به همه تبریک میگم اما از اون چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد.مشخص بود که نیمه دوم مورینیو به بازیکنا گفته شل بگیرن بازی رو.اما تا به خودشون اومدن دیدن گالاتاسارای از این رو به اون رو شده.باید قبول کنیم مورینیو یکم ترسویه که به همه میگه دفاع کنن.اگه زیاد تو لاک دفاع نمیرفتیم میشد بازی و کنترل کنیم(البته نبود ژابی کاملا حس میشد).دقیقا همچین چیزی توی بازی رفت نیمه نهایی فصل قبل اتفاق افتاد که بایرن دقایق آخر گل پیروزی رو زد.اما امیدوارم مورینیو به خودش بیاد
اتفاقا مورینیو قبل از بازی اخطار داده بود که تیم حریفو دست کم نگیرید و باید بگم مورینیو ترسو نیست و هر وقت تصمیمی برای تیم گرفته صحیح بوده!.
مورینیو هرگز نگفته بود که در نیمه اول دفاع کنید مشخص بود که گفته سوار بر بازی شید و این بازیکنای ما بودن که بازی رو شل گرفتن و پاس های اشتباه می دادند. خوزه اگر می خواست تیم رو دفاعی کنه هیگواینو با بنزما عوض نمی کرد.
خوب نظر خودم: برد رو به همه تبریک می گم من از بازی راضی بودم و از نتیجه راضیم.
نیمه اول خیلی خوب کار کردیم و موقیعت های خوبی ایجاد کردیم که فقط یکیش گل شد نیمه دوم هم که بازیکنانمون اشتباهات زیادی داشتند که گالا هم از موقیعت استفاده کرد و 3 گل زد بعد از 3 گل رئال کمی ترسید و اشتباهات کم شد که در نهایت هم گل زدیم.
متاسفانه در این بازی ضعیف ترین بازیکنمون هیگی بود و باید خیلی زود ر با کریم عوض میشد.
خوب نباید ناراحت باشیم چون رئال بازی تشریفاتی داشت و گالا هم جزء حمله چاره دیگه نداشت. من راضیم و حالا ببینیم مرحله بعد به کی می خوریم. پیش بینیه من به برنده بایرن و یوونتوس می خوریم.
-
خب منم به نوبه ی خودم صعود مون رو به مرحله نیمه نهایی تبریک میگم اما چه حیف که با باخت وارد مرحله بعدی شدیم ...
اما بازم برای من قابل قبوله . از این که کریس تو بازی دیشب دوبل کرد خیلی خوشحالم و از اینکه باختیم یخورده ناراحت ... البته رئال میدونست که به مرحله بعدی میره زیاد خودشو به اب اتش نزد ولی هر چند راحت میتونستیم بازی رو ببریم اما بازیکنامون شل گرفتند و نتیجش این شد که 3 تا گل بخوریم ...
ولی خدا وکیلی گالا هم تو زمین خودش خیلی خوب بازی کرد از تیم خودمون که بگذریم گلی که دروگبا با پشت پا وارد دروازمون کرد تو حلقم من به وجد اومدم گلی فراموش نکردنی زد :rose:
همین که گل اول رو تو دقیقه 7 زدیم خوشحال شدم و پریدم هوا که حتما مثه بازی رفت گالا رو 3 تایی یا 4 تایی میکنیم اما زهی خیال باطل :evaa: و به جای اینکه 3 تا بزنیم 3 تا خوردیم om::
و همینطور که دوستان گفتن نبود راموس و ژابی الونسو به کلی حس شد هر چند په په هم خوب بازی کرد ولی وجود راموس تو تیم یه چیز دیگست ...
و به به نظر من تو بازی ها لالیگا مورینیو باید به کاسیاس بازی بده تا از جو بازی ها خارج نشه و بتونه به اوج برگرده وجود کاسیاس تو رئال یه انگیزه بزرگ به تموم بازیکنای رئاله :ohum:
و حالا امشب باید ببینم دو تیمی که به نیمه نهایی میان کدوم تیم ها هستن !!!
زنده باد رئال
زنده باد مورینیو
-
بازم خط دفاعمون خوب عمل نکرد و باید قبول کرد واران هر چند خیلی مستحکمه اشتباهات بدی روی بعضی گل ها میکنه که البته این ناشی از خیلی جوون بودنشه و باید بهش اعتماد کرد
خیلی خوب شد تو این بازی 3 گل تو یه تایم کوتاه خوردیم تا بفهمیم تیمای دیگه چقد میتونن خطر ساز بشن
به شخصه دوس دارم حریفمون در مرحله بعد دورتموند باشه و در فینال بایرن
البته این بخاطر اینه که میخوام انتقام این چند بازی اخیرو از این دو تیم بگیریم وگرنه بازی با بارسلون اصلا سختر از این دو تیم نیست
-
ایول صعود نه چندان مقتدرانمون رو تبریک میگمولی خوشحالم فعلا در صدر گل زنان لیگ اوروپا کریس رونالدو قرار داره امید وارم تو نیمه نهایی یه قرعه آسون بهمون بخوره......
-
همه ی تیم هایی که به نیمه نهایی صعود کردن بازی کردن با همشون سخته
حالا از بین این 3 تا تیم یعنی دورتموند - بایرن مونیخ و بارسلونا به نظرتون به کدوم تیم بخوریم بهتره ؟
ولی به نظر من بازی کردن با دورتموند از همه راحتره و میتونه برامون قرعه ی خوبی باشه که بتونیم انتقام مرحله گروهی رو ازشون بگیریم roz::
-
نقل قول:
همه ی تیم هایی که به نیمه نهایی صعود کردن بازی کردن با همشون سخته
حالا از بین این 3 تا تیم یعنی دورتموند - بایرن مونیخ و بارسلونا به نظرتون به کدوم تیم بخوریم بهتره ؟
ولی به نظر من بازی کردن با دورتموند از همه راحتره و میتونه برامون قرعه ی خوبی باشه که بتونیم انتقام مرحله گروهی رو ازشون بگیریم roz::
آره منم بات موافقم.اول دورتموند بهترین حریفه و اخر هم بایرن.خط دفاع بایرن خیلی قوی تر از بقیه تیماست اما خب ما هم چیزی از اونها کم نداریم.امیدوارم بتونیم از این آلمانی ها انتقام بگیریم
-
دوست دارم قبل از قرعه کشی مرحله ی بعدی یک نگاهی به بازی های احتمالی رئال داشته باشم:
رئال مادرید-دورتموند: شاید راحتترین قرعه ای که فردا میتونه برای رئال رقم بخوره برخورد با دورتموند باشه، نه اینکه بخوام مگ دورتموند ضعیفه منظورم اینه که از برخورد با بایرن و بارسا بهتره چون 2 بار این فصل باهاشون بازی کردیم و از سبک بازیشون با خبریم.
این بازی از چند جهت حائز اهمیته.رئال دوست داره تا نتایج نسبتا ضعیفی که در مقابل دورتموند تو مرحله ی گروهی رقابت ها بدست اورد رو جبران کنه و از طرفی دورتموندی ها که یک بار تو این فصل موفق به شکست مادریدیها شدن اعتماد به نفس لازم رو برای این بازی دارن. مصاف هافبک های خلاق دو تیم واقعا بر جذابیت بازی اضافه میکنه، هافبک هایی که اکثرا ژرمن هستند.
دورتموند تو این فصل واقعا بازیهای خوبی رو ارائه کرده(حداقل در لیگ قهرمانان) و با بازی روان و شناور خودشون از تمامی نقاط زمین استفاده میکنن و با توجه به قدرت سرزنی ی که مهاجمانش دارن بیشتر سعی در سانتر از جناحین دارن ولی بعید میدونم از تاکتیک در برابر رئال استفاده کنن با توجه با مدافعین بلند قامت رئال از این طریق به جایی نمیرسن.
رئال مادرید-بایرن مونیخ: این بازی واقعا جذاب و دیدنی میشه. مصاف فوتبال المان و اسپانیا چه در سطح ملی و چه در سطح باشگاهی همیشه جذاب و تماشایی بوده. ژرمنها با بازیه با برنامه(ماشینی) و منطقی خودشون و ماتادورها هم با بازی تهاجمی و به نوعی تیکی تاکای خودشون. مصاف بهترین های دنیا تو این بازی، خط حمله ی فوق العاده ی دو تیم، عطش دو تیم برای قهرمانی، تفکره گرفتن انتقام و ..... هر کدوم دلیلی بر جذاب بودن این بازین.
ریبری،روبن، مولر در بایرن و رونالدو،اوزیل،بنزما در رئال مادرید بازیکنایی هستن که کار رو برای هر تیمی سخت میکنن. در خط هافبک و حمله دو تیم نسبتا از قدرت برابری برخوردارن ولی در خط دفاعی میشه گفت دفاع بایرن نسبتا ضعیف تر از خط دفاعیه رئاله به جز سمت راست بایرن که قویتر از سمت راست احتمالی رئاله.
بایرنی ها سعی میکنن تا با حمله عرصه رو بر تیم حریف تنگ کنن ولی رئالیها بر عکس در این جور بازی ها به تیم حریف اجازه میده تا جلو بیاد بعد در ضد حملات با برنامه ریزیه بی نظیری که دارن ضربه ی خودشون رو وارد میکنن.
اکثر حرکات بایرنی ها از گوش هاست و گوش چپ رئال نسبتا بسته است ولی در مورد سمت راست دفاع رئال مادرید باید خیلی مراقب باشه مخصوصا مراقب حرکات ریبری. ولی رئال مادرید علاوه بر قدرت نفوذ از جناحین این قدرت رو هم داره تا با نفوذ از عمق خط دفاع بایرن راه خودشو وا کنه مخصوصا با پاسهایی که اوزیل و الونسو برای مهاجمین فراهم میکنن.
رئال مادرید-بارسونا: شاید بدترین قرعه برای رئال مادرید برخورد با بارسا در این مرحله باشه نه از این لحاظ که بارسا تیمه قوی یه از این لحاظ که رئالی ها دوست دارن تا بارسا رو در فینال در هم بکوبن و انتقام سختی رو ازشون بگیرن.
بارسایی ها تو بازی میان نشون بدن که 2 باختی که اخیرا در مقابل رئال متحمل شدن اتفاقی بوده(که نبوده) و رئالی ها هم میان تا تحقیر بارسا رو با هتریک کردن در بردن مقابل این تیم کامل کنن.
هر دو تیم از بازیکنای سرشناسی برخوداره و هر کدوم از اونا میتونن نتیجه ی بازی رو عوض کنن ولی این بازی دوئل تمام عیار مسی و رونالدوست. مسی میاد تا از حیثیت از دست رفتش در مقابل رئال دفاع کنه و از طرفب رونالدو میاد تا به همگان نشون بده که دلیل برتریه مسی بر اون چیه؟؟؟؟
بارسایی ها با پاس کاری های مداوم سعی در بر هم زدن تمرکز بازیکنای رئال میکنن ولی رئال مادرید تو چند بازیه اخیر مقابل بارسا
نشون دادن که راه مقابله با این حربه رو میدونن و اون هم پرس بارسا از خط دفاعشونه. نکته ی بعدی تلاش رئالی ها برای عدم شکل گیریه مثلث ژاوی،اینیستا ومسیه؛ مثلثی که اگه هر کدوم از اهرمهاش نباشن کار بارسا تمومه(نمونش بازی دیشب با psg) و تو 2 بازی اخیر خط هافبک رئال به خوبی جلوی این شکل گیری رو گرفت و دیدید که چطور بارسایی ها به خودشون می پیچیدن.
نکته ی بعدی دفاع ضعیف بارساست که با نبود پویول،مصدومیت ماسکرانو و محرومیت البا در بازیه رفت عملا خط دفاعی ندارن و ای کار رو برای مهاجمای تند و تیز رئال راحت میکنه.
در صورت رویارویی با هر تیمی تو مرحله ی بعدی این رئاله که میاد و نشون میده قدرت اول فوتبال دنیاست.
hala madrid
-
من که میگم باختن که شرط بندی برده باشن البته نظر منه
چون این بازی درصد گالا بالا بوده اونام نیازی نداشتن دیدین تا گل سوم خوردن شروع کردن حمله بلافاصله ام موفق شدن
-
سلام من به نوبه خودم تایپک جدید رو به همی رئالی های عزیز تبریک میگم
-
نقل قول:
سلام من به نوبه خودم تایپک جدید رو به همی رئالی های عزیز تبریک میگم
این تاپیک که جدید نیست تازه 98 صفحه ازش هم رفته:khandeeeee bahal:
-
خدایا دشنمان اسلام رو به راه راست هدایت بفرما !!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:jeddiiiii:
والا بقرعان هر کی میرسه میگه منم تاپیک جدید رو تبریک میگم !!! اخه پدرت خوب مادرت خوب دیگه اخر فصله داره تموم لیگ ها تموم میشه بعد تو تازه میای تبریک بگی ؟ lol:-
-
منم تاپیک جدید رو تو آخر فصل به تمام بچه های رئالی تبریک میگم :ogh:
-
ترکیب رئال در استانبول فقط یک اسپانیایی داشت ، اتفاقی که در کل تاریخ بی نظیر بود . به همین علت مارکا تصمیم گرفت که در یک نظرسنجی جالب نظر کاربرانش را در مورد بهترین ترکیب از میان خارجی های تاریخ رئال بپرسد .
درون دروازه ، بودو ایگلنر با 72.4 درصد آرا بالاتر از بیزاری و دومینگز قرار گرفت . در خط دفاع ، روبرتو کارلوس گزینه محبوب بود . او 32.1 درصد آرا را کسب کرد . رافائل واران با 13.8 درصد آرا دوم شد و کاناوارو 10 درصد رای ها را بدست آورد .
در میانه زمین ، زین الدین زیدان 24 درصد آرا را کسب کرد . نفرات دیگر در میانه زمین را ردوندو ، فیگو و لائودروپ تشکیل می دادند . در میان مهاجمان هم کریتسیانو رونالدو 27.9 درصد آرا را کسب کرد که دی استفانو با 26 درصد در نزدیکی او بود . رونالدو نازاریو هم 22 درصد آرا را کسب کرد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بچه ها به دورتموند خوردیم یکم رئال با هوش بازی کنه 100٪ فیناله
-
معلوم بود به دورتمند میخوره هم جدولی میگم هم از اون لحاظ اگه به بایرن میخورد تکراری بود به بارسام که نمیخورد البته به نظر من
میتونه خیلی راحت ببره دیگه این رئال اون رئال مقدماتی نیست که نتونه دورتمندو ببره
-
بهترین قرعه همین بود :yes:100 درصد می ریم فینال مگر اینکه داور کاری کنه:sad:
-
خب حریف مون هم که مشخص شد دورتمند تیم خوبیه ولی در حد ما نیست تو مرحله گروهی وقتی به ما خوردن که تیم کامل نبود ولی حالا تیم کامله و استرس بازی های لیگ رو نداره و میتونیم با تمام نیرو اون ها رو شکست بدیم پس به این صورت فینال رو ما و بایرن برگذار میکنیم و در این صورت انتقام پارسال رو از اونها میگیریم.
بی صبرانه منتظر بازی هستم .امیدوارم که بازی رفت رو خیلی خوب بازی کنیم و ببریم که واسه بازی برگشت کار سختی نداشته باشیم .به امید پیروزی
-
دورتمند؟ کار راحتی پیشو رو نداریم البته مقابل هیچکدومشون کاره راحتی نداشتیم. دورتمند در مرحله گروهی مارو شکست داد و از روحیه خوبی برخوردارند و بدتر اینه که ما در آلمان نتایجه خوبی نگرفتیم امسال باخت پارسال باخت و سال های پیش هم باخت..
در مورده بارسلون و بایرنم بگم که از آخرین بازیشون یادمه بارسا در عرضه 45 دقیقه 5 بار دروازه ی بایرنو باز کرد. منظورم اینه که بارسا رگه عصبیش بگیره بایرن لولست دور از شوخی گفتم.
بهترین حریفه بارسا رئاله و بهترین حریفه بارسا رئال. ایشالا هردو میان فینال و اون موقست که انتقام می گیریم.
-
نقل قول:
دورتمند؟ کار راحتی پیشو رو نداریم البته مقابل هیچکدومشون کاره راحتی نداشتیم. دورتمند در مرحله گروهی مارو شکست داد و از روحیه خوبی برخوردارند و بدتر اینه که ما در آلمان نتایجه خوبی نگرفتیم امسال باخت پارسال باخت و سال های پیش هم باخت..
در مورده بارسلون و بایرنم بگم که از آخرین بازیشون یادمه بارسا در عرضه 45 دقیقه 5 بار دروازه ی بایرنو باز کرد. منظورم اینه که بارسا رگه عصبیش بگیره بایرن لولست دور از شوخی گفتم.
بهترین حریفه بارسا رئاله و بهترین حریفه بارسا رئال. ایشالا هردو میان فینال و اون موقست که انتقام می گیریم.
داداش علی تو داری اشتباه میکنی !!!
بایرن تو اون سالی که که فکر کنم 2008 - 2009 بود که بارسا بایرن رو 4 تا یا 5 تا زد خیلی فرق کرده !!! بایرن تیمی متحول شدست !!!
اگر بخوایم از برتری نفرات هم مقایسه کنیم بایرن چیزی از بارسا کم نداره !!
به طور مثال خط دفاع بایرن خیلی بهتر از بارساست یا از لحاظ دروازه بان بایرن باز سر تر از بارساست !!! خط هافبک بایرن خیلی جنگنده هستند ...
من میگم پیش بینی بازی این دو تیم خیلی سخته چون هر دو از قابلیت های مشخصی برخوردارند !!! امیدوارم تیمی که شایسته تره بالا بیاد ..
در ضمن اگه بارسا رگش میگرفت پارسین ژرمن رو لوله میکرد !!!
خب حالا میرسیم به دورتموند ...
دورتموند ؟ اره عزیزم دورتموند !!! همون تیمی که انتظار داشتیم توی نیمه نهایی بهش بخوریم که خدا رو شکر همینطور شد !!!
به غیر از دورتموند با هر تیم دیگه ای که میخوردیم کار راحتی رو در پیش رو نداشتیم !!!
بهترین قرعه برایما دورتموند بود و بدترین قرعه بارسا !!!
در ضمن ما توی چند سال اخیر در جدال با المانی ها همیشه با مشکل برمیخوردیم !!! نمونش پارسال که با بایرن در ضربات پنالتی شکست خوردیم و چه امسال که در زمین دورتموند باز هم شکست خوردیم و توی زمین خودمون باهاشون مساوی کردیم !!!
اما ما رئال هستیم پرافتخار ترین تیم اروپا همون تیم کهکشانی که با قهرمانی در لیگ قهرمانان میتونیم به رویای دهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان حقیقت ببخشیم love::
این بار دیگه با شناخت کامل و بدون استرس بازی های لیگ با دورتموند رو به رو میشیم و من ایمان دارم که میتونیم در مجموع دوبازی اون ها رو شکست بدیم و راهی فینال بشیم ...
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــا حــــــــــــــــــــق
-
من موندم این که کلوپ قبل بازی برگشت با مالاگا گفته بود 5 تا بزنیم خوبه.اونوقت میگه رئال قرعه ی خوبیه.آخه یکی نیست به این بگه اون بازیهای گروهی شرایطش کاملا با این بازیها فرق کرده.داداش یورگن فاتحه ت خوندست تا همینجاش هم که اومدی با هزار زور و زحمت
به امید برد قاطع رئال
-
نقل قول:
من موندم این که کلوپ قبل بازی برگشت با مالاگا گفته بود 5 تا بزنیم خوبه.اونوقت میگه رئال قرعه ی خوبیه.آخه یکی نیست به این بگه اون بازیهای گروهی شرایطش کاملا با این بازیها فرق کرده.داداش یورگن فاتحه ت خوندست تا همینجاش هم که اومدی با هزار زور و زحمت
به امید برد قاطع رئال
هر چقدر نظرات احساسی میدین مهم نیست ولی بیزحمت حرفی که یه مربی نزده رو از خودتون نسازید . مورینیو به اون مورینیو بودنش نمیاد بگه به یه تیمی 5 تا میزنیم .
-
تاریخ بازی رئال با دورتمند کی ؟
-
نقل قول:
تاریخ بازی رئال با دورتمند کی ؟
بازیه رفت چهارشنبه 4 اردیبهشت بازیه برگشت سه شنبه 10 اردیبهشت
-
نقل قول:
این چه حرفی می زنی بارسا اون زمان که بایرن رو 4-1 شکست داد تا جایی که یادمه رئال هم 6-2 شکست داد بایرن اون موقع زمین تا آسمون با بایرن الان فرق داره این بایرن همونی که تو 3 سال گذشته 2 مرتبه اومده فینال و همین رئال هم شکست داده یوونتوس رو 4-0 شکست داده بعد تو میگی دورموند برا رئال سخته ولی بایرن برا بارسا خیلی آسونه...entezar::
به نظر من رئال میتونه یلی راحت از پس دورتمند بر بیاد ولی بارسا فک نکنم تو خوابش هم بتونه یه بازی دیگه با رئال ببینه به احتمال 100% فینال 4 خرداد بین دو تیم رئال و بایرنه :fek konam:
-
نقل قول:
بازیه رفت چهارشنبه 4 اردیبهشت بازیه برگشت سه شنبه 10 اردیبهشت
دستت درد نکنه بخاطره اطلاعاتی که دادی
-
تبریک میگم تیم وحشی بیلبائو رو 3 تای کردیم با دبل کریس و گل هیگی که روی پاس کریس به ثمر رسید .
-
منم برد شیرین 3 بر 0 رو مقابل بیلیائو تبریک میگم کریس فوقالعاده ظاهر شد و 2 گی زیبا رو زد گل اولش واقعا چسبید و با یه پاس گل کار خوب خودشو کامل کرد
هیگی هم عالی بود :kissss:
-
برد رو به همه تبریک میگم گل رونالدو خیلی فشنگ بود
-
باشگاه رئال مادرید خبر داد که کریستیانو رونالدو اولین بازیکن تاریخ این باشگاه است که 3 فصل پیاپی در لالیگا 30 گل یا بیشتر به ثمر رسانده است.
-
باشگاه رئال خبر داده که میخواد کاوانی رو به خدمت بگیره :ooogh:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بچه ها کسی نمیخواد درباره بازی با دورتموند از همین الان نظر بده؟:aaaaaa:
-
نظر نمیخواد دورتمند حذف میشه و رئال میاد بالا .این که معلومه این رئال رئال دور گروهی نیست کامل و اماده ست .
-
توی زمین دورتموند شاید برنده نشیم اما مطمئنم صعود می کنیم.اون هم با گلزنی رونالدو.توی رفت و برگشت حداقل 2 تا رونالدو میزنه
-
رئال مادرید سرور
پر افتخار ترین تیم اروپا
دورتمند کیه بابا ؟ صد در صد بردیمش
-
به نظر من بازی رفت با دورتموند رئال آنچنان قدرتمند ظاهر نمیشه به آب و آتش نمیزنه و یه بازی احساسی انجام نمیده
-
منم که میگم دورتموند برای گل نخوردن تلاش میکه و رئال میتونه از این فرصت طلایی استفاده و با سرعت بالای دیماریا و رونالدو تو ضد حمله به گل برسه
-
خوب حالا میریم سر بازی با بتیس. پایتخت نشینهای مادرید کار سختی رو مقابل بتیس پیش رو دارن چون بتیسی ها هم برای تثبیت جایگاه فعلی و هم برای نیم نگاهی داشتن به رده های بالاتر و امید به لغزش مالاگا و والنسیا پا به میدان میزارند. از طرفی قوهای سپید برای نگه داشتن فاصله ی 3 امتیازی با اتلتیکو مادرید و از طرفی حفظ فاصله ی 13 امتیازی و امید به از دست دادن امتیاز توسط کاتالان ها نیاز مبرم به برد تو این بازی دارند.
باید دید آیا مورینیو ریسک کرده و بازیکنای اصلی خودش رو بیرون از میدون نگه میداره یا از اونا برای برد تو این بازی استفاده میکنه.به نظر من مورینیو ابتدا با بازیکنای نیمکت نشین وارد زمین میشه و در صورت گره خوردن کار از بازیکنای اصلی هم بهره میبره، مثل چند بازی اخیر!!!
رئال به نوعی فردا شب محکوم به برده، هم برای اینکه فاصلش با بارسا بیشتر از این نشه و هم اینکه با روحیه ی خوبی پا به وست فایلن بزارن.
به احتمال فراوان به الونسو و خدیرا استراحت بده تا اونا رو تو بازی با دورتموندسرحال در اختیار داشته باشه. از طرفی احتمالا از زوج مودریچ و په په به جای زوج الونسو و خدیرا استفاده کنه و ریسک نمیکنه تا به اسین بازی بده.
طبق امار 5 بازی رو در روی دو تیم،پیش بینی میکنم که بازی خوب و پرگلی از اب در بیاد.
به امید برد تو بازی با بتیس
-