آره... Mohazella خیلی وقته نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جاش خالیـــــــست عجـــــــــــــــــیب!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
آره... Mohazella خیلی وقته نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جاش خالیـــــــست عجـــــــــــــــــیب!!!
بله کاملا درسته ایشون به عنوان خواهر بزرگتر و جیگیلیه من خوب حرفی زد دمت گرم ولی تو این انجمن اینجور پسری پیدا نمیشه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حواست جمع اینجا همه پسراش با ادب و شعور و فهم و کمالاتن همه تحصیل کردن
مثل بقیه پسرا نیستن محش جون گوبونت بشم خواهر گلم میدونم منظورت شخص خاصی نیست ولی خب چه میشه کرد باید گفته میشد
میبینم که سکانس به سکانس قهوه ی تلخ و دیدی پشت صحنشم دیدی؟
راستی از این فیلم های ماه رمضون امیر حسین و فاطمه و سارا از همه قشنگ ترن:love:
ببخشیدا قضیه چیه یکم کنجکاو شدم اخه به گمونم خیلی دیر رسیدم به خاطره همین از اصل موضوع بی خبرم ......یکی از خواهرا اگه میشه توضیح بده ممنون میشم ..........نقل قول:
محدثه خانم
ما مردا اگه ازدواج می کنیم زورکیه.مگه مادرمون میذاره مجرد باشیم! درضمن اون مردایی هم که بخوان پاشنه دری رو بخاطر یه دختر بکنند مرد نیستند . مردی که غرور مردونگیش خشک شده باشه عذر می خوام از خروس هم کمتره. مرداگه ازدواج نکنه هیچ حری پشت سرش نیست اما اگه یه دختر ازدواج نکنه پشت سرش حرف درمیارن پس ازداج کردن برای شما حیاطی تره.
بحثو همین جا می بندمو دیگه واردش نمی شم.
سلام....
دوستان من مهمان نیمکت دربی شدم....:nishkhand:
اگه سوالی داشتین بنده پاسخگوی سوالات شما هستم...:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزت زیاد....:nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم بلیدن همه چیو قشنگ جلوه بدین بد نمیگم ! :nishkhand:
اون از دسته آدمایی که شما میگین که :
الان تعدادشون انگشت شماره و یه جورایی نسلشون منقرض داره میشه ! اینا هم از گروه مرتدین هستند و به هیچوجه در زمره مردان عاقل جای نخواهند گرفت !نقل قول:
1000بار رفته و اومده و هی با دسته گل های مختلف به خواستگاری ما دخترا میان و پاشته ی درو از جاش میکنن تا یــــــــــــــه بله اونم نه از ته دل از ما و خانواده ی محترم میگیرن!
یه مسئله دیگه که شما گفتی :
حاضرم به جرئت بگم مقصر اصلی این مسائل خود خانوما هستند ! رفتاری که بعضیاشون ( روی صحبتم با شما نیست ) انجام میدن به قول دکتر انوشه سیگناله ....:nishkhand: یه مسئله اینه که به هیچ وجه دختری که حجابشو رعایت کرده باشه تاکید میکنم به هیچ وجه مورد سو قصد یا هر کوفت و زهرمار دیگه ای که میشه اسمشو گذاشت قرار نمیگیره !نقل قول:
حالا جدا از اینکه آدم خیلی وقته "مردی" رو در دورواطراف و در سطح شهر مشاهده نمیکنه!
طوری که ما گل دختر ها سرمون هم بره جنازمونم رو دوش اینجور افراد نمیذاریم
واما اینی که میگین :
100 %نقل قول:
از شناختی که از شما برای من حاصل شده ما طرفدار مردای سیبیل دار و تیریپ "مردونه" هستین
مردباید در یک کلام " مرد " باشه ! :khelal dandoon:
نیاد ابروهاشو تتو کنه ! دماغشو عمل کنه ! گونه بذاره ! موهاشو بلند بزاره و لَخت کنه ! بعد هم دم اسبی از پشت ببنده !شلوار لی فاق کوتا نپوشه که وقتی خم میشه ( لا اله الا الله ) .....
حالا سبیلی که شما میگین اونم حرمت داره ! اگه قراره سبیل بذاریم ولی دو تا خط اینورش باشه دو تا خط اونورش که دیگه اسمش سبیل نیست ! بهش میگن تابلو حدود کنار جاده ! :nishkhand:
خلاصه در یک کلام !
مردان عاق به هیچ وجه در جوامع امروزی به امرخطیر ازدواج هرگز نزدیک هم نخواهند شد ! :nishkhand:
می خوام دوباره برتون گردونم به بحث علمی.
پلاتی پوساین جانورماهیه؟نه فکرکنم خزندست. پرنده نیست؟ نکنه پستاندار باشه! من که حسابی گیج شدم آخه این جانور متعلق به کدام گروهه؟من به شما حق میدم چون پلاتی پوس یک جانورحد واسطه. جانوری زیبا و با مزه. من عاشقه این جانورم. جانوری کاملابی آزار وآروم. پیشنهادمی کنم این مطلبوتا آخربخونید.
اطلاعاتي در مورد پلاتي پوس ها
اسكلت اين حيوان داراي خصوصيات پستانداران و خزندگان است. استخوان هاي شانه ي آن بيشتر شبيه خزندگان ( مارمولك) مي باشد.
پاهاي پلاتي پوس براي راه رفتن در خشكي مناسب نيست. پاهاي جلويي او بسيار قوي هستند و براي شنا كردن و حفاري به كار مي برد. بين انگشتان پاهاي آن پرده اي وجود دارد كه براي شنا كردن مناسب شده است. پاهاي عقبي براي هدايت كردن در هنگام شنا نيز به كار مي رود. همچنين از اين پاها براي تميز كردن خود از استفاده مي كند. (زيرا پلاتي پوس بيشتر وقت خود را صرف تميز كردن خود مي كنند.) [قابل توجه اونایی که هردو هفته یه بارمیرن حموم]
پلاتي پوس دركناره هاي رودها، حفره مي سازد و در آنها زندگي كرده و در آن جا تخم نيز
مي گذارد . اين حيوانات شناگران ماهري نيز هستند.
اين حيوان منقار دارد و سوراخ هاي بيني او نيز روي منقارش مي باشد.
پلاتي پوس از انواع بي مهرگان كوچك تغذيه مي كند و بسيار پرخور است.
پلاتي پوس حدود 2 كيلوگرم وزن دارد و طول قد آن حدود 40 سانتي متر مي باشد. اين حيوان به جاي دندان ، برجستگي هايي دارد كه كار آسياب كردن غذا را انجام مي دهد.
پلاتی پوس ها برعکس برخی ازجانوران مثل فیل ها حیواناتی منزوی اند. بارها دیده شده نرها برای شکار ازمسیری حرکت می کنند که به پلاتی پوس دیگر ی برخورد نکنند..
حيوان ماده هر بار 3 تا تخم مي گذارد و تا 10 روز روي آن ها مي خوابد. اندازه ي تخم ها حدود يك حبه ي انگور است . بعد از به دنيا آمدن نوزادان ، حيوان ماده از پستان هاي خود كه روي شكمش قرار دارد آن ها را تغذيه مي كند. اين پستان ها برجسته نيست به همين دليل به خوبي قابل تشخيص نمي باشد. تخم پلاتی پوس نیمه کامل است یعنی به محض خروج ازبدن پلاتی پوس ماده اگر آن را بشکنیم درون آن بچه هست.
تخمک ها که معمولا دویاسه عدد می باشند ، در اویدوکت (Oviduct) بارور می شوند و در حین عبور از مسیر این لوله ها غدد متعدد موجود دو دیواره ، آلبومین و سپس ، پوسته ای چرمین و نازک را به دور آن ترشح می کنند .و بعد از ده روز جوجه ها از تخم بیرون می آیند و پس از آن بیش تر شبیه پستانداران رفتار می کنند و از شیر مادر تغذیه می کنند . بنابر این ، در مرغسانان ، دوره ی بارداری وجود ندارد و جنین در حال رشد ، مواد غذایی را از ذخیره ی درون تخم تامین می کند و از این نظر ، به جنین خزندگان و پرندگان می ماند . پلاتی پوس یکی از معدود پستاندارانی است که برای دفاع از خود زهر استفاده می کند . جنس نر این حیوان می تواند با تکان دادن شدید پاهای عقبی خود ، از نقطه ای واقع در قوزک پاهایش به سمت حیوان مورد نظر زهر بپاشد.
دشمنان این حیوان می توان از کفتار ها و روباه و گرگ نام برد
محدثه آرومتر.یواش برو برسیمنقل قول:
اصلا کلا حرفت اشتباست،چون اگه ما پسرا دنبال ازداج و کندن پاشنه در بودیم سن ازدواج سال به سال بالا نمیرفت و همینطور مجنونها و فرهادهای زیادی میومدن.با توجه به وجود پاشنه در،بالا رفتن سن ازدواج و نبود مجنون و فرهاد پس این دخترها هستن که دنبال ازدواجن به قول مورینهم تا واسشون حرفه مشکل دار نسازن.
البته منظورم شما دخترای خوب سایت نیست کلا گفتم.lay_;;
قربونت برم آبجی کوچیکه:love:نقل قول:
بلـــــــــــــه معلومه که روی صحبت من با پسرهای اینجا نبود ولی به قول خودت باید گفته میشد
من قهوه تلخو به معنای واقعی میجوام!!!!!!
خیلی دوس دارم چون مهران مدیری رو دوس دارم!
سریال های ماه رمضونو هم نمیبینم فقط خنده بازارو میبینم!!!
آخه سریالای امسال یه ذره مزخرف اند و پر از اشتباه!!
فکر کن طرف روحه ولی سایه داره!!!!!!:khandeeeee bahal:
نه دوست عزیز خیلی هم دیر نشده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما از اون پستی که من یه شعر از زبون یه پسر نوشتم بخون
بعد جواب برادر گرامی AlexDelpiero , بعد هم بقیه!!
آقا خلاصه اش الان بحث افتاده تو ازدواج که مردی که ازدواج میکنه عاقل هست یا نیست!
ازدواج برا پسرا مهمتره یا دخترا!
دوستای محترم من الان کلاس دارم وگرنه دونه دونه جوابارو میدادم!!!!!
تا شب انشاا.. جواب های دوستای محترمو میدم!!!
از ماریچی که قشنگ ترهنقل قول:
حالمون بهم خورد از اون فیلم هی لف میدن تمومشم نمیکنن خاک بر سرا
باز لااقل این سریال امیرحسین و سقوط یک فرشته از اون قشنگ تره کلی هم صحنه های خاک تو سری نداره
که ما همش مجبور باشیم چشامون و بگیریم
تازه سریال سقوط یک فرشته رو خیلی دوس دارم خیلی آموزنده بود یه چیز بگم بهت نمیدونم چرا این و میخوام بهت بگم ولی باور کن من از وقتی این سریال و دیدم دیدم کاملا به اسلام عوض شده
خیلی تاثیر مثبت رو من یکی داشته
این خنده بازارم خیلی باحاله اونم نگا میکنم راستی فهمیدی قسمت دیشبش کی و تو هشت آورده بود
کفاشیان و مسخره کردن
به نظر منم اگه برا چارپایه داغشون جکی جان و بیارن خیلی توپ میشه:love:
این ماریاچی مگه هنوز نمرده فیلم از این مزخرف تر؟ تیر خورد تو سرش نمر تصادف کرد نمرد به معنای واقعی چرتو پرته
[QUOTE=MohaDeseh;50840]نه دوست عزیز خیلی هم دیر نشده...
شما از اون پستی که من یه شعر از زبون یه پسر نوشتم بخون
بعد جواب برادر گرامی AlexDelpiero , بعد هم بقیه!!
آقا خلاصه اش الان بحث افتاده تو ازدواج که مردی که ازدواج میکنه عاقل هست یا نیست!
ازدواج برا پسرا مهمتره یا دخترا!
محدثه چرا گیر دادی به ازدواج؟این همه موضوع واسه بحث هست؟
دکتر انوشه از یه بزرگی که اسمش یادم نیست نقل میکنه که میگه:مردا به خاطر بی عقلی ازدواج میکنن،به خاطر بی حوصله بودن طلاق میدن و به خاطر فراموشی دوباره ازدواج میکنن
پس ازدواج نکنیم بهتره شما هم برید به فمنیسمتون برسین ازدواجو گردن ما نندازین
لب دریا یه لیوان چای گرفتم دستم به رفیقم میگم قند داری ؟!؟ میگه واسه چایی میخوای پـَـــ نــه پـَـــ میخوام بندازم تو آب دریا شیرین بشه
پلیس تو جاده ماشینمونو نگه داشته بعد از بابام می پرسه دارید میرید مسافرت اون میگه پـَـــ نــه پـَـــ اومدیم مردمو تو ترافیک نگاه کنیم بخندیم
بابابزرگ خدابیامرزمو دیشب تو خواب دیدم، گفت تن لش به جای اینکه یکسره بری بنویسی پـَـــ نــه پـَـــ بشین ۲تا فاتحه اخلاص برا من بخون
ساعت ۲ نصفه شب دختره با یه آرایش خفن داشت تو یه خیابون خلوت میپلکید، رفیقم میگه دخترفراریه؟ پـَـــ نــه پـَـــ خیلیم دختره پاک و نجیبیه، الانم داره میره دعای ابوحمزه ثمالی بخونه!
بچه داداشمو بردم باغ وحش، کوهان شترو نشون میده میگه عمو کوهانشه؟ پـَـــ نــه پـَـــ همه غمو غصه ها رو ریخته تو دلش، قلمبه شده از توی کمرش زده بیرون!
از قالی شویی قالی رو با وانت آوردن، یارو وانتیه زل زده بهم نگاه میکنه میگه بیارمش توی خونه؟ پـَـــ نــه پـَـــ من تا کمر خم میشم بذارش روم، خودتم سوار شو ببرمت تو کوچه یه دور بگردونمت دلت باز شه!
خوابیده بودم بابام اومد بالا سرم گفت خوابیدی گفتم پ ن پ یه هو بابام زد تو سرم گفت بگیر بخواب این چرت و پرتا برا فیس بوکه
رفتم تست بازیگری بدم طرف میپرسه تازه کاری؟ پـَـــ نــه پـَـــ مارلون براندو ام گفتم بیام دوباره از اول شروع کنم!
موشه تو تله موش گیر کرده رفیقم میگه مرده ؟!؟ پـَـــ نــه پـَـــ موشه رفته زیرش داره پرس سینه میزنه!
سر کلاس به رفیقم میگم خودکار داری میگه پـَـــ نــه پـَـــ با قلم و چکش دارم حکاکی میکنم رو میز!
گوسفند خریدم طرف میگه میخوایی قربونی کنی میگم پـَـــ نــه پـَـــ خدا بخواد میخوام باهاش ازدواج کنم!
رفتم بانک وام بگیرم طرف میگه ضامن داری میگم پـَـــ نــه پـَـــ بدون ضامن اومدم الان منفجر میشم!
یارو مرده دارن تشییع جنازش میکنن گرفتن رو سرشون جنازشو رفیقم میگه اااا طرف مرده میگم پـَـــ نــه پـَـــ از المپیاد ریاضی برگشته مردم گرفتن بالاسرشون تشویقش میکنن!
رفتم طلا فروشی میگم آقا حلقه دارید میگه حلقه ازدواج میگم پـَـــ نــه پـَـــ یه حلقه میخوام آتیشش بزنم از وسطش بپرم!
مگس اومده تو خونه، رفتم حشره کش آوردم، مامانم می گه می خوای بکشیش؟ پـَـــ نــه پـَـــ می خوام بزنم زیر بغلش بو عرق نده!
رفتم گل فروشی، می گم ببخشید، کاکتوس هم دارید؟ می گه واسه دکور می خواین؟ پـَـــ نــه پـَـــ تو خونمون شتر پرورش می دیم، می خوام یه وقت احساس غربت نکنن، حس کنن خونه خودشونه!
از حموم اومدم بیرون، حوله تنم کردم مادرم می گه حموم بودی؟ پـَـــ نــه پـَـــ تجویز دکتره روزی دو بار قبل از غذا حوله بپوشم!
خدا می دونه چند نفر آرزو دارن به همین راحتی به خواب برن ؟؟؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی چی الان این جمله الان چه کاربردی داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واضح تر بگیوووووووووووووووووووو
استاد میفرمودیه،بفرمیو:love:
:soal::soal::soal::soal::soal::soal::soal::soal::s oal:نقل قول:
این نوشته فقط جهت اسپم نشدن است و به غیر از این هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد...!!!
کو ،کو موضوع ما که زبونمون ریش دراورد از بس گفتیم یه مضوعی چیزی بدین واسه بحث کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Los Anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این طفلک (خواهر جوجولیه بزرگتر من) چی بگه بنده خدا میخواد تاپیک و گرم نگه داره:love:
شما ها هم که هیچکدومتون پایه نیستین :hehee:
سلام............ یه چند روز نبودیم دلمون واسه بچه های دربی یه ذره شده !!!!!! :love:
موضوع؟نجوم همین که خودت گفتی خیلی هم خوبو جذابهنقل قول:
یا همین بحث داش مورینهو پلاتی پوس یا هر جاندار دیگه
البته آره ما پایه نیستیم آدمیم:khandeeeee bahal:
ولی به چون میخواد تایپیکو گرم نگه داره دستش درد نکنه تشکر:flowerysmile:
میخواین تاپیکو گرم نگه دارین همگی یه دست پتو بندازین روش :balesh::hehee:
بابا بامزه گوله ی نمک باز اومدی نظر مذخرف دادی......نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخخخخخخخخخخخ گل گفتی آبجی!!!نقل قول:
یکی مارو درک کرد!
دوستان پایه باشین این بهارستان هی دوروز درمیون سرد و بی رمق نشه!!!
من یکی که واقعا کم اوردم...!!!!
قابل توجه آقایون و پسرهای محترم که اصرار زیادی دارن که به ما دخترا بقبولونن که ازدواج برای ما لازمه!!!:
اولا با ازدواج نکردن هیچ حرف و حدیثی برای ما دخترا به وجود نمیاد...اون حرف و حدیث ها مال 20سال پیش بود که اگه یه دختری مجرد میموند میگفتن یه اشکالی داره که شوهرش نمیدن!!!
ولی الان مساله کاملا برعکسه
اگه شوهرت بدن میگن یه چیزی بوده کهدادنش به پسر مردم...شوهر کرده رفته!!!
به هرحال
جدا از شوخی
مجرد بودن یه دختر مثل مجرد موندن یه پسر هیچ مشکل و حرفی رو ایجاد نمیکنه
اگرم کسی بخواد بابت این مساله حرف و حدیث درست کنه برمیگرده به سطح فکر و سطح سواد اون فرد....
اگرم بحث سر نیاز باشه که میگین ما دخترا به ازدواج بیشتر نیاز داریم...باید بگم نیاز دوطرفه است
اگه یه پسر به راحتی میتونه ازش بگذره...ماهم میگذریم...
گل پسرا این فکر نباید بیاد سراغتون که برترین و از ازدواج فراری
چون مطمنا باشین ما هم اصرار زیادی به این مساله تحت هیچ شرایطی نداریم!!!
فراری بودنمون بیشتر از شما نباشه کمتر هم نیس
بلـــــــــــــــه!
به گمونم خیلی تند رفتی این جوریایی ک گفتی نیس پسرها رو تحریک میکنن که ازدواج کنن ولی دخترها نسبت به پسرها خیلی علاقمندن که زودی ازدواج کنن که خدایی نکرده یه وقتی ترشی نشن ....کلی عرض میکنم به کسی بر نخوره ..........نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی شما میخوای بگی پسرا کلا بدون هیچ علاقه ای ازدواج میکنن؟؟؟:ajibeee::ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام...
اینجا چه خبره؟ عروسی کیه؟!!:mage mishe:
چی شده کی به کیه چی به چیه....؟!؟!:soal:
بابا موقعش که برسه چه پسرا چه دخترا با سرعت هرچه بیشتر میان سمتش :khandeeeee bahal:حالا این حرفارو میزنین باید دید چند سال دیگه هم همینو میگین.خیلیا از این حرفا ردن بعد دیدن قصه چیز دیگست
اینایی که تازه عقد کردن یا دوران نامزدیو میگذرونن قبلش این حرفا رو میزدن ببین حساب کار دستت میاد:hehee:نقل قول:
داش هیچی نشده باووووو....محدثه یه شعری زده سروده بوود از زبون یه پسری که زن گیرش نمیومد...پسر ها شورش کردند:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
:love::love::love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Los Anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احسنت !
دقیقیا هر پسری که تازه ازدواج کرده به غلط کردن افتاده .... :nishkhand:
ماها نمیگیم دخترا با ازدواج نکردن پشت سرشون حرف در میاد یا بالعکس ..
من حرفم اینه که ازدواج یک مرد یعنی شروع بدبختی های اون ... .السلام نامه تمام ! :ehe:
پ .ن : این تایپیک هم الحمد الله 100 تایی شد ! لطفا هرکی دوست داره تایپیک بعدی رو به سرعت بزنه ! :nishkhand:
بچه ها 100 صفحه بهارستان پر شده ها
قفل شد ! :nishkhand:
ویرایش : عنوان تایپیک بعد : " بهارستان دربی - جلد دوم " :nishkhand: