دیگه با اجازه صاحبش کپی کردم خواستم شما هم به حماقت بعضیا پی ببرین.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستشو بخواین با خوندن این مصاحبه به غیر از ناراحتی و یه جور احساس شرمندگی بهم دست داد. نه اینکه بخوام از طرفدارای تیمای دیگه یا ... خجالت بکشم ، نه،
با خودم گفتم نکنه خود الکس هم فکر کنه طرفدارای یووه هم همچین فکری بکنن و موافق این مصاحبه باشن؟ om::
نکنه با خودش فکر کنه طرفدارا اونو یه بازیکن اضافی تو تیم میدونن؟ om::
نکنه دلش بشکنه؟ :gerye:
نکنه روزایی طلاییش رو یادش بیاد که به خاطر عشق و تعصبش دونه دونه پیشنهادهای وسوسه انگیز غولهای اروپا رو رد میکرد و ته دلش حتی اندازه یه سر سوزن احساس پشیمونی کنه؟
این تیکه مصاحبه واقعا دردناکه :
نقل قول:
" صادق بخوام باشم باید بگم که در این مورد خیلی خیلی زیاد حرف زده ایم . ما در این تابستان تصمیم گرفته ایم که بازیکنانی را که کیفیت بالایی دارند جذب کنند و در این کار به طور کامل با آنتونیو کونته هماهنگ هستیم . "
چی فکر کردین؟
الکس کیفیت لازم رو نداره؟ هه هه چه حرف مسخره، خنده دار و دردناکی.
طعنه عجیبی داره این بند.
با اون چشمای بابا قوریت مگه ندیدی هر وقت تو زمین بوده چه جوری بازی کرده؟
تو چی مستر کونته؟ که به نظرم بیشتر آتیشا از گور تو بلند میشه.
فکر کردی اله رو میذاری کنار و با دو تا قهرمانی همه چی فراموش میشه؟
این قهرمانیا کوچکترین ارزشی نداره وقتی الکس نباشه در حالی که لیاقت بودنش از خیلیا بیشتره.
این موفقیتا اندازه یه پشه نمی ارزه وقتی کاپیتانمون ناراحت و دلشکسته باشه.
دلشکسته از عشقش. از عشقی که به خاطرش از همه چیش گذشت. انقدر نجیب بود وقتی هم حقش خورده میشد دم نمیزد. تو سخت ترین شرایط تیم رو تنها نذاشت.
اگه کاپیتان ناراحت باشه ما هم ناراحتیم. ما تیفوسیای یووه تو تمام دنیا.
یا تو آنیلی؟ چرا هر کاری میکنم نمیتونم تو رو پیش بقیه آنیلی ها قرار بدم؟ مگه اینکه آخر فصل یه خودی نشون بدی. بزاری کاپیتان تو تیمش بمونه.
اگه یکم سیاست داشتی نه به خاطر دل هوادارا. به خاطر اینکه ننگ کنار گذاشتن دل پیرو با این وقاحت تو کارنامت چشم آدمو کور نکنه، ازش جلوگیری میکردی؛ که اگه اینکار رو نکنی و با این بازیای اله آخرین فصلش تو یووه باشه دیگه به تو به عنوان رئیس تیم محبوبم کوچکترین اعتباری قائل نیستم و لقب بدترین مدیر تاریخ یووه رو برازنده ت میدونم.
تو 19-20 سال پر افتخار اله تو یووه تو کجا بودی آقای ماروتا؟
داشتی تو سری c1 و c2 واسه خودت غاز میچروندی.
راه خوبی رو انتخاب نکردی ابله. واسه معروف شدن مصاحبه در مورد محبوبترین اسطوره یووه بدترین روش ممکنه.
هدفت غیر از این هم اگه باشه مثلا چاپلوسی رئیست، فرقی نمیکنه، تو از این به بعد یه آشغالی پیش طرفدارای یووه.
حتی اگه بتونی مسی و رونالدو رو هم به تورین بیاری سر سوزنی از میزان منفور بودنت کم نمیشه (لااقل پیش من و مطمئنم خیلی از تیفوسیای یووه)
چه حقی داری در مورد الکس اینجوری حرف میزنی؟ تو مگه کی هستی؟ اصلا در حد انگشت کوچیک پای دل پیرو هم هستی که در مورد قراردادش اظهار نظر میکنی؟
تا فوتبال وجود داره اسم الساندرو دل پیرو تو خاطره دوست داران این ورزش میمونه، اما تو نهایتا 10-15 سال دیگه فراموش میشی آدم کوچیک.
در کل هر کس بخواد خلاف نظر طرفدارا عمل کنه جایی تو تیم نداره.
این کارای مسئولای تیم باعث میشه فکرای بدی بکنم. شاید من بوی یه جور توطئه رو احساس کنم. هر کدوم شاید انگیزه های خودشونو داشته باشن.
من تئوری حسادت و انتقام جویی کونته، موفق کردن کارنامه ماروتا به خیال خودش و لجاجت آنیلی رو محتمل تر میدونم. مطمئنا اتفاقاتی هم درون باشگاه افتاده که ما ها بی خبریم.
به ما هم ربطی نداره. چیزی که مهمه خواسته طرفداراست و اونم مطمئنا موندن اسطوره تو تیم خودشه.
کاملا واضحه که دارن اشتباه بزرگی مرتکب میشن. هیچ تیم با legend هاش همچین برخوردی نداره و شاید نمونه های کم یاب و در سطح پایین ترش و فقط تو ایتالیا بتونیم پیدا کنیم. حداقل این انتظار نبود که انقدر آشکار و به این وقاحت از کنار گذاشتن الکس حرف بزنن. اما مشخص شد چقدر آدما کوچیک و کوته فکری هستن (مخصوصا ماروتای احمق)
و در آخر یه نفر هست که تو این موقعیت خیلی ازش انتظار دارم. میدونم قلبش با اله و تیفوسیاست. پاول ندود، گلوله آتشین دوست داشتنی امید ما به توئه./
و فقط یه کلام
ale10forever