اره دیگه خدا رو شکر فعلا خبرای خوش میاد بازگشت کاکا
حالا هم که کریس خیالمونو راحت کرد
دیگه با تمام قوا اماده ایم
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دیگه خدا رو شکر فعلا خبرای خوش میاد بازگشت کاکا
حالا هم که کریس خیالمونو راحت کرد
دیگه با تمام قوا اماده ایم
نه داداش به خوزت بگو علی رضا تو دربی سرش شلوغه.ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امکانش هست با لوانته مساوی کنه.هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hp2011 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره خبرای خوبی بود ولی هنوز آربلوا و کارواریو موندننقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم واسه کارواریو تنگ شده :nishkhand:
اونم میرسه ایشالله تا جنسمون جور شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما داریم لحظه شماری میکنم برای ال کلاسیکو
بارسایی ها دارن دعا میکن اون روز نرسه
رئال با برد مقابل بارسلون دیگه قهرمانیشووو تا حدی قطعی میکنه / هر چند که زوده برای قهرمانی صحبت کنیم ولی این رئالی که من امسال میبینم بارسلون که چه عرض کنم / تیم منتخب جهان هم جلوش زانو میزنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]روز تا El Clasico
نه دیگه ! ما با برد در مقابل بارسا نصف قهرمانیمون رو تثبیت نمیکنیم بلکه کلش رو تثبیت میکنیم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.سلام
2.ایشالا ببرید که اگه نبرید بارساییها رو سرتون خراب و فکر کنم محرومان سایت زیاد..
3 تولد گیگز بود و یاد اصطوره ها افتادم.....
اول از میلان شروع کردمو حالا اومدمو رسیدم به رئال
یاد فرناندو هیرو.رائول گونزالز.و گوتی گرامی........
ایشالا قهرمان بشید حتی اگه ببازید مهم نیست مهم اینه که قهرمان بشید و بعد از چند سال بشید قدرت برتر اسپانیا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیقا درسته.
ولی نباید تیم حریف رو دست کم گرفت چه با بارسا چه با تیم های دیگر ولی من از این مطمئنم که رئال ال کلاسیکو رو میبره.:eyvalla:
امیدوارم رئال بسیار کوبنده بازی رو ببره:eyvalla:تا لرزه به اندام بارسا بیافته و این گربه سیاه رو هم سر جاش بنشونیم
به امید هت تریک رونالدو....:eyvalla:
شاید امسال موقعیت خوبی نصیب رئال شده تا بارسلون رو بعداز چند برد در الکلاسیکو شکست بده .....امیدوارم بازی خوبی بشه
پیش به سوی 5تایی کردن گیخون::bowki::
موقیعیت خوبی نصیبش نشده شاید شانسش بیشتره چون داره با برنامه کار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و در شرایط اماده تریه نه اینکه............:ey babaaa:
داداش شانس چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیمی که داره با برنامه کار می کنه می گن شانس؟
منم که قول دادم وگرنه................نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش مثل اینکه بد برداشت کردین منظورم از موقعیت خوب نسبت آمادگی رئال نسبت به فصل های قبلی هست که امسال بسیار آماده وهماهنگ هستند منم خوشحال میشم رئال برنده بشه من خودم هم از بارسلون دل خوشی ندارم .....اگه رئال به همین روند ادامه بده قطعا بارسلون رو شکست میده:yes:
دستت درد نکنه الان خیلی بهتر شدنقل قول:
خبرخوب
کارواریو هم بالاخره با تیم تمرین کرد.
درسته ! نبود ریکاردو کاروالیو واقعا واسه تیم مشکل آفرین بود . خدا رو شکر که این مشکل هم حل شد :sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی وقته که یه فوتبال قشنگ ندیدیم خدا کنه که این ال کلاسکو زود تر برسه دیگه صبرم تموم شده :gijjj::gijjj::gijjj:
می کوبیمشون :balesh:
به نظرم امشب مورینیو به چند تا از بازیکن های اصلی استراحت بده تا هم بازیکن های اصلی استراحت بکنن و هم به بازیکن های ذخیره میدون بده....تا همه با تمام وجود آماده الکلاسیکو باشنchomagh
به گیخون هم چند تا میزنیمchomagh
کاش تو نقل و انتقالات زمستانی رئال یه دفاع مرکزی خوب بگیره تا اینجوری در نبود یه دفاع مشکلی نداشته باشیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روز تا El Clasico
پیش به سوی پیروزی
پیش به سوی چهاردهمین برد پیاپی
پیش به سوی 4تایی کردن گیخون
پیش به سوی هتریک کریس
ایشالا راحت می بریم.
به امید یه برده شیرین و روحیه بخش و امادگی توپ واسه ال کلاسیکو
گیخونی ها خیلی محکم بازی میکردن و خطر اسیب دیدگی بالاست البته چون میدونن رئالی ها واسه بازی با بارسا نمیخوان مصدوم بدن محکمترن بازی میکنن
دی ماریا میتونست گل دومه خودش و رئالم بزنه اما حیف شد
اما بازم خوبه
خب 3 هیچ بردیم خیلی خوب بود
کریسم گل زد
همه چی ایده ال بود
واقعا خشن بازی میکردن اخراجیم که دادن اما کلا خیلی خوب بود
تبریک
چهاردهمین برد پیاپی رو تبریک می گم.برد عالی بود تیم عالی بود.
حیف که موقیعت زیاد خراب کردیم ولی خوب 0-3 هم خوبه
سلام من هم این برد رو به همه ی مادریدی ها تبریک میگم .حالا فقط مونده الکلاسیکو که هم بردها ی پیا پی ادامه پیدا کنه. و هم فاصله ی 6امتیازی به9تبدیل بشه.به امید بردی شیرین ودلچسپ در الکلاسیکو .درود بر سپید پوشان برنابئو:chakerim:
داداش هنوز مونده تا الکلاسیکو
بازی بعدی با آژاکسه
داداش میدونم بازی های تو ی لیگ رو گفتم .در ضمن بازی با اژاکس هم می بریم.خیالی نیست.:sigar:نقل قول:
ولی داداش بازی خارج از خونه هست باید با دقت بازی کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی با آژاکس از حساسیت بیشتری برخورداره نسبت به بازی با گیخون . پس بنابراین باید حواسمون رو جمع کنیم heee::نقل قول:
بازم پیام تبریک :
برد قاطع 3-0 مقابل خیخون رو تبریک میگم / ایشالا آژاکس و بارسلون هم همینطور له میکنیم:eyvalla::eyvalla:
بالاخره آخرین نفر نشدم !:hehee:
من هم پیروزی بچه هارو خدمت تمامی هوادارای قوهای سپید تبریک میگم
بچه های رئالی برد رو بهتون تبریک میگم / واقعا تیم خوبی دارید / امیدوارم همینطور ادامه بدید و موفق باشید
درسته بازی خارج از خانه ست ولی برای رئال خونه و خارج خونه دیگه وجود نداره .اینو بهت قول میدم. درود بر رئال و رئالی:ghelyon:نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روز تا El Clásico
مورینیو خوب ریسک نکرد:eyvalla:
ژابی رو بازی نداد و ریسک نکرد ولی امیدوار بودم به شاهین بازی بده.:eyvalla:
دیماریا هم عالی کار کرد خدایی.:hooora:
1گل و 1پاس گل تقریبا تو 80 درصد گل های رئال نقش داشت.:hooora: